آهان راستش منم یه جورایی ورژن 1.1 شمام!:happy:به نقل از amirhoman :پیمان جان خواب با سن ادمی در ارتباطه
برای سن بلوغ بیشتر نیاز به خوابه ولی برای سن جوونی همونطور که یکی از اساتید مون میگفت 6 ساعت کافیه
من از سال 66 تا حالا همون برنامه رو دارم . شب ساعت 2 میخوابم و صبح ساعت6 بیدار میشم. و عصر هم ساعت 6 یه چرت میزنم تا 7 . البته این اخری بصورت قاچاقیه چون من از 7 صبح تا 10 --11 شب توی محل کارم هستم.
اینم روش جالبیه ها.به امتحانش می ارزه.:lol:به نقل از saeedsmk :ببين يه راه حلي هست كه انرژي سيستم بدن رو زياد ميكنه ( براي من كه خدايش جواب داده) وقتي خسته هستي روي زمين به سمت جنوب غربي بيشتر متمايل به جنوب روي شكم دراز ميكشي و بعد سمت راست صورت رو رو ي زمسن ميگذاريد ( نه رو بالشت ) و بعد دستها را كنار پلوها قرار دادخ ميشه و زير پا هم يك چيزي ميگذاريد تا از زمين 10 تا 15 سانتيمتر فاصله داشته باشه 10 تا 20 دقيقه عاليه اگر احساس سرما كرديد و يا اينكه جاي سردي بويدي فقط دو قسمت بدن بايد پوشيده شود تا شما گرمتون بشه . يكي پاها يعني جوراب بپوشيد و يكي ديگه بين دو كتف كه با گذاشتن يه پارچه يا بالشت كوچيك مشكل حل ميشه
اميدوارم كمك كنه
به نقل از electronic :
حرف مفت زده اتفاقا
بابت قسمت اول بگم که نه . بدنم عادت کرده . بیشتر بخوابم کسل میشم.به نقل از electronic :آهان راستش منم یه جورایی ورژن 1.1 شمام!:happy:
فقط 2 تا 6 میشه 4 ساعت + 1 =5 اینجوری که خیلی ستمه.اما اون 6 ساعت رو موافقم با یه چرت0 2 دقیقه ای وسط روز.فقط تنظیم این خواب نیمروزی هم مکافاتیه کافیه بری تو خواب عمیق و تا فردا کسل می مونی.
راستی هومن جان شما با این حساب کی خونه میرید؟ خونواده و.... مشکلی براتون به وجود نمیاره؟
جالب بود .به نقل از M-r-r :خیلی فاصله نداریم . . . تا عربستان با هواپیما 3سه چهار ساعت . . . آمریکا هم که راه انداختن واسمون هفت الی 8 ساعت .. .
خیلیه ؟
یه پیازم بزنی دستش حله!:lol:به نقل از Electronics Art :
:lol: :lol:به نقل از amirhoman :بابت قسمت اول بگم که نه . بدنم عادت کرده . بیشتر بخوابم کسل میشم.
قسمت دوم چرا . کمی تا قسمتی ولی روزهای جمعه و عصر پنجشنبه و تعطیل خونه هستم . اونم چه فراوون روز تعطیلی در سال . 52 تا جمعه در سال داریم + 52 تا عصر پنجشنبه + 5 روز تعطیلی ملی + 3 تا عید اسلامی + 27 تا تولد و شهادت معصومین جمعا میشه . با احتساب 26 روز به جای پنجشنبه ها 113 روز . از 356 روز کاری . به خدا زیاده . من عاشق کارکردن و تولید و تنوع در کار هستم . به خدا زیاده . میدونین از کشورهای صنعتی چقدر فاصله داریم؟
چرا خوشحال شدن؟به نقل از M-r-r :چقده این مردم پی تی دلشون شاد شد یهویی . . . .