بهترین پاسخ برای شما یکی از این دو تا است.به نقل از united :هر عقل سالمی راحت میتونست متوجه بشه استقلال چند بازیکن برق رو خریده بود
دروازه بانشون که اول دروازه رو برای عنایتی خالی گذاشت و توپی رو که راحت میتونست بگیره رها کرد تا عنایتی گل بزنه
گل دوم هم که دیگه جای هیچ حرفی برای گفتن نداره
در دقیقه 10 مربیشون مجبور شد تعویضش کنه حتی خود میرزایی هم خیلی تعجب کرده بود
وقتی هم که داشت تعویض میشد با زبان بی زبانی داشت همه چیزو میگفت
خیلی صمیمی و گرم با بازیکنهای استقلال خداحافظی کرد
در واقع استقلال شانس آورد که تعویض شد والا اینقدر گلهای بچگانه میخورد که عالم و آدم همه میفهمیدن تبانی بوده
( البته حدف خودش هم همین بود و این قابل تقدیره میخواست استقلالا رو با حقارت قهرمان کنه)
سمت راست برقیها هم که مثل اتوبان بود نیکبخت هر کاری دوست داشت میکرد
نیکبخت به کمک شماره 4 و 23 برق بهترین بازی تمام زندگیشو کرد
جالب اینجا بود که خود قلعه نوئی هم قبل از بازی در یکی دیگه از مصاحبه های عجیب خودش گفته بود ما دو سال پیش هم خیلی راحت میتونستیم تبانی کنیم و قهرمان بشیم ولی امسال حتما قهرمان میشیم
به نقل از united :هر عقل سالمی راحت میتونست متوجه بشه استقلال چند بازیکن برق رو خریده بود
دروازه بانشون که اول دروازه رو برای عنایتی خالی گذاشت و توپی رو که راحت میتونست بگیره رها کرد تا عنایتی گل بزنه
در واقع استقلال شانس آورد که تعویض شد والا اینقدر گلهای بچگانه میخورد که عالم و آدم همه میفهمیدن تبانی بوده
( البته حدف خودش هم همین بود و این قابل تقدیره میخواست استقلالا رو با حقارت قهرمان کنه)
جالب اینجا بود که خود قلعه نوئی هم قبل از بازی در یکی دیگه از مصاحبه های عجیب خودش گفته بود ما دو سال پیش هم خیلی راحت میتونستیم تبانی کنیم و قهرمان بشیم ولی امسال حتما قهرمان میشیم
به نظر من استقلاليا بازيكناي سپاهان رو هم خريده بودن تا به پرسپوليس 2 تا گل بزنن و مفتضحانه اين تيم رو شكست بدن تا پرسپوليسيا كه خيلي هم با روحيه هستن خداييشبه نقل از united :هر عقل سالمی راحت میتونست متوجه بشه استقلال چند بازیکن برق رو خریده بود
به نقل از Ashimoto :به نظر من استقلاليا بازيكناي سپاهان رو هم خريده بودن تا به پرسپوليس 2 تا گل بزنن و مفتضحانه اين تيم رو شكست بدن تا پرسپوليسيا كه خيلي هم با روحيه هستن خداييشblink: ) يه روز سكوت كنند و واقعيت رو نگاه كنن!!
البته اين تباني جواب نداد!:happy:
به نقل از united :اون استقلالیهایی که منو میشناختند و میدونند که من طرفدار پرسپولیس نیستم اومدن یه چیزی گفتن
و بقیه هم یه چیزای دیگه که هیچ کدام به نوشته های من ربطی نداشت
در کل معلوم شد حرفی برای گفتن ندارید و خودتونم فهمیدید فقط سعی میکنید بحث پرسپولیسو به وسط بکشی
به زودی هم بوی گند این موضوع همه جا رو میگیره و فقط هم به دلیل اینکه استقلال تیم محکوم بوده فدراسیون زیاد اسمشو نمیارن والا اگه تیم دیگه ای بود جریان فرق میکرد
پس معلوم شد ما حرفي براي گفتن نداريمبه نقل از united :اون استقلالیهایی که منو میشناختند و میدونند که من طرفدار پرسپولیس نیستم اومدن یه چیزی گفتن
و بقیه هم یه چیزای دیگه که هیچ کدام به نوشته های من ربطی نداشت
در کل معلوم شد حرفی برای گفتن ندارید و خودتونم فهمیدید فقط سعی میکنید بحث پرسپولیسو به وسط بکشی
به زودی هم بوی گند این موضوع همه جا رو میگیره و فقط هم به دلیل اینکه استقلال تیم محکوم بوده فدراسیون زیاد اسمشو نمیارن والا اگه تیم دیگه ای بود جریان فرق میکرد
این رو هر آدم عاقلی میفهمه که هیچ کس به اندازه یه پرسپولیسی از قهرمانی استقلال ناراحت نمیشه و البته عکسش هم صادقه، پس من اگه گفتم یه پرسپولیسی در مورد حرفهای شما قضاوت کنه نه به خاطر اینکه شما پرسپولیسی هستی(که بعید هم نیست) بلکه به این علت بود که بهت ثابت بشه که حتی ناراحت ترین فرد هم نمیتونه همچین ادعایی بکنه که شما کردی :blink:اون استقلالیهایی که منو میشناختند و میدونند که من طرفدار پرسپولیس نیستم اومدن یه چیزی گفتن