• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپانیا قهرمان جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک به اسپانیایی ها
هلند 2 تا موقعیت تک به تک رو خراب کرد
وقتی گل نزنی گل می خوری
این قانون فوتباله

قانون خیلی خیلی تلخ فوتبالهههههههههههههههههههههههههههههههههههه:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
تبریک می گم اسپانیا شایسته ی قهرمانی بود و بهش رسید

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
آیا واقعا ارزشش رو داشت!... :blink:
زیر سوال بودن اعتبار جام جهانی!!! :wacko:
برنده از قبل تعیین شده ( اسپانیا) مثل لیگ قهرمانان اروپا که بارسا رو به ناحق بر چلسی پیروز کردند و اعتبار لیگ قهرمانان اروپا رو از بین بردند. حالا هم اسپانیای بارسلونا رو قهرمان جام جهانی کردن تا آرزوی دیدن یک بازی پاک و قشنگ رو به F بدهند....

تبریک می گم به قهرمان از پیش تعیین شده این مسابقات و به هوادارانش ;)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
برنده از قبل تعیین شده ( اسپانیا) مثل لیگ قهرمانان اروپا که بارسا رو به ناحق بر چلسی پیروز کردند و اعتبار لیگ قهرمانان اروپا رو از بین بردند. حالا هم اسپانیای بارسلونا رو قهرمان جام جهانی کردن تا آرزوی دیدن یک بازی پاک و قشنگ رو به F بدهند....

هی این پست را کپی کن همه جاها! حرفهای نخ نما شده طرفدارهای تیم های بازنده. جنبه شکست را داشته باشید.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تبریک میگم

بازی جانانه ای بود. اسپانیا قهرمان شد. درسته من برزیلی هستم اما بارسایی هم هستم :)

تبریک می گم بهتون
مبارکتون باشه
این نسل اسپانیا حقش این شادی بود!!!

مبارکتون باشه

مرسي
نشون دادين بارسايي ها همه جا هستن
گل اينيستا منو ياد اون گل معروف مقابل چلسي انداخت !

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
هی این پست را کپی کن همه جاها! حرفهای نخ نما شده طرفدارهای تیم های بازنده. جنبه شکست را داشته باشید.

:blink:
من جنبه شکست را دارم! ولی جنبه تبانی و مافیا و ... رو ندارم!

با این همه باز هم پیروزی ظاهری اسپانیا رو تبریک هم گفتم!
پ.ن: منطقی باش ;)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
:blink:
من جنبه شکست را دارم! ولی جنبه تبانی و مافیا و ... رو ندارم!

با این همه باز هم پیروزی ظاهری اسپانیا رو تبریک هم گفتم!
پ.ن: منطقی باش ;)
فکر می کنم شما در این مورد زیاد منطقی فکر نمی کنید. + جواب شما در تاپیک هوادارها داده شد.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
هر چند من فقط از اسپانیا زمان لوئیز انریکه مارتینز خوشم می اومد اما این تیمش بدک نبود ولی چون داش علیرضا خیلی ذوق داره مااام تبریک می گیم
عمو حسین هم که انگار خیلی کمتر از کاسیاس اشک نریخته!!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اسپانیا برد و قهرمان شد . توی این جام جهانی فاجعه هرتیمی که قهرمان شد برنده ی تاریخ فوتبال شد . شاید دیگه نه برای هلند نه برای اسپانیا همچین شرایطی فراهم نشه که شانس قهرمانی رو به این راحتی داشته باشند .

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500

ها؟ :blink: برو استراحت کن

هر چند من فقط از اسپانیا زمان لوئیز انریکه مارتینز خوشم می اومد اما این تیمش بدک نبود ولی چون داش علیرضا خیلی ذوق داره مااام تبریک می گیم
عمو حسین هم که انگار خیلی کمتر از کاسیاس اشک نریخته!!

عمو حسین گنزالسو میگی مثن؟ خجالت نمیکشه؟ :p

بیچاره آلمان :p

آخی :p

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
رائول: درچنین شبی، اسپانیایی بودن افتخار بزرگی است

سایت گل- رائول گونسالس بلانکو، کاپیتان باشگاه مادریدی ، بلافاصله پس از قهرمانی تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی از جمله اولین کسانی بود که پیغام تبریکی را به مناسبت قهرمانی تیم اعلام کرد.

رائول در صحبتهایی در این رابطه گفت:« تیم ملی اسپانیا، خیلی بزرگی است. ماشایستگی این را داشتیم. امروز، روز بسیار خوب، تاریخی و فراموش ناشدنی ای برای فوتبال اسپانیاست و من واقعا احساساتی شده ام و احساس رضایت می کنم.»

رائول که 120 بازی ملی را در کارنامه خود می بیند و موفق به به ثمر رساندن 44 گل برای تیم ملی اسپانیا شده، بازی را در کنار خانواده اش و در منزلش تماشا کرد و گفت:« من برای تمام اعضای خانواده فوتبال اسپانیا خوشحال شدم. قطعا برای دل بوسکه، مربی بزرگی که تمام بازیهای جام جهانی را با دقت بررسی کرده بود بسیار خوشحالم و برای تک تک بازیکنان هم همین طور..آنها فوق العاده بودند. تیم ملی ما ریتم متحد و منسجمی دارد و به ویژه آنکه فوتبالی خیره کننده را ارائه می دهند. این افتخار بسیار بزرگی است که در مقابل تلویزیون بنشینی و بازی تماشایی ای که اسپانیا در این جام جهانی ارائه می دهد را تماشا کنی..»
رائول در مورد اینیستا و گل سرنوشت سازش گفت:« آندرس بازیکنی با مهارتهای عجیب است.او بازیکنی باشخصیت است که هر دفعه توانایی هایش برای نمایش در لحظات سرنوشت ساز را نشان می دهد ولی باز هم می گویم که هر 23 بازیکن تیم نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشتند.تبریک به همه آنها.»

کاپتیان کهکشانی ها در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« اسپانیا تیمی فروتن، ساده و شجاع است. به تمام مسئولان فدراسیون فوتبال، رئیس فدراسیون، فرناندو ایئرو، تمام کارمندان، بیسنته دل بوسکه و خانواده اش و همه و همه تبریک می گویم. احساس اسپانیایی بودن در امروز، افتخار و غروری بزرگ است.»

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
گزارش ویژه: شادی در مادرید و بارسلونا
سایت گل – خروشی رعدآسا ناگهان سرتاسر پایتخت اسپانیا را فرا گرفت و طرفدارانی که می‌خواندند: «زنده باد اسپانیا!» به خیابان‌ها ریختند. آنها اولین قهرمانی تیمشان در جام جهانی را جشن می‌گرفتند، جشنی که در سرتاسر این کشور به پا شد. میادین مرکزی مادرید دریایی از رنگ‌های سرخ و طلایی (رنگ‌های ملی اسپانیا) بود و همه از پیروزی بسیار دشوار مقابل هلند خوشحال بودند.

صدای کرکننده خوشحالی، ترقه و بوق ماشین‌ها در همه شهر به گوش می‌رسید، چرا که تیم همیشه کمتر از حد انتظار نتیجه گرفته اسپانیا در اولین دیدار نهایی خود در جام جهانی به قهرمانی دست یافته بود. بیش از 150 هزار طرفدار در دمای 37 درجه مادرید بازی را در یک پارک بزرگ و روی صفحات غول‌آسا در فاصله یک کیلومتری پایتخت تماشا کردند.

وقتی سوت پایان زده شد، همه می‌گفتند: «اسپانیایی، اسپانیایی، ما اسپانیایی هستیم!» و جشنی شروع شد که تا صبح ادامه خواهد داشت. رائول 18 ساله، یکی از طرفداران اسپانیا می‌گوید: «خیلی افتخار می‌کنیم و بسیار خوشحالیم. فکر می‌کردم بازی به پنالتی کشیده می‌شود، اما اینیستا نجاتان داد. ما شایسته پیروزی بودیم، به ویژه پس از قهرمانی در یورو 2008.»

بسیاری از افراد پرچم اسپانیا را دور خود پیچیده بودند، و پیراهن یا کلاه گیس قرمزرنگ پوشیده بودند. برخی دیگر هم صورتشان را با رنگ‌های قرمز و طلایی رنگ کرده بودند. یک زن جوان به افتخار پل معروف، لباس هشت‌پا را پوشیده بود. این اختاپوس مشهور برد اسپانیا را در فینال پیش‌بینی کرده بود.

هزاران نفر از اسپانیایی‌ها ساعت‌ها پیش از دیگر شهرها به مادرید آمده بودند تا در جو بازی قرار بگیرند. برخی از آنها در شب سفر کرده بودند و برنامه‌ریزی کرده بودند که تا صبح فردای بازی بمانند تا جشن بگیرند. بیش از 2000 افسر پلیس در مادرید حضور دارند تا مانع اتفاقات ناگوار شوند و همچنین تیم‌های پزشکی در سرتاسر پایتخت حضور یافته‌اند.

در تقریبا تمامی شهرهای بزرگ و کوچک اسپانیا نمایشگرهای غول‌آسایی نصب شده بود تا مردم بازی را ببینند. حتی در کاتالونیا، که فرهنگ و زبان متفاوتی دارد هم شور و هیجان دیده می‌شد. مقامات بارسلونا، پایتخت کاتالونیا یک پارک بزرگ برای طرفداران آماده ساختند تا آنها دیدار فینال را آن جا ببینند. به گفته مقامات 75 هزار نفر این بازی را در این پارک تماشا کردند و سپس بسیاری از آنها با خوشحالی به خیابان‌ها ریختند و پرچم اسپانیا را تکان دادند؛ بسیاری از آنها هم به دلیل این پیروزی تاریخی اشک در چشم داشتند.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
دستکش طلای جام نوزدهم برای کاسیاس
سایت گل – ایکر کاسیاس، دروازه‌بان و کاپیتان اسپانیا پس از آن که با تیمش قهرمان جام جهانی شد دستکش طلای جام را از آن خود کرد.

دروازه‌بان رئال مادرید در تمام تورنمنت تنها دو گل دریافت کرد. اولین گلی که او خورد در شکست شگفت‌انگیز اسپانیا مقابل سوییس در مرحله مقدماتی بود. او در تمامی دیدارهای بعدی خود دروازه‌اش را بسته نگاه داشت، به جز یک بازی گروهی دیگر مقابل شیلی که با نتیجه دو بر یک به سود اسپانیا به پایان رسید.

اسپانیا با عملکرد درخشان کاسیاس به قهرمانی رسید و این دروازه‌بان 29 ساله در پایان بازی نهایی، جام را به عنوان کاپیتان بالای سر برد.

radium

Registered User
لایک‌ها
4
دستکش طلای جام نوزدهم برای کاسیاس
سایت گل – ایکر کاسیاس، دروازه‌بان و کاپیتان اسپانیا پس از آن که با تیمش قهرمان جام جهانی شد دستکش طلای جام را از آن خود کرد.

دروازه‌بان رئال مادرید در تمام تورنمنت تنها دو گل دریافت کرد. اولین گلی که او خورد در شکست شگفت‌انگیز اسپانیا مقابل سوییس در مرحله مقدماتی بود. او در تمامی دیدارهای بعدی خود دروازه‌اش را بسته نگاه داشت، به جز یک بازی گروهی دیگر مقابل شیلی که با نتیجه دو بر یک به سود اسپانیا به پایان رسید.

اسپانیا با عملکرد درخشان کاسیاس به قهرمانی رسید و این دروازه‌بان 29 ساله در پایان بازی نهایی، جام را به عنوان کاپیتان بالای سر برد.

حقشه از طلا بهتر بهش بدن.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
فينال لذت بخشي بود. اقتدار تيم اسپانيا از اول هم مشخص بود. واقعاً دست مريزاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا