حروم خورا هیچ فکری نمیکننصاحبای این سایتا چه فکری میکنن خدایی ؟ !!!!!!!!!!
بله حق با شماست.به نظر میاد گوگل فقط به یک سری دومین حساس شده و اصل اسکریپت اگر از نو راه اندازی بشه به نحوه توزیع و نمایش محتواش مسلط نشده و نتونسته تشخیص بده .
سایت های جدیدی با همون سیستم قبلی دارن میان بالا .
طرح قالب : پیوندها.آی آر )))))جدیدشو انداختن رو سایت من!
m93.ir
همین الان تشخیصش خیلی راحته . نه تنها میتونه روش تولید محتوای این سایت ها رو حدس بزنه بلکه اگر بخواد میتونه از روشی استفاده کنه که این اسکریپت ها حتی با این روش به بدترین حالت ممکن از تولید محتوا برسن . چون منبع محتوا خود گوگل هست . دیگه بیشتر توضیح بدم تابلو میشه .سلام دوستان
من فکر کردم دیگه کارشون ساخته است واقعا گوگل به این عظمت نمیتونه الگوریتم کاری این اسکریپت ها رو تشخیص بده؟
همین الان تشخیصش خیلی راحته . نه تنها میتونه روش تولید محتوای این سایت ها رو حدس بزنه بلکه اگر بخواد میتونه از روشی استفاده کنه که این اسکریپت ها حتی با این روش به بدترین حالت ممکن از تولید محتوا برسن . چون منبع محتوا خود گوگل هست . دیگه بیشتر توضیح بدم تابلو میشه .
ولی مساله اینه که گوگل اهمیتی قائل نیست و برنامه ای برای ساماندهی زبان فارسی نداره .
من این اسکریپت رو ندارم و تحلیلم از نحوه نمایش نتایج , صفحه بندی و مقایسه با منابع موتورهای جستجو هست .ببخشید من این اسکریپت رو دارم
میشه بگید گوگل چطور میتونه تشخیص بده ؟
دقیقا مشکل اینجاست که هنوز نتونسته تشخیص بده چون دقیقا کارش همون کار گوگله و به صورت api هست
چون هیچ مشکلی در اسکریپت نیست کاری نداره اگر اطلاعاتی در مورد اکانت های پرمیوم گوگل داشتید این حرف رو نمیزدید
در مورد وب فارسی هم در دبی دفتر و ساختمانی هست که 3 ایرانی مدیریت میکنن که زیر مجموعه گوگل هستند فقط برای وب پارسی