• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسطوره ها

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
وبسایت شخصی حجازی منتشر کرد/ پاسخ اسطوره به نامه الکس فرگوسن/نامه ات مرا به ادامه زندگی فرا می خواند

hejazi.jpg

وبسایت شخصبی ماصر حجازی درحالی که اسط.ره آبی ها در بستر بیماری بستری است نامه از او را منتشر کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ این نامه در حقیقت پاسخ ناصر حجازی است به نامه محبت آمیز اسطوره باشگاه منچستر یعنی سر الکس فرگوسن که یک سال قبل و پس از اعلام بیماری ناصر حجازی ، توسط یک فوتبالدوست ایرانی از فرگوسن خطاب به حجازی گرفته شد. حجازی تنها یار ایرانی تاریخ منچستریونایتد که 6 ماه در این تیم تمرین کرد اما به دلیل عدم صدور رضایتنامه بین المللی نتوانست لژیونر شود.

To Sir Alex Ferguson CBE

Dear Sir

Something that has always puzzled me all my life is why, when I am in special need of help, the good deed is usually done by somebody on whom I have no claim

I recieved your letter of kindness in a language which the deaf can hear and the blind can see. Being in your thoughts and prayers is conforting me and keeps me going. I thank you from the bottom of my heart, but for you my heart has no bottom

For your concern

"I can no other answer make, but, thanks"

Love. N. Hejazi

به سر الکس فرگوسن

چیزی که همیشه در تمام دوران زندگی ام برای من معما بوده است این است که چرا درست هنگامی که به کمک احتیاج دارم کسانی به من خوبی میکنند که هیچ حقی بر گردن من ندارند.
نامه پر مهر شما را که به زبانی نوشته شده بود که ناشنوایان هم قادر به شنیدن آن و نابینایان نیز قادر به دیدن آن هستند را دریافت کردم. اینکه شما به فکر من هستید و برای من دعا میکنید برای من ارامش بخش است و من را به ادامه زندگی وا میدارد. از اعماق قلبم از شما سپاسگزارم. قلبی که برای شما هیچ پایانی ندارد.
برای شما نمی توانم پاسخ دیگری داشته باشم ، فقط سپاسگزارم.

تقدیم با عشق. ناصر حجازی

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
جواب متاثر کننده ای بود ادم نمیدونه چی بگه کسی که اسطوره بود اینطور در بستر بیماری افتاده و نه مسولین نه فدراسیون هیچ کاری نمیکنه فقط بخوان لطف کنن میرن عیادت اخه کی با عیادت کردن خوب شده :( نمیدونم چی بگم فقط اشک تو چشمم حلقه زده وقتی میبینم تاریخ سازها دارن چطور از دست میرن . میلیاردی از جیب مردم میدن به مربی ها که واسه جیب خودشون کار میکنن و دوقورت و نیمشونم باقیه و خدا رو هم ینده نیستن ولی فکر کسی نیستن که عمرش رو گذاشت واسه فوتبال مملکتش . ناصر تو دل مردم جا داره چون هیچ وقت فکر منافع شخصیش نبود کاش میشد یه همت عالی یا گلریزونی کرد شاید کمکی بشه به ناصر خان

نمیدونم چرا بی دلیل یاد خنده های مضحک و چندش اور کفاشیان میوفتم:hmm:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بسیار بسیار بسیار دردناک ...

همه نیروهای مثبت درون خود رو در قالب دعا، بکار بگیریم و سلامتش رو از درگاه خداوند، درخواست کنیم ... :(

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
بيجاره كاملا آب شده

از صميم قلب براش آرزوي سلامتي دارم هنوز خيلي زوده كه از دستش بديم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
:heart:

درود بر شما

به امید سلامتی کامل ناصر خان حجازی و تمام کسانی که از چنین بیماریهائی رنج میبرن ..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
v9xdcqe7dwtrpqfq1l6z.jpg

بلند شو ناصر خان.
مگه ما چند تا اسطوره مثل تو داریم که میخوای بی وفایی بکنی!
بلند شو تا قد بلندت رو دوباره کنار سبز چمنی نگاه کنیم.
پاشو ناصر که سر فرگوسن منتظر قبل از فینال سلامتیت رو بهت تبریک بگه.
مچ این غول رو بخوابون. هر چی هم که بیماری بزرگی باشه ، انگشت کوچیکه تو نمیشه.
بابا دل ما به تو خوشه ، خوش تیپ، عقاب ، با صفا، لوتی،بزرگ، با مرام...
دل ما رو خون نکن و چشم ما رو خیره نکن.
بلند شو و بایست ناصر خان

خدایا این مرد رو برامون حفظ کن.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ناصر حجازی به‎دلیل وخامت حالش به کما رفت.

ناصر حجازی روز گذشته درحالی که مشغول تماشای دیدار استقلال و پاس در هفته پایانی لیگ برتر بود، با وخامت حالش به کما رفت و بلافاصله به بیمارستان کسری منتقل شد.

حجازی هم‎اکنون در کما به‏سر می‎برد. :(:(:(:(

http://www.khabaronline.ir/news-152347.aspx

hejazi.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خانواده حجازی: برای ناصر دعا کنید

به گزارش خبرآنلاین ؛ ناصر حجازی بیش از 15 ساعت است که باری دیگر در بیمارستان کسری بستری شده. اسطوره استقلال در میانه های بازی استقلال و پاس همدان بود که دچار حمله تنفسی می شود و با انتقال به بیمارستان ، وارد بخش مراقبت های ویژه می شود. او این بار درصد هوشیاری بسیار پایینی دارد . به شکلی که به نظر می رسد به حالت کما فرو رفته باشد. خانواده حجازی که مثل همه روزهای دو سال اخیر با چشمانی خیس از گریه پشت اتاق مراقبت های ویژه چشم انتظار سلامتی گلر افسانه ای استقلال هستند ، از هواداران او و فوتبال دوستان ایرانی تقاضا دارند تا برای سلامتی این مرد دوست داشتنی و عافیت او دست دعا بردارید. وضعیت جسمی ناصرخان این بار بسیار وخیم تر از اتفاقی است که دو هفته قبل برایش رخ داد و پزشکان تنها درباره اش می گویند نیاز به دعای خیر مردم دارد.

:(:(:(:(:(

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بیمارستان کسری تحت تاثیر گریه‌های خانواده اسطوره

پزشک معالج ناصر حجازی در مورد آخرین وضعیت پیشکسوت استقلال گفت: «در حال حاضر به او از طریق یک لوله غذا داده می شود. ناصر حجازی در وضعیت بدی به‌سر می برد و فقط دعای مردم است که می تواند حالش را بهتر کند.»

ناصر حجازی روز گذشته و در بین دو نیمه دیدار استقلال و پاس به کما رفت و به بیمارستان کسری منتقل شد.

ضمنا امروز گریه های همسر و فرزند ناصر حجازی در بیمارستان همه را متأثر کرده بود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قطع امید پزشکان از ناصر حجازی/ تنها قلب اسطوره می تپد

سایت گل - شانس بازگشت ناصر حجازی از کما کمتر از قبل شد.

به گزارش گل و به نقل از خبرآنلاین در حالی که ساعتی قبل شایعاتی در مورد درگذشت ناصر حجازی منتشر شده بود، خبرنگار ما در تماس با بستگان وی در بیمارستان کسری کسب اطلاع کرد که حجازی همچنان د رکما به سر می برد و پزشکان بازگشت وی به حالت عادی را تقریبا غیرممکن می دانند.
در عین حال آخرین خبرها حاکی است قلب ناصر حجازی با هدایت دستگاه همچنان در تپش است.

:(:(:(

اصغر حاجيلو كه از دوستان نزديك حجازي است و در دوران بيماري همواره به ملاقات او مي‌رود در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شايعه درگذشت وي كه در برخي سايت هاي خبري منتشر شده، اظهار داشت: من صبح بيمارستان بودم. حجازي وضعيت خوبي ندارد و زير دستگاه قرار دارد اما هنوز زنده است.
وي افزود: وضعيت حجازي وخيم تر از روزهاي گذشته است و پزشكان مي گويند فقط دعا كنيد.

:(:(:(

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اون روز هيچوقت از يادم نميره . 14-09-2007
روزي كه با پدر و معاون استاندار به تهران رفتيم . عصر بود كه به دفتر حاجي فتح الله زاده رفتيم تا پدرم و دوستش با رفيق قديميشون ملاقاتي داشته باشن .
يه ساعت بعدش وقتي ناصر حجازي از در دفتر اومد داخل ، باور نكردني بود برام . اسطوره رو از نزديك مي ديدم .
كاش من لعنتي هم به جاي اينكه پشت دوربين باشم ، مي رفتم و دستمو مي نداختم رو دوش ناصر و باهاش يه عكس مي گرفتم .
128fs4765852.gif

t107zjfx3yn4e5msmg5o.jpg

پ ن : شرمنده كه عكسو داغون كردم . نمي خواستم بدون اجازه عكسشون رو پابليك كنم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حجازی چشمهایش را باز کرد

سایت گل - ناصر حجازی چشمان خود را بعد از دو روز بیهوشی گشود.
به گزارش سایت گل از بیمارستان کسری، در حالی که حدود هزار نفر از دوستداران حجازی مقابل در بیمارستان تجمع کرده و نگران سلامتی او هستند، لحظاتی پیش از اتاق ناصر حجازی خبر رسید که او چشمان خود را باز کرده است. اعلام این خبر موجی از خوشحالی بین مردم ایجاد کرده است.

ادیت :

اینجا هم اومده :

http://www.ghatreh.com/news/go.php?...SXT8LeXI9bjsVSHh5C1lGbmtoVRQ=&news_id=7542689

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
او اسطوره است.

مناسفانه در مجله خبری شبکه اول قسمتی رو پخش کردند و در اون با بریده بریده کردن حرف های علی کریمی سعی کردند تا اون رو در مقابل سردار عزیز محمدی!!!! کوچیک کنن.

ولی به نظرم کریمی با سیاست حرف زد و اون قضیه خیر و نیکوکار یه جورایی داشت مسخره می کرد این جریان رو.دمش گرم.

اینم لینک دانلود مجله خبری

فوتبالی‌ترین - تخریب علی کریمی در اخبار تلویزیون ایران.mp4

130302_619.jpg

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
او اسطوره است.

مناسفانه در مجله خبری شبکه اول قسمتی رو پخش کردند و در اون با بریده بریده کردن حرف های علی کریمی سعی کردند تا اون رو در مقابل سردار عزیز محمدی!!!! کوچیک کنن.

ولی به نظرم کریمی با سیاست حرف زد و اون قضیه خیر و نیکوکار یه جورایی داشت مسخره می کرد این جریان رو.دمش گرم.

اینم لینک دانلود مجله خبری

فوتبالی‌ترین - تخریب علی کریمی در اخبار تلویزیون ایران.mp4

130302_619.jpg

موزیک سران فتنه رو هم گذاشتن روش که بیشتر تخریب بشه :lol:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اون زمانی که من هوادار پرسپولیس شدم ؛کسی بود که مدام سرمربی تیم میشد
اما یادم نمیاد که عاشقش بوده باشم
نه اون موقع
نه حالا
اما اینو خوب میدونم
که یه قرمز تمام عیار بود با تمام حاشیه هاش و جو سازی هایی که در نبودش برای تیم می کرد!
و اینو خوب یادمه که یکی از کسانی بود که همیشه توسط هواداران استقلال مورد فحش و توهین قرار می گرفت حتی همین چند ماه پیش که لیست هیئت مدیره هر دو تیم اعلام شد و نام پروین در هیئت مدیره پرسپولیس خوانده شد در بازی استقلال باز همان توهین معروف خوانده شد!
حتی یادم نمی رود که چند سال پیش تیتر بزرگ روزنامه استقلال جوان همان شعار توهین آمیز رو نوشت!
اما این آدم
امروز رفت ورزشگاه برای حمایت از تیم استقلال!
گر چند هوادار استقلال امروز برای اولین بار در زندگیش پروین را تشویق کرد اما این بار مردانگی را پروینی نشان داد که همیشه بدترین فحش ها را از هواداران استقلال خورد!
بزرگی این جور وقتا دیده میشه
درود بر سلطان علی پروین
aliparvin.jpg

بالا