irnet
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 78
- لایکها
- 0
دوست عزيز
شما خدمت سربازي رفتين ؟
جواب این دوستمون را بدید سوال خیلی خیلی مهمی پرسیدند جدی میگم به خدا
دوست عزيز
شما خدمت سربازي رفتين ؟
جواب این دوستمون را بدید سوال خیلی خیلی مهمی پرسیدند جدی میگم به خدا
اتفاقا خونه سازمانی جزو راحت ترین و بی دردسر ترین کارها توی نیروی هوایی ارتشه. اگر ازدواج کرده باشی. نه محدودیت درجه داره و نه مدت سکونت. تا آخر بازنشستگی میتونی توش بشینی.با وجود اینکه منصرف شدی یه چیزایی رو میگم. اول اینکه هیچ تضمینی نیست که تهران باشی و به احتمال زیاد یه جای دور افتاده خدمت می کنی. خونه سازمانی گرفتن هم هزارتا شرط داره. **** هم چیزی نیست که کسی بتونه به راحتی تحمل کنه.
اتفاقا خونه سازمانی جزو راحت ترین و بی دردسر ترین کارها توی نیروی هوایی ارتشه. اگر ازدواج کرده باشی. نه محدودیت درجه داره و نه مدت سکونت. تا آخر بازنشستگی میتونی توش بشینی.
غیرممکن نیست , یه تاییدیه می خواد که اگه کارت معلوم و منطقی باشه باید بوسیله ستاد مشترک تایید بشه , البته کمی سختگیری در این زمینه وجود داره.ولي يه سري معايب مثل مسافرت غير مذهبي نميتوني بري پاسپورت نداري
نظامی گری یکی از مزخرف ترین شغل های دنیاست البته این نظر منه!
جسارتا باید عرض کنم که منی دارم این حرفو میزنم که نیازی به کارمندی برای دولت ندارم و اگرنه کسی که شغلی نداره و ... شاید مثل من فکر نکنه
من با نظامی ها سر و کار زیادی داشتم.
یعنی از فامیلای درجه یک و دو من افراد زیادی در گذشته نظامی بودن که البته همه بازنشسته شدنو جمله اول رو از دهن خیلی از اونا هم میشنوید.
با تشکر
کلا یه مزیت هایی داره اما من یکی حال نمی کنم! برم جلوی این سردار و سرهنگ و ... خو و راست بشم
مجبور بشم حتما رای بدم ! و...
خونه سازمانی شغل و درامد خوب نخواستیم !
ممکن هم هست بخوای بری اون ور اب بهت گیر بدن..
کلا یه مزیت هایی داره اما من یکی حال نمی کنم! برم جلوی این سردار و سرهنگ و ... خو و راست بشم
مجبور بشم حتما رای بدم ! و...
خونه سازمانی شغل و درامد خوب نخواستیم !
ممکن هم هست بخوای بری اون ور اب بهت گیر بدن..
بیشتر توضیح بدیدبه نظر من پیمانی 5-6 ساله خوبه ولی اینکه وارد بشی و بری 30 سال خدمت کنی برای اونهایی خوبه که هیچ جایی نمی تونن کار پیدا کنن.
دیگه بدتر! من منظورم این بود که از نیروی هوایی بیای بیرون به طور کامل
اونطرف ابی ها بهت گیر میدن! اگرنه که این ور که بله ...
من که نه دوست دارم نه می خوام
فقط اگه میزاشتن با اون f14 ( کم توقع هستم) یه دوری بزنم می رفتم !![]()
تنها انگیزه ام برای رفتن همین میباشد