• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسنپ

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
این که مال بعد خفت شدنه
قبل از خفت شدن و در حین خفت شدن کاری نمیشه کرد؟
دفاع شخصی کار کن. بعد اسنپ ثبت‌نام کن.
موقع خفت شدن دیگه، همه‌چی بستگی به خودت داره. :D

ganboo

Registered User
لایک‌ها
259
چند درصد احتمال خفت شدن هست؟
مثلا 100 تا سفر چند تاش خفت میشی؟
خفت شدن نداره که دوست من

شما یه سری محله هارو نباید بری,چیزیه که تو همه شهرا هست. بیشتر محله هایی رو میتونی انتخاب کنی که مسیرته و شناخت داری ازش..

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
منم روزی 400 تا 700 شنیدم که 400 میشه 12 میلیون 700 هم میشه 21 میلیون
ارزوی موفقیت برای همه اعضای پی تی
من هم خدمتیم از صبح ساعت 7 صبح که از پادگان میزد بیرون تا ساعت 9 شب روزهای آف / استراحت اش ک کار میکرد ماهی 5.500 در میاورد که نهار و اب معدنی بیرون میخرید براش در حد 4 تومان میموند . با این ک خدمت بود . ولی زد ی روز ماشینش سرویس اش کرد 8 تومن خرج کرد

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
من هم خدمتیم از صبح ساعت 7 صبح که از پادگان میزد بیرون تا ساعت 9 شب روزهای آف / استراحت اش ک کار میکرد ماهی 5.500 در میاورد که نهار و اب معدنی بیرون میخرید براش در حد 4 تومان میموند . با این ک خدمت بود . ولی زد ی روز ماشینش سرویس اش کرد 8 تومن خرج کرد
کی میرفت؟چون الان کرایه ها بیشتر شده
از یه ماه چند روز میرفت؟
چی شد که 8 تومن خرج کرد؟

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
وقتی مثل اسب از ماشین کار بکشی ماهی هفت در بیاری باید چهارده خرجش کنی

Rogfan

Registered User
لایک‌ها
40
یکی از دوستان توی اسنپ کار میکنه. میگفت ۲ تا موضوع رو خیلی مهم بدونید برای کار توی اسنپ. اول اعصابی پولادین برای ترافیک تهران و صد البته درست رفتار کردن با مسافر ها. حتی اون کج خلق هاشون.
دوم داشتن وسیله ای که افتابه خرج لحیم نباشه...
در ضمن حفظ سلامت جسمانی هم خیلی مهمه چون با اون ساعت کاری و درگیر بودن با کلاچ و ... واریس نگیرید جای شکر داره

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
طرح ترافیک راننده های اسنپ قضیه اش چیه؟

Rogfan

Registered User
لایک‌ها
40
طرح ترافیک راننده های اسنپ قضیه اش چیه؟
راننده هایی که داخل اسنپ ثبت نام کردند و در طول روز و شب حداقل چند مسیر رو رفتند و فعال حساب میشند پلاکهاشون جریمه هاش بعد مدتی اگر ثبت هم شده باشه پاک میشه.
حتما باید فعال حساب بشند تا این مورد اجرا بشه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اگه می‌خوای راننده‌ی اسنپ باشی، خیلی تسلط به اعصابت هم باید خوب باشه. :D مسافر بی‌شعور خیلی زیاده. خیلی از مسافرا دیر می‌آن. خیلیا مبدا و مقصد رو اشتباه می‌زنن. خیلیا سر کرایه چونه می‌زنن. خیلی از مسیرا پر ترافیکه و مسافر غر می‌زنه و خیلی چیزای دیگه. البته، مسافر باشعور هم زیاد هست و تهرانیا بهتر از شهرستانیا درک می‌کنن راننده‌ها رو.
یه گزینه‌ای هم هست که مسافرا از 1 تا 5 نمره می‌دن به راننده‌ها. اینم یه چیز تو مخیه. بعضیا از عمد نمره کم می‌دن به راننده. هرچی نمره پایین‌تر باشه، دیرتر و سرویسای درجه پایین‌تر و ارزون‌تر بهت می‌خوره.
آف تاپیک
کفه ترازو رانندگان بیشعور و طلب کار بیشتر شده تا مسافر

مسیر های کمتر از 10کیلومتری تهران تا 70هزار تومان قیمت میخوره و طلب کارم هستن

راننده ها همزمان دوتا تپسی و اسنپ نصب دارن

بعد گله میکنن از مسافر چرا همزمان با دوتا سرویس میگیرن !! که یکی دراخر لغو میشه

تجربه نشون داده به یک اپ بسنده کنی ممکنه راننده پیدا نشه

Last edited:

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
سلام چند روزه کار میکنید؟
درامد چطوره میصرفه؟
من نرفتم تو اسنپ
این رو از یه کانال تلگرام که مال راننده های اسنپه برداشتم
جالب اینه راننده ها میگفتن از تهران تا کرج 134 تومن کمه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
جالب اینه راننده ها میگفتن از تهران تا کرج 134 تومن کمه

لاید تو اون ساعت ترافیکش وحشتناکه طرف باید دو ساعت تو ترافیک باشه ممکنه مسافر از کرج برای بازگشت به تهرانم بهش ندن..سختی های راننده هم در نظر بگیرید

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
پارسال یک هفته به عنوان پروموتر اسنپ کار کردم، اینجا می خواهم تجربه شخصی خودم ا بنویسم:

1- اسنپ به پروموترها نه حقوق ثابت می دهد نه بیمه می کند، درآمد پورسانتی می باشد، با ثبت نام از ماشین ها، وانت و موتورسوارها شما درصدی به عنوان پورسانت می گیرید، البته ماشین ها باید تا سه سفر بروند تا پورسانت شما را بدهند، موتوریها و وانتی ها یک سفر.

2- اگر می خواهید درآمدتان بالا باشد باید از8 صبح تا 8 شب کنار خیابان باشید، البته اگر ماشین شخصی داشته باشید خیلی کارتان آسن تر میشود.

3- اسنپ شرکت شارلاتانی است، زیرا اگر شما زمانیکه به عنوان پروموتر وارد شرکت می شوید، اولین پرداخت پورسانتها بعد از سه هفته می باشد،اگر کمتر از این مدت کار کنید، به شما پول نمی دهند، من یک هفته کار کردم، حدود 250 هزار تومان باید به من پورسانت می دادند، اما هزار تومان هم ندادند، زیرا باید سه هفته آنجا می ماندم، اینکار حقه بازی می باشد.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
این نرخ حتما بشیترم شده الان اما در نظر بگیرید حالت عادی یعنی صبح جمعه این مسیر حداقل 30 تا 40 مین طول میکشه الان با این ترافیک حدود 2 ساعت! روزگار ادم سیاه میشه و کمیسیون اسنپ هم تازه کم میشه. به نظرم با این ترافیک چند وقت تهران که همه برگشتن سرکار و دور کاری نداریم دیگه واقعا سخت بخوای با ماشین کار کنی.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
لاستیک و باطری هم 3-4 سال یه بار

ماشینی که روزی ده دوازده ساعت تو اسنپ سگ دو میزنه هر 6 ماه 4 حلقه لاستیک رو میخواد
باطری ها ارزون ایرانی هم یکسال و نیم الی 2 سال بیشتر کار نمیدن

alireza_asol

Registered User
لایک‌ها
91
اصلا نمیصرفه کار تو اسنپ و تپسی و ...

_ ۲۰ درصد پورسانت اسنپه که به شدت بالاس. مگه چه خدماتی به راننده ارائه میدن که ۲۰ درصد میگیرن؟

_ هزینه های وحشتناک ماشین از لاستیک گرفته تا دیسک و صفحه و باتری و تعمیرات و موارد مصرفی و ... تو این ترافیک تهران ۶ ماه یبار دیسک و صفحه مرخصه

_ احتمال تصادف کردن و وارد شدن خسارت شدید به ماشین یا بدتر از اون خسارت جانی به راننده.

_ جریمه های راهنمایی و رانندگی

_ هزینه طرح ترافیک و طرح آلودگی

_ هزینه بسته اینترنت و گوشی خریدن! صبح تا شب گوشی روشن باشه و در حال مسیریابی تو شارژ دهنش خیلی زود سرویس میشه

_ مسافرای بی فرهنگ که فکر میکنن راننده آدمشونه

ضمنا اینم در نظر بگیرید شما با پرایدم کار کنی عملا ۱۵۰ میلیون سرمایه گذاری کردی تو شرکت اسنپ

در کل اکه مجبوری چاره ای نیست ولی اگه انتخاب دیگه ای داری سمت اسنپ و بقیه نرو.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
بالا