• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استعفای شاه حسینی رییس کمینه ی انضباطی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کاملا موافقم
هی میگن بستر سازی فرهنگی خوب این حرفها بلاخره یه جوری باید به اجرا برسه ...
ایشون یکی از معدود کسانی بود که در این زمینه موفق بود :)
چون پستش شوخی بردار نبود همیشه جدی بود و تو رفتارش با آدمها هم مثل حکم هاش صلابت داشت
واسه همین دشمن هم زیاد داشت
مثل اینکه ابقا شده :)
از نظر من که جای بسی خوشحالیه :)
یا حق
آقا تو رو خدا اینجوری در مورد این بابا حرف نزن ....
اومد قهرمانی رو از اصفهانی ها گرفت انداخت تو دامن پرسپولیس حالا میخاد بره ؟
کجا بره ؟ بره توی یه ارگان دولتی دیگه تا اونجا شاهکارهاش رو کامل کنه ؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

واقعا كه ....
اگه شما تو تاپيك سپاهان هرچي مي خواي ميگي و كسي هم نمياد جوابتون رو بده به خاطر احترام تاپيكتون و هواداراي سپاهانه .

فكر نكن هرجا خواستي مي توني اين حرفها رو تكرار كني ها . سپاهانيا يه كاري كرده اند و بايد هم چوبش رو مي خوردند . انقدر آتيش گرفتن نداره كه برادر من . :D

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
میشه بگی مشکل شما چیه!؟

و مشکل اسم تاپیک چی بوده که مدیر محترم زحمت ویرایش کشیدن؟!

من چون تو اسم ایشون کلمه ی شاه وجود داشت و ایشون یه منصبی هم داشتن خواستم با این تیتر تاپیک بیشتر جلب توجه کنه!!

یه کاری میکنید که به خدا آدم از فعالیت کردن حالش بد بشه!! :hmm:

من !؟

آقا بيخيال ... من فقط نظر شخصيم رو دادم .. همين ! :blink:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]

نه دیگه اینطور نشد . بفرما که دودستی هیچ کار نکنند و سپاهان همون امتیاز رو داشته باشه . شانس اوردن که نرفت لیگ یک .

تماشاگران زدند چشم سرباز بیچاره رو کور کردند بعد طلبکار هم هستند .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
واقعا رو می خواد....
چرا؟

کم چیزی نیست زدن چشم یک انسان رو کور کردند....

حالا دوقورت نیمشون هم باقیه....

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

دوست عزیز ؟ قبول نداری که برای بستر سازی باید جسارت به خرج داد ؟
تو تهران فحش ... به داور شده بود یه قانون !! تا داور بیچاره یه سوت خلاف میل هرچند صحیح ؟! میزد از سماور و کتری و ... ؟! آغاز میشد ! انقدر تیمها رو جریمه کرد .. که فحشها به داور دقت کن !! تبدیل شد ( البته هنوز نصفه نیمه ) _ بلاخره تونست سیاوش اکبرپور رو به راه بیاره هرچند ظاهری .....
خوب انظار داشتی چه رای ای میدادد ؟!
بساط این نارنجک لعنتی رو چه جوری باید جمع میکرد ؟؟ وقتی یه مشت .... قاطی بقیه میرن ورزشگاه که حرف کمتر حالیشون میشه !
تازه خیلی چیزها هست که من و شما ازش خبر نداریم
والا دلیل نداشت که اون برخورد شدید رو با آقای ساکت تو 90 بکنه ولی دقیق بهش گفت که :
خیلی صحبتها این چند روزه بین ما رد و بدل شده که دلیل نداره راجبش من اینجا به شما بازم توضیح بدم
تازه تو متن خبر ایسنا هم اومده بود که : عده ای از افراد منتسب به باشگاه جو رو ملتهب کرده بودندو...
قبول دارم که سنگین ترین مجازات تعین شده واسه یه تیم فوتبال بود
ولی قبول ندارید سنگین ترین فاجعه تو فوتبال باشگاهی هم بود ؟!؟!؟!؟!!؟
برادر من ؟! یه نفر تو شهر شما و با کار تماشاگران شما کور شد ..... بد بخت شد ....... شما باز فکر قهرمانیتون هستید ؟؟؟؟؟
کاش اس اس اصلا منحل شه ... ولی یه چشم اون بنده خدا برگرده ..... :hmm::(
یا حق ..........

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
دوست عزیز ؟ قبول نداری که برای بستر سازی باید جسارت به خرج داد ؟
تو تهران فحش ... به داور شده بود یه قانون !! تا داور بیچاره یه سوت خلاف میل هرچند صحیح ؟! میزد از سماور و کتری و ... ؟! آغاز میشد ! انقدر تیمها رو جریمه کرد .. که فحشها به داور دقت کن !! تبدیل شد ( البته هنوز نصفه نیمه ) _ بلاخره تونست سیاوش اکبرپور رو به راه بیاره هرچند ظاهری .....
خوب انظار داشتی چه رای ای میدادد ؟!
بساط این نارنجک لعنتی رو چه جوری باید جمع میکرد ؟؟ وقتی یه مشت .... قاطی بقیه میرن ورزشگاه که حرف کمتر حالیشون میشه !
تازه خیلی چیزها هست که من و شما ازش خبر نداریم
والا دلیل نداشت که اون برخورد شدید رو با آقای ساکت تو 90 بکنه ولی دقیق بهش گفت که :
خیلی صحبتها این چند روزه بین ما رد و بدل شده که دلیل نداره راجبش من اینجا به شما بازم توضیح بدم
تازه تو متن خبر ایسنا هم اومده بود که : عده ای از افراد منتسب به باشگاه جو رو ملتهب کرده بودندو...
قبول دارم که سنگین ترین مجازات تعین شده واسه یه تیم فوتبال بود
ولی قبول ندارید سنگین ترین فاجعه تو فوتبال باشگاهی هم بود ؟!؟!؟!؟!!؟
برادر من ؟! یه نفر تو شهر شما و با کار تماشاگران شما کور شد ..... بد بخت شد ....... شما باز فکر قهرمانیتون هستید ؟؟؟؟؟
کاش اس اس اصلا منحل شه ... ولی یه چشم اون بنده خدا برگرده ..... :hmm::(
یا حق ..........

از جواب خوب و کاملت متشکرم و با اون جمله ی آخرت هم موافقم .
منم حاضرم اس اس منحل بشه و سلامتی اون بنده ی خدا برگرده . :D آخه من پرسپولیسیم !

اما نه . اینو گفتم جو رو کمی آروم کنم :blush:. خداییش سلامتی یه جوون از صد تا قهرمانی پرسپولیس و استقلال برای من مهم تره . :(
باز هم ممنونم ازت :)

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
خيلي معذرت ميخوام ...

ممكنه اينقدر شعار نديم !!؟ آره گفتنش اونم تو يه همچين موقعيت آسونه ...

ولي به وقتش هيچكدوم حاضر نيستيد قهرماني تيم رو با هيچ چيزي عوض كنيد .....

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خيلي معذرت ميخوام ...

چرا!! اول و مهم تر خود زندگیه بعد تفریحات و حواشیش...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
ميگم كه ... اين شعاره در يك زندگي از هر لحاظ ايده آل !!

But Who Cares?​

شاید من بد منظور شما رو متوجه شدم,یعنی داری میگی توی زندگی, مثلا قهرمانی لیگ فوتبال رو ترجیح میدیم به زندگی یک نفر؟!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خيلي معذرت ميخوام ...

:hmm::hmm:
من شعار نمیدم ، اصلا دلیلی برای این کار نمی بینم نه اینجا کسی منو میشناسه نه قراره کاپ اخلاق ! بدن
واسه چی باید شعار بدم ؟!؟!؟!
اصلا یه سوال (شاید منطقی نباشه ولی میخوام تو شرایط قرارات بدم )؟
اگه بهت بگن طرفداری تیم مورد علاقت رو نکن تا بینائی یک چشم اون جوان برگرده قبول نمی کنی ؟؟!؟؟؟؟
لطفا رک جواب بده ...
خلاصه من مثل بعضی دوستان ؟! سپاهانی نیستم (منظورم جناب last monrach نیست ها ،سوتفاهم نشه )
که 4 تا وای ی ی ؟! چقدر بر شد ؟!؟ ایشالا خوب شه بگم بعد چند تا پست پایین تر بگم :
خوب ؟! از 5 جام 3 تاش مونده به بازی با آلومنیوم ابهر ؟! داریم اونم ببریم میریم واسه 2 تا قهرمانی ....
نه داداش ! ما از اوناش نیستیم پا حرفمون هم وایسادیم ...:hmm:
نه فقط من مطمئنم خیلی از دوستای پرسپولیسی و استقلالی و... هم با مر ام تر از این حرفان
خود شما هم همینطور ، نه ؟!
یا حق ..

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
:hmm::hmm:
من شعار نمیدم ، اصلا دلیلی برای این کار نمی بینم نه اینجا کسی منو میشناسه نه قراره کاپ اخلاق ! بدن
واسه چی باید شعار بدم ؟!؟!؟!
اصلا یه سوال (شاید منطقی نباشه ولی میخوام تو شرایط قرارات بدم )؟
اگه بهت بگن طرفداری تیم مورد علاقت رو نکن تا بینائی یک چشم اون جوان برگرده قبول نمی کنی ؟؟!؟؟؟؟
لطفا رک جواب بده ...
خلاصه من مثل بعضی دوستان ؟! سپاهانی نیستم (منظورم جناب last monrach نیست ها ،سوتفاهم نشه )
که 4 تا وای ی ی ؟! چقدر بر شد ؟!؟ ایشالا خوب شه بگم بعد چند تا پست پایین تر بگم :
خوب ؟! از 5 جام 3 تاش مونده به بازی با آلومنیوم ابهر ؟! داریم اونم ببریم میریم واسه 2 تا قهرمانی ....
نه داداش ! ما از اوناش نیستیم پا حرفمون هم وایسادیم ...:hmm:
نه فقط من مطمئنم خیلی از دوستای پرسپولیسی و استقلالی و... هم با مر ام تر از این حرفان
خود شما هم همینطور ، نه ؟!
یا حق ..
تایید میشه

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا چرا خودتون رو عصبانی میکنید!!

از قدیم گفتن کافر همه رو به کیش خود میخواند. :) (در مثل مناقشه نیست لطفا کسی گیر نده! فقط مثل بود!)

منظورم از این مثل این بود که وقتی من نوعی خودم احساس میکنم که برام کور شدن طرف مهم نیست و دارم شعار میدم دلیلی نداره این احساسم رو به دیگران هم تعمیم بدم!!

دوست عزیز شما اینجوری فکر کن که همه دارن اینجا شعار میدن ولی شما بالا بری پایین بیای سپاهان باید جریمه میشد!

کاری که متاسفانه مسئولین کنفدراسیون آسیا در برابر تیم ملی در بازی با کره شمالی انجام ندادن. تو اون بازی هم بهترین تماشاگرای دنیا (!) اون نارنجک (بقول شما ترقه!) رو اینبار مستقیم زدن تو سر بازیکن حریف!!! و کنفدراسیون آسیا با محبت تمام فقط ایران رو از 1 بازی بدون تماشاچی محروم کرد! چیزی که اگر همون موقع جلوش گرفته میشد الان شاهد این نبودیم که دوباره این وحشی بازیا تو استادیوم راه بیفته. بالاخره کجا باید جلوی این حوادث گرفته بشه؟!

البته خدا رو شکر تو تهران که دیگه یاد گرفتن که بابا اینی که جلوی شما واستاده آدمیزاده!! اونی هم که دست شمای نوعی ئه ترقه ست! اگر این ترقه بخوره تو سر و صورت اون آدمیزاد میتونه باعث مرگش بشه! حالا باز بیام بگیم مرتیکه ی فلان قهرمانی رو از سپاهان گرفت!!

واقعا میخوام ببینم سپاهان دیگه روش میشه دوباره صحبتی از فرهنگ و کانون هوادارن و این مسخره بازیا کنه؟! لااقل اگر بقول شما تماشاچیای پرسپولیس و استقلال هم بعضی موقعها از این کارا (نه در این سطح) میکنن ادعای کانون هواداری و اینجور مسائل رو ندارن! نه اینکه 1 هفته قبل از بازی بیایم جلسه تشکیل بدیم و ادعامون هم ... بعد هنوز بازی شروع نشده بزنیم چشم بچه ی مردم رو کور کنیم!! وقعا جای تبریک داره به این همه فرهنگ والای تماشاگران خون گرم!!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شاه حسینی: مرا تهدید به مرگ كرده اند!

«عبدالرحمن شاه حسینی» در خصوص رد شدن استعفایش از سوی علی كفاشیان اظهار داشت: به دلیل برخی مشكلات كه صلاح نمی دانم رسانه ای شود، استعفا كردم.
اكنون هم كه كفاشیان استعفایم را رد كرده، باید با او جلسه خصوصی و محرمانه ای برگزار كنم. وی در خصوص احتمال نقض رای صادره درباره پرونده فولاد شهر از سوی شورای عالی استیناف، عنوان كرد: یكی از دلایل استعفایم، نقض شدن رای هایم در شورای عالی استیناف است اما استعفای روز چهارشنبه دلایل مهمتری دارد. رئیس كمیته انضباطی ادامه داد: از ۳ ماه قبل اعلام كرده بودم هر شخصی رئیس شود، برای اینكه بتواند بدون مشكلی روسای كمیته ها را انتخاب كند، استعفا می كنم. بنابر این، برای آنهایی كه فكر می كنند برای رای پرونده فولاد شهر استعفا كرده ام، متاسفم.
شاه حسینی درباره حسن نیت كفاشیان نسبت به وی، اظهار داشت: اینكه وی از كمیته انضباطی به عنوان دستگاه نظارتی یاد كرده، بسیار حایز اهمیت است. ایشان قبل از اینكه كاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال شود، به من لطف خود را ثابت كرده اند.
تردیدی در لطف كفاشیان به خودم ندارم اما برخی اشكالات در سیستم و تشكیلات وجود دارد كه بخشی از آن مربوط به قوانین است كه حتما باید اصلاح شود. شاه حسینی درباره امیدواری مسئولان سپاهان در خصوص نقض رای صادره از سوی او، اظهار داشت: رای صادره كه نظر شخصی بنده نبوده است. ۳ عضو اصلی و ۳ عضو علی البدل كمیته بر این رای نظر داشتند.
این حق برای سپاهان همیشه باقی است كه به آن اعتراض كند. این حق را هم نه من، بلكه قانونگذار برای آنها در نظر گرفته است. شاه حسینی در خصوص اعتراض سپاهان نسبت به اینكه مسئول امنیت ورزشگاه نبوده و نباید با چنین حكمی مواجه می شد، عنوان كرد: قانونگذار عنوان داشته كه این مسئولیت متوجه باشگاه است. در قوانین فیفا، AFC و آیین نامه خود ما آمده كه اگر تماشاگران منتسب به باشگاهی تخلف كنند، باشگاه مسئول آن است. در ایران بحث امنیت ورزشگاه صد در صد در اختیار باشگاه نیست اما این دلیلی بر مسئولیت نداشتن باشگاه میزبان نیست.
رئیس كمیته انضباطی با بیان اینكه باشگاه ها، میلیاردی برای جذب بازیكن و اردوهای تداركاتی خرج می كنند، ادامه داد: در اینجا باشگاه ها فقط شعار ترویج مسائل فرهنگی را می دهند و حاضر نیستند برای ساماندهی هواداران خود اقدامی انجام دهند. باید مقابل چنین اتفاقاتی محكم بایستیم تا فردا اتفاق بدتری رخ ندهد. شاه حسینی گفت: در این چند روز افراد زیادی با موبایل خصوصی و موبایلی كه شماره آن در اختیار همگان است، تماس گرفته و مرا تهدید به مرگ كرده اند.
شماره این افراد كه همه آنها از اصفهان هستند را دارم و باكی هم از این تهدیدها ندارم. اگر قرار بود از چنین مسائلی بترسم، لباس قضاوت را بر تن نمی كردم اما در این ۳ روز، در یك جریان سازماندهی شده، با من تماس هایی برقرار شده كه صحیح نیست آن را بیشتر باز كنم. شاه حسینی افزود: در یك سال گذشته، این دومین بار است كه چنین اتفاقی برایم رخ می دهد. سال قبل هم در پرونده یك بازیكن بزرگ با چنین تماس هایی روبرو شدم.

منبع: روزنامه ابرار ورزشی

-----------------------------------------

اینبار به جای جمله ی تکراری اینجا ایران است گمونم باید از جمله ی اینجا تگزاس است استفاده کنیم!!!!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
[در قوانین فیفا، AFC و آیین نامه خود ما آمده كه اگر تماشاگران منتسب به باشگاهی تخلف كنند، باشگاه مسئول آن است. در ایران بحث امنیت ورزشگاه صد در صد در اختیار باشگاه نیست اما این دلیلی بر مسئولیت نداشتن باشگاه میزبان نیست.

رئیس كمیته انضباطی با بیان اینكه باشگاه ها، میلیاردی برای جذب بازیكن و اردوهای تداركاتی خرج می كنند، ادامه داد: در اینجا باشگاه ها فقط شعار ترویج مسائل فرهنگی را می دهند و حاضر نیستند برای ساماندهی هواداران خود اقدامی انجام دهند. باید مقابل چنین اتفاقاتی محكم بایستیم تا فردا اتفاق بدتری رخ ندهد.

قابل توجه بعضي ها .... باشگاه مقصر نيست ، نه ؟ :wacko:;)

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سرباز وطن‌ به‌ اتاق‌ عمل‌ رفت‌ روزنه‌هاى‌ اميد «محمد» و پزشکان‌ بيمارستان‌ لبافى‌نژاد...

هر روز روزنه‌هاى‌ اميد سرباز وطن‌ کم‌رنگ‌تر مى‌شود، او مى‌گويد «چشمانم‌ را باز کنيد مى‌خواهم‌ اطرافم‌ را ببينم».
محمد احمدى‌ تصور مى‌کند اگر پزشکان‌ باندهاى‌ روى‌ دو چشمش‌ را بردارند همه‌ چيز حل‌ مى‌شود و او دوباره‌ مثل‌ سابق‌ اطرافيانش‌ را مى‌بيند، آسمان‌ را، ماه‌ را، خورشيد را، گل‌ها و دنيا را... او هنوز نمى‌داند پزشکان‌ در اصفهان‌ يکى‌ از چشمانش‌ را تخليه‌ کرده‌اند، حالا تمام‌ اميد پزشکان‌ و خانواده‌ محمد به‌ چشم‌ چپ‌ اوست‌ تا دوباره‌ روشنى‌هاى‌ دنيا را ببيند. متأ‌سفانه‌ از تاريخ‌ دهم‌ دى‌ ماه‌ و به‌ هنگام‌ برگزارى‌ ديدار سپاهان‌ - پرسپوليس‌ دنيا براى‌ اين‌ جوان‌ 20 ساله‌ تاريک‌ و سياه‌ شد. حالا محمد منتظر تلاش‌ پزشکان‌ تهرانى‌ است‌ تا با لطف‌ و کمک‌ خدا بينايى‌ چشم‌ چپش‌ را دوباره‌ به‌ او هديه‌ کنند. خانواده‌ محمد اميدوارند حتى‌ چند درصدى‌ هم‌ که‌ شده‌ او بينايى‌ خود را بازيابد والا او نمى‌تواند در اين‌ دنياى‌ تاريک‌ زنده‌ بماند.
محمد پس‌ از اينکه‌ بامداد پنجشنبه‌ در بيمارستان‌ لبافى‌نژاد بسترى‌ شد، عصر روز گذشته‌ رأ‌س‌ ساعت‌ 30.17 دقيقه‌ در اين‌ بيمارستان‌ به‌ اتاق‌ عمل‌ رفت‌ تا دکتر «دهقان» پزشک‌ محمد، چشم‌ چپ‌ وى‌ را تحت‌ عمل‌ جراحى‌ دوباره‌ قرار دهد تا شايد دوباره‌ چشمش‌ را باز کند و روشنايى‌هاى‌ پيرامونش‌ را ببيند. ما نيز براى‌ سلامتى‌ تمام‌ بيماران‌ خصوصاً‌ محمد اين‌ سرباز فداکار وطن، دعا مى‌کنيم.
نماينده‌ مجلس‌ آمد
محمد به‌ همراه‌ پدر و پسرعموى‌ خود در بيمارستان‌ لبافى‌نژاد بسترى‌ شده‌ و يکى‌ از پرسنل‌ يگان‌ ويژه‌ نيروى‌ انتظامى‌ نيز همراه‌ وى‌ حضور دارد، ضمن‌ اينکه‌ «تمدن» نماينده‌ شهرکرد نيز براى‌ ساعتى‌ در کنار اين‌ سرباز مجروح‌ حاضر شد و به‌ او دلدارى‌ داد. هنوز هم‌ به‌ محمد نگفته‌اند که‌ چشم‌ راستش‌ تخليه‌ شده‌ يا احتمال‌ دارد او بينايى‌ خود را به‌ طور کامل‌ از دست‌ بدهد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عبدالرحمان شاه حسينى:
در جلسه با كفاشيان وضعيتم مشخص مى شود

ايران ورزشى- پس از انتخاب رييس جديد فدراسيون فوتبال، عبدالرحمان شاه حسينى، رييس كميته انضباطى استعفا داد ولى على كفاشيان با استعفاى او مخالفت كرد.شاه حسينى در خصوص اين موضوع اظهار داشت: چند ماه قبل از انتخابات رياست فدراسيون بارها اعلام كردم كه پس از مشخص شدن رييس جديد استعفا مى دهم تا دست او براى آوردن نفر جديد باز باشد. البته كفاشيان با استعفاى من مخالفت كرده و بايد جلسه اى خصوصى با او داشته باشم تا وضعيتم مشخص شود. وى تأكيد كرد: كميته انضباطى در بخش نظارتى و مسائل انضباطى مشكلاتى دارد كه مى توان آنها را به راحتى حل كرد. بايد در اين مورد با رييس فدراسيون حرف بزنم و جلسه با كفاشيان وضعيت مرا براى ادامه يا قطع همكارى مشخص خواهد كرد.

پيگيرى موضوع تهديد به مرگ شاه حسينى

ايسنا - معاون قضايى دادگسترى استان تهران كه رياست كميته انضباطى فدراسيون فوتبال را نيز به عهده دارد، در مورد پيگيرى مسأله تهديدش به مرگ از سوى عده اى ناشناس، گفت: قطعاً اين طور نيست كه ما بيكار بنشينيم.
عبدالرحمن شاه حسينى درباره پيگيرى قضايى موضوع تهديد شدنش به مرگ طى هفته گذشته و پس از صدور راى ديدار تيم هاى پرسپوليس - سپاهان از سوى كميته انضباطى اظهار داشت: مطمئن باشيد تلفن هاى ما را افراد عادى ندارند و در اختيار گروه خاصى از جمله افرادى كه در فوتبال كار مى كنند و جامعه محترم خبرنگاران است. تهديدكننده ها حتى با يك تلفن خصوصى بنده نيز تماس گرفته بودند.
شاه حسينى تأكيد كرد: اين مسائل براى ما مهم نيست بلكه اعمال قانون مهم است؛ در بحث ورزش يك معضل اجتماعى به وجود آمده بود كه توانستيم به كمك همكاران، راى آن پرونده را بدهيم.
معاون قضايى دادگسترى استان تهران افزود: معتقدم كه بعضى در اين قضيه آمده اند و به گونه اى با مسأله صدور راى برخورد مى كنند كه وارد شدن صدمه به آن سرباز (در بازى سپاهان - پرسپوليس) فراموش شود و خيلى هم حرفه ا ى اين عمل را انجام مى دهند. وى در پايان با بيان اينكه جاى هيچ نگرانى نيست گفت: مطمئن باشيد كارى كه ما با همكارانمان انجام داده ايم، به نفع جامعه بوده است. كميته انضباطى فدراسيون فوتبال در رايى كم سابقه و به دليل اتفاقات ديدار هفته پايانى ليگ برتر بين پرسپوليس و سپاهان، باشگاه اصفهانى را علاوه بر محروميت سه ماهه از انجام ديدارهاى خانگى به كسر پنج امتياز و جريمه نقدى محكوم كرده بود، اين راى مورد اعتراض تيم سپاهان قرار گرفت كه در ادامه اين روند نيز افرادى ناشناس طى تماس هاى مكرر با اعضاى كميته انضباطى و عبدالرحمن شاه حسينى، وى را تهديد به مرگ كردند

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
همه‌ نگران‌ حال‌ آقاى‌ قاضى‌ شاه‌حسينى‌ بسترى‌ شد

خبر بسترى‌ شدن‌ عبدالرحمن‌ شاه‌حسينى‌ در بيمارستان‌ عصر ديروز دهان‌ به‌ دهان‌ پيچيد و محافل‌ ورزشى‌ را تحت‌ تأ‌ثير خويش‌ قرار داد.
ابتدا گمان‌ مى‌کرديم‌ قضيه‌ صحت‌ ندارد اما با کمى‌ پرس‌وجو به‌ صحت‌ آن‌ پى‌ برديم.
از قرار معلوم‌ شاه‌حسينى‌ از صبح‌ ديروز اوضاع‌ مساعدى‌ نداشت‌ و سرانجام‌ بعدازظهر ديروز به‌ بيمارستان‌ منتقل‌ شد تا در بخش‌ مراقبت‌هاى‌ ويژه‌ بسترى‌ شود.
گفتنى‌ است‌ شاه‌حسينى‌ بايد به‌ عنوان‌ نماينده‌ فدراسيون‌ راهى‌ اهواز شده‌ و به‌ عنوان‌ ناظر ويژه‌ فدراسيون‌ دوئل‌ استقلالى‌هاى‌ ليگ‌ برتر را زيرنظر بگيرد اما باتوجه‌ به‌ شرايط‌ فوق‌ بسيار بعيد است‌ که‌ او مسافر جنوب‌ شود. ظاهراً‌ فشار بالاى‌ کارى‌ باعث‌ بروز اين‌ عارضه‌ براى‌ رئيس‌ کميته‌ انضباطى‌ شده‌ است.
اميدواريم‌ قاضى‌ شاه‌حسينى‌ هرچه‌ زودتر سلامتى‌ خود را بازيافته‌ و بار ديگر شاهد حضورى‌ وى‌ در کميته‌ انضباطى‌ فدراسيون‌ باشيم.

نقل از خبرورزشی

بالا