parvaneh_s
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 18
- لایکها
- 0
توی این 3 تا فایل صوتی، میتونید صدای انیشتین رو بشنوید که فرمول معروف نسبیت رو توضیح میده:
عجب!
بسیار تاپیک جالبی هست..
من هم تا اونجا که بتونم سعی میکنم که چیزی رو اضافه کنم...درورد بر علم و علم دوستان
توی این 3 تا فایل صوتی، میتونید صدای انیشتین رو بشنوید که فرمول معروف نسبیت رو توضیح میده:
Huashan جان چي شده تاپيك خوابيده؟!!
ادامه نميدي؟
خیلی جالبه Huashan عزیز ، اولا تبریک میگم بخاطر این تاپیک که خیلی باحاله
این پولا اعتبار دارن ؟ یعنی استفاده میشن ؟
فوقالعاده بود !!!
Huashanجان آقا يكم سرعتشو بيشتر كن
منم سوال افشين رو داشتم اين اسكناس ها اعتبار هم داشته ؟!فكر نكنم به نظر مياد همينجوري طراحي شده باشه!!
Huashan جان اين متن رو خوندم ميخواستم بدونم معتبره؟همچين اتفاقي افتاده؟!!
....
بلافاصله این شعر به زبان های انگلیسی ، آلمانی ، فرانسه و روسی ترجمه می گردد. عده ای مامور میشوندکه شعر را به انیشتین برسانند. از مسئولین و محافظین اش ، وقت می گیرند. روز موعود فرا میرسد. ترجمه فصیح انگلیسی شعر را در اقامتگاه انیشتین، برایش می خوانند. آن بزرگمرد عالم دانش ، دو بار از جای خود برمیخیزد. دو دستش را بر صورتش می نهد و می فشارد. قطرات اشک بر شیشه عینکش نمایان می شود. با چهره ای اندوهگین یکباره ، با صدایی بلند فریاد می زند:" به دادم برسید" بعد سکوت می کند و صورتش را در میان دو دستش می گیرد و غرق در بحر تفکر می گردد. سکوت غم انگیزی فضای اقامتگاهش را پر می کند.
....
:lol::lol::lol:
امان از دست ایرانی جماعت ... چه داستان هایی که نمی سازن !
حالا کجا این مطلب رو پیدا کردین ؟ ...
- اینشتین که نامه ی خودش رو سال 1939 اولیل جنگ جهانی دوم نوشت ... در صورتی که شهریار شعرش رو بعد از جنگ و انفجار بمب نوشته ...
اینشتین بعد از انفجار هم ابراز پشیمونی می کنه ... بدون نیاز به نامه ...
- هیچ منبع موثقی در این زمینه ندیدم ... اینم شبیه به خبری هست که در مورد رابطه ی اینشتین و آیت الله بروجردی گفته بودن ...
- اصلا قبل از انفجار بمب که کسی چیزی از بمب هسته ای نمی دونسته ... حتی از قدرت و تاثیراتش ... فقط امکان داره که خبرهایی از آزمایش های فرمی و شکافت
هسته و تولید انرژی در حدود چند الکترون ولت , داشته باشن ... فکر نمی کنم که قبل از انفجار بمب چنین فضای رعب آوری وجود داشت باشه ...
این فضا مربوط می شه به بعد از انفجار بمب ... که خب طبیعیه ... خیلی ها , نویسندگاه و شعرا و دانشمندان , واکنش نشون دادن ...
...ولي ممكنه بعد از اون حادثه اين نامه رو نوشته باشن؟!