• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استراحتگاه دل خستگان:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
حول نشید.:D
می خوام اینجا یه خورده در مورد روشهای رفع خستگی و relax بودن و اینا بحث کنید.(البته خلاف تو کار نباشه و ترجیحا" علمی) .بگید موقع خستگی های روزانه چی کار می کنید.
برنامه ی خواب و ... خلاصه هر چی که به نظرتون به این قصیه کمک می کنه.مطمئنا" تو این "عصر معراج فولاد و اصطکاک فلزات!" خیلی بحث مهمیه.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
من خودم بدبختانه همیشه خواب در چشم ترم میشکنه! بعد 17 18 سال هنوز مامانم با قطعیت نمی تونه بگه من امشب کی می خوابم.

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از electronic :
من خودم بدبختانه همیشه خواب در چشم ترم میشکنه! بعد 17 18 سال هنوز مامانم با قطعیت نمی تونه بگه من امشب کی می خوابم.
سلام
خوبین . میگم بزرگترین اشتباه همینه که نظم خواب و خوراک نداشته باشی.
شما برنامه ای که برای مطالعه میذارین رو بر اساس خواب تنظیم کنین.
من خودم زمانی این اخلاق رو داشتم که هر وقت خوابم میومد میخوابیدم و هر وقت گرسنه میشدم غذا میخوردم. یه ترم سر همین مسایل کم مونده بود مشروط بشم.
ولی از ترم بعد سر ساعت 2 شب میخوابیدم و 6 صبح بیدار میشدم. و اجبار رو این کار داشتم . و الان مدت 16 ساله که این عادت رو با خودم دارم و نه تنها خسته نمیشم . بلکه انرژی بالایی هم برای انجم کارهام در طول روز دارم.
در طول روز هم اگه خوابتون اومد و احساس کسالت کردی . اگه خونه باشی سریعا پاهاتو بذار توی یه تشت پر از اب سرد.
اگه بیرونی و امکان بالا رو نداری سعی کن از خیره شدن به فاصله نزدیک دوری کنی و به تناوب به فواصل دور و نزدیک نگاه کنی . که خواب رو از سرت میپرونه .

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
و ميتوني بياي به فروم سر بزني . . . صدردصد براي رفع خستگي چاره ساز هست . . .
جدي ميگم . . . تنوع در محيطي كه در اون قرار داريد خيلي ميتونه كمك كننده باشه . . .

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از M-r-r :
و ميتوني بياي به فروم سر بزني . . . صدردصد براي رفع خستگي چاره ساز هست . . .
جدي ميگم . . . تنوع در محيطي كه در اون قرار داريد خيلي ميتونه كمك كننده باشه . . .
اره والا . :happy:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از amirhoman :
سلام
خوبین . میگم بزرگترین اشتباه همینه که نظم خواب و خوراک نداشته باشی.
شما برنامه ای که برای مطالعه میذارین رو بر اساس خواب تنظیم کنین.
من خودم زمانی این اخلاق رو داشتم که هر وقت خوابم میومد میخوابیدم و هر وقت گرسنه میشدم غذا میخوردم. یه ترم سر همین مسایل کم مونده بود مشروط بشم.
ولی از ترم بعد سر ساعت 2 شب میخوابیدم و 6 صبح بیدار میشدم. و اجبار رو این کار داشتم . و الان مدت 16 ساله که این عادت رو با خودم دارم و نه تنها خسته نمیشم . بلکه انرژی بالایی هم برای انجم کارهام در طول روز دارم.
در طول روز هم اگه خوابتون اومد و احساس کسالت کردی . اگه خونه باشی سریعا پاهاتو بذار توی یه تشت پر از اب سرد.
اگه بیرونی و امکان بالا رو نداری سعی کن از خیره شدن به فاصله نزدیک دوری کنی و به تناوب به فواصل دور و نزدیک نگاه کنی . که خواب رو از سرت میپرونه .
به نکته ی خوبی اشاره کردی هومن جان دقیقا" مشکل من هم همینه.برنامه مطالعاتی تنظیم می کنم اما از خواب و خوراک می مونم.اگه اینطوری جواب داده واسه شما بد نیست منم امتحان کنم.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
یه نکته دیگه میزان خواب روزانه ست.راستش من خودم سهوا" یا عمدا" تو این 4 5 سال اخیر خواب نیمروزی نداشتم.و معمولا" شبا دیر می خوابم(3.5) و طبیعتا" صبحها هم کله ی سحر نمی تونم بلند بشم.میفته به 8 تا 8.5.(البته روزایی که کلاس ندارم.)
مدتیه که احساس می کنم این متد خیلی انرژی مو تلف میکنه. درس خوندن هم خداییش خیلی تمرکز و آرامش خاطر می خواد وگرنه یه شدت آدمو تحلیل می بره.
حالا می خواستم بدونم واقعا" چقدر لازمه که آدم در طول شبانه روز بخوابه؟(می گن 8 ساعت اما خوب من اینجوری وقت کم میارم و به هر حال کلاس رفتن و رفت آمدهای دانشگاه هم کلی وقت گیره.)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
در مورد تغذیه چی؟ مخصوصا" میان وعده ها.
شکر خدا من اصلا" از چیپس و اسنک و .... خوشم نمیاد وگرنه نابود می شدم.راستی چایی هم تو خواب آلودگی تاثیر داره.من خیلی چایی می خورم.واقعا" خیلی.بعضی وقتها نصف اوراق چرکنویسم!

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از electronic :
من خیلی چایی می خورم.واقعا" خیلی.بعضی وقتها نصف اوراق چرکنویسم!

میبینم پیمان جون تو هم مثل من چایی خور حرفه ای هستی :lol: :lol: :lol:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از electronic :
حول نشید.:D
می خوام اینجا یه خورده در مورد روشهای رفع خستگی و relax بودن و اینا بحث کنید.(البته خلاف تو کار نباشه و ترجیحا" علمی) .بگید موقع خستگی های روزانه چی کار می کنید.
برنامه ی خواب و ... خلاصه هر چی که به نظرتون به این قصیه کمک می کنه.مطمئنا" تو این "عصر معراج فولاد و اصطکاک فلزات!" خیلی بحث مهمیه.
من شاید 8 بیدارشم تا 12 شب، شاید 1 بعد از ظهر بیدار شم تا 3 نصفه شب. بعضی مواقع هم پیش اومده 3 نصفه شب پاشدم! 12 ظهر خوابیدم :wacko:

تازگیا یکی هست بعضی مواقع با یه ندای دل نشینی صبحا بیدارم میکنه.
43.gif

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از balabala :
من شاید 8 بیدارشم تا 12 شب، شاید 1 بعد از ظهر بیدار شم تا 3 نصفه شب. بعضی مواقع هم پیش اومده 3 نصفه شب پاشدم! 12 ظهر خوابیدم :wacko:

43.gif
خوش به حالت.:(
جناب آقای رضا آقا بیان توضیح بدن نظرشون در مورد این قصیه چیه؟:D

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
پیمان جان خواب با سن ادمی در ارتباطه

برای سن بلوغ بیشتر نیاز به خوابه ولی برای سن جوونی همونطور که یکی از اساتید مون میگفت 6 ساعت کافیه
من از سال 66 تا حالا همون برنامه رو دارم . شب ساعت 2 میخوابم و صبح ساعت6 بیدار میشم. و عصر هم ساعت 6 یه چرت میزنم تا 7 . البته این اخری بصورت قاچاقیه چون من از 7 صبح تا 10 --11 شب توی محل کارم هستم.

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از M-r-r :
اميرجان كارت چي هست مگه عزيز ؟
من مدیر R&D ( تحقیق و توسعه ) یه شرکت هستم . قبلا مدیر کارخونه بودم ولی دیگه خسته شدم و خودمو کشیدم کنار .
الان صبح تا 4 عصر توی دفتر مرکزی رو برنامه ریزی تولید سیستم MRP و سیستم JIT. و عصر میرم ازمایشگاهمون توی جاده قدیم برای فرمولاسیون های جدید .
وقت هم کنم روی طرحهای جدید و سرمایه گذاریها کار میکنم

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از amirhoman :
من از سال 66 تا حالا همون برنامه رو دارم . شب ساعت 2 میخوابم و صبح ساعت6 بیدار میشم

هومن جون اینطوری خدایی نکرده عمرت کوتاه نمیشه ؟؟؟ ;)
برای من که 20 سالمه به نظرت چقدر خواب کافیه ؟؟؟ :happy:

یکی از اساتید دانشگاه امیرکبیر می گفت من روزی 18 ساعت کار میکنم
و ناهار هم نمیحورم که خیلی وقت آدمو میگیره و کسی که بخواد موفقیتش زیادتر بشه
باید خیلی بیشتر از این مایه بذاره :blink:

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
ببين يه راه حلي هست كه انرژي سيستم بدن رو زياد ميكنه ( براي من كه خدايش جواب داده) وقتي خسته هستي روي زمين به سمت جنوب غربي بيشتر متمايل به جنوب روي شكم دراز ميكشي و بعد سمت راست صورت رو رو ي زمسن ميگذاريد ( نه رو بالشت ) و بعد دستها را كنار پلوها قرار دادخ ميشه و زير پا هم يك چيزي ميگذاريد تا از زمين 10 تا 15 سانتيمتر فاصله داشته باشه 10 تا 20 دقيقه عاليه اگر احساس سرما كرديد و يا اينكه جاي سردي بويدي فقط دو قسمت بدن بايد پوشيده شود تا شما گرمتون بشه . يكي پاها يعني جوراب بپوشيد و يكي ديگه بين دو كتف كه با گذاشتن يه پارچه يا بالشت كوچيك مشكل حل ميشه
اميدوارم كمك كنه

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از saeedsmk :
ببين يه راه حلي هست كه انرژي سيستم بدن رو زياد ميكنه ( براي من كه خدايش جواب داده) وقتي خسته هستي روي زمين به سمت جنوب غربي بيشتر متمايل به جنوب روي شكم دراز ميكشي و بعد سمت راست صورت رو رو ي زمسن ميگذاريد ( نه رو بالشت ) و بعد دستها را كنار پلوها قرار دادخ ميشه و زير پا هم يك چيزي ميگذاريد تا از زمين 10 تا 15 سانتيمتر فاصله داشته باشه 10 تا 20 دقيقه عاليه اگر احساس سرما كرديد و يا اينكه جاي سردي بويدي فقط دو قسمت بدن بايد پوشيده شود تا شما گرمتون بشه . يكي پاها يعني جوراب بپوشيد و يكي ديگه بين دو كتف كه با گذاشتن يه پارچه يا بالشت كوچيك مشكل حل ميشه
اميدوارم كمك كنه

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
بابا بروبچز اینجا عجب راه هایی بلدن :wacko:

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله عزیز ... این روش رو قبلا یک خانم روانپزشک به من هم معرفی کرده بود و متاسفانه هیچوقت نتونستم امتحانش کنم . اما توجیهش بر میگرده به حرکت زمین یک و دوم اعتقادی که من نسبت به قبله دارم .

بالا