نه عزیز من دلیلش فقط دوربین نبود نقاشی هم الان دوربین نداره...
نه عزیز من دلیلش فقط دوربین نبود نقاشی هم الان دوربین نداره...
بله دلیلشو که همه میدونیم چی بود...ولی بهانشون دوربین بود واسه پلمپ...
بله دلیلشو که همه میدونیم چی بود...
عمو بهمن دول نخی 100.سیگار هم میفروشین تو کافه؟
بهمن دول تخی هم دارین ؟!
راستی از بین مشتری هات یه دختر نجیب واسم انتخاب کن
عمو. قبول نیست عکس با نام کاربری پیلیز ...شورت که ندارم ، یه شورتک دارم آبیه ! قابل نداره عمو !
خب من جواب دادم ، حالا شما بگید چقدر اجاره میدید؟!
آخه شنیدم اون محدوده بالای یک میلیون تومن فقط اجاره مغازه هست ، تازه اونم توی پاساژ !!
نداریم... گوزینه انتخاب نکن.عمو سفارش اینترنتی هم می پذیرید ؟!! اگه ارسال به شهرستان ها هم دارید از لیست منوی شما یه چند گوزینه رو انتخاب کونم !
با حکم اماکن بسته شد...
چرا؟ چون طبق یک مصوبه جدید همه کافه ها باید دوربین نصب کنن، همه رفتارهای آدم ها رو ضبط کنن و هر وقت نیروی انتظامی خواست بتونه به فیلم ها دسترسی داشته باشه.
کافه پراگ ترجیح داد تعطیل کنه.
و من افتخار می کنم که طرفدارش بودم… طرفدارش بودم چون بچه های کار و خیابان می یومدن توش روی لپ تاپ کافه کارتون نگاه می کردن. طرفدارش بودم چون درآمدش رو خیلی عادلانه تر از همه جاهای دیگه بین افراد تقسیم می کرد، طرفدارش بودم چون یکی از اولین جاهایی بود که اینترنت رایگان داشت و طرفدارش بودم چون شریف بود و هست. کافه پراگ تعطیل شد تا شرافت در تهران نیازمند مثال های دیگه ای بشه.
اگر راهت خورد اومدی به کافه میبینی که چیزی تغییر نکرده جز اسم و کادر. دلیلش هم رفاقت ما با پراگی ها بود که کافه رو کامل با همه چیز واگذار کردن. چون براشون مقدور نبود (اجازه ندادن) خودشون ادامه کار بدن.
وای وای حاج احسان از تو بعیده.شما باید مردم رو به راه راست هدایت منی نه به فسق و فجور.کافه خوبی باشه.
تاریک باشه که بتونن همو دزدکی بوس کنن
______
ارسال از طریق موبایل با کمک تپتاک
از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند چند تا سوال دارم:
شرایط و قوانین راه اندازی کافی شاپ چیه؟ حداقل متراژ چقدره؟ میزان دید چقدر باید باشه؟ از کجا و چه مجوزهایی باید گرفت و کلا برای راه اندازی کافی شاپ چی ها لازمه؟
از کافه هیچ اتظاری ندارم چون با نفس موجودیت کافه مخالفم.
به نقل از Rain man1374 :پس اجبار نبود در این تاپیک شرکت کنید این تاپیک برای کسایی هست که با نفس موجودیت کافه مخالفت ندارند
به نقل از batman2000 :حاجی بنده هم مثل شما مخالف وجود کافه هستم باید آدم بره کاباره