• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از یک "کافه" چه انتظاری دارید؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اگه به بعضی مشتری ها کارت اشانتیون میدین, روش اسم شخص رو با عنوان "تقدیم به..." بنویسین تا یارو کارت رو به کس دیگه ای نده!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
خوب خودت خوشت میاد سر میزت پسر بیاد سفارش بگیره یا دختر؟ نیشش وا باشه یا ریلکس و معمولی؟ بشینه کنارت یه گپی بزنه یا گورش و گم کنه؟
خوب عمو معلومه که باید طرف مرد باشه.
اگه دختر باشه که هیچی هر بار باید بیاد یه گونی شماره از جیباش در بیاره بریزه سطل اشغال!
ریلکس باشه ولی محترم.
زود سفارش رو بگیره و گورش رو گم کنه بهتره :)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
عمو من یه فکری به ذهنم خطور کرد که هم نو آورانه باشه هم اصن هیشکی نره سر میز از مشتریا سفارش بگیره و در هزینه های نیروی انسانی صرفه جویی کنی.
روی هر میز یه میکروفون و بلندگوی کوچیک تعبیه کن که ارتباط مشتری و قهوه‌درست‌کن! رو برقرار کنه و مشتری از طریق میکروفون سفارششو به شوما اعلام کنه

Conference_Microphone.jpg

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
عمو من یه فکری به ذهنم خطور کرد که هم نو آورانه باشه هم اصن هیشکی نره سر میز از مشتریا سفارش بگیره و در هزینه های نیروی انسانی صرفه جویی کنی.
روی هر میز یه میکروفون و بلندگوی کوچیک تعبیه کن که ارتباط مشتری و قهوه‌درست‌کن! رو برقرار کنه و مشتری از طریق میکروفون سفارششو به شوما اعلام کنه

Conference_Microphone.jpg

عمو بالاخره باید یکی سفارش و بیاره سر میزا دیگه. پس نیرو انسانی کشکه.

کلن خود منم ترجیح می دم کافه من بیاد چش تو چش ازم سفارش و بگیره

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
چند تا روح هم برای هیجان تو کافه قرار بدید خوب میشه :)

pouria_63

Registered User
لایک‌ها
24
فروش و مصرف مشروبات الكلي رو ازاد اعلام كون

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
عمو برای بروکلندی ها تخفیف ویژه هم داره ؟!
rsh2jh6v8p230rthwj5.gif

مکان داشته باشه تا همه بتونن کار هاشون رو انجام بدن و تاریک باشه تا بتون هم دیگه رو انگولک کنن!:)

اون دیگه اسمش کافه نقاشی نیست که ، بهش میگن کافه شهر نو ! :lol:

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
قطعا سلیقه همه یکسان نیست و یه آدم خاص هم همیشه یه جور رفتار نمی کنه..
من خودم اگر می خواستم کافه بزنم سعی می کردم یه جوری باشه که همه جور آدمی رو حفظ کنه
مثلا کافه من بایستی اون قدری روانشناسی بلد باشه که از طرز رفتار فرد و یا عکس العملش بفهمه که اون به تنهایی نیاز داره یا به یه نفری نیاز داره که یه مقداری باهاش درد و دل کنه...ممکنه در بعضی از موارد چند کلمه صحبت کردن با کافه من آشنا با روانشناسی بتونه فشار روحی رو از فرد کم کنه...گاهی هم که یه سری یه جمع دوستانه هستن و مثلا یه تولد کوچولو و یه سالگرد دو نفره میگیرن طبیعتا کافه من تا حد امکان نبایستی هی بره و بیاد و در مجموع مزاحمت کنه..
یه چیزی هم که جدیدا بعضی جاها مد شده و به نظرم جلوه جالبی نداره همون بحث برو گمشو گفتن به مشتری هست مثلا کافه من میاد فیش هزینه را میاره سر میز.این اصلا جالب نیست به نظر من بلکه افراد هر وقت کارشون تموم شد خب دم در حساب می کنن میرن دیگه..
در مورد موسیقی هم واقعا باید هوشمندانه فکر کرد..نبود موسیقی از موسیقی آزار دهنده ( برای یه سری از مشتریا) به مراتب بهتره..به نظرم سعی کنین الان که مشتریای ثابت دارین و با صعف عملکردتون ازتون نمی رنجن و ولتون نمی کنن فرضیات جدید در مورد نوع موسیقی و نوع رفتار کافه من ها و .. را امتحان کنید و فیدبک بگیرید

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
من دو سه ماه دیگه دادگاه دارم ، اگه بیام تهران پاتوقم پارک لاله و بولوار کشاورزه !
اگه تا اون موقع برقرار باشه یه سر می زنم ، ولی عمرن خودمو معرفی کونم ! قهوه م رو می خورم بعد میرم گم میشم !
foufougly.gif

راستی این همون کافه ای هست که قرار بود با برادرت شریک بشی؟!!
fekr_2.gif

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
فروش و مصرف مشروبات الكلي رو ازاد اعلام كون
مشروبات القاضیه آزاده.

عمو برای بروکلندی ها تخفیف ویژه هم داره ؟!
rsh2jh6v8p230rthwj5.gif
اگه نجیب باشن چرا که نه. :snitch:

سلام
قطعا سلیقه همه یکسان نیست و یه آدم خاص هم همیشه یه جور رفتار نمی کنه..
من خودم اگر می خواستم کافه بزنم سعی می کردم یه جوری باشه که همه جور آدمی رو حفظ کنه
مثلا کافه من بایستی اون قدری روانشناسی بلد باشه که از طرز رفتار فرد و یا عکس العملش بفهمه که اون به تنهایی نیاز داره یا به یه نفری نیاز داره که یه مقداری باهاش درد و دل کنه...ممکنه در بعضی از موارد چند کلمه صحبت کردن با کافه من آشنا با روانشناسی بتونه فشار روحی رو از فرد کم کنه...گاهی هم که یه سری یه جمع دوستانه هستن و مثلا یه تولد کوچولو و یه سالگرد دو نفره میگیرن طبیعتا کافه من تا حد امکان نبایستی هی بره و بیاد و در مجموع مزاحمت کنه..
یه چیزی هم که جدیدا بعضی جاها مد شده و به نظرم جلوه جالبی نداره همون بحث برو گمشو گفتن به مشتری هست مثلا کافه من میاد فیش هزینه را میاره سر میز.این اصلا جالب نیست به نظر من بلکه افراد هر وقت کارشون تموم شد خب دم در حساب می کنن میرن دیگه..
در مورد موسیقی هم واقعا باید هوشمندانه فکر کرد..نبود موسیقی از موسیقی آزار دهنده ( برای یه سری از مشتریا) به مراتب بهتره..به نظرم سعی کنین الان که مشتریای ثابت دارین و با صعف عملکردتون ازتون نمی رنجن و ولتون نمی کنن فرضیات جدید در مورد نوع موسیقی و نوع رفتار کافه من ها و .. را امتحان کنید و فیدبک بگیرید
مرسی

من دو سه ماه دیگه دادگاه دارم ، اگه بیام تهران پاتوقم پارک لاله و بولوار کشاورزه !
اگه تا اون موقع برقرار باشه یه سر می زنم ، ولی عمرن خودمو معرفی کونم ! قهوه م رو می خورم بعد میرم گم میشم !
foufougly.gif

راستی این همون کافه ای هست که قرار بود با برادرت شریک بشی؟!!
fekr_2.gif

کی گفتم؟ کجا گفتم؟ :-?

از فاصله 10 کیلومتری من میشناسمت عمو :snitch:

pouria_63

Registered User
لایک‌ها
24
عمو روحى از كي... ها خبر ندارى ؟
راستى دسترسى كاربران به اينترنت ازاد رو اگه ميشه فراهم كنيد . و اگر در توانتون هست وزارت ارتباطات رو از اين د...ث بگيريد .
با تشكر

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
عمو روحى از كي... ها خبر ندارى ؟
راستى دسترسى كاربران به اينترنت ازاد رو اگه ميشه فراهم كنيد . و اگر در توانتون هست وزارت ارتباطات رو از اين د...ث بگيريد .
با تشكر

از کیا؟ بروکیان عزیز هستن. مشغول انتقال هستیم.

اینترنت آزاد؟ اماکن شومایی؟

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
80% دیگه از مشتری ها برای موزیک هامون میان کافه. تخصصیه این قضیه.
میگم این موزیک هایی که توی کافه ها پخش میشه جایی هست که لینک داونلودش باشه و بذاریم توی خونه گوش بدیم ؟!!
سیگاری ها جدا؟ 80% میان سیگار بکشن خصوصن خانم ها. غیر ممکنه
مگه سیگار کشیدن توی یک محیط عمومی و بسته ممنوع نیست ؟! حالا اگه ممنوع هم نباشه آیا بی فرهنگی به حساب نمیاد ؟!! خب شاید یکی از بوی سیگار بدش بیاد. بیچاره قهوه خونه که نیومده ، خیر سرش اومده کافه !!
broki.gif

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
به مشتریای ثابتتون یه کارت ویزیت مخصوص تولدشون بدین(طرح کیکو کادو و...) که اگه روز تولدشون اومدن اونجا جشن گرفتن یه تخفیف ویژه هدیه دریافت کنن+بادکنک.شما هم شمارشونو یادداشت کنید که روز تولدشون یه sms تبریک از طرف کافه دریافت کنن.
نور و موسیقیو کلا فضای کافه همونطور که دوستان اشاره کردن از مهمّات قضیست+کیفیتم که دیگه حرف اولو میزنه.
یه پیشنهاد دیگه هم دارم.اینه که یه کاغذیرو طراحی کنید مثلا به اسم chat paper که اون زوجایی که روشون نمیشه بحرفن یا دوست دارن خطّشونو به رخ هم بکشن با هم سر میز ارتباط برقرار کنن.
پیشنهاد نقاشی رو هم که دوستمون داد.بهتره که نقاشی ها تو برگه های نصف A4 باشه.هم به صرف تره هم اگه بخواین زیر میزا(البته اگه شیشه ای باشه)بزارین تعداد بیشتری جا میگیره
افتتاحش کردین ایا؟!

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
کی گفتم؟ کجا گفتم؟ :-?
نمی دونم، فکر کنم توی فیس بوک بود. افسردگی گرفته بودی می گفتی دیگه هیچی برام مهم نیست و از پول درآوردن خوشت نمیاد و این حرفا ! بعدش گفتی داداشت پیشنهاد شراکت توی یک کافه رو داده و با وجود اینکه می دونی کارش می گیره ولی انگیزه برای فعالیت نداری .
dast_toye_bini_1.gif

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
عمو پارادوکسی که بین ظاهر و طرز فکرت هست..میتونه برای خیلی از مشتری ها جالب باشه!!

یعنی چی پارادوکسی که بین ظاهر و طرز فکرش هست؟ چه پارادوکسی؟ مشتریا از کجا میخوان طرز فکر صاحب کافه رو بفهمن؟

نیما تو به چه دلیل و بر اساس چه منطقی فکر می کنی که یک نفر چون 3 سال پیش ریش داشته هنوزم باید ریشو باشه ؟!!
khandidan_2.gif

طبق آخرین اخبار دریافتی گویا عمو ریش و پشم ها رو تراشیده !
73542_eynak.gif

عمو روحی میگم یه موقع اونجا حرفای سیاسی نزنی ها ! یه موقع دیدی یه لباس شخصی قاطی مشتری ها بود بعد اومد دستبندت زد بردنت!

خیلیا اینجا از روشنفکرا حرف زدن...

دقیقاً پروسه روشنفکر شناسی به چه گونه ای است عایا؟

ینی پیشونی طرف نورافکنه یا اینکه به کسی که لباس مد و یه سیگار گوشه لبش میگن روشنفکر؟
یه چیزی توی همین مایه ها ! البته از واجبات یک روشنفکر یک کلاه و مقادیری ریش هم هست !
6046_34.gif

در واقع یکی مثل توکا نیستانی !

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اتفاقا هنوزم ریش داره

بالا