M654
Registered User
خوب لزوما نه! اما مسلم یه شرکت توی سری های اندش هر دو مورد رو تا حد امکان افزایش میده در ادامه جوابتون توجه شما رو به پستی که یکی از اعضاء با نام مستعار real_Boy در صفحه 41 داده بود جلب میکنم که بیشتر برای سری های اند صادقه مثل سری Z لاجیتک :به نقل از Hanif_17 :کدام یک از این مشخصاتی سخت افزاری اسپیکر ها نشان دهنده ی سطح کیفیت اسپیکر هست ؟
کیفیت یک اسپیکر رابطه ای به قدرت اسپیکر دارد یعنی این که به فرض اگه قدرت یک اسپیکر خیلی بالا بود در نتیجه کیفیتش پایین هست یا اینکه بالعکس!!؟
"
سلام من تازه عضو شدم ...و دو سالی در مورد اسپیکر های pc تحقیق کردم .
کسانی که اسپیکر رو برای music می خوان باید به این نکات دقت کنن :
1- باید دارای استاندارد THX باشه طبق این استاندارد اسپیکر ها نباید هیچ یک از قسمتهای music رو حذف یا چیزی
اضافه بشه (مثل نویز)
2-در اسپیکر های 2.1 به بالا دارای سیستم دیجیتال 24 بیتی باشن تا دارای قدرت تفکیک صدای بالایی باشن
Dolby® Digital و
DTS® Digital Surround delivers
3-محدوده فرکانسی ( زیر 35 hz و 20 khz به بالا مورد قبول هستش ) و SNR (
Signal to noise ratio ) که باید بالای 85 db باشه
4-قدرت خروجی (توجه کنید وقتی Volume بیشتر از 30% زیاد بشه افت کیفیت کم کم اغاز میشود و قدرت subwoofer
که البته بستگی به وسعت محیط داره و همیشه دقت کنید قدرت اسپیکر رو بر حسب RMS محاسبه میکنن و نه pmpo ( مقداره peak برای اسپیکر در یک لحظه که می تونه اسپیکر تحمل کنه )
5-شکل ظاهری (زیبایی و تناسب با pc )
6-داشتن ریموت کنترل بی سیم
7-اندازه اون نسبت به محیطی که میخواهید اونها رو قرار بدین( فکر قرار دادن جای اونام باشین)
8-توجه به اینکه کارت صداتون تا چه حدی ساپورت میکنه SNR و محدوده فرکانسی و bit رو
9-وزن خیلی زیادی نداشته باشه تا جابجایی اون سخت نباشه
10- و از همه مهمتر نسبت کیفیت به قیمتش هستش که ارزش پولی که میدین رو داشته باشه که واسه دونستنش می تونین در internet بگردین سایتهایی این اطلا عات رو بطور کامل بهتون میدن
11-review ها و نظر دیگران رو که در site ها هستش نسبت به چیزی که میخواین بگیرین بخونین (معایب و خوبیهاش رو ) و امتیازهایی که site های معتبر میدن(یکی از این site ها
http://reviews.cnet.com/4521-6531_7-...tml?tag=subnav )
اگه برای game و move می خواین مهمترین نکته اینه سیستم 5.1 یا 7.1 و Surround باشه و دیجیتال
امیوارم این مطالب به دردتون خورده باشه"
بعنوان نمونه مشخصات 2300 رو در این لینک ببینید--> http://www.pricegrabber.com/search_techspecs_full.php/masterid=4215519