Sir Pendar
Registered User
اخه دود داریم تا دود . منظور از آن دود های دگر است...کافه بدون دود مگه اختراع شده؟
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
اخه دود داریم تا دود . منظور از آن دود های دگر است...کافه بدون دود مگه اختراع شده؟
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
Archive
کارت اشانتیون بده..نامرده هرکی نیاد..به جای این حرفا با زیداتون بیاین یه زره سفارش بدید
یعنی ما که زید نداریم اگه تنها بیایم راهمون نمیدید؟!به جای این حرفا با زیداتون بیاین یه زره سفارش بدید
الان یک پست طولانی دیدم از عمو روحی ، رفرش که زدم دیگه هر چی گشتم ندیدم !خودت پاکش کردی یا دوستان محبت کردند پاکش کردند؟!یعنی ما که زید نداریم اگه تنها بیایم راهمون نمیدید؟!راستی شما دوست عمو روحی هستی یا داداششی؟!
چند تا سوال دیگه هم دارم ولی الان حس پرسیدنشون نی! باشه واسه بعد
نپرسیدی ، ولی اگه بپرسی جوابت رو میدم !عمو من تاحالا ازت رنگ شورتت و پرسیدم؟
بابا کافه نقاشی هم شد اسم ؟!! اسمشو بذار کافه بروکستان یا کافه بروکلند خیلی کلاسش بیشتره و مشتری زیادی جذب می کونه ! اصلن مشتری میخای چیکار؟!نیاز به تبلیغات هم نداری. فقط کافیه بروکلندی های مقیم تهران یا از سراسر ایران سرازیر بشن به اونجا و اگه یه تخفیف تپلی بهشون بدی شاید مشتری دایم هم شدن !کافه نقاشیه اسمش. حالا هی بپرس
نه ، صحبت از عن و شورت و این حرفا بود !آیا چه شد پست من آیا؟
توش فحش به آغا داده بودم آیا؟
از کافتون انتظار دارم همین رضا کافر که اومد راش ندین
نپرسیدی ، ولی اگه بپرسی جوابت رو میدم !
بابا کافه نقاشی هم شد اسم ؟!! اسمشو بذار کافه بروکستان یا کافه بروکلند خیلی کلاسش بیشتره و مشتری زیادی جذب می کونه ! اصلن مشتری میخای چیکار؟!نیاز به تبلیغات هم نداری. فقط کافیه بروکلندی های مقیم تهران یا از سراسر ایران سرازیر بشن به اونجا و اگه یه تخفیف تپلی بهشون بدی شاید مشتری دایم هم شدن !
نه ، صحبت از عن و شورت و این حرفا بود !
ولی خیلی ضد حاله یکی بیاد یک پست طولانی بذاره بعد ببینم پستش پاک شده ! برای جلوگیری از این فاجعه و صرف جویی در تایپ مجدد اون قبل از ارسال از متن مورد نظر کپی بگیرید و در گوشه ای ذخیره کنید تا اگه یه موقع بلای ناگهانی نازل شد دوباره پست رو ارسال کنی . مثل همین الان من !!
همکاران سبک زندگی :
راستی میگم توی کافه تون ارزون ترین سفارش چیه ؟! آخه قهوه ی 10 هزاری تومنی برای یک شهرستونی مثل ما که نسکافه ی 500 تومنی میخوره یه خرده سوز داره !
آب هم دارید ؟! یک لیوان آب قیمتش چنده ؟!
اتفاقن گفتم که پاتوق من وقتی میام تهران همون محدوده هست . از خیابون ولی عصر بگیر تا بلوار کشاورز و پارک لاله و میدون انقلاب. بیشتر وقت ها هم این مسیر رو پیاده میرم و میام ! چند وقت پیش هم توی تقاطع خیابون فلسطین و بلوار کشاورز عروسی دختر عمه م بود !
شورت که ندارم ، یه شورتک دارم آبیه ! قابل نداره عمو !عمو قربونت رنگ شورتت چه رنگیه؟
1 میلیون ؟شورت که ندارم ، یه شورتک دارم آبیه ! قابل نداره عمو !
خب من جواب دادم ، حالا شما بگید چقدر اجاره میدید؟!
آخه شنیدم اون محدوده بالای یک میلیون تومن فقط اجاره مغازه هست ، تازه اونم توی پاساژ !!
با یکی از دوستان یه کافه زدیم.
محل قبلی "کافه پراگ" اگر قدیمی ها بشناسن و با نام "کافه نقاشی" و کادر کافه نقاشی.
از یه کافه چه انتظاری دارید؟
چی تو یه کافه دیدید که اذیتتون کرده؟
چی تو یه کافه دیدید که باهاش حال کردید؟
آدرس رو اگر بخواید: بلوار کشاورز - بین خیابان فلسطین و خیابان وصال - جنب بیمارستان پارس - مجتمع تجاری سامان - کافه نقاشی
https://www.facebook.com/pages/كافه-نقاشيCafe-Naghashi/119584621447338
مگه بسته نشد ؟با عرض معذرت من اون منطقه از تهران کافه ای به خوبی کافه پراگ ندیدم...
مگه بسته نشد ؟
آدم های باحالی می اومدن و می رفتن