• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استقلال

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شك دارم قهرمان بشه .

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hamedsullivan :
منم موافقم یعنی چی این پرسپولیسیا شورش رو در اوردن ...
272.gif

حالا بعد از سالها این اصطغلال داره اول میشه شما گیر دادین بهش, گناه داره بنده خدا.
243.gif
میگم حامد جان، شما که یه بار خودت رو لو دادی، بیا و دوباره هم اینکار رو بکن. چرا نمیگی طرفدار پرسپولیسی؟ مگه چه اشکالی داره؟یه بار دیگه ام بحث شد، اینکه تیم محبوبت در کدوم رده هست و چیکار میکنه که مهم نیست! مهم اینه که محبوبه.:eek:

asromalover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم شک دارم به قهرمانی استقلال

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
:blink:
:D
:thumbsup:

استقلال همیشه قهرمان

mehran_p

Registered User
لایک‌ها
1
شک نکنید استقلال با 6 امتیاز اختلاف با پاس قهرمان میشه :blush:
برید فعلآ به فکر جنجالهای سال بعد تیمتون باشید :lol: ما که رفتیم آسیا !

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
انشا ا... میریم برای قهرمانی در آسیا

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
شك دارم قهرمان بشه .
نه خیر جانم قهرمان میشه
301.gif
. البته اگر هم نشود استقلالی جماعت به معنی می نگرد . استقلال تیم به این خوبی قهرمان شود یا دوم چه فرقی می کند؟ تازه این نشان می دهد که یکجای سیستم حاکم بر فوتبال ما عیب دارد که بهترین تیم حال حاضر لیگ برتر
271.gif
قهرمان نمی شود و مثلاً دوم می شود . کلاً سعادتی است که از کف لیگ می رود!;)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
shablon_03.gif

اميدوارم.

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه تاپیک جالبی !:happy:
من نمیدونم چرا اینقدر از استقلال خوشم میاد.هر وقت بهش فکر میکنم یاد الوحده و العین امارات و حذف آبرومندانه در غرب آسیا میافتم!;) ....
اگه (خدای اما زمان )جلوی دستهای پشت پرده رو بگیره امسال حتما استقلال قهرمان آسیا میشه. راستی آخرین قهرمانیمون تو آسیا کی بود؟:rolleyes:

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از bocelli :
من نمیدونم چرا اینقدر از استقلال خوشم میاد.هر وقت بهش فکر میکنم یاد الوحده و العین امارات و حذف آبرومندانه در غرب آسیا میافتم!;) ....
اگه (خدای اما زمان )جلوی دستهای پشت پرده رو بگیره امسال حتما استقلال قهرمان آسیا میشه. راستی آخرین قهرمانیمون تو آسیا کی بود؟:rolleyes:

من می دونم چرا! چون شما آدم خوبی هستید . چون قلب پاکی دارید. چون با شخصیتید و به خوبیها عشق میورزید
227.gif

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
فردا استقلال بازی مهمی دارد و برد در این بازی به نوعی پایان یک انتظار طولانی و قهرمانی این تیم با کلاس و پیروزی مربی خوش فکر آن است . ان شالله که به حقشان برسند
92.gif

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از saanei :
فردا استقلال بازی مهمی دارد و برد در این بازی به نوعی پایان یک انتظار طولانی و قهرمانی این تیم با کلاس و پیروزی مربی خوش فکر آن است . ان شالله که به حقشان برسند
92.gif

دوست عزیز این پست رو منتقل کردم اینجا , لطفا در این مورد تاپیک جداگانه نزنید .

مرسی.

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hamedsullivan :
دوست عزیز این پست رو منتقل کردم اینجا , لطفا در این مورد تاپیک جداگانه نزنید .

مرسی.

ممنون و چشم!
172.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از bocelli :

شما دیگه چرا!؟ شما که تیم ملی با برانکوتون با یک مشت لژیونر از مقدونیه میبازه هیچی نمیکید . یا وقتی بعد از 180 دقیقه توی آزادی جلوی 100 هزار طرفدار یک گل به بحرین میزنه و میگید حماسه صعود و سر از پا نمیشناسید شما دیگه چرا؟!!؟

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
شما دیگه چرا!؟ شما که تیم ملی با برانکوتون با یک مشت لژیونر از مقدونیه میبازه هیچی نمیکید . یا وقتی بعد از 180 دقیقه توی آزادی جلوی 100 هزار طرفدار یک گل به بحرین میزنه و میگید حماسه صعود و سر از پا نمیشناسید شما دیگه چرا؟!!؟
چیه دوست نداری افتخارات یکی از دو تیم محبوب و پرافتخار!!پاییتخت( استقلال) تو این تاپیک بازگو بشه ؟! فکر میکردم استقلالی هستی و با گذشته پرافتخار این تیم زنده!... خیلی دوست دارم بدونم ربط این تاپیک به تیم ملی چیه؟مثلا بازی ایران- مقدونیه چه ربطی به استقلال و لیگ برتر داره؟...خب ایران به مقدونیه باخت چون بازی تدارکاتیه .فکر نمیکنم اونایی که فوتبالو احساسی دنبال نمیکنن با باخت در بازیهای تدارکاتی عزا بگیرن و با برد مقابل بحرین حماسه سرایی کنن!...لطف کن بحث تیم ملی رو تو تاپیک مربوط به خودش ادامه بده البته اگه مطلب جدیدی واسه گفتن تو اون تاپیک داشته باشی.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از bocelli :
چیه دوست نداری افتخارات یکی از دو تیم محبوب و پرافتخار!!پاییتخت( استقلال) تو این تاپیک بازگو بشه ؟! فکر میکردم استقلالی هستی و با گذشته پرافتخار این تیم زنده!... خیلی دوست دارم بدونم ربط این تاپیک به تیم ملی چیه؟مثلا بازی ایران- مقدونیه چه ربطی به استقلال و لیگ برتر داره؟...خب ایران به مقدونیه باخت چون بازی تدارکاتیه .فکر نمیکنم اونایی که فوتبالو احساسی دنبال نمیکنن با باخت در بازیهای تدارکاتی عزا بگیرن و با برد مقابل بحرین حماسه سرایی کنن!...لطف کن بحث تیم ملی رو تو تاپیک مربوط به خودش ادامه بده البته اگه مطلب جدیدی واسه گفتن تو اون تاپیک داشته باشی.

برای کسی مثل شما که از باخت تیم ملی به مقدونیه خوشش میاد و برد یک هیچ بحرین تو آزادی آخرین حد آرزوشه نتایجی که استقلال آورده با امکانات کمتر اصلا جای حرف نداره. تیم ملی 4 تا تیم در پیت رو به زور برده و رفته جام جهانی استقلال علاوه بر اینکه کل تیمهای لیگ رو برای قهرمانی ایران باید شکست میداد بارها قویترین تیمهای آسیا رو شکست داره و قهرمان شده و به فینال رسیده. برای همین کسی مثل شما نمیتونه به این تیم ایراد بگیره

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
افتخارات گذشته هیچ ارزشی نداره!اینکه استقلال 15 سال پیش بارها چه تیمهای قدرتمندی رو شکست داده مطرح نیست!تیم ملی ایران هم در گذشته مدت 10 سال قدرت بدون رقیب آسیا بود و هیچ تیمی جلوی ایران نمیتونست امتیاز بگیره ، ولی الان به قول شما به مقدونیه میبازه! استقلال و تیمهای دیگه ایرانی هم هیچ حرفی در آسیا ندارن ، بعلاوه امکانات استقلال به نسبت خیلی از تیمهای لیگ برتری اصلا کم نیست!

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
برای کسی مثل شما که از باخت تیم ملی به مقدونیه خوشش میاد و برد یک هیچ بحرین تو آزادی آخرین حد آرزوشه نتایجی که استقلال آورده با امکانات کمتر اصلا جای حرف نداره. تیم ملی 4 تا تیم در پیت رو به زور برده و رفته جام جهانی استقلال علاوه بر اینکه کل تیمهای لیگ رو برای قهرمانی ایران باید شکست میداد بارها قویترین تیمهای آسیا رو شکست داره و قهرمان شده و به فینال رسیده. برای همین کسی مثل شما نمیتونه به این تیم ایراد بگیره
باخت مقابل تیم مقدونیه در بازیهای تدارکاتی به نظر من یکی اشکالی نداره. (مثل اینکه هنوز شما معنی بازی تدارکاتی روکه فقط برای آماده سازی تیمها انجام میشه متوجه نشدی). برد بحرین هم چیزی به فوتبال ما اضافه نمیکنه . ولی تا وقتی استقلال و پرسپولیس تو این فوتبال هستند نباید از فوتبال ایران انتظار موفقیت آتی رو داشت.

استقلال 15 ساله تو آسیا قهرمان نشده. واسه همین تو کشورهای آسیایی محلی از اعراب نداره. همون بهتر که طرفداران این تیم دلشونو به قهرمانیهای چند دهه پیش خوش کنند!

اون زمانی که استقلال قهرمان شد مال خیلی وقت پیشه. زمانی که برمه یا همون میانمار جزء قدرتهای اصلی آسیا بود یا اسرائیل تو آسیا آقایی میکرد!

شهید قندی یزد و شموشک و راه آهن رو شکست دادن هم چیزیه که استقلال خیلی خوب از عهده ش بر میاد. خودتون بهتر از هر کسی میدونید که داورهای ایرانی خیلی راحت باهاتون کنار میان!

بالا