• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استقلال

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از roje_aria79 :
حامد جان من خودم یک پرسپولیسی دو آتیشم ولی حقیقت اینه اگر قراره یکسری تیم در پیت مثل فولاد به جام باشکاهها بره و فقط باعث ابرو ریزی بشه همون بهتر که استقلال بره .
بعد هم با اینکه معتقدم مصطفی دنیزلی مربی خوبیه ولی احتمال برنده نشدن استقلال توی بازی آخرش و قهرمانی پاس در حد یک درصده .
ولی به هر صورت استقلال تا قهرمانی فقط یک بازی راحت با تیم شیرازی داره که مربی اون هم اخراج شده و بهم ریخته و نا امیده .
ولی در برابر اون پاس با تیم صبا باتری داره که این روزها داخل کشور عالی نتیجه میگیره
اصلا برام فرقی نداره که استقلال اول شه یا پاس .این حرف هام هم شوخیه.

مهم شموشک بود که رفت دسته یک .

united

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
بردن ذوب آهن در هر شرایطی سخت بود این از بهترین تیمهای لیگه ولی بازی آخر دیگه استقلال باید حتما برنده بشه برق یک تیم ته جدولی. امیدورام سقوط کنه و شموشک بمونه

آگاه جون تو که آگاه تر از این حرفا بودی
چطور هنوز آگاهی نداری که شموشک سقوط کرده :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از hamedsullivan :
اصلا برام فرقی نداره که استقلال اول شه یا پاس .این حرف هام هم شوخیه.

مهم شموشک بود که رفت دسته یک .
اي خالي بند :دي

boreir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ديگه واجب شد كه به عنوان يك استقلالي حتما به استاديوم برم.
تو اين شلوغي تاپيك هركي اومد يه چيزي گفت. ولي خدائيش استقلالي ها بي معرفتي نكنند و جمعه برن استاديوم و تيم رو با تمام توان تشويق كنند تا بچه ها روحيه بگيرند و انشاء الله هر سه امتياز بازي رو تصاحب كنيم.

ميدونم كه بردن يك تيم ضعيف آن هم در خانه كار چندان سختي نيست اما با اين حال چون بازيكنها استرس قهرماني دارند و اين بازي هم حكم مرگ و زندگي داره پس به خاطر همين بايد تماشاگران حمايت خودشون رو از بازيكنان دريغ نكنند و با دوستان و آشنايان خودشون به استاديوم بيان.

نميخوام اين بازي رو خيلي بزرگش كنم اما با اين حال بازي سرنوشت هست و البته پايان راه هم نيست.
استقلال تيم پر افتخاري هست كه بايد در تمامي حالات در بهترين شرايط باشه و با تمام توان به ديدار حريفانش بره.
متاسفانه استقلال در بازي امروز (يكشنبه) در مقابل تيم ذوب آهن كمي ترسو بود و بخاطر بازي در خانه حريف بسيار محتاط عمل ميكرد كه همين باعث شد كه سرانجام استقلال گل مساوي را دريافت كند.
اميدوارم در بازي با برق بازيكنان شجاعانه به سمت دروازه حريف يورش برده و يك پيروزي پر گل را رقم بزنند.
هيچ كس لياقت بازي در باشگاههاي آسيا رو نداره و مطمئن باشيد كه تيمي مثل پاس در آسيا حرفي براي گفتن ندارد و تنها تيم استقلال لياقت بازي در بين تيم هاي آسيايي را دارد!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از united :
آگاه جون تو که آگاه تر از این حرفا بودی
چطور هنوز آگاهی نداری که شموشک سقوط کرده :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

چه ربطی به آگاهی داره؟!! یکهفته اخبار تیم آخر جدول رو دنبال نکردم! حالا شما آگاهی! داری کافیه دیگه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از DariushAgah :
چه ربطی به آگاهی داره؟!! یکهفته اخبار تیم آخر جدول رو دنبال نکردم! حالا شما آگاهی! داری کافیه دیگه .
داريوش جان شكر ميون كلامتون :دي اين والپيپر بيد يا امضا :دي
/
جهت ادامه ي بحث !
به نظر شما روز اخر برق شيراز انگيزه شكست استقلال رو داره؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hwt :
/
جهت ادامه ي بحث !
به نظر من جو بازي هاي جوانمردانه مثل بقيه تيمها اين تيم رو هم ميگيره و شايد از بازيهاي ديگش هم بهتر بازي كنه چون ديگه استرس ندارن! ولي با يه گل زود هنگام تو استاديوم آزادي شيرازه تيم ميپاشه و.....
177.gif

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
امسال استقلال بیشتر از هر سال دیگه ای به قهرمانی نزدیکه ، ولی مشکل اینجاست که این تیم در چهار دوره از پنج دوره لیگ حرفه ای مدعی قهرمانی بوده و در هفته آخر وا داده!

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برداشت من از بازی استقلال با توجه به نحوه بازی کردنشان آمده بودند که مساوی بگیرند چون یک حمله درست و حسابی انجام نداد و تمام تمرکزشان را گذاشته اند برای بازی روبروی برق در آزادی ما که دستمان از ایران کوتاه است ولی از دوستان خواهشمندم که همه برای تشویق به آزادی بروند ما هم از این طرف دعا میکنیم که انشالله فیوز برق رو بپرونیم و جشن قهرمانی را بگیریم:rolleyes:
جمعه عجب روز حساسیه از حالا لحظه شماری میکنم برای جمعه :blush:

استقلال همیشه قهرمان

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از hossein1351 :
انشالله فیوز برق رو بپرونیم و جشن قهرمانی را بگیریم:rolleyes:
حسین جان , فکر نکنم بچه های استقلال هیچ کدوم واحد برق پاس کرده باشن , در نتیجه موقع پروندن فیوز برق,

میترسم برق بدی بگیره استقلالو.

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hossein1351 :
برداشت من از بازی استقلال با توجه به نحوه بازی کردنشان آمده بودند که مساوی بگیرند چون یک حمله درست و حسابی انجام نداد و تمام تمرکزشان را گذاشته اند برای بازی روبروی برق در آزادی ما که دستمان از ایران کوتاه است ولی از دوستان خواهشمندم که همه برای تشویق به آزادی بروند ما هم از این طرف دعا میکنیم که انشالله فیوز برق رو بپرونیم و جشن قهرمانی را بگیریم:rolleyes:
جمعه عجب روز حساسیه از حالا لحظه شماری میکنم برای جمعه :blush:

استقلال همیشه قهرمان
حسین جمعه برای جشن قهرمانی کجا بریم؟
84.gif
84.gif

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
حسین جان , فکر نکنم بچه های استقلال هیچ کدوم واحد برق پاس کرده باشن , در نتیجه موقع پروندن فیوز برق,

هيچ وقت از اين فکرا نکن..:happy:

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

نه حامد جان همه استقلالیها برقکارن خودشون هم برق سه فاز هر کی رو بگیرن بدجور میگیرن

:lol:
استقلال همیشه قهرمان

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از milad_21 :
حسین جمعه برای جشن قهرمانی کجا بریم؟
84.gif
84.gif

ای ول من پاکارم هر جا بگی هستم پرشین نایت خوبه؟:lol: :lol:

استقلال همیشه قهرمان

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hossein1351 :
ای ول من پاکارم هر جا بگی هستم پرشین نایت خوبه؟:lol: :lol:

استقلال همیشه قهرمان
نه بابا پرشین نایت حال نمیده!!

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از milad_21 :
نه بابا پرشین نایت حال نمیده!!

خودت انتخاب کن برای من فرقی نداره
:cool:
راستی میلاد جان چند ساله هستی ؟؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من چشمم اب نميخوره استقلال قهرمان بشه !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از hwt :
/
جهت ادامه ي بحث !

بازیکنای برق شیراز کمترین دست مزد رو توی لیگ برتر میگیرند و احتمالا با یه وعده پاداش از طرف پاس تا سر حد خودکشی میتونند خطرناک بشن. البته خوبیش اینه که کلا تیم در پیتین

این امضا هم نوکیا 8800 که اشانتیون روی ماشین آستون مارتین میدن!
:rolleyes:

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من تساوی به نفع استقلال بود، چون باعث میشه در بازی جمعه با انگیزه بیشتری بازی کنند. تیم برق هم که از سقوط به دسته پایینتر گریخته، انگیزه زیادی نداره مگر ضد حال زدن به استقلال برای خودنمایی. البته بازیکنی مثل مهدی شیری حتما انگیزه های بیشتری داره.اما از اون طرف تیم صبا باطری برای شکست پاس در جنگ بین تیم دوم و سوم انگیزه داره. ولی مهره های زخم خورده این تیم مثل نوازی، بختیاری زاده، بیگی و حتی علی دایی کمی مشکل ساز هستند. اما در کل نظر خودم راجع به احتمال قهرمانی استقلال و پاس.
تیم استقلال در مقابل برق: احتمال برد 70% - احتمال تساوی 20% - احتمال باخت 10%
تیم پاس در مقابل صبا باطری: احتمال برد 40% - احتمال تساوی 50% - احتمال باخت 10%
ترکیب وجوه و احتمالات:(به ترتیب استقلال-پاس)
برد-تساوی (35%) | برد-برد (28%) | تساوی-تساوی (10%) | تساوی-برد (8%) | برد-باخت (7%) | باخت-تساوی (5%) | باخت-برد (4%) | تساوی-باخت (2%) | باخت-باخت(1%)
جمع وجوه و احتمالات : 9 وجه و 100% :eek:
نتیجه: احتمال قهرمانی استقلال = 83% و احتمال قهرمانی پاس = 17%

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از SATpt :
به نظر من تساوی به نفع استقلال بود، چون باعث میشه در بازی جمعه با انگیزه بیشتری بازی کنند. تیم برق هم که از سقوط به دسته پایینتر گریخته، انگیزه زیادی نداره مگر ضد حال زدن به استقلال برای خودنمایی. البته بازیکنی مثل مهدی شیری حتما انگیزه های بیشتری داره.اما از اون طرف تیم صبا باطری برای شکست پاس در جنگ بین تیم دوم و سوم انگیزه داره. ولی مهره های زخم خورده این تیم مثل نوازی، بختیاری زاده، بیگی و حتی علی دایی کمی مشکل ساز هستند. اما در کل نظر خودم راجع به احتمال قهرمانی استقلال و پاس.
تیم استقلال در مقابل برق: احتمال برد 70% - احتمال تساوی 20% - احتمال باخت 10%
تیم پاس در مقابل صبا باطری: احتمال برد 40% - احتمال تساوی 50% - احتمال باخت 10%
ترکیب وجوه و احتمالات:(به ترتیب استقلال-پاس)
برد-تساوی (35%) | برد-برد (28%) | تساوی-تساوی (10%) | تساوی-برد (8%) | برد-باخت (7%) | باخت-تساوی (5%) | باخت-برد (4%) | تساوی-باخت (2%) | باخت-باخت(1%)
جمع وجوه و احتمالات : 9 وجه و 100% :eek:
نتیجه: احتمال قهرمانی استقلال = 83% و احتمال قهرمانی پاس = 17%
اين با تمام وجود --->
229.gif

بالا