• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسنپ

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
ممنون از پاسخ کامل و عالی شما، من چند سوال دیگر هم دارم، ممنون می شوم راهنمایی کنید:

1- حقوق و پورسانت یک پروموتر چه میزان می باشد؟

2- در طول روز باید چند راننده را ثبت نام کنیم؟

3- مدت قرار داد اسنپ با پروموتر چند ماهه می باشد؟

4- چه دلایلی می تواند باعث اخراج پروموتر شود؟

5-کار به عنوان پرومتر برای تپسی بهتر است یا اسنپ؟
1. تو هر شهری این میزان متفاوته. یه پورسانت پایه تعریف می‌شه برای هر ثبت. مثلاً 50 هزار تومن. دریافت این پورسانت، یه شرط داره و اون اینه که راننده‌ی ثبت شده، توی هفته‌ی اول فعالتیش حداقل یه تعداد سفر مثلاً 3 تا بره. حالا به هر تعدادی ثبت‌نام کنی و سفر برن، پول می‌گیری. بعضی روزا، ممکنه نیاز به جذب راننده بیش‌تر باشه و پورسانت هر ثبت هم بیش‌تر می‌شه. بعضی روزا هم ممکنه نیازی به اضافه کردن راننده نباشه و ثبت‌نام متوقف بشه.

2. این هم بستگی به تیم فروش هر شهر داره. تارگت‌ها متفاوته. ولی چارت مشخصی وجود نداره. بستگی به شرایط، حتی اگه چند روز هم ثبت نداشته باشی، مشکلی پیش نمی‌آد. ساعات کاریش منعطفه و با کارشناس هماهنگ می‌شه.

3. 18 ماه.

4. هرگونه تقلب، سو استفاده از اسم برند، افشای اسرار شرکت، بی‌نظمی تو تحویل مدارک و چیزایی از این دست.

5. اینم بستگی به شرایط شهر داره. یه شهر ممکنه اصلاً تپسی نداشته باشه. تو یه شهر ممکنه اسنپ خیلی وقت فعالیت می‌کرده و تپسی تازه وارد شده. خب طبیعتاً، تپسی هنوز کلی راننده نیاز داره تو شهر تا برسه به اسنپ و اسنپ هم با گرفتن کل راننده‌های شهر، دیگه راننده‌های کمی موندن که بگیره. پس، ممکنه یه پروموتر تو تپسی بازار وسیع‌تری داشته باشه. بازم ممکنه اسنپ پورسانت بالاتری بده نسبت به تپسی و قیمتش بصرفه برای کار. بعضی جاها هم با وجود تازه وارد بودن تپسی، بازم مردم نمی‌رن توش ثبت‌نام کنن. چون همه اسنپ می‌گیرن. حتی بعضی شهرا، اصلاً اسنپ و تپسی مطرح نیستن و ماکسیم بازار رو دستش داره. حتی تو بین شهری‌ها حرف اول رو می‌زنه ماکسیم.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
وضعیت مالیات در اسنپ به چه صورت
اگه از مالیات، منظورت مالیات موقع فروشه. دقیق نمی‌دونم الان قانونش چطوری شده.
کمیسیون هم با توجه به وضعیت هر شهر، به طور میانگین حدود 15 درصده.

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
اگه از مالیات، منظورت مالیات موقع فروشه. دقیق نمی‌دونم الان قانونش چطوری شده.
کمیسیون هم با توجه به وضعیت هر شهر، به طور میانگین حدود 15 درصده.

بیشتر برای راننده منظور هست
موقع فروش ماشین ممکن بدهی مالیاتی یا بدهکار ی بیاد روی پلاک یا خودرو

Sent from my iPhone using Tapatalk

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
پس می توان گفت که پرومتر حقوق ثابت مثلا حقوق وزارت کار و بیمه ندارد و فقط پورسانت می گیرد؟

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
پس می توان گفت که پرومتر حقوق ثابت مثلا حقوق وزارت کار و بیمه ندارد و فقط پورسانت می گیرد؟
من شنیدم تپسی با گذاشتن یه سری شرایط و ساعات کاری مشخص، پروموترهاش رو بیمه می‌کنه. یه صحبت‌هایی هم شده بود که اسنپ هم پروموترهاش رو در آینده بیمه کنه. نمی‌دونم اون به کجا کشید.

ولی در اصل ماجرا، پروموترها پیمانکار تلقی می‌شن و حق الزحمه می‌گیرن و شرکت وظیفه‌ای در قبال بیمه کردن اون‌ها نداره.

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
اسنپ تو ظاهر خوبه و زیاد درامد داره ولی هزینه و دنگو فنگش نمیرزه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
به نظر من یه ثبت نام ساده اس دیگه انجام بده برو دو روز کار کن مشخص میشه چند چنده

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
من شنیدم تپسی با گذاشتن یه سری شرایط و ساعات کاری مشخص، پروموترهاش رو بیمه می‌کنه. یه صحبت‌هایی هم شده بود که اسنپ هم پروموترهاش رو در آینده بیمه کنه. نمی‌دونم اون به کجا کشید.

ولی در اصل ماجرا، پروموترها پیمانکار تلقی می‌شن و حق الزحمه می‌گیرن و شرکت وظیفه‌ای در قبال بیمه کردن اون‌ها نداره.
شده راننده ها رو خفت کنن یا کرایه ندن یا الکی بگن بعدا کارت به کارت میکنیم نکنن؟تو این شرایط چیکار باید کرد؟

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
شده راننده ها رو خفت کنن یا کرایه ندن یا الکی بگن بعدا کارت به کارت میکنیم نکنن؟تو این شرایط چیکار باید کرد؟
آره. خیلی راحت می‌شه با یه سیمکارت بی‌نشون، اسنپ مسافر نصب کرد. یه جای خلوت درخواست اسنپ می‌دن و نقشه رو عملی می‌کنن.

کسی پول نداد، قبل هرگونه بحث با مسافر به پشتیبانی زنگ بزن. خط پشتیبانی هم شلوغه.
کرایه یه چیز مشخصه و مسافر باید بده. البته الان هم فرهنگ استفاده‌ش جا افتاده و تعداد این موارد کمتر شده.

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
من دو سوال در مورد پروموتر دارم:

1- پرداخت دستمزد بصورت هفتگی میباشد یا آخر ماه تسویه حساب می شود؟

2- آیا اسنپ صفته یا ضامن می خواهد؟

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
731
آره. خیلی راحت می‌شه با یه سیمکارت بی‌نشون، اسنپ مسافر نصب کرد. یه جای خلوت درخواست اسنپ می‌دن و نقشه رو عملی می‌کنن.

کسی پول نداد، قبل هرگونه بحث با مسافر به پشتیبانی زنگ بزن. خط پشتیبانی هم شلوغه.
کرایه یه چیز مشخصه و مسافر باید بده. البته الان هم فرهنگ استفاده‌ش جا افتاده و تعداد این موارد کمتر شده.
در مواقع خفت شدن چیکار باید کرد؟

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64

آیا در بین کارشناسان باندبازی وجود دارد، که مثلا اگر پروموتری کارش بسیار خوب باشد، برای کارشناسان خطرناک باشد و تصمیم بگیرند آن پروموتر را اخراج کنند.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
آیا در بین کارشناسان باندبازی وجود دارد، که مثلا اگر پروموتری کارش بسیار خوب باشد، برای کارشناسان خطرناک باشد و تصمیم بگیرند آن پروموتر را اخراج کنند.
پوووف. تا دلت بخواد.
کارشناسایی که رقیب هم هستن هم انقد بازیای مختلف می‌ریزن که از هم بزنن جلو. اونایی هم که با هم رفیق باشن، می‌تونن با هم تبانی کنن.

بالا