• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استقلال

united

Registered User
لایک‌ها
1
حامد جان شما خودتو ناراحت نکن
این تیریپ افراد همیشه اینطور بی ادب هستند
در مورد استقلال هم باید بگم بردن یه تیم 9 نفره شق القمر نیست
استقلال اگه تیم بود شموشک رو میبرد :blink: :blink: :blink:
حتریک عنایتی هم در نوع خودش جالب بود ، دو دروازه خالی و یه تک به تک :blink: :blink: :blink: :blink:

در ضمن اگه استقلال قهرمان بشه استقلالیها بیشتر باید ضایع بشن تا خوشحال
چون قلعه نویی همیشه میگفت دستهایی در کارند که نمیزارند استقلال قهرمان بشه

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از PaTientMan :
یعنی وقتی تیم رده 11 جدوله و 6 تا بازی پشت هم نبرده حداقل 3000 تا تماشاگر میره استادیوم....

ببین نمیدانم شاید منظورت یکی از دو جمله زیر است اینکه نوشتی اصلا چه ربطی داره من نمیدونم مسئله سه مجهولی طرح کردی :wacko: :lol:

ولی طرفداری پیروزی یه چیز دیگه است :eek: بابا سوراخه
ولی طرفداران پیروزی یه چیز دیگن :eek: همه سوراخن :lol:

استقلال همیشه قهرمان

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از united :
حتریک عنایتی هم در نوع خودش جالب بود ، دو دروازه خالی و یه تک به تک :blink: :blink: :blink: :blink:

بابا ای ول تا حالا کجا بودی :cool:
در ضمن نظرت را به اولین برد شموشک در این فصل جلب میکنم :lol:
من نمیدونم بازیکنان پرسپولیس چطوری هت تریک میکنند(بقول خودت حتریک):lol: اصلا تا حالا توانایی این کار را داشته اند ؟ یه نمونه ذکر کن:wacko:
در مورد سومت هم خیلی دلیل قانع کننده ای آوردی ولی متاسفانه استقلال اینقدر با اقتدار بازی میکنه که دیگه نمیتونن کاری بکنن برد 7 بر یک پاس را در نظر داشته باش روزنامه ها هم به ین مسئله اذعان دارند روزنامه های دیروز و امروز را یه نگاهی بکن البته نه پرسپولیس جوان
در ضمن اگر عنایتی شق القمر نکرده چرا از حالا پرسپولیس در ....ش موس موس میکنه :lol: از حالا اسمشو در لیست خرید فصل آینده گذاشته:wacko:

همه جا کم میارین :lol: استقلال هم قراره فرشید کریمی را بخره بفرسته برای مد لباس:lol: :lol: :lol: اصلا شما لنگیها را چه به اینکه بیایید تو اینجا پست بزنین برین به جمع طرفداران تو لک رفته و سوراختون که دیگه صداشون در نمیاید بپیوندید

استقلال همیشه قهرمان

PaTientMan

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از hossein1351 :
گویا یادتون رفته که وقتی یه فصل تا رده نهم جدول سقوط کردین تعداد تماشاگرانتون تو ورزشگاه 400 نفر بود...؟؟!!!

استقلال همیشه قهرمان
فعلا که 5 دوره لیگ برتر گذشته و خبری نشده....

PaTientMan

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mehran_p :
خیلی بده ها با این همه ادعاتون.
من از موقع که یادمه پرسپولیس همین جور بوده با یه سیستم زور چپان میره بازی رو میبره !کاره تیمی پر !
خوب یکم حافظه تاریخی خودتو تقویت کن...
پرسپولیس یه زمانی تهاجمی ترین تیم ایران بود.همه حریفا خداخدا میکردن که تو 20 دقیقه اول گل نخورن....
بازم تاکید میکنم که من ادعایی ندارم....!!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
استقلال همیشه قهرمان
mc6b6c.gif

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از daftarekhaterat :

کیه این پرسپولیسه که سیاه شده :D
یه نگاهی به پستهای قبلی من بنداز جوابشو خواهی گرفت :cool:

استقلال همیشه قهرمان

united

Registered User
لایک‌ها
1
[/QUOTE]

استقلال اگه تیم بود شموشک رو میبرد
حتریک عنایتی هم در نوع خودش جالب بود ، دو دروازه خالی و یه تک به تک

بابا ای ول تا حالا کجا بودی
در ضمن نظرت را به اولین برد شموشک در این فصل جلب میکنم
من نمیدونم بازیکنان پرسپولیس چطوری هت تریک میکنند(بقول خودت حتریک) اصلا تا حالا توانایی این کار را داشته اند ؟ یه نمونه ذکر کن
در مورد سومت هم خیلی دلیل قانع کننده ای آوردی ولی متاسفانه استقلال اینقدر با اقتدار بازی میکنه که دیگه نمیتونن کاری بکنن برد 7 بر یک پاس را در نظر داشته باش روزنامه ها هم به ین مسئله اذعان دارند روزنامه های دیروز و امروز را یه نگاهی بکن البته نه پرسپولیس جوان
در ضمن اگر عنایتی شق القمر نکرده چرا از حالا پرسپولیس در ....ش موس موس میکنه از حالا اسمشو در لیست خرید فصل آینده گذاشته

همه جا کم میارین استقلال هم قراره فرشید کریمی را بخره بفرسته برای مد لباس اصلا شما لنگیها را چه به اینکه بیایید تو اینجا پست بزنین برین به جمع طرفداران تو لک رفته و سوراختون که دیگه صداشون در نمیاید بپیوندید

استقلال همیشه قهرمان
[/QUOTE]

داداش یواش
ای کیو جان چطور فهمیدی من پرسپولیسیم
هر آدم عاقلی میدونه من از این دو تا تیم متنفرم
فوتبال ایران رو به گند کشیدن با این طرفدارای امثال شم
ا
من نمیدونم چرا این استقلالیها اینقدر ندید بدیدن مگه هیچ تیمی تا حالا قهرمان نشده !!!
تقصیر ندارن بعد از سالها میخوان قهرمان بشن ( البته اگر این دستهای پنهان لعنتی بزارند :weird:)

داداش من حوصله تایپیدن و کل کل با شما ها رو ندارم
اصلا استقلال ارزش این حرفها رو نداره
برو با استقلالتون و عنایتیتون خوش باش ( این دستهای پنهان لعنتی نمیذارند :weird: )

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1

من نمیدونم بازیکنان پرسپولیس چطوری هت تریک میکنند(بقول خودت حتریک) اصلا تا حالا توانایی این کار را داشته اند ؟ یه نمونه ذکر کن
در ضمن اگر عنایتی شق القمر نکرده چرا از حالا پرسپولیس در ....ش موس موس میکنه از حالا اسمشو در لیست خرید فصل آینده گذاشته

همه جا کم میارین استقلال هم قراره فرشید کریمی را بخره بفرسته برای مد لباس اصلا شما لنگیها را چه به اینکه بیایید تو اینجا پست بزنین برین به جمع طرفداران تو لک رفته و سوراختون که دیگه صداشون در نمیاید بپیوندید

استقلال همیشه قهرمان[/I][/QUOTE]

داداش یواش
ا
من نمیدونم چرا این استقلالیها اینقدر ندید بدیدن مگه هیچ تیمی تا حالا قهرمان نشده !!!
تقصیر ندارن بعد از سالها میخوان قهرمان بشن ( البته اگر این دستهای پنهان لعنتی بزارند :weird:)

برو با استقلالتون و عنایتیتون خوش باش ( این دستهای پنهان لعنتی نمیذارند :weird: )[/QUOTE]
منظورت چيه حالا؟! آره خب استقلال ميخواد قهرمان بشه استقلالي ها خوشحالن.اشكالش؟:eek:
هر كسي به يه چيزي علاقه داره و اونم مربوط به خودشه شما هم اگه حوصله تايپيدن نداري و به نظرت استقلال ارزش اين حرفا رو نداره خب يه جاي ديگه كه ارزشش رو داره پست بزن.منم از طرف بچه هاي اين تاپيك بهت قول ميدم ديگه بهت اصرار نكنيم كه بياي راجع به استقلال حرف بزني...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
استقلال همیشه قهرمان

بقیه هم حرفی ندارند ! ببریم میگن برد مگه خوشحالی داره؟ مساوی کنیم عروسی میگیرند. الان که داریم قهرمان میشیم میگن ندید بدیدن!

در دروازه رو میشه بست در دهن طرفداران تیمهای سولاخ رو خیر!
استقلال داره قهرمان میشه و تقریبا شده و خوشحالیم شما ناراحتی سینه بزن

استقلال همیشه قهرمان

mehran_p

Registered User
لایک‌ها
1

استقلال همیشه قهرمان[/I][/QUOTE]

داداش یواش
ا

برو با استقلالتون و عنایتیتون خوش باش ( این دستهای پنهان لعنتی نمیذارند :weird: )[/QUOTE]
آخه نوکرتم تو که طرفداره هیچ کدوم نیستی ..ه میخوری تاپیک مزنی !
با عرض معذرت !

mehran_p

Registered User
لایک‌ها
1
بازم که نبردید راستی :D :lol: :lol: :lol:

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
اگه منظورت منم، بنده که هیچ وقت به خودم اجازه ندادم و نمی دم که به کسی بی احترامی کنم، اگه هم بوده شوخی بوده با آقا حامد، که به نظر من ایشون ظرفیت بالایی دارند. اما اگه واقعا حامد خان از دست بنده رنجیدی، من رسما عذر خواهی میکنم.

هر كسي به يه چيزي علاقه داره و اونم مربوط به خودشه شما هم اگه حوصله تايپيدن نداري و به نظرت استقلال ارزش اين حرفا رو نداره خب يه جاي ديگه كه ارزشش رو داره پست بزن.منم از طرف بچه هاي اين تاپيك بهت قول ميدم ديگه بهت اصرار نكنيم كه بياي راجع به استقلال حرف بزني...
دوست عزیز، جدی نگیر :blink:

آقا برگردیم سر بحث قبلی، دوستان برای متحد شدن طرفداران استقلال قرار شد پستها رو با یه جمله مشترک شروع کنیم و با یه جمله مشترک هم تمام کنیم. البته من بیشتر با همون جمله اول و غیر مستقیم موافقم. اگه کسی نظر خاصی نداره در مورد جمله ها پیشنهاد بده.
جمله ابتدایی: به نام خداوند آسمان آبی یا آسمان و دریاهای آبی یا اصلا به نام خداوند آبیها بر وزن پاکیها
جمله انتهایی: استقلال همیشه قهرمان( ولی گفتم به نظر من اگه غیر مستقیم باشه، بهتره)

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از SATpt :
اگه منظورت منم، بنده که هیچ وقت به خودم اجازه ندادم و نمی دم که به کسی بی احترامی کنم، اگه هم بوده شوخی بوده با آقا حامد، که به نظر من ایشون ظرفیت بالایی دارند. اما اگه واقعا حامد خان از دست بنده رنجیدی، من رسما عذر خواهی میکنم.

دوست عزیز، جدی نگیر :blink:

آقا برگردیم سر بحث قبلی، دوستان برای متحد شدن طرفداران استقلال قرار شد پستها رو با یه جمله مشترک شروع کنیم و با یه جمله مشترک هم تمام کنیم. البته من بیشتر با همون جمله اول و غیر مستقیم موافقم. اگه کسی نظر خاصی نداره در مورد جمله ها پیشنهاد بده.
جمله ابتدایی: به نام خداوند آسمان آبی یا آسمان و دریاهای آبی یا اصلا به نام خداوند آبیها بر وزن پاکیها
جمله انتهایی: استقلال همیشه قهرمان( ولی گفتم به نظر من اگه غیر مستقیم باشه، بهتره)

از دوستان آبی خواهشمندم نظرشان را اعلام کنن البته با جمله آخری موافقم چون خودم شروعش کردم و ادامه خواهم داد البته مثل این جمله مستقیم همیشه میخوره تو پوز لنگیها و حسابی حالشان گرفته میشه تا حالا خیلی نتیجه اش را دیدم:lol:
هر چند نظر دوستان شرط است

استقلال همیشه قهرمان

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از SATpt :
اختیار داری برادر , این حرفا چیه.... مشکلی نیست .

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
این تاپیک برای استقلال هستش اصلا چرا پرسپولیسی ها می یان اینجا نظرات عجیب غریب میدن و بحث الکی میکنن و یه سری هم میان جواب پرسپولیسی ها را میدن . پرسپولیسی ها اگه خیلی ناراحتن و تو بازی نمیتونن کل کل کنن برن یه تاپیک کل کل بین استقلال و پرسپولیس درست کنن اونجا بزنن تو سرو کله هم شاید براشون نون و آب شه :D

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از soheilstar :
این تاپیک برای استقلال هستش اصلا چرا پرسپولیسی ها می یان اینجا نظرات عجیب غریب میدن و بحث الکی میکنن و یه سری هم میان جواب پرسپولیسی ها را میدن . پرسپولیسی ها اگه خیلی ناراحتن و تو بازی نمیتونن کل کل کنن برن یه تاپیک کل کل بین استقلال و پرسپولیس درست کنن اونجا بزنن تو سرو کله هم شاید براشون نون و آب شه :D
منم موافقم یعنی چی این پرسپولیسیا شورش رو در اوردن ...
272.gif

حالا بعد از سالها این اصطغلال داره اول میشه شما گیر دادین بهش, گناه داره بنده خدا.
243.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
توی این چند سال همیشه توی کورس بوده برعکس پرسپولیس ! امسال هم که کولاک کرده

asromalover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از united :

اه اه
یاد کل کل های 9 سالگیم افتادم

اخه یه آدم فهمیده که این حرفا رو نمیزنه

استقلال یه تیم هماهنگه و خوب نتیجه میگیره

اصلا دنیا آس رم

mehran_p

Registered User
لایک‌ها
1
استقلال همیشه قهرمان