• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استارپاپ آپ بزرگترین و مطمئن ترین سیستم کسب درآمد از پاپ آپ

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
ما هم عضو شدیم نتیجه رو با سیستم پاپ آپ پلاس می خوام مقایسه کنم
خبرش رو میدم
سلام دوست عزیزم امیدوارم که تست کنید و راضی باشید در هر صورت ما در خدمتتون هستیم . با تشکر

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
پاپ اپ پلاس که برای من از امروز اصلا نمیشماره دیگه فک کنم بدرد نمیخوره ! حتما تستش کن و خبر بده اگر خوبه منم استار پاپ اپ بذارم.
سلام عزیز خیلی خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم . موفق باشید

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام و احترام واریزی کاربران محترم امروز چهارشنبه یک شهریور ماه بر طبق روال همیشگی سیستم انجام شد . با تشکر

melimarket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آیا برای همه کاربران سه تا پاپ آپ باز میشه یا تعداد دفعات باز شدن قابلیت تنظیم دارد ؟

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
سلام آیا برای همه کاربران سه تا پاپ آپ باز میشه یا تعداد دفعات باز شدن قابلیت تنظیم دارد ؟
با سلام دوست عزیز قابل تنظیم میباشد در قسمت دریافت کد میتوانید تعداد دفعات پاپ آپ را مشخص نمایید . با تشکر

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام خدمت کاربران عزیز امروز پنج شنبه واریزی تمامی کاربران سیستم طبق روال همیشگی تا قبل از ساعت 9 صبح انجام گرفت . با تشکر

melimarket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون لطفا شرایط اکانت های ویژه رو هم بگید

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام و احترام خدمت تمامی کاربران عزیز استارپاپ آپ
ممنون لطفا شرایط اکانت های ویژه رو هم بگید
با سلام و احترام اگر بالای 5 هزار آی پی دارید به ویژه سطح یک و اگر بالای 10 هزار داری به ویژه سطح به صورت اتوماتیک تبدیل میشه اکانتتون . با تشکر

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام خدمت تمامی کاربران استارپاپ آپ به لطف اعتماد شما دوستان استارپاپ آپ در مدت زمان کوتاهی بیش از 250 هزار آی پی رسید همچنین به زودی سورپرایز بزرگی برای شما داریم . موفق و پیروز باشید

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
حدود 2 هفته ایی است باهاشون همکاری میکنم در این مدت از نظر شمارش ، پرداخت و نوع تبلیغات کارشون خوب و حرفه ایی بوده.

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام و احترام واریزی تمامی دوستان عزیز طبق روال همیشگی به صورت کامل انجام شده است . موفق و پیروز باشید

Last edited:

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
حدود 2 هفته ایی است باهاشون همکاری میکنم در این مدت از نظر شمارش ، پرداخت و نوع تبلیغات کارشون خوب و حرفه ایی بوده.
سلام خدمت دوست خوبم . ما هم بسیار خرسندیم که با وبمستر های حرفه ای مثل شما کار میکنیم و امیدوارم که بتونیم به طور مستمر قدر اعتمادتون رو بدونیم و بهترین ساپورت رو داشته باشیم . موفق و پیروز باشید

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام و احترام خدمت تمامی دوستان واریزی امروز یکشنبه به صورت کامل انجام شد . موفق و پیروز باشید

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام و احترام خدمت تمامی دوستان واریزی امروز دوشنبه به صورت کامل انجام شد . موفق و پیروز باشید

melimarket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام در روز یک بار واریزی دارید ؟ سقف پرداخت هم همان 10 هزار تومان یا همه حساب ها رو 9 صبح که گفتید پرداخت میشه ؟

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
سلام در روز یک بار واریزی دارید ؟ سقف پرداخت هم همان 10 هزار تومان یا همه حساب ها رو 9 صبح که گفتید پرداخت میشه ؟
با سلام دوست عزیز واریزی دوبار در روز است یک بار در ابتدای شروع به کار شرکت ( 8 الی 9 صبح ) و یک بار در انتهای تایم اداری ( 5 الی 6 عصر ) دوستانی که صبح به سقف واریز نرسیده باشند در پایان روز واریز میشوند البته دوستان ویژه تا دو بار در روز هم میتوانند درخواست واریز بدهند . با تشکر

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
سلام خدمت کاربران محترم و عزیزان استارپاپ آپ واریزی امروز سه شنبه به صورت کامل انجام شد . با تشکر

parsvideos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از نظر بنده جزو برترین سایت های پاپ آپ هستن با قیمت عالی و از اون بهتر شمارش عالی ترش هستش.
بنده چند روزه که سایتو ثبت کردم و کاملا راضی بودم و تایید میشن
ایشالله که هر روز موفق تر از دیروز باشند.

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
از نظر بنده جزو برترین سایت های پاپ آپ هستن با قیمت عالی و از اون بهتر شمارش عالی ترش هستش.
بنده چند روزه که سایتو ثبت کردم و کاملا راضی بودم و تایید میشن
ایشالله که هر روز موفق تر از دیروز باشند.
با سلام و احترام و ضمن ابراز خرسندی از همکاری شما باید عرض کنم خیلی خوشحالیم که با وبمستر های حرفه ای مثل شما کار میکنیم و تنها تلاشمون اینه که بتونیم به صورت مستمر این رضایت مندی شما ادامه داشته باشه چون معتقدیم تنها سرمایه کارمون وجود افراد حرفه و دستکاری مانند شماست و روز به روز بتونیم همکاری بهتری داشته باشیم

pardis.aj

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام و احترام واریزی امشب به صورت کامل انجام شد . از این پس سیستم استارپاپ آپ در دو نوبت صبح ( 8 تا 9 صبح ) و در پایان ساعت اداری شرکت ( 17 الی 18 ) انجام خواهد پذیرفت پیشاپیش حضور کاربران جدید رو که به ما اعتماد میکنن رو پاس میداریم همچنین به کمال اشتیاق منتظر نظرات و انتقادات سازنده عزیزان هستیم . موفق باشید

بالا