• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از یک "کافه" چه انتظاری دارید؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
میگم این موزیک هایی که توی کافه ها پخش میشه جایی هست که لینک داونلودش باشه و بذاریم توی خونه گوش بدیم ؟!!مگه سیگار کشیدن توی یک محیط عمومی و بسته ممنوع نیست ؟! حالا اگه ممنوع هم نباشه آیا بی فرهنگی به حساب نمیاد ؟!! خب شاید یکی از بوی سیگار بدش بیاد. بیچاره قهوه خونه که نیومده ، خیر سرش اومده کافه !!
broki.gif
کلی وقت صرف می شه سر انتخاب اون موزیکا

به مشتریای ثابتتون یه کارت ویزیت مخصوص تولدشون بدین(طرح کیکو کادو و...) که اگه روز تولدشون اومدن اونجا جشن گرفتن یه تخفیف ویژه هدیه دریافت کنن+بادکنک.شما هم شمارشونو یادداشت کنید که روز تولدشون یه sms تبریک از طرف کافه دریافت کنن.
نور و موسیقیو کلا فضای کافه همونطور که دوستان اشاره کردن از مهمّات قضیست+کیفیتم که دیگه حرف اولو میزنه.
یه پیشنهاد دیگه هم دارم.اینه که یه کاغذیرو طراحی کنید مثلا به اسم chat paper که اون زوجایی که روشون نمیشه بحرفن یا دوست دارن خطّشونو به رخ هم بکشن با هم سر میز ارتباط برقرار کنن.
پیشنهاد نقاشی رو هم که دوستمون داد.بهتره که نقاشی ها تو برگه های نصف A4 باشه.هم به صرف تره هم اگه بخواین زیر میزا(البته اگه شیشه ای باشه)بزارین تعداد بیشتری جا میگیره
افتتاحش کردین ایا؟!
مرسی.

خیلی وقته افتتاح شده.

اتفاقا هنوزم ریش داره

زیراب نزن دیوش

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
استعمال دخانیات داخل فضای بسته ممنوع باشه.

بفرما ، عمو مسعود هم تایید کرد !
troll_ghamghin.png

لکن من خودم سیگاری هستم، ولی نمی دونم چرا از سیگاری ها خوشم نمیاد ؟!
yao-ming-small.jpg

منظورم اینه که خودم وقتی سیگار می کشم بدم نمیاد، ولی دود سیگار بقیه رو نمی تونم زیاد تحمل کنم

در مورد وقت نشستن توی کافه هم خوبه ، من فکر می کردم مثل این بستنی فروشی ها هست که بالای مغازه یه کاغذ چسبوندند نوشتند(" استفاده از هر صندلی 10 دقیقه !!)
mosking.gif

پ.ن: عمو این کافه نقاشی فیس بوک هم داره مگه؟! آدرسش رو اگه میشه بدید

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
عمو یکی اومد شوخی شخمی باهات کرد پشمات نریز ه ها ! اون منم

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
عمو خیلی خری:))))
دیگه نظر نمیدم.
اصن به همه گفتی ممنون،مال من کوت هم نکردی :))
امیدوارم کافه ی خوبی از اب در بیاد.

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
عمو خیلی خری:))))
دیگه نظر نمیدم.
اصن به همه گفتی ممنون،مال من کوت هم نکردی :))
امیدوارم کافه ی خوبی از اب در بیاد.

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

ای بابا، قلب بچه شکسته. الان من یه تاپیک میزنم بیا نظر بده، پستتو کوت میکنم و میگم سپاس، امیدوارم توجه من به اندازه توجه روحی برات ارزش داشته باشه :happy:

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
viviyan آزادیت مبارک !
happysmiley.gif

عمو روحی بعدن اگه دوست داشتی مقدار اجاره ی پرداختی رو هم بگو. همچنین اسم کافه رو . اسمش چیه الان؟! نقاشی؟!

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
viviyan آزادیت مبارک !
happysmiley.gif

عمو روحی بعدن اگه دوست داشتی مقدار اجاره ی پرداختی رو هم بگو. همچنین اسم کافه رو . اسمش چیه الان؟! نقاشی؟!

سپاس رضا. :happy:

منم خیلی دوست دارم کافه داشته باشم. اصلا شغل باکلاسیه. مخصوصا کافه ای شبیه اونی که فرهاد جعفری تو رمانش "کافه پیانو" توصیف میکنه.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
کافه نتی اونور چرا ترکیده؟
مسولین کجان؟
شهدا چرا اونجارو تنها گزاشتن؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
منم خیلی دوست دارم کافه داشته باشم. اصلا شغل باکلاسیه. مخصوصا کافه ای شبیه اونی که فرهاد جعفری تو رمانش "کافه پیانو" توصیف میکنه.

کافه های ایرانی یه سری کپی برداری جُک بیش نیستند.

همونطور که تیپ و مد رایج در کشورهای عقب مانده ای همچون ایران و هند، فقط یه سری کپی برداری مضحک از غربن...

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57

همونطور که تیپ و مد رایج در کشورهای عقب مانده ای همچون ایران و هند، فقط یه سری کپی برداری مضحک از غربن...

حالا غرب چه عنیه؟

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212

آره. بیشتر کافه ها وقتی آدم میره توش میشینه، احساس میکنه کافه چی ها و همینطور مشتریا دارن پز میدن به آدم که ببینید ما چه چیزایی بلدیم (همون اسم نوشیدنی ها و کافی ها و شیک ها و ... که بیشترشون هم فقط اسمشون متفاوته و طعمشون یکیه).
کافه ای که تو رمان "کافه پیانو" توصیف شده به درد یه جای آروم میخوره. کافه چی هم مثل راوی رمان باشه خیلی عالی میشه دیگه. یه مرد یا زن جاافتاده و محترم و خوش ذوق و هنردوست که طعم چیزی که میذاره جلوی مشتریش و احساس مشتریش تو کافه ش براش مهم باشه.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
وی وی آزاد شدی، مبارکه.

عمو روحی آهنگ Jazz و Down Tempo هم پخش میکنین؟

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
کافه نتی اونور چرا ترکیده؟
مسولین کجان؟
شهدا چرا اونجارو تنها گزاشتن؟

مثل اینکه کافه ی اونور مختلط بود هی دوست دختر دوست پسر میومدن بعد اماکن یهویی حمله کرده و همه رو برده عوین !

ولی واقعن توی این موقعیت هاست که میشه شرکای اصیل رو از شرکای بی معرفت تشخیص داد !

براستی این بود آرمان های ما ؟!
broki.gif

ساسی مانکن هم بزارید

دروغ میگه عمو حرفشو گوش نکون ! به جاش شاهین نجفی بذار ملت حال می کنند و دیگه مشتری ثابتت میشن !
ldeg3apctvkxs4bzgo.gif

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
این دود و بعضی رفتار های زشت بعضی تازه به دوران رسیده ها مهم ترین عاملیه که من با کافه ها حال نمی کنم که اگر این ها رو رعایت کنی اون وقت مشتری دیگه نداری . در کل کافه جالب نیست کافی شاپ می زدی می اومدیم یه سر پیشت:)

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
این دود و بعضی رفتار های زشت بعضی تازه به دوران رسیده ها مهم ترین عاملیه که من با کافه ها حال نمی کنم که اگر این ها رو رعایت کنی اون وقت مشتری دیگه نداری . در کل کافه جالب نیست کافی شاپ می زدی می اومدیم یه سر پیشت:)

کافه بدون دود مگه اختراع شده؟

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
اسم کافه چی بود راستی ؟!! کافه نقاشی؟!!!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
یه چیز مهمی هم که هست نورپردازی و رنگ های به کار برده است.باید طوری باشه که آدم حس ارامش داشته باشه.معمولا" ترکیب نور سفید و زرد (در کل زردها نصف باشند) خیلی خوبه.برای فضای رنگی و میزها و همین طور دیوارها یا رنگ های خیلی روشن بگذار مثل سفید (که خوب برای میز این یکی صادق نیست) یا تیره مثل قهوه ای سوخته.رنگ زرد و قرمز و ... یه کم ضد حاله.به ادم استرس میده.
جدا از اون نوع موسیقی هست.به طبع نمیتونی کارهای راک و متال بگذاری.نمیتونی از این خواننده های ایرانی که بعضی هاشون هم خوب میخونند بگذاری.چون کلاس کار میاد پایین و ژست کافه به هم میریزه.مخصوصا" اگه سنتی یا پاپ باشه
احتیاج به موسیقی های آروم و کلاسیک داری.نه در حد موزارت و .....یه سری سازهای ترکیبی یا موسیقی ملل.البته این ها رو که گفتم همه اش برای خودت هم پیش اومده و در اصل من اصلا" چنین کافه هایی نرفتم و فقط فضا سازی کردم
دیوارها خیلی مهم اند.میتونی یه سری عکس سیاه و سفید و معروف رو به صورت سایز کوچیک بچسبونی بهشون.

بالا