اولين قهرماني استقلال نزديكه...به نقل از mehran_p :استقلال همیشه قهرمان
![]()
![]()
:happy:
اولين قهرماني استقلال نزديكه...به نقل از mehran_p :استقلال همیشه قهرمان
![]()
![]()
:happy:
میگم حامد جان، شما که یه بار خودت رو لو دادی، بیا و دوباره هم اینکار رو بکن. چرا نمیگی طرفدار پرسپولیسی؟ مگه چه اشکالی داره؟یه بار دیگه ام بحث شد، اینکه تیم محبوبت در کدوم رده هست و چیکار میکنه که مهم نیست! مهم اینه که محبوبه.به نقل از hamedsullivan :منم موافقم یعنی چی این پرسپولیسیا شورش رو در اوردن ...![]()
حالا بعد از سالها این اصطغلال داره اول میشه شما گیر دادین بهش, گناه داره بنده خدا.![]()
نه خیر جانم قهرمان میشهبه نقل از hwt :شك دارم قهرمان بشه .
به نقل از bocelli :چه تاپیک جالبی !:happy:
من نمیدونم چرا اینقدر از استقلال خوشم میاد.هر وقت بهش فکر میکنم یاد الوحده و العین امارات و حذف آبرومندانه در غرب آسیا میافتم!....
اگه (خدای اما زمان )جلوی دستهای پشت پرده رو بگیره امسال حتما استقلال قهرمان آسیا میشه. راستی آخرین قهرمانیمون تو آسیا کی بود؟![]()
دوست عزیز این پست رو منتقل کردم اینجا , لطفا در این مورد تاپیک جداگانه نزنید .به نقل از saanei :فردا استقلال بازی مهمی دارد و برد در این بازی به نوعی پایان یک انتظار طولانی و قهرمانی این تیم با کلاس و پیروزی مربی خوش فکر آن است . ان شالله که به حقشان برسند![]()
به نقل از hamedsullivan :دوست عزیز این پست رو منتقل کردم اینجا , لطفا در این مورد تاپیک جداگانه نزنید .
مرسی.
به نقل از bocelli :چه تاپیک جالبی !:happy:
من نمیدونم چرا اینقدر از استقلال خوشم میاد.هر وقت بهش فکر میکنم یاد الوحده و العین امارات و حذف آبرومندانه در غرب آسیا میافتم!....
اگه (خدای اما زمان )جلوی دستهای پشت پرده رو بگیره امسال حتما استقلال قهرمان آسیا میشه. راستی آخرین قهرمانیمون تو آسیا کی بود؟![]()
چیه دوست نداری افتخارات یکی از دو تیم محبوب و پرافتخار!!پاییتخت( استقلال) تو این تاپیک بازگو بشه ؟! فکر میکردم استقلالی هستی و با گذشته پرافتخار این تیم زنده!... خیلی دوست دارم بدونم ربط این تاپیک به تیم ملی چیه؟مثلا بازی ایران- مقدونیه چه ربطی به استقلال و لیگ برتر داره؟...خب ایران به مقدونیه باخت چون بازی تدارکاتیه .فکر نمیکنم اونایی که فوتبالو احساسی دنبال نمیکنن با باخت در بازیهای تدارکاتی عزا بگیرن و با برد مقابل بحرین حماسه سرایی کنن!...لطف کن بحث تیم ملی رو تو تاپیک مربوط به خودش ادامه بده البته اگه مطلب جدیدی واسه گفتن تو اون تاپیک داشته باشی.به نقل از DariushAgah :شما دیگه چرا!؟ شما که تیم ملی با برانکوتون با یک مشت لژیونر از مقدونیه میبازه هیچی نمیکید . یا وقتی بعد از 180 دقیقه توی آزادی جلوی 100 هزار طرفدار یک گل به بحرین میزنه و میگید حماسه صعود و سر از پا نمیشناسید شما دیگه چرا؟!!؟
به نقل از bocelli :چیه دوست نداری افتخارات یکی از دو تیم محبوب و پرافتخار!!پاییتخت( استقلال) تو این تاپیک بازگو بشه ؟! فکر میکردم استقلالی هستی و با گذشته پرافتخار این تیم زنده!... خیلی دوست دارم بدونم ربط این تاپیک به تیم ملی چیه؟مثلا بازی ایران- مقدونیه چه ربطی به استقلال و لیگ برتر داره؟...خب ایران به مقدونیه باخت چون بازی تدارکاتیه .فکر نمیکنم اونایی که فوتبالو احساسی دنبال نمیکنن با باخت در بازیهای تدارکاتی عزا بگیرن و با برد مقابل بحرین حماسه سرایی کنن!...لطف کن بحث تیم ملی رو تو تاپیک مربوط به خودش ادامه بده البته اگه مطلب جدیدی واسه گفتن تو اون تاپیک داشته باشی.
باخت مقابل تیم مقدونیه در بازیهای تدارکاتی به نظر من یکی اشکالی نداره. (مثل اینکه هنوز شما معنی بازی تدارکاتی روکه فقط برای آماده سازی تیمها انجام میشه متوجه نشدی). برد بحرین هم چیزی به فوتبال ما اضافه نمیکنه . ولی تا وقتی استقلال و پرسپولیس تو این فوتبال هستند نباید از فوتبال ایران انتظار موفقیت آتی رو داشت.به نقل از DariushAgah :برای کسی مثل شما که از باخت تیم ملی به مقدونیه خوشش میاد و برد یک هیچ بحرین تو آزادی آخرین حد آرزوشه نتایجی که استقلال آورده با امکانات کمتر اصلا جای حرف نداره. تیم ملی 4 تا تیم در پیت رو به زور برده و رفته جام جهانی استقلال علاوه بر اینکه کل تیمهای لیگ رو برای قهرمانی ایران باید شکست میداد بارها قویترین تیمهای آسیا رو شکست داره و قهرمان شده و به فینال رسیده. برای همین کسی مثل شما نمیتونه به این تیم ایراد بگیره