خب پیش میاد که باش صحبت کنن..
یا صحبت هاش رو حداقل میشنون دیگه!
مچ شدن تو چیز متضاد با همدیگه!درباره پارادوکسِ هم توضیح بده
مچ شدن تو چیز متضاد با همدیگه!
تعریف ناقصیه..ولی الان اینطوری تونستم روی کیبورد بیارمش..
با یکی از دوستان یه کافه زدیم.
محل قبلی "کافه پراگ" اگر قدیمی ها بشناسن و با نام "کافه نقاشی" و کادر کافه نقاشی.
از یه کافه چه انتظاری دارید؟
چی تو یه کافه دیدید که اذیتتون کرده؟
چی تو یه کافه دیدید که باهاش حال کردید؟
آدرس رو اگر بخواید: بلوار کشاورز - بین خیابان فلسطین و خیابان وصال - جنب بیمارستان پارس - مجتمع تجاری سامان - کافه نقاشی
https://www.facebook.com/pages/كافه-نقاشيCafe-Naghashi/119584621447338
عمو چون نجیبی 100 تومن گرونتر می گیریم :snitch:کافه باید کافه باشد کافه ای که ....
به ما تخفیف هم میدی؟!
قیمت ها رو چجوری بذاریم؟ یه عکس از منو میگیرم.قیمت سرویس هاتون رو میزاشتید قبل از اومدن پولامون رو جمع کنیم hno:
چایی رو چند میدید ؟
توتون ـه پیپ هم میفروشید اونجا ؟
عمو مگه می خواد طرف بره کنسرت یا ال کلاسیکو رزرو اینترنتی با انتخاب جا؟سیستم رزرو اینترنتی با امکان انتخاب میز و پرداخت آنلاین درست کنین
بیا اینجا بزن buy ticket تا بفهمی چی مد نظرمه
آره والا. حیف مجوز نمی دنجمع کن کافه رو یه قهوه خونه توپ میزنیم با چپق شیلنگ متنوع قلیون میدیم دست مردم توی 1 تومن 800 تومنش سوده روزی 100 تومن هم میره واسه قهوه چی کارگر + اجاره مغازه!
عمو مسود صندلیا رو نفهمیدم. عکسی چیزی که تو ذهنته رو داری یا می تونی بدی؟واسه اون دیواره که گفتم، واسه صندلیای وسط هال میشه از نیمچه دیوارهای با روکش چوب یا چوبی تو خالی یا حداقل دیوارهای پرچین ماننده نازک استفاده کرد.
دقیقاً یادم نیست توی کجا یا توی چه فیلم یا سریالی دیدم همچین فضایی رو ولی خوب بود...
ینی اصن عاشق فضای طراحی کلاسیک انگلیسیم. تلفیق نماهای چوبی و سنگی اصن یه وضی
عمو مگه سرزمین عجایبه ژتون جایزه؟ :snitch:ژتون های 4*4 چاپ کن بعد از هرباری که کسی اومد یکی بهش بده بعد اینجوری باشه که هر 4 تا ژتون یه سرویس سه نفره قهوه رایگان بهشون بدی
نعای بابا ینی توش قلیون نمیکشین؟
این سوال منم هست لدفن[
منظورم پارادوکسِ بین قیافه روحی با طرز فکرش هست. اینو توضیح میدی؟
واسه من مهمترین فاکتور اینه که بتونم هرچقد میخوام بشینم
مرتب طرف نیاد بگه چیزی نیاز ندارید مث رستورانای سر راهی که یعنی جم کن برو!
یه چیز جالب تو یه کافه تو نیاوران دیدم اینکه تو منو روزای ۲شنبه شیکِ free برای خانومها هست که ایده جالبیه
راستی یه جا بود پاتق مون بود اون طرفی که میومد سفارش میگرفت انقد میومد خودمونی میشد که همه زندگیتو میفهمید کدوم دانشگاهی الان از کجا میاید کجا میرید :lol:
کادر کافه به کل عوض شده و الان کافه نقاشیه قبلیا رفتن همه
ع
هرچقد می خوای بیا بشین. تا وقتی که میز ها تمامن پر نباشه می تونی بشینی.
تو منو از این "هیچی 2000 تومان" هم نداریم گدا بازیه.
دوشنبه شیک فری؟؟؟ آدرس بده عمو من با لباس مبدل دوشنبه ها میرم :snitch:
اتفاقن همه نمی پسندن کافه من بیاد انگول کنه بره تو مخت. من باشم یه چیزی به طرف می گم
شرکا رو برامون ذکر کن ببینم بزرگتون کیه!
الان همون کادر کافه نقاشی اما جای کافه پراگ هستیم...کافه شما هم اگر همون روبرو دانشگاهیه است منور نقاشی اون منوش خوب بود ولی دایی خیلی دیگه رفقا ریخته بودن اصلاً کسی نبود حتی سفارش بگیره دیه زیادم اراذل بیان بریزن مشتری معمولی رغبت نمیکنه بیاد تو اصلاً کسی نبود حتی سفارش بگیره من دوبار اومدم.....کافه پراگ منوش خوب بود اما کافه من های سگی داشت اون بابا ریش بزیه لاغره هر سری من میرفتم فکر میکردم الانه با چک مارو بندازه بیرون حالا ما ساکتم نشسته بودیما ولی مثل سگ میموند....شرمنده اگر خودشی یا میشناسیش...ولی حقیقتیه...
1- نمیشه1-دوست دختر دوست پسر راه ندن
2- کیفیت سیستم صوتی خوب باشه نه کم که همه صدای یکدیگرو بشنون نه زیاد که سرسام بگیرن
قربونت. بیا قدمت رو چشمعمو سابقه دارم ، حیف که ارزش نداره از لحاظ مالی
شاید یه روز هایی بیام کمکت رایگان ، چون جالبه
راستی اسم کافتون نقاشیِِ یاد این افتادم که همونجایی که همیشه میرفتیم یه سری اومد بهمون کاغذ آچار داد با مداد رنگی مداد شمعی و این چیزا که نقاشی بکشید به بهترینش جایزه میدیم
کساییم که قبلا نقاشی کشیده بودن زده بودن یه گوشه به دیوار بعضیاشون عجیب خفن کشیده بودن!
خلاصه نیای گیر بده پاشو که ما میخوایم بشینیم