- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
اگه به بعضی مشتری ها کارت اشانتیون میدین, روش اسم شخص رو با عنوان "تقدیم به..." بنویسین تا یارو کارت رو به کس دیگه ای نده!
خوب عمو معلومه که باید طرف مرد باشه.خوب خودت خوشت میاد سر میزت پسر بیاد سفارش بگیره یا دختر؟ نیشش وا باشه یا ریلکس و معمولی؟ بشینه کنارت یه گپی بزنه یا گورش و گم کنه؟
عمو من یه فکری به ذهنم خطور کرد که هم نو آورانه باشه هم اصن هیشکی نره سر میز از مشتریا سفارش بگیره و در هزینه های نیروی انسانی صرفه جویی کنی.
روی هر میز یه میکروفون و بلندگوی کوچیک تعبیه کن که ارتباط مشتری و قهوهدرستکن! رو برقرار کنه و مشتری از طریق میکروفون سفارششو به شوما اعلام کنه
عمو بالاخره باید یکی سفارش و بیاره سر میزا دیگه. پس نیرو انسانی کشکه.
اوکیزکلن خود منم ترجیح می دم کافه من بیاد چش تو چش ازم سفارش و بگیره
اوکیز
مکان داشته باشه تا همه بتونن کار هاشون رو انجام بدن و تاریک باشه تا بتون هم دیگه رو انگولک کنن!
مشروبات القاضیه آزاده.فروش و مصرف مشروبات الكلي رو ازاد اعلام كون
اگه نجیب باشن چرا که نه. :snitch:عمو برای بروکلندی ها تخفیف ویژه هم داره ؟!
مرسیسلام
قطعا سلیقه همه یکسان نیست و یه آدم خاص هم همیشه یه جور رفتار نمی کنه..
من خودم اگر می خواستم کافه بزنم سعی می کردم یه جوری باشه که همه جور آدمی رو حفظ کنه
مثلا کافه من بایستی اون قدری روانشناسی بلد باشه که از طرز رفتار فرد و یا عکس العملش بفهمه که اون به تنهایی نیاز داره یا به یه نفری نیاز داره که یه مقداری باهاش درد و دل کنه...ممکنه در بعضی از موارد چند کلمه صحبت کردن با کافه من آشنا با روانشناسی بتونه فشار روحی رو از فرد کم کنه...گاهی هم که یه سری یه جمع دوستانه هستن و مثلا یه تولد کوچولو و یه سالگرد دو نفره میگیرن طبیعتا کافه من تا حد امکان نبایستی هی بره و بیاد و در مجموع مزاحمت کنه..
یه چیزی هم که جدیدا بعضی جاها مد شده و به نظرم جلوه جالبی نداره همون بحث برو گمشو گفتن به مشتری هست مثلا کافه من میاد فیش هزینه را میاره سر میز.این اصلا جالب نیست به نظر من بلکه افراد هر وقت کارشون تموم شد خب دم در حساب می کنن میرن دیگه..
در مورد موسیقی هم واقعا باید هوشمندانه فکر کرد..نبود موسیقی از موسیقی آزار دهنده ( برای یه سری از مشتریا) به مراتب بهتره..به نظرم سعی کنین الان که مشتریای ثابت دارین و با صعف عملکردتون ازتون نمی رنجن و ولتون نمی کنن فرضیات جدید در مورد نوع موسیقی و نوع رفتار کافه من ها و .. را امتحان کنید و فیدبک بگیرید
من دو سه ماه دیگه دادگاه دارم ، اگه بیام تهران پاتوقم پارک لاله و بولوار کشاورزه !
اگه تا اون موقع برقرار باشه یه سر می زنم ، ولی عمرن خودمو معرفی کونم ! قهوه م رو می خورم بعد میرم گم میشم !
راستی این همون کافه ای هست که قرار بود با برادرت شریک بشی؟!!
عمو روحى از كي... ها خبر ندارى ؟
راستى دسترسى كاربران به اينترنت ازاد رو اگه ميشه فراهم كنيد . و اگر در توانتون هست وزارت ارتباطات رو از اين د...ث بگيريد .
با تشكر
میگم این موزیک هایی که توی کافه ها پخش میشه جایی هست که لینک داونلودش باشه و بذاریم توی خونه گوش بدیم ؟!!80% دیگه از مشتری ها برای موزیک هامون میان کافه. تخصصیه این قضیه.
مگه سیگار کشیدن توی یک محیط عمومی و بسته ممنوع نیست ؟! حالا اگه ممنوع هم نباشه آیا بی فرهنگی به حساب نمیاد ؟!! خب شاید یکی از بوی سیگار بدش بیاد. بیچاره قهوه خونه که نیومده ، خیر سرش اومده کافه !!سیگاری ها جدا؟ 80% میان سیگار بکشن خصوصن خانم ها. غیر ممکنه
نمی دونم، فکر کنم توی فیس بوک بود. افسردگی گرفته بودی می گفتی دیگه هیچی برام مهم نیست و از پول درآوردن خوشت نمیاد و این حرفا ! بعدش گفتی داداشت پیشنهاد شراکت توی یک کافه رو داده و با وجود اینکه می دونی کارش می گیره ولی انگیزه برای فعالیت نداری .کی گفتم؟ کجا گفتم؟ :-?
عمو پارادوکسی که بین ظاهر و طرز فکرت هست..میتونه برای خیلی از مشتری ها جالب باشه!!
یعنی چی پارادوکسی که بین ظاهر و طرز فکرش هست؟ چه پارادوکسی؟ مشتریا از کجا میخوان طرز فکر صاحب کافه رو بفهمن؟
یه چیزی توی همین مایه ها ! البته از واجبات یک روشنفکر یک کلاه و مقادیری ریش هم هست !خیلیا اینجا از روشنفکرا حرف زدن...
دقیقاً پروسه روشنفکر شناسی به چه گونه ای است عایا؟
ینی پیشونی طرف نورافکنه یا اینکه به کسی که لباس مد و یه سیگار گوشه لبش میگن روشنفکر؟