این کار سه-چهار سال پیش من هست. اون موقع براش 50 تومن گرفتم.
الکترواسموک
الکترواسموک
سلام
من لیسانس زبان دارم
توی دانشگاه نفر اول از نظر تلفظ بودم
خوشحال میشم همکاری داشته باشیم
باسلام.با سلام ، به یک گوینده ی خوش صدای خانم یا آقا برای یک کار دائم نیاز داریم ،
6 ماه تا یک سال اول همکاری دستمزد بر اساس هر پروژه پرداخت میشه و بعد از این مدت در صورت رضایت ما و شما رسما توسط شرکت ما استخدام می شوید .
ما هر هفته سه متن فارسی رو برای شما می فرستیم که مدت زمانشون متغیره و بین 5 تا 15 دقیقه هستند ، متن ها حاوی کللمات انگلیسی و لغات مرتبط با دنیای تکنولوژی هستند به همین خاطر باید بتونید لغات انگلیسی رو به درستی تلفظ بکنید ، البته همراه هر متنی که برای شما می فرستیم یک فایل صوتی هم فرستاده میشه که در اون یکی از همکاران ما متن رو با صدای خودش و به درستی قرائت می کند تا شما مشکلی در تلفظ صحیح لغات محدود انگلیسی موجود در متن نداشته باشید .
نیازی نیست گوینده کار زمان بندی رو انجام بده ، صرفا متن رو با صدای زیبای خودش قرائت می کنه و همین .
لطفا نمونه صداتون رو بفرستید.
سوالی بود بفرمایید ، منتظر هستم ، با سپاس
سلام بزرگوار و سپاس از آگهی خوبتونبا سلام ، به یک گوینده ی خوش صدای خانم یا آقا برای یک کار دائم نیاز داریم ،
6 ماه تا یک سال اول همکاری دستمزد بر اساس هر پروژه پرداخت میشه و بعد از این مدت در صورت رضایت ما و شما رسما توسط شرکت ما استخدام می شوید .
ما هر هفته سه متن فارسی رو برای شما می فرستیم که مدت زمانشون متغیره و بین 5 تا 15 دقیقه هستند ، متن ها حاوی کللمات انگلیسی و لغات مرتبط با دنیای تکنولوژی هستند به همین خاطر باید بتونید لغات انگلیسی رو به درستی تلفظ بکنید ، البته همراه هر متنی که برای شما می فرستیم یک فایل صوتی هم فرستاده میشه که در اون یکی از همکاران ما متن رو با صدای خودش و به درستی قرائت می کند تا شما مشکلی در تلفظ صحیح لغات محدود انگلیسی موجود در متن نداشته باشید .
نیازی نیست گوینده کار زمان بندی رو انجام بده ، صرفا متن رو با صدای زیبای خودش قرائت می کنه و همین .
من هستمسلام دوستان جهت یک فیلم مستند 20 دقیقه ای نیازمند یک آقای خوش صدا هستم و حتما ایشون ساکن تهران باشند . با تشکر
سلام دوست من این شماره من هست 09127961926 ممنون می شم با من از طریق تلگرام واتس آپ یا ایمو یا هر طریقی که می دونی تماس بگیریمن هستم
سلام. خیلی سعی کردم نمونه صدا بفرستم. متاسفانه ممکن نیست. خطا..خطا..خطا... ممنون میشم شماره تلگرام یا آدرس ایمیل بفرمایین.سپاس... ایمیل بنده: [email protected]با سلام ، به یک گوینده ی خوش صدای خانم یا آقا برای یک کار دائم نیاز داریم ،
این پست مال دوسال پیشه!سلام. خیلی سعی کردم نمونه صدا بفرستم. متاسفانه ممکن نیست. خطا..خطا..خطا... ممنون میشم شماره تلگرام یا آدرس ایمیل بفرمایین.سپاس... ایمیل بنده: [email protected]
میدونم... بهرحال کامنت گذاشتم درصورت نیاز مجدد خودم رو معرفی کرده باشم:general601:این پست مال دوسال پیشه!