• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخدام نيروي هوايي ارتش با مدرك كارشناسي مكانيك نظر؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
اگه جای بهتری میتونی بری نرو توی **** . دور از جون ممکنه بعد از 2 سال به گه خوردن بیفتی .
نکات مثبت :اصل کاری که بهت میدن ساده است . از ساعت 7 صبح باید پادگان باشی تا ساعت 2 ظهر . 7 تا 7:30 الی 8 صبح گاه ورزشه تا بیای سر خدمتت میشه 8:30 از 8:30 تا 9:30 هم که البته صبحانه است . از ساعت :30 تازه کار شروع میشه تا ساعت 12-1 که میری برای نماز و بعدشم ساعت 1:30 میری سر سرویس ها تا بری خونه . حقوقش هم با لیسانس بری میشی ستوان 2 ماهی 450 الی 500 حقوق بهت میدن نسبت به روزی 3-4 ساعت کاری که میکنی عالیه . سر کارت هم چند ت اسرباز بهت میدن تو سرشون میزنی حال میکنی .بعد از 5-6 سال خونه بهت میدن .

نکات منفی : 30 سال باید ساعت 5:30 از خواب بیدار بشی . 30 سال باید به هر خری که بالا سرته احترام بزاری . این کار اونقدر سنگینه در بعضی اوقات که ممکنه افسرده ات کنه . فرضا کسی که 5 سال نیست از دهاتشون اومده و درجه اش از تو بالا تره بهت میگه چرا احترام نمیزاری به من ؟! اول خدمتت بیچاره ات میکنن و تو سرت میزنن . (همون بلائی که سر سرباز های جدید میاد) . بعد از 10 سال به دلیل مراوده با آدمهای کوچیک چنان کوچیک و خوار میشی که بخاطر 1 دونه شیر دولتی 250 تومنی حاضری تن به هر خواری بدی . هر جا غذا میدن حمله کنی و چند تا بر داری . از همه مهم تر استرسه . گفتم ساعت کاری ات 4 ساعته مفید ولی در طول 24 ساعت زیر استرسه شدید که بهت وارد میشه . استرسه خیلی ترسناک و عذاب آور که پیرت میکنه . بخاط همین هم هست که نظامی ها اکثرا بین 10 الی 20 سال پیر تر از سن خودشون به نظر میرسن . بعد از یه مدت از لباس نظامی متنفر میشی . توی خیابون سرباز دژبان میتونه بخاطر اینکه کلاه سرت نزاشتی دری وری بهت بگه . بعد از 20 سال خدمت میبینی حقوقت 100 الی 150 هزار تومن بیشتر نیست چون همه ی حقوقت بابت وام هائی که گرفتی داره ازش کسر میشه و ... خونه سازمانی که بهت میدن محیطش اعصابت رو خراب میکنه چون حتی توی خونه ات هم تحت فرمان فرمانده ات هستی .
حالا میل خودته .ولی رفتی دیگه جای برگشت نداری . اینم داشته باش . دیگه ارتش ولت نمیکنه قرارداد هم بی خیال چون الان خیلی کم آدم وارد ارتش میشه نیروهاش رو ارتش آزاد نمیکنه . شاید فکر کنی خوب نخواستم دیگه نمیرم پادگان . اینم خیال باطلیه چون اگه 15 روز غیبت کنی برات فرار رد میشه و به دژبان انتظامی ناحیه محل سکونتت معرفی میشی و میبرنت حشمتیه و دادگاهیت میکنن و ... مجبور میشی برگردی .

حالا دیگه خود دانی !!
پیشنهاد : حداقل میری توی **** سعی کن کارمند بشی نه افسر . کارمند کسیه که مثل باقی نظامی هاست و فرقی نداره با باقی منتهای مراتب لیاس نظامی نمیپوشه پس مجبور نیتس احترام بزاره به کسی و کسی کاری به کارش نداره و کلا از یه بخشی از دردسر ها خلاصه .

خیلی خوب توضیح داده
فقط من با جمله آخرش مخالفم! کارمندیشم مثل افسری و درجه داریش مزخرفه!
در کل شغل از این مزخرف تر من ندیدم!

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان واقعا ممنونم بابت توضیحاتتون
من هدفم این بود که یک نظامی بشم
حقیقتش حقوق خوب و خونه سازمانی و ... دهن من را آب انداخته بود ولی با توضیح شما متوجه اشباهم شدم
درود بر شما دوستان

بالا