• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخدام نيروي هوايي ارتش با مدرك كارشناسي مكانيك نظر؟

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
یکی از مهمترین چیزایی که هست اینه که شما باید بتونین خودتون رو با شرایط **** مطابقت بدین , البته نمی خوام شما رو از چیزی بترسونم , اگه خدمت رفته باشین تا حدی این مسئله رو بهتر متوجه می شین , خوب یه فرقی که این با خدمت داره اینه که اینجا دیگه حالت اجبارش خیلی کمتر می شه و شما حالت یه کارمند دارین تا کسی که مجبور به انجام کاری باشین.

mrha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب این دوستمون را بدید سوال خیلی خیلی مهمی پرسیدند جدی میگم به خدا

نه معاف دارم مي شم خدمت لا زم نداره اين . منصرف شدم از رفتن به نيرو هوايي از همه ممنون.شايد يه روزي يه كسي يه وقتي اين تاپيك بدردش خورد.:)

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
با وجود اینکه منصرف شدی یه چیزایی رو میگم. اول اینکه هیچ تضمینی نیست که تهران باشی و به احتمال زیاد یه جای دور افتاده خدمت می کنی. خونه سازمانی گرفتن هم هزارتا شرط داره. **** هم چیزی نیست که کسی بتونه به راحتی تحمل کنه.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
با وجود اینکه منصرف شدی یه چیزایی رو میگم. اول اینکه هیچ تضمینی نیست که تهران باشی و به احتمال زیاد یه جای دور افتاده خدمت می کنی. خونه سازمانی گرفتن هم هزارتا شرط داره. **** هم چیزی نیست که کسی بتونه به راحتی تحمل کنه.
اتفاقا خونه سازمانی جزو راحت ترین و بی دردسر ترین کارها توی نیروی هوایی ارتشه. اگر ازدواج کرده باشی. نه محدودیت درجه داره و نه مدت سکونت. تا آخر بازنشستگی میتونی توش بشینی.

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
اتفاقا خونه سازمانی جزو راحت ترین و بی دردسر ترین کارها توی نیروی هوایی ارتشه. اگر ازدواج کرده باشی. نه محدودیت درجه داره و نه مدت سکونت. تا آخر بازنشستگی میتونی توش بشینی.

دقیقا , باور نمی کنی اگه بگم بعضی ها رو دیدم که حتی بعد از بازنشستگی هم ساکن این خونه های مسکونی بودن , چطوریش برای خودمم جای سوال و تعجب بود.

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام ارتشم ارتش خدا بيامرز ش.ا.ه بود الان دوره اي كه اگه بري توش زيراب زن و خا..مال باشي ترقي ميكني اگه نه يه جوي برات ساخته ميشه كه روزي هزار با ارزوي مرگ ميكني .
ما بلاخره فرزند نظامي بوديم ديديم
اگه اخرين مرحله اينه كه كارنميتوني پيدا كني چاره ي جز تن دادن نيست لا اقل امرار معاش ميكني .
ولي يه سري معايب مثل مسافرت غير مذهبي نميتوني بري پاسپورت نداري و دوستانم بقيه رو گفتند تو محيط نظامي طي كردن شرايط خواص خودش رو ميخواست .
در كل اخرين مرحله تن به اين خفت داده ميشه .:f34r:
اميدوارم روزي جامعه اي داشته باشيم كه هر شخص راحت بتونه وارد بازار كار اونم به ميل شخصيش به هر كاري كه علاقه داره بشه و شاهد دموكراسي واقعي باشيم تو اجتماع باشيم ...
يعني ميشه !!!!!:blink:

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
ولي يه سري معايب مثل مسافرت غير مذهبي نميتوني بري پاسپورت نداري
غیرممکن نیست , یه تاییدیه می خواد که اگه کارت معلوم و منطقی باشه باید بوسیله ستاد مشترک تایید بشه , البته کمی سختگیری در این زمینه وجود داره.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
نظامی گری یکی از مزخرف ترین شغل های دنیاست البته این نظر منه!

جسارتا باید عرض کنم که منی دارم این حرفو میزنم که نیازی به کارمندی برای دولت ندارم و اگرنه کسی که شغلی نداره و ... شاید مثل من فکر نکنه :)
من با نظامی ها سر و کار زیادی داشتم.
یعنی از فامیلای درجه یک و دو من افراد زیادی در گذشته نظامی بودن که البته همه بازنشسته شدن :) و جمله اول رو از دهن خیلی از اونا هم میشنوید. :)

با تشکر

DAR!USH

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
شما اين همه زحمت كشيدي رفتي ليسانس مكانيك گرفتي حالا مي خواي بري نيروهاي مصلح استخدام بشي؟
به نظر من كار بهتر هم ميتوني پيدا كني
گرايشت چي هست؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
نظامی گری یکی از مزخرف ترین شغل های دنیاست البته این نظر منه!

جسارتا باید عرض کنم که منی دارم این حرفو میزنم که نیازی به کارمندی برای دولت ندارم و اگرنه کسی که شغلی نداره و ... شاید مثل من فکر نکنه :)
من با نظامی ها سر و کار زیادی داشتم.
یعنی از فامیلای درجه یک و دو من افراد زیادی در گذشته نظامی بودن که البته همه بازنشسته شدن :) و جمله اول رو از دهن خیلی از اونا هم میشنوید. :)

با تشکر

اره هرکی توی هرشغلی باشه ازاون شغل تعریف نمیکنه ودوست نداره بچه اش توی اون شغل بره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کلا یه مزیت هایی داره اما من یکی حال نمی کنم! برم جلوی این سردار و سرهنگ و ... خو و راست بشم
مجبور بشم حتما رای بدم ! و...
خونه سازمانی شغل و درامد خوب نخواستیم !
ممکن هم هست بخوای بری اون ور اب بهت گیر بدن..

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کلا یه مزیت هایی داره اما من یکی حال نمی کنم! برم جلوی این سردار و سرهنگ و ... خو و راست بشم

خونه سازمانی که به این راحتی ها نمیدن.

درآمدش هم اونقدر ها خوب نیست. حداقل نسبت به کار بیرون کمتره .

اون ور آب هم به هیچ عنوان نمیتونی بری. تا 30 سال !

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

به عنوان نظامی اصلا نمیتونی بری اونور آب پسر خوب!یعنی تا وقتی که نظامی هستی حق نداری بری خارج مارج :)
چه دل خوشی :دی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دیگه بدتر! من منظورم این بود که از نیروی هوایی بیای بیرون به طور کامل
اونطرف ابی ها بهت گیر میدن! اگرنه که این ور که بله ...
من که نه دوست دارم نه می خوام
فقط اگه میزاشتن با اون f14 ( کم توقع هستم) یه دوری بزنم می رفتم !:D
تنها انگیزه ام برای رفتن همین میباشد

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
به نظر من پیمانی 5-6 ساله خوبه ولی اینکه وارد بشی و بری 30 سال خدمت کنی برای اونهایی خوبه که هیچ جایی نمی تونن کار پیدا کنن.
بیشتر توضیح بدید
چرا استخدام پیمانی 5/6 ساله خوبه ولی 30 سال خدمت بده ؟

DAR!USH

Registered User
لایک‌ها
3
خوب بچه ها فكر كنم منصرف شد
حالا بگرديد براش يه كاره نون و آب دار پيدا كنيد

ببين منم دارم مكانيك ميخونم اگه مي خواي صبر كن مدرك رو كه گرفتم با همديگه يه آپاراتي راه بندازيم

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اگه جای بهتری میتونی بری نرو توی **** . دور از جون ممکنه بعد از 2 سال به گه خوردن بیفتی .
نکات مثبت :اصل کاری که بهت میدن ساده است . از ساعت 7 صبح باید پادگان باشی تا ساعت 2 ظهر . 7 تا 7:30 الی 8 صبح گاه ورزشه تا بیای سر خدمتت میشه 8:30 از 8:30 تا 9:30 هم که البته صبحانه است . از ساعت :30 تازه کار شروع میشه تا ساعت 12-1 که میری برای نماز و بعدشم ساعت 1:30 میری سر سرویس ها تا بری خونه . حقوقش هم با لیسانس بری میشی ستوان 2 ماهی 450 الی 500 حقوق بهت میدن نسبت به روزی 3-4 ساعت کاری که میکنی عالیه . سر کارت هم چند ت اسرباز بهت میدن تو سرشون میزنی حال میکنی .بعد از 5-6 سال خونه بهت میدن .

نکات منفی : 30 سال باید ساعت 5:30 از خواب بیدار بشی . 30 سال باید به هر خری که بالا سرته احترام بزاری . این کار اونقدر سنگینه در بعضی اوقات که ممکنه افسرده ات کنه . فرضا کسی که 5 سال نیست از دهاتشون اومده و درجه اش از تو بالا تره بهت میگه چرا احترام نمیزاری به من ؟! اول خدمتت بیچاره ات میکنن و تو سرت میزنن . (همون بلائی که سر سرباز های جدید میاد) . بعد از 10 سال به دلیل مراوده با آدمهای کوچیک چنان کوچیک و خوار میشی که بخاطر 1 دونه شیر دولتی 250 تومنی حاضری تن به هر خواری بدی . هر جا غذا میدن حمله کنی و چند تا بر داری . از همه مهم تر استرسه . گفتم ساعت کاری ات 4 ساعته مفید ولی در طول 24 ساعت زیر استرسه شدید که بهت وارد میشه . استرسه خیلی ترسناک و عذاب آور که پیرت میکنه . بخاط همین هم هست که نظامی ها اکثرا بین 10 الی 20 سال پیر تر از سن خودشون به نظر میرسن . بعد از یه مدت از لباس نظامی متنفر میشی . توی خیابون سرباز دژبان میتونه بخاطر اینکه کلاه سرت نزاشتی دری وری بهت بگه . بعد از 20 سال خدمت میبینی حقوقت 100 الی 150 هزار تومن بیشتر نیست چون همه ی حقوقت بابت وام هائی که گرفتی داره ازش کسر میشه و ... خونه سازمانی که بهت میدن محیطش اعصابت رو خراب میکنه چون حتی توی خونه ات هم تحت فرمان فرمانده ات هستی .
حالا میل خودته .ولی رفتی دیگه جای برگشت نداری . اینم داشته باش . دیگه ارتش ولت نمیکنه قرارداد هم بی خیال چون الان خیلی کم آدم وارد ارتش میشه نیروهاش رو ارتش آزاد نمیکنه . شاید فکر کنی خوب نخواستم دیگه نمیرم پادگان . اینم خیال باطلیه چون اگه 15 روز غیبت کنی برات فرار رد میشه و به دژبان انتظامی ناحیه محل سکونتت معرفی میشی و میبرنت حشمتیه و دادگاهیت میکنن و ... مجبور میشی برگردی .

حالا دیگه خود دانی !!
پیشنهاد : حداقل میری توی **** سعی کن کارمند بشی نه افسر . کارمند کسیه که مثل باقی نظامی هاست و فرقی نداره با باقی منتهای مراتب لیاس نظامی نمیپوشه پس مجبور نیتس احترام بزاره به کسی و کسی کاری به کارش نداره و کلا از یه بخشی از دردسر ها خلاصه .

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
دیگه بدتر! من منظورم این بود که از نیروی هوایی بیای بیرون به طور کامل
اونطرف ابی ها بهت گیر میدن! اگرنه که این ور که بله ...
من که نه دوست دارم نه می خوام
فقط اگه میزاشتن با اون f14 ( کم توقع هستم) یه دوری بزنم می رفتم !:D
تنها انگیزه ام برای رفتن همین میباشد

مطمئن باش خلبان نمیخوان! اگه بخوان جدا میگیرن!

در ضمن نه! اونور آّب بهت گیر نمیدن اگه از نیرو هوایی بیای بیرو و بخوای بری فقط یه مشکل هست.
نمتونی از نیرو هوایی بیای بیرون :lol: وقتی سی ساله شدی دیگه بدبخت شدی رفت استعفا و ... نداره که پسر خوب. ارتشه!

بالا