• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استقلال

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
به امید قهرمانی در جام باشگاههای آسیا در سال آینده.

asromalover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاس. سایپا . صباباتری.وبقیه تیمها برید کنار استقلال رفتش آسیا..!

hgkhatir

Registered User
لایک‌ها
0
قهرماني استقلال را به تمامي استقلالي‌ها و پرسپوليسي‌هاي حاضر در فروم تبريك مي‌گم.

PaTientMan

Registered User
لایک‌ها
2
تیتر یکی از روزنامه های امروز: با اجازه پاسیا,استقلال رفت آسیا

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان بنده هم تبریک میگم منتها طبق معمول بازم کامل:
به استقلالیها:
1- قهرمانی استقلال
2- حضور در جام باشگاهها
3- آقای گل شدن عنایتی و ثبت رکورد بهترین گلزن تاریخ لیگ ایران
4- درخشش مجدد طالب لو در زمین مسابقه.

و به تمام فوتبالدوستان:
1- حضور یک تیم قدرتمند به عنوان نماینده ایران در جام باشگاههای آسیا بعد از مدتها.
2- حضور چشم گیر تماشاگران ایرانی در ورزشگاه و ثبت یک لحظه تاریخی.

و در پایان: دوستان اگه استقلال قهرمان جام حذفی هم بشه که محتمل ترین گزینه است، پاس هم میره جام باشگاهها؟

united

Registered User
لایک‌ها
1
هر عقل سالمی راحت میتونست متوجه بشه استقلال چند بازیکن برق رو خریده بود
دروازه بانشون که اول دروازه رو برای عنایتی خالی گذاشت و توپی رو که راحت میتونست بگیره رها کرد تا عنایتی گل بزنه
گل دوم هم که دیگه جای هیچ حرفی برای گفتن نداره
در دقیقه 10 مربیشون مجبور شد تعویضش کنه حتی خود میرزایی هم خیلی تعجب کرده بود
وقتی هم که داشت تعویض میشد با زبان بی زبانی داشت همه چیزو میگفت
خیلی صمیمی و گرم با بازیکنهای استقلال خداحافظی کرد
در واقع استقلال شانس آورد که تعویض شد والا اینقدر گلهای بچگانه میخورد که عالم و آدم همه میفهمیدن تبانی بوده
( البته حدف خودش هم همین بود و این قابل تقدیره میخواست استقلالا رو با حقارت قهرمان کنه)
سمت راست برقیها هم که مثل اتوبان بود نیکبخت هر کاری دوست داشت میکرد
نیکبخت به کمک شماره 4 و 23 برق بهترین بازی تمام زندگیشو کرد
جالب اینجا بود که خود قلعه نوئی هم قبل از بازی در یکی دیگه از مصاحبه های عجیب خودش گفته بود ما دو سال پیش هم خیلی راحت میتونستیم تبانی کنیم و قهرمان بشیم ولی امسال حتما قهرمان میشیم

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از united :
دروازه بانشون که اول دروازه رو برای عنایتی خالی گذاشت و توپی رو که راحت میتونست بگیره رها کرد تا عنایتی گل بزنه
در واقع استقلال شانس آورد که تعویض شد والا اینقدر گلهای بچگانه میخورد که عالم و آدم همه میفهمیدن تبانی بوده
( البته حدف خودش هم همین بود و این قابل تقدیره میخواست استقلالا رو با حقارت قهرمان کنه)
جالب اینجا بود که خود قلعه نوئی هم قبل از بازی در یکی دیگه از مصاحبه های عجیب خودش گفته بود ما دو سال پیش هم خیلی راحت میتونستیم تبانی کنیم و قهرمان بشیم ولی امسال حتما قهرمان میشیم
بهترین پاسخ برای شما یکی از این دو تا است.
1- سکوت
2- واگذاری پاسخ به یک پرسپولیسی منطقی و با انصاف.
که مشخصه من دومی رو انتخاب میکنم. PaTientMan جان شما یه چیزی بگو!!!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
tn_231.gif

دیگه حرف های بچه گانه نزنید و کمتر نشوت بدید که کم آوردید بجای این کارا بیان با کمان خوشحالی تبریک بگین :D

tn_179.gif

303.gif
303.gif
303.gif
303.gif

highman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسب مقام قهرمانی مسابقات فوتبال لیگ برتر کشور و به خانه بردن کاپ این مسابقات و کفش طلای این مسابقات را به تمام طرفداران آبی پوشان پایتخت تبریک می گویم . با آرزوی موفقیت در بازیهای آسیایی
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از united :

حتما حق صبا باطری و علی دایی خورده شده با این تبانی! و احتمالا صبا رو قهرمان میدونید!
زهی خیال باطل :rolleyes:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از united :
به نظر من استقلاليا بازيكناي سپاهان رو هم خريده بودن تا به پرسپوليس 2 تا گل بزنن و مفتضحانه اين تيم رو شكست بدن تا پرسپوليسيا كه خيلي هم با روحيه هستن خداييش:)blink: ) يه روز سكوت كنند و واقعيت رو نگاه كنن!!
البته اين تباني جواب نداد!:happy:

boreir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ashimoto :
به نظر من استقلاليا بازيكناي سپاهان رو هم خريده بودن تا به پرسپوليس 2 تا گل بزنن و مفتضحانه اين تيم رو شكست بدن تا پرسپوليسيا كه خيلي هم با روحيه هستن خداييش:)blink: ) يه روز سكوت كنند و واقعيت رو نگاه كنن!!
البته اين تباني جواب نداد!:happy:

هواداراي پرسپوليس اگه تيمشون از شهيد قندي شش تا بخوره باز هم رو دارن!!!:blink:
اصلا اين بچه پر روها آرام نميگيرند! منطق و اينجور چيزها رو هم اصلا نميفهمند!:blink:

ما نبايد به لنگي ها كاري داشته باشيم.
ديگه حريف اصلي ما تيم پاس هست نه تيم ديگه اي!

ديگه كل كل با لنگي ها تمام شد!
بايد بيشتر حواسمون رو متمركز كنيم براي رقابت با حريفاني مثل پاس كه واقعا دنيزلي گل كاشته و حقيقتا تيم پاس تشكيل شده از جوانان پر انگيزه و اينده داري هست.
از اين به بعد رقيب اصلي استقلال فقط پاسي ها هستند كه متاسفانه هيچ تماشاگري هم ندارند! من به لنگي ها پيشنهاد ميكنم به گروه هواداران پاس بپيوندند

آبيته يا سبزته؟

شعار جايگزين:
استقلال سرور تيم پاسه

medal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم به خودم و تمام استقلالی ها تبریک میگم

در کل پرسپولی سیها کم آوردند خفن و دارند دلیل تراشی میکنند

به امید قهرمانی در آسیا

بای

united

Registered User
لایک‌ها
1
اون استقلالیهایی که منو میشناختند و میدونند که من طرفدار پرسپولیس نیستم اومدن یه چیزی گفتن

و بقیه هم یه چیزای دیگه که هیچ کدام به نوشته های من ربطی نداشت

در کل معلوم شد حرفی برای گفتن ندارید و خودتونم فهمیدید فقط سعی میکنید بحث پرسپولیسو به وسط بکشی
به زودی هم بوی گند این موضوع همه جا رو میگیره و فقط هم به دلیل اینکه استقلال تیم محکوم بوده فدراسیون زیاد اسمشو نمیارن والا اگه تیم دیگه ای بود جریان فرق میکرد

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از united :
اون استقلالیهایی که منو میشناختند و میدونند که من طرفدار پرسپولیس نیستم اومدن یه چیزی گفتن

در کل معلوم شد حرفی برای گفتن ندارید و خودتونم فهمیدید فقط سعی میکنید بحث پرسپولیسو به وسط بکشی
به زودی هم بوی گند این موضوع همه جا رو میگیره و فقط هم به دلیل اینکه استقلال تیم محکوم بوده فدراسیون زیاد اسمشو نمیارن والا اگه تیم دیگه ای بود جریان فرق میکرد

کسی که حرفی نداره شمایی! فرض که اصلا تبانی شده(که معلوم بود نشده) خوب بگو حق چه تیمی خورده شد این وسط؟!! اگر پاسو میگی که خودش بارها در طول فصل تبانی کرد . 7-1 پاس فولاد تبلو بود ! بقیه تیمها هم که اصلا امتیازهاشون خیلی دور بود که این 3 امتیاز برق به کارشون بیاد
برق کلا توی کل تاریخ لیگ برتر یکبار استقلال رو برده بوده 3 بار مساوی کرده بقیه رو هم از دم باخته! این باخت هم نتیجه طبیعی بازی بود . برق هیچ انگیزه ای برای بازی نداشت و به راحتی باخت حالا کدوم عقل سالمی انتظار داشت برق بی انگیزه بیاد تهران جلوی 100 هزار نفر تیم صدر نشین لیگ رو بزنه!؟!؟!

. جز پاس بقیه تیمهای لیگ هم که در پیت بودند و استقلال به شایستگی قهرمان شد.

یکی اسفند دود کنه!

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
امير خان نوکرتم ، قهرمانی مبارک ، اشالا جام حذفی

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کسب مقام قهرمانی استقلال بر تمامی طرفداران این تیم بزرگ مبارک باد

استقلال همیشه قهرمان :lol:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از united :

پس معلوم شد ما حرفي براي گفتن نداريم
48.gif

اصلا مهم نيست كه شما طرفدار چه تيمي هستي يا از استقلال خوشت مياد يا نه! ولي با حرفهاي بيخود و بي اعتبار ارزش كلام خودتو نيار پايين!
ضمنا استقلال صدر نشين ليگ و برق شيراز تيم آخراي ليگه مطمئن باش برق يا پرسپوليس يا هر تيم پايين جدولي اگه در سطح استقلال بود الان اون پايينا نبود
واقعا اگه انتظار داري تيم هاي پايين جدول مثل پاس و ذوب آهن جلوي استقلال بازي كنن كه...
همينا ديگه! ما كه جمعه بازيه كم نظير استقلال رو ديديم, به نظر من بحث خيلي خيلي بيخوديه و من ديگه ادامش نميدم.

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وای عجب حالی داشت قهرمانی خوش بحال اوناییکه در استادیوم حضور داشتند دم همه بچه ها گرم واقعا گل کاشتند دم همه طرفداران تیم عزیزمان گرم که با حضور پر شور خودشان مشت محکمی به دهن تمام رقبا زدند
کسب مقام قهرمانی کسب آقای گل ایران بمدت سه دوره پیاپی که هنوز هیچکس نتوانسته به این افتخار برسه شکسته شدن رکورد پیوس که لنگیها اینقدر بهش مینازیدن کسب مقام نهمی لیگ با 40 گل خورده و 39 گل زده 10 تا باخت دو تا گل خورده در آخرین بازی بابا با این آری هانتون بگید یه کلاس جبرانی زیر نظر استاد عزیز امیر قلعه نوعی بره خلاصه همه چی خیلی حال داد:lol:
ولی باید از این به بعد یه سنگ پا قرمز درست کنند که نمونه کامل این پرسپولیسیهاست دست بردارید بابا از رو برین
انشالله هدف بعدی جام حذفی که پاس هم از صدقه سری استقلال بره آسیا و جام باشگاههای آسیا:p

استقلال همیشه قهرمان

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
این رو هر آدم عاقلی میفهمه که هیچ کس به اندازه یه پرسپولیسی از قهرمانی استقلال ناراحت نمیشه و البته عکسش هم صادقه، پس من اگه گفتم یه پرسپولیسی در مورد حرفهای شما قضاوت کنه نه به خاطر اینکه شما پرسپولیسی هستی(که بعید هم نیست) بلکه به این علت بود که بهت ثابت بشه که حتی ناراحت ترین فرد هم نمیتونه همچین ادعایی بکنه که شما کردی :blink:
در کل به نظر من شما فقط برای کل کل پست زدی، و هدف دیگه ای هم نداری. چون خودت هم به حرفهایی که زدی اعتقاد نداری.

بالا