من که چیزی ندارم اصلا ! اینا همه از دم اسپمر دارن و هی عوضش میکنن:general210:
باز میخوای چی رو کنی؟:general410::general410::general410::general410:
من که چیزی ندارم اصلا ! اینا همه از دم اسپمر دارن و هی عوضش میکنن:general210:
باز میخوای چی رو کنی؟:general410::general410::general410::general410:
نه والاآیا هیچ از قابلیتهای CORS در آژاکس بهره مند شده اید ؟
شما که سایتات تحت رزبلاگه !من کلی وقت میزارم
یا پول بدم نویسنده
که یه مطلب خوب بزاره
بعد ده تا سایت رو بستم هر روز یکی دیگه پیدا میشه
تو همه جا فعلا دزدی جواب میده
دیگه به اونایی ک خودشون رو وبمستر میدونن و بازم اینکارو میکنن چی میشه گفت
فک کنم شما همون بن باشین بهتره:general601::general607::general705:شما که سایتات تحت رزبلاگه !
پس چطور میخوای خبرخوان بزنی ؟
پس هی خودتو نزن به اون راه . بزار باز باشه . من محتواش رو کاری ندارم . فقط باهاش تگ میسازم .نه والا
چی هست اصن
راستی از ip ها چه خبر )
اشتباه گرفتی من سایت رو رزبلاگ ندارمشما که سایتات تحت رزبلاگه !
پس چطور میخوای خبرخوان بزنی ؟
خدا به خیر کنه:general410::general410::general107:پس هی خودتو نزن به اون راه . بزار باز باشه . من محتواش رو کاری ندارم . فقط باهاش تگ میسازم .
4روز دیگه که پروژه بیاد بیرون اسم سایتت رو میزارم به عنوان یار کمکی : ))
پس کی مارو بخندونه ؟فک کنم شما همون بن باشین بهتره:general601::general607::general705:
ضرر میکنیفک کنم شما همون بن باشین بهتره:general601::general607::general705:
royalads.irاشتباه گرفتی من سایت رو رزبلاگ ندارم
هیچ وقت هم خبرخوان نمیزنم یعنی دزد نمیشم :general304:
مگه افشین مرده؟:general711::general711::general711::general711:پس کی مارو بخندونه ؟
اووووووووف رویا پردازی های باحالی داریا =)))
فعلا که مرده معلوم نیست کجاست بیاد به قول این وب مستر ملطفتمون کنه ))مگه افشین مرده؟:general711::general711::general711::general711:
شوما 40 سالته اسپم میکنی ؟ شرم کن ... پول سرور پی تی رو که تو نمیدی .... :general610:پس کی مارو بخندونه ؟
اووووووووف رویا پردازی های باحالی داریا =)))
افشین کجایی برادر بیا به قول خودش ملطفتمون کن دیگه :-w
فعلا که مرده معلوم نیست کجاست بیاد به قول این وب مستر ملطفتمون کنه ))
پ.ن : ولی خوشم میاد همه این روزها دارن اسکریپت میفرشون خودشم اسکریپت اصل هستش :| ولی فردا میان واس گروه ما شاکی میشن که اسکریپت اصل نیست :|
بخدا همین پریروز یکی اسکریپت mashrom رو خرید الآن دیدم تو فروم دیگه داره میفروشه و میگه کداک اسکریپتش فیکه رفتم آدرسس تیکت خریدشو تو تاپیک گذاشتم طرف یه خورده فحش داد رفت دیگه پیداش نشد :-j
این وب مستر عزیز هم قضیش همینه اسکریپت میخره یک نسخه بعدبه تعداد نامحدود میفروشه
ای خدا ....
افشین الان تو کتابخونه نشسته داره خر میزنه:general408:اووووووووف رویا پردازی های باحالی داریا =)))
افشین کجایی برادر بیا به قول خودش ملطفتمون کن دیگه :-w
تبلیغ دادن بهم گذاشتم تو امضامroyalads.ir
وبلاگ هاش ؟
backlinka.ir
????
اوووووو دزد ! بابا غیر دزد
خب فدات شم اشتباهت اینه که مستقیم نمیری سر سایت اصلی یعنی گوگلپس هی خودتو نزن به اون راه . بزار باز باشه . من محتواش رو کاری ندارم . فقط باهاش تگ میسازم .
4روز دیگه که پروژه بیاد بیرون اسم سایتت رو میزارم به عنوان یار کمکی : ))
رسما بدبختمون کردی:general107:خب فدات شم اشتباهت اینه که مستقیم نمیری سر سایت اصلی یعنی گوگل
همین اسکریپت بیشترین کلمات جستجو شده در گوگل توسط کاربران که تو سایت برای فروش گذاشته بودیم هم مثل همون تگ ساز خودته ولی مستقیم از خود گوگل میگیره
کافیه 29 دلار سالیانه بدی به گوگل کل سرویس هاش و api هاش بدون محدودیت برات آزاد میشه ( تو ایران برای اولین باره دارم میگم خواهشا همه جا پر نکنید که خز بشه )