تبریک به اسپانیایی ها
هلند 2 تا موقعیت تک به تک رو خراب کرد
وقتی گل نزنی گل می خوری
این قانون فوتباله
قانون خیلی خیلی تلخ فوتبالهههههههههههههههههههههههههههههههههههه
تبریک به اسپانیایی ها
هلند 2 تا موقعیت تک به تک رو خراب کرد
وقتی گل نزنی گل می خوری
این قانون فوتباله
هی این پست را کپی کن همه جاها! حرفهای نخ نما شده طرفدارهای تیم های بازنده. جنبه شکست را داشته باشید.آیا واقعا ارزشش رو داشت!... :blink:
زیر سوال بودن اعتبار جام جهانی!!! :wacko:
برنده از قبل تعیین شده ( اسپانیا) مثل لیگ قهرمانان اروپا که بارسا رو به ناحق بر چلسی پیروز کردند و اعتبار لیگ قهرمانان اروپا رو از بین بردند. حالا هم اسپانیای بارسلونا رو قهرمان جام جهانی کردن تا آرزوی دیدن یک بازی پاک و قشنگ رو به F بدهند....
تبریک می گم به قهرمان از پیش تعیین شده این مسابقات و به هوادارانش![]()
تبریک میگم
بازی جانانه ای بود. اسپانیا قهرمان شد. درسته من برزیلی هستم اما بارسایی هم هستم![]()
تبریک می گم بهتون
مبارکتون باشه
این نسل اسپانیا حقش این شادی بود!!!
مبارکتون باشه
هی این پست را کپی کن همه جاها! حرفهای نخ نما شده طرفدارهای تیم های بازنده. جنبه شکست را داشته باشید.
فکر می کنم شما در این مورد زیاد منطقی فکر نمی کنید. + جواب شما در تاپیک هوادارها داده شد.:blink:
من جنبه شکست را دارم! ولی جنبه تبانی و مافیا و ... رو ندارم!
با این همه باز هم پیروزی ظاهری اسپانیا رو تبریک هم گفتم!
پ.ن: منطقی باش![]()
آیا واقعا ارزشش رو داشت!... :blink:
زیر سوال بودن اعتبار جام جهانی!!! :wacko:
برنده از قبل تعیین شده ( اسپانیا) مثل لیگ قهرمانان اروپا که بارسا رو به ناحق بر چلسی پیروز کردند و اعتبار لیگ قهرمانان اروپا رو از بین بردند. حالا هم اسپانیای بارسلونا رو قهرمان جام جهانی کردن تا آرزوی دیدن یک بازی پاک و قشنگ رو به F بدهند....
تبریک می گم به قهرمان از پیش تعیین شده این مسابقات و به هوادارانش![]()
هر چند من فقط از اسپانیا زمان لوئیز انریکه مارتینز خوشم می اومد اما این تیمش بدک نبود ولی چون داش علیرضا خیلی ذوق داره مااام تبریک می گیم
عمو حسین هم که انگار خیلی کمتر از کاسیاس اشک نریخته!!
عمو تو این بخش دخول نکن مدیرش خطرناکهها؟ :blink: برو استراحت کن
عمو حسین گنزالسو میگی مثن؟ خجالت نمیکشه؟
بیچاره آلمان
آخی![]()
عمو تو این بخش دخول نکن مدیرش خطرناکه![]()
چرا خودشه . خو من می ترسم ازش تا حالا چن بار منو اذیت کردهرو چشم عمو ولی مدیرش که باحاله، مگه ساسان نیست؟![]()
دستکش طلای جام نوزدهم برای کاسیاس
سایت گل – ایکر کاسیاس، دروازهبان و کاپیتان اسپانیا پس از آن که با تیمش قهرمان جام جهانی شد دستکش طلای جام را از آن خود کرد.
دروازهبان رئال مادرید در تمام تورنمنت تنها دو گل دریافت کرد. اولین گلی که او خورد در شکست شگفتانگیز اسپانیا مقابل سوییس در مرحله مقدماتی بود. او در تمامی دیدارهای بعدی خود دروازهاش را بسته نگاه داشت، به جز یک بازی گروهی دیگر مقابل شیلی که با نتیجه دو بر یک به سود اسپانیا به پایان رسید.
اسپانیا با عملکرد درخشان کاسیاس به قهرمانی رسید و این دروازهبان 29 ساله در پایان بازی نهایی، جام را به عنوان کاپیتان بالای سر برد.