آمار همه رو داری :دیاین id24 که همون rssnews هست فقط دومین عوض کرده .
آره حتی میدونم زمانی که rssnews اسپم شد آخرین کیوردی که اسکن کرده بود "یوگا" بود . که الان روی id24 هم هست .آمار همه رو داری :دی
ولی خودمونیم نحوه کارکرد این سایت ها خیلی ساده ،بعنی گوگل اینقدر الاغه ، اینطور که معلومه گوگل بیشتر بر اساس گزارش ها سایت ها رو مسدود میکنه.
منظورتو نفهمیدم ، شما الان داری سایت هایی مثل rssnews رو با سایت های موتور جستجوگر و رفتار گوگل با اونها مقایسه میکنی ؟آره حتی میدونم زمانی که rssnews اسپم شد آخرین کیوردی که اسکن کرده بود "یوگا" بود . که الان روی id24 هم هست .
دقیقا . من بیشتر دنبال اینم که ببینم این نتایج رو چه جوری گوگل قبول میکنه ؟ و چرا ؟
مثلا الان گوگل به صفحه ای که نتایج بینگ رو نشون بده به نسبت صفحه ای که نتایج خودش رو نشون بده علاقه بیشتری داره !!!!!
کلیت کار این سایت ها اینه که با توجه به کیورد ها لیست نتایج موتورهای جستجو رو یا جداگانه یا با هم مخلوط میکنه ( صفحات رندوم ) و میده به روبات .منظورتو نفهمیدم ، شما الان داری سایت هایی مثل rssnews رو با سایت های موتور جستجوگر و رفتار گوگل با اونها مقایسه میکنی ؟
حل نشده هنوزبالاخره یکی از صد ها مشکل وب فارسی و وبمستران فارسی زبان حل شد ...
عرض تبریک خدمت مدیران سر فراز سایت های فارسی ....
کم کم داره حل میشه دیگهحل نشده هنوز
مشکل اینجاست که ریشه کن نشدن.کم کم داره حل میشه دیگه
بزرگترین هاشون محو شدن از گوگل ... بقیه شونم ریشه کن میشن از وب فارسی
من از شما عذر میخوام ولی شما تنتون مثل اینکه میخاره هاخیر ببینه گوگل :| ولشون کنید دیگه
من این رو بالای 6.7 بار ریپورت کردم...این هنوز هست ریپورت بدین
www.khabardoni.com
ریپورت شداین هنوز هست ریپورت بدین
www.khabardoni.com
سلامکلیت کار این سایت ها اینه که با توجه به کیورد ها لیست نتایج موتورهای جستجو رو یا جداگانه یا با هم مخلوط میکنه ( صفحات رندوم ) و میده به روبات .
حالا مساله اینه که اگر شما یه سایت بزنی که نتایج بینگ رو هی scrap کنی و ذخیره کنی و بعد اون سایت رو بدی به گوگل خیلی دوسش داره !
اما اگر یه سایت بزنی و نتایج گوگل رو هی scrap کنی و ذخیره کنی و بعد اون سایت رو بدی به گوگل پارامترهای زیادی باید داشته باشی تا موفق بشی و تو گوگل رتبه بگیری .
این سایت ها ترکیبی از این دو هستند . ولی یک روش مخفی هم دارن که باعث افزایش سریع ایندکس میشه . یه نمونه اش رو من پیاده کردم که رسیدم به 8 میلیون ایندکس تو یک ماه . ولی بلک هت بود و حذف شد .