• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپیکر و کارت صدا

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز منم اولین کامپیوتری نیست که نصب کردم !!!

بعد هم اینکه من از هر راهی که کارت صدا رو نصب می کنم کامپیوتر اون رو نمی شناسه .اینقدر هم خنگ نیستم که از موتش باشه و من نفهم .

من پرسیدم امکان داره کارت صدا سوخته باشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
خب همینه دیگه!!
از اون 500 تا یکیش هم سوخته نبوده!!! این که دیگه آنبورده

به هر حال قصد جسات نداشتم.

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز

اگه بخوام یه کارت صدا تو مایه همینی که مادربوردم (giga 945) داره و شش کاناله هست بخرم قیمتش چقدره؟؟؟؟

Hanif_17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک مادربورد گیگا بایت مدل ga-81915p دارم و می خواستم یک سری اسپیکر های چند تکه بخرم.با توجه به این که زیاد با سیستم های صوتی و کارت های صوتی آشنایی ندارم می خواستم من را راهنمایی کنید چه مدل هایی با کیفیت خوب برای کارت صوتی انبورد مادربوردم هست و در صورت امکان حدود قیمت مدل های پیشنهادی را هم بگویید!!

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از Hanif_17 :
من یک مادربورد گیگا بایت مدل ga-81915p دارم و می خواستم یک سری اسپیکر های چند تکه بخرم.با توجه به این که زیاد با سیستم های صوتی و کارت های صوتی آشنایی ندارم می خواستم من را راهنمایی کنید چه مدل هایی با کیفیت خوب برای کارت صوتی انبورد مادربوردم هست و در صورت امکان حدود قیمت مدل های پیشنهادی را هم بگویید!!
خوب تا سقف مشخص نکنی نمیشه. رنج قیمت زیاده.
برای کیفیت خیلی خوب هم کارت صدا می خواد که حدود 30 تومنه.

Hanif_17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حدود 100 یا 150
البته من انتظار کیفیت بالا دارم نه قدرت خیلی بالا!! این سیستم هم برای یک اتاق خواب متوسط می خواهم!!
خلاصه زیر 150 باشد!!
این طور که من شنیدم کارت صوتی انبورد این مدل مادر بورد کیفیت خوبی دارد!!!

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Hanif_17 :
حدود 100 یا 150
البته من انتظار کیفیت بالا دارم نه قدرت خیلی بالا!! این سیستم هم برای یک اتاق خواب متوسط می خواهم!!
خلاصه زیر 150 باشد!!
این طور که من شنیدم کارت صوتی انبورد این مدل مادر بورد کیفیت خوبی دارد!!!
چند تیکه یعنی چند تیکه؟!سه تیکه واسه موسیقی میخوای؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما بايد بريد سراغ ارزونترين مدلهاي كريتيو يا لاجيتك

Hanif_17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم چه کار کنم!! گفتم که در این مورد اطلاعات کافی ندارم!! نه میدونم قیمت ها در جه حدودی قرار داره (برای یک سیستم نسبتا خوب) نه اینکه با مدل های مختلف آشتا هستم!! فقط این را می دونم که تصمیم خرید کارت صوتی ندارم و تمایل دارم از کارت صوتی آنبوردم استفاده کن»!!!
سایت به خصوصی در مورد انواع اسپیکر ها و مدل های مختلف آن سراغ ندارید؟؟ شاید از بین چند مدل بهتر بتوان تصمیم گیری کرد!!!حالا با قیمتش شاید کنار بیام!!

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Hanif_17 :
نمی دونم چه کار کنم!! گفتم که در این مورد اطلاعات کافی ندارم!! نه میدونم قیمت ها در جه حدودی قرار داره (برای یک سیستم نسبتا خوب) نه اینکه با مدل های مختلف آشتا هستم!! فقط این را می دونم که تصمیم خرید کارت صوتی ندارم و تمایل دارم از کارت صوتی آنبوردم استفاده کن»!!!
سایت به خصوصی در مورد انواع اسپیکر ها و مدل های مختلف آن سراغ ندارید؟؟ شاید از بین چند مدل بهتر بتوان تصمیم گیری کرد!!!حالا با قیمتش شاید کنار بیام!!
اگه اسپیکر سراند واسه فیلم و گیم به کارت نمیاد یا برات مهم نیست و کیفیت صدا و ساخت خوب در اولویته من دوتا پیشنهاد دارم یکی Cretive I-Trigue L3800 که علاوه بر زیبایی و کیفیت صدای فوق العاده جای کمی رو اشغال میکنه البته اگر قدرت زیاد هم در نظر داشته باشید Z-2300 با 200وات RMS و قیمتی حدود 140 تومن گزینه خوبیه در مورد قیمت مدل کرتیو هم من چند ماه پیش مدل 3500 رو به قیمتی حدود 95 تومن این مدل احتمالا قیمتی حدود 100 تومن باید داشته باشه

h_sh

Registered User
لایک‌ها
0
ترکیدم از بس خوندم. نمی شه این تاپیک ها رو اساتید یه جوری mp3 کنن. به هر حال اساتید محترم اینجانب نیازمند راهنمایی در مورد خرید یک فروند اسپیکر سه تیکه در حدود 30 تومن هستم حالا یکم بالاتر یا پایینتر (برای گوش دادن به موسیقی) قدرت هم برام مهم نیست کیفیت مدنظرمه (البته با این آب باریکه نمیشه چیز مالی خرید) چی پیشنهاد می کنید؟ یه سیوال دیگه ارزونترین مدل اسپیکرهای Trigue قیمتشون چنده؟ پیشاپیش از خود تشکرات در وکنم البته اگه جواب بدید

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از h_sh :
ترکیدم از بس خوندم. نمی شه این تاپیک ها رو اساتید یه جوری mp3 کنن. به هر حال اساتید محترم اینجانب نیازمند راهنمایی در مورد خرید یک فروند اسپیکر سه تیکه در حدود 30 تومن هستم حالا یکم بالاتر یا پایینتر (برای گوش دادن به موسیقی) قدرت هم برام مهم نیست کیفیت مدنظرمه (البته با این آب باریکه نمیشه چیز مالی خرید) چی پیشنهاد می کنید؟ یه سیوال دیگه ارزونترین مدل اسپیکرهای Trigue قیمتشون چنده؟ پیشاپیش از خود تشکرات در وکنم البته اگه جواب بدید
ارزونترینشون 3400 حدود 80 تومنه دور و بر 29-30 تومن هم بهتره ALTEC LANSING 121I 2.1 بر داری!

hoomansoft

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
اگه اسپیکر سراند واسه فیلم و گیم به کارت نمیاد یا برات مهم نیست و کیفیت صدا و ساخت خوب در اولویته من دوتا پیشنهاد دارم یکی Cretive I-Trigue L3800 که علاوه بر زیبایی و کیفیت صدای فوق العاده جای کمی رو اشغال میکنه البته اگر قدرت زیاد هم در نظر داشته باشید Z-2300 با 200وات RMS و قیمتی حدود 140 تومن گزینه خوبیه در مورد قیمت مدل کرتیو هم من چند ماه پیش مدل 3500 رو به قیمتی حدود 95 تومن این مدل احتمالا قیمتی حدود 100 تومن باید داشته باشه
يعني كيفيت صداي اين اسپيكر از مدل هاي سراند بهتره؟
اگه مدلي سراندي سراغ داريد كه كيفيت آن در حد اين مدل يا حتي بهتر از آن است همراه با قيمت معرفي كنيد!!

hoomansoft

Registered User
لایک‌ها
0
giga works s750 چطوره؟
تو ايران هست؟
قيمتش جقدره؟

M654

Registered User
لایک‌ها
3
خوب واقعا کامله ;میتونم بگم بهترین و قویترین اسپیکر هش تیکه واسه پیسیه , ,ولی خوب قیمتشم کم نیس دقیقشو ندارم ولی حدود 420-430 هس چند تا ریویوی پایین هس دربارش:
Gear of the Year - Best Tech of 2004Gamers-Depot.comJanuary 2005
Best of the Year - Gaming Speakers CategoryPC MagazineDecember 2004
Best Surround Sound - Big RoomsCargoOctober 2004
Editor's Choice AwardOfficial Xbox MagazineMay 2004
Editor's Choice AwardPC MagazineMay 2004
Ultimate Custom Solutions AwardCRNMay 2004
Editor's Choice Award & 4.5 out of 5 RatingComputer Gaming WorldApril 2004
Essential Selection Award & 9 out of 10 RatingGMRMarch 2004
Editors' Choice Award & 92%PC GamerMarch 2004
Drool Award & 5.5 out of 6 RatingGamersDepot.comMarch 2004
9.3 out of 10 Rating - Highly RecommendedIGN.comDecember 2003
“7.1 is not a gimmick.”IGN.comNovember 2003

اگه قصد خرید این مدل رو داری حتما THX ش رو بگیر
ولی خوب اینو با آی تریگ نمیشه مقایسه کرد اون تو یه کلاس دیگس
حالا شما دقیقا کاربردتون چیه کارت صداتون چیه اگر ندارین در مجموع چقدر میخواسن هزینه کنین(تهرانید دیگه؟)

h_sh

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
ارزونترینشون 3400 حدود 80 تومنه دور و بر 29-30 تومن هم بهتره ALTEC LANSING 121I 2.1 بر داری!

دست درد نکنه ولی فکر کنم مدل های ارزونتر هم داشته باشه مثل 3200 یا 3030 یه سوال دیگه اگه بخوام یه چیز بهتر بخرم مینیمم چقدر روش باید بزارم

M654

Registered User
لایک‌ها
3
خوب اگه منظورتون یه سه تیکس که شفافیت صداش به قدرش بچربه و قیمتی بین 30- 70 چوق داشته باشه پیشنهاد من ALTEC LANSING VS4121 و Logitech Z-3 هس که هر دو قیمتی حدود 60-70 تومن دارن در ضمن تو یه فروم خارجی تفاوت این مدل آلتک رو با ATP3 اینطور شرح داده بود(برتریهای VS4121 نسبت به ATP3) "...separating the power button from volume, increasing the frequency response, improving the signal to noise ratio, adding a headphone jack, and increasing the power output."
اونم قیمتش دور و بر 55 تومنه

Hanif_17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M654 :
خوب واقعا کامله ;میتونم بگم بهترین و قویترین اسپیکر هش تیکه واسه پیسیه , ,ولی خوب قیمتشم کم نیس دقیقشو ندارم ولی حدود 420-430 هس چند تا ریویوی پایین هس دربارش:
Gear of the Year - Best Tech of 2004Gamers-Depot.comJanuary 2005
Best of the Year - Gaming Speakers CategoryPC MagazineDecember 2004
Best Surround Sound - Big RoomsCargoOctober 2004
Editor's Choice AwardOfficial Xbox MagazineMay 2004
Editor's Choice AwardPC MagazineMay 2004
Ultimate Custom Solutions AwardCRNMay 2004
Editor's Choice Award & 4.5 out of 5 RatingComputer Gaming WorldApril 2004
Essential Selection Award & 9 out of 10 RatingGMRMarch 2004
Editors' Choice Award & 92%PC GamerMarch 2004
Drool Award & 5.5 out of 6 RatingGamersDepot.comMarch 2004
9.3 out of 10 Rating - Highly RecommendedIGN.comDecember 2003
“7.1 is not a gimmick.”IGN.comNovember 2003

اگه قصد خرید این مدل رو داری حتما THX ش رو بگیر
ولی خوب اینو با آی تریگ نمیشه مقایسه کرد اون تو یه کلاس دیگس
حالا شما دقیقا کاربردتون چیه کارت صداتون چیه اگر ندارین در مجموع چقدر میخواسن هزینه کنین(تهرانید دیگه؟)
منظورت از این که تو یک کلاس دیگه هست چیه؟
مدل گیگا که بالا اشاره شده هم کیفیت دارد هم قدرت صدا در حالی که ای تریگ فکر کنم هم قدرت کمتر دارد و کیفیت در حد گیگا!! این طور نیست؟؟
البته مدل گیگا باشه قیمتش خیلی بالاست !! در کل برای دستیابی به بهترین کیفیت مدل های سه تکه بهتر هستند یا اینکه مدل های سراند؟؟؟؟
یک سوال دیگه که دارم این هست که مدل z-2300 از نظر کیفیت هم بیشتر از ای تریگ هست یا اینه در همان حد یا پایین تر؟؟؟

Hanif_17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدام یک از این مشخصاتی سخت افزاری اسپیکر ها نشان دهنده ی سطح کیفیت اسپیکر هست ؟
کیفیت یک اسپیکر رابطه ای به قدرت اسپیکر دارد یعنی این که به فرض اگه قدرت یک اسپیکر خیلی بالا بود در نتیجه کیفیتش پایین هست یا اینکه بالعکس!!؟

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Hanif_17 :
منظورت از این که تو یک کلاس دیگه هست چیه؟
مدل گیگا که بالا اشاره شده هم کیفیت دارد هم قدرت صدا در حالی که ای تریگ فکر کنم هم قدرت کمتر دارد و کیفیت در حد گیگا!! این طور نیست؟؟
البته مدل گیگا باشه قیمتش خیلی بالاست !! در کل برای دستیابی به بهترین کیفیت مدل های سه تکه بهتر هستند یا اینکه مدل های سراند؟؟؟؟
یک سوال دیگه که دارم این هست که مدل z-2300 از نظر کیفیت هم بیشتر از ای تریگ هست یا اینه در همان حد یا پایین تر؟؟؟
منظور اینه که این سری رو علاوه بر اینکه کیفیت صدای قابل توجهی داره سبک و زیبا ساختن واسه افرادی که ایندو واسشون مهمه لاجیتک هم سری Z-3/4 رو تو این رنج عرضه کرده
اگه کیفیت ساخت ظاهری و زیبایی و فضای مورد نیازش برانون مهم نباشه یا به این مدل راضی باشین خیلی هم خوبه البته قیمتش بیشتره حدود 140 -150 تومن THX هم داره!

بالا