کارت صدای سیستم من Creative audigy value هست حالا نمیدونم دیجیتال منظرتون چیه
Z3e حدودای 70 تومن ولی X230 45 قیمت دارم.
دوستان سایت تحلیل و نشر Z3 داره قیمت زده 66 حالا بین این چند تا به نظر شما Z3e ارزش قیمت بالاتر نسبت به X230 داره یا نه؟
براي چه كاري مد نظرت هست ؟کارت صدای سیستم من Creative audigy value هست حالا نمیدونم دیجیتال منظرتون چیه
Z3e حدودای 70 تومن ولی X230 45 قیمت دارم.
دوستان سایت تحلیل و نشر Z3 داره قیمت زده 66 حالا بین این چند تا به نظر شما Z3e ارزش قیمت بالاتر نسبت به X230 داره یا نه؟
خوب شما اهل ديدين فيلم با dvd و گيم هم هستي؟
ببين من خودم اعتقاد دارم كه اگر فيلم بين حرفه اي نيستي بري سراغ 2.1 ها . چون هم جمع جور هست و همين كه با پول x530 ميتوني بري سراغ همين z3e . به هر حال نسل جديدتري از اسپيكر هاي x230 , x530 هست .فیلم یکی دوبار در هفته حداکثر . بازی هم که خیلی کم، گهگاهی حالت تنوع داره .
البته فعلا جای کافی برا سیستم 5.1 ندارم ولی بعدا حتما ممکنه لازم بشه نمیدونم 5.1 کاناله بگیرم یا همون X230 کافیه اگه به نظر شما X530 ارزش خرید رو داره من مشکلی از لحاظ بودجه ندارم میتونم تا 100 تومن هم خرج کنم به شرطی که ارزش خرید داشته باشه. من خودم بیشتر موسیقی گوش میدم ولی بدم نمیاد فیلم هم با صدای ساراند و 5.1 هم تماشا کنم البته برا گیم من از هدفون استفاده میکنم یه مدل کرتیو ( HS-600 ) خریدم 30 تومن کاملا کافیه تازه دیگه حوصله بازی ندارم به اون صورت. دودل شدم که چکار کنم بازم از وقت و حوصله دوستان متشکرم
يه كارت صدا تا 50 تومن كي ميشناسه من نظرم روي Creative Audigy 2 Value هست قيمت حدود 35 تومن ولي كارت صداي يه مدل بالاتر كريتيو ميره روي 70-80 تومن مثل اينكه حالا بنظرتون اين كارت با يه Sound Onboard AC97 ALC850 8channel خيلي فرق داره البته ميدونم كه فرق داره ولي اصلا ارزش داره يعني اونقدر فرقش هست كه ادم پولشو بده .يه اسپيكر تو مايهاي 120-130 تومن هم ميخوام بگيرم نظرم روي Altec VS3151R كه قيمتش همين حدود 130 تومنه و ريموت هم داره فقط واتش نسبت به قيمتش يكم پايينه 50 واته با سابووفره كه حدود 10 وات هم از مدل قبلي كه جايگزينش شده يعني اسپيكرهاي قديمي و خدابيامرز خودم (يادش بخير) Altec 251 ضعيفتره ولي انگاري Logitech تو اين رنج اسپيكر نداره شايدم من نميدونم اگه X540 تو بازار بود شايد همين قيمتا بود , مگه برم سراغ Creative كه مدل 7900 اون هست كه 7.1 هم هست ولي خوب Altec و Logitech يه چيز ديگست .
خوب ببين دقيقا كارت چيه با صدا ؟
همه كارا باهاش انجام ميشه مثلا بازي فيلم كه خيلي انجام ميشه اهنگم كه ديگه نميشه با صداي بلند كه گوش همه كر بشه گوش نداد ولي به نظرم هم Creative Audigy Value خيلي كارت متفاوتي نسبت به چيپهاي انبورد نيست (البته تو Review هاي كه ازش خوندم تو بازيها خودش خيلي بهتر نشون ميده ) و هم 50 وات RMS صداي خيلي بالايي نيست .خوب ببين دقيقا كارت چيه با صدا ؟
فيلم ؟
بازي؟
موزيك ؟
كدوم بيشتر به ديگري ميچربه ؟
همه كارا باهاش انجام ميشه مثلا بازي فيلم كه خيلي انجام ميشه اهنگم كه ديگه نميشه با صداي بلند كه گوش همه كر بشه گوش نداد ولي به نظرم هم Creative Audigy Value خيلي كارت متفاوتي نسبت به چيپهاي انبورد نيست (البته تو Review هاي كه ازش خوندم تو بازيها خودش خيلي بهتر نشون ميده ) و هم 50 وات RMS صداي خيلي بالايي نيست .
چيپهاي انبورد پيشرفت زيادي كردند . منتها براي بازي چون كارت صدا خودش پردازش جداگانه داره يكم نمود كارت هاي تو اين سري قيمت بيشتر نمود پيدا ميكنه .همه كارا باهاش انجام ميشه مثلا بازي فيلم كه خيلي انجام ميشه اهنگم كه ديگه نميشه با صداي بلند كه گوش همه كر بشه گوش نداد ولي به نظرم هم Creative Audigy Value خيلي كارت متفاوتي نسبت به چيپهاي انبورد نيست (البته تو Review هاي كه ازش خوندم تو بازيها خودش خيلي بهتر نشون ميده ) و هم 50 وات RMS صداي خيلي بالايي نيست .
اگه دنبال اسپیکر 2.1 می گردین با این قیمت من Altec Lansing CS21 رو پیشنهاد می کنم.صداش واقعا عالیه.کمک با 150 تا چیزه خوب موندم بین creative , altec .logitech
creative يه كلاس از اسپيكرهاي مثل Altec يا Logitech پايينتره و البته ارزونترم هست .من 5 تیکه میخام ولی نمیشه رو مشخصاتی که رو هر محصول زده میشه اعتماد کرد چند وقت پیش واسه یکی از دوستان x530 logitech گرفتم واقعا صداش داقون بود البته نصبت به 3151 altec که هر دو تاشون 70 وات هستن ولی 70 وات altec خیلی خوف بود creative چجوریاس
خوب G500 كه 220-230 تومن فكر كنم ولي بازم تو اون رنج قيمت Altec و Logitech اسپيكرهاي بهتري دارند .g500 creative چجوریاس