• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپیکر و کارت صدا

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خروجي ديجيتال ميخواي بگيري يا انالوگ؟

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
کارت صدای سیستم من Creative audigy value هست حالا نمیدونم دیجیتال منظرتون چیه
Z3e حدودای 70 تومن ولی X230 45 قیمت دارم.
دوستان سایت تحلیل و نشر Z3 داره قیمت زده 66 حالا بین این چند تا به نظر شما Z3e ارزش قیمت بالاتر نسبت به X230 داره یا نه؟

Parlos

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سایت تحلیل و نشر Z3 داره قیمت زده 66 حالا بین این چند تا به نظر شما Z3e ارزش قیمت بالاتر نسبت به X230 داره یا نه؟

پیشنهاد میکنم اگه جا برا 5.1 داری یه X530 بگیر ، قیمتش دوروبر Z3 باید باشه . . .
ولی خب یه حسنش اینه که 5.1 و دالبی و سارند و این حرفا . . .
یه حسن دیگش هم اینه که من واقعا ازش راضیم (نسبت به قیمتش واقعا می ارزه) . . .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
براي چه كاري مد نظرت هست ؟

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
من چون مانیتور LCD هم میخوام چند وقت دیگه بگیرم ظاهر اسپیکر هم خیلی برا من مهمه البته بیشتر موزیک گوش میدم چون فعلا جای کافی ندارم نمی خوام 5.1 باشه منطقیه که X530 بخرم بعد که لازم شد از حالت 5.1 کاناله استفاده کنم؟ یا همون X230 کافیه؟ اصلا ظاهرش چطوره؟ اون مدل کرتیو به نسبت قیمتش ارزش داره یا نه؟ ---متشکرم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب شما اهل ديدين فيلم با dvd و گيم هم هستي؟

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
خوب شما اهل ديدين فيلم با dvd و گيم هم هستي؟

فیلم یکی دوبار در هفته حداکثر . بازی هم که خیلی کم، گهگاهی حالت تنوع داره .
البته فعلا جای کافی برا سیستم 5.1 ندارم ولی بعدا حتما ممکنه لازم بشه نمیدونم 5.1 کاناله بگیرم یا همون X230 کافیه اگه به نظر شما X530 ارزش خرید رو داره من مشکلی از لحاظ بودجه ندارم میتونم تا 100 تومن هم خرج کنم به شرطی که ارزش خرید داشته باشه. من خودم بیشتر موسیقی گوش میدم ولی بدم نمیاد فیلم هم با صدای ساراند و 5.1 هم تماشا کنم البته برا گیم من از هدفون استفاده میکنم یه مدل کرتیو ( HS-600 ) خریدم 30 تومن کاملا کافیه تازه دیگه حوصله بازی ندارم به اون صورت. دودل شدم که چکار کنم بازم از وقت و حوصله دوستان متشکرم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
فیلم یکی دوبار در هفته حداکثر . بازی هم که خیلی کم، گهگاهی حالت تنوع داره .
البته فعلا جای کافی برا سیستم 5.1 ندارم ولی بعدا حتما ممکنه لازم بشه نمیدونم 5.1 کاناله بگیرم یا همون X230 کافیه اگه به نظر شما X530 ارزش خرید رو داره من مشکلی از لحاظ بودجه ندارم میتونم تا 100 تومن هم خرج کنم به شرطی که ارزش خرید داشته باشه. من خودم بیشتر موسیقی گوش میدم ولی بدم نمیاد فیلم هم با صدای ساراند و 5.1 هم تماشا کنم البته برا گیم من از هدفون استفاده میکنم یه مدل کرتیو ( HS-600 ) خریدم 30 تومن کاملا کافیه تازه دیگه حوصله بازی ندارم به اون صورت. دودل شدم که چکار کنم بازم از وقت و حوصله دوستان متشکرم
ببين من خودم اعتقاد دارم كه اگر فيلم بين حرفه اي نيستي بري سراغ 2.1 ها . چون هم جمع جور هست و همين كه با پول x530 ميتوني بري سراغ همين z3e . به هر حال نسل جديدتري از اسپيكر هاي x230 , x530 هست .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
يه كارت صدا تا 50 تومن كي ميشناسه من نظرم روي Creative Audigy 2 Value هست قيمت حدود 35 تومن ولي كارت صداي يه مدل بالاتر كريتيو ميره روي 70-80 تومن مثل اينكه حالا بنظرتون اين كارت با يه Sound Onboard AC97 ALC850 8channel خيلي فرق داره البته ميدونم كه فرق داره ولي اصلا ارزش داره يعني اونقدر فرقش هست كه ادم پولشو بده .يه اسپيكر تو مايهاي 120-130 تومن هم ميخوام بگيرم نظرم روي Altec VS3151R كه قيمتش همين حدود 130 تومنه و ريموت هم داره فقط واتش نسبت به قيمتش يكم پايينه 50 واته با سابووفره كه حدود 10 وات هم از مدل قبلي كه جايگزينش شده يعني اسپيكرهاي قديمي و خدابيامرز خودم (يادش بخير
252.gif
) Altec 251 ضعيفتره ولي انگاري Logitech تو اين رنج اسپيكر نداره شايدم من نميدونم اگه X540 تو بازار بود شايد همين قيمتا بود , مگه برم سراغ Creative كه مدل 7900 اون هست كه 7.1 هم هست ولي خوب Altec و Logitech يه چيز ديگست .
169.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خوب ببين دقيقا كارت چيه با صدا ؟
فيلم ؟
بازي؟
موزيك ؟
كدوم بيشتر به ديگري ميچربه ؟
همه كارا باهاش انجام ميشه مثلا بازي فيلم كه خيلي انجام ميشه اهنگم كه ديگه نميشه با صداي بلند كه گوش همه كر بشه گوش نداد ولي به نظرم هم Creative Audigy Value خيلي كارت متفاوتي نسبت به چيپهاي انبورد نيست (البته تو Review هاي كه ازش خوندم تو بازيها خودش خيلي بهتر نشون ميده ) و هم 50 وات RMS صداي خيلي بالايي نيست .

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
همه كارا باهاش انجام ميشه مثلا بازي فيلم كه خيلي انجام ميشه اهنگم كه ديگه نميشه با صداي بلند كه گوش همه كر بشه گوش نداد ولي به نظرم هم Creative Audigy Value خيلي كارت متفاوتي نسبت به چيپهاي انبورد نيست (البته تو Review هاي كه ازش خوندم تو بازيها خودش خيلي بهتر نشون ميده ) و هم 50 وات RMS صداي خيلي بالايي نيست .

اتفاقا ساند آنبورد مین من هم همینه ( ALC850 ) و اتفاقا سه هفته پیش یه کارت کرتیو Audigy value خریدم 35 تومن که اصلا اونطوری که انتظار داشتم نیست البته برا گیم فکر کنم تا حدودی مناسبه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
چيپهاي انبورد پيشرفت زيادي كردند . منتها براي بازي چون كارت صدا خودش پردازش جداگانه داره يكم نمود كارت هاي تو اين سري قيمت بيشتر نمود پيدا ميكنه .
راستش الان قيمت altec ها رو ندارم . يه سر بازار برم ميتونم دقيقا بگم كدوم مدلش راست كارت بيد.

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
کمک با 150 تا چیزه خوب موندم بین creative , altec .logitech
اگه دنبال اسپیکر 2.1 می گردین با این قیمت من Altec Lansing CS21 رو پیشنهاد می کنم.صداش واقعا عالیه.
می تونین توی بازار رضا فروشگاه سایت کامپیوتر صداش رو از نزدیک بشنوین.قیمتش هم 150-155 تومنه.
تا اونجایی که من می دونم در مجموع صداش از Logitec Z2300 خیلی بهتره.​

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
من 5 تیکه میخام ولی نمیشه رو مشخصاتی که رو هر محصول زده میشه اعتماد کرد چند وقت پیش واسه یکی از دوستان x530 logitech گرفتم واقعا صداش داقون بود البته نصبت به 3151 altec که هر دو تاشون 70 وات هستن ولی 70 وات altec خیلی خوف بود creative چجوریاس

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من 5 تیکه میخام ولی نمیشه رو مشخصاتی که رو هر محصول زده میشه اعتماد کرد چند وقت پیش واسه یکی از دوستان x530 logitech گرفتم واقعا صداش داقون بود البته نصبت به 3151 altec که هر دو تاشون 70 وات هستن ولی 70 وات altec خیلی خوف بود creative چجوریاس
creative يه كلاس از اسپيكرهاي مثل Altec يا Logitech پايينتره و البته ارزونترم هست .
كسي جواب سوال منو نميخواد بده .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
g500 creative چجوریاس
خوب G500 كه 220-230 تومن فكر كنم ولي بازم تو اون رنج قيمت Altec و Logitech اسپيكرهاي بهتري دارند .
مثلا Altec يه چيز خوف ناكي داره به اسم FX 5051 البته نميدونم تو بازار ما هست ولي قيمت دلاريش تقريبا همين قيمته ولي عجب چيز رديفيه جالبيش اينكه به پورت USB هم وصل ميشه
171.gif
يه سابووفرخيلي خوف هم داره كه انگار دوتا سابووفر رو چپوندن تو هم . بعد از اين تكنولوژيهاي خفن هم داره كه ديگه شما مشكلي براي گوش دادن اهنگ در 5.1 بلندگو نداريد بهش ميگن 4/2 channel mode از اسمش معلومه كه چيكار ميكنه .
اين GT5051 هم فكر كنم خيلي چيز خوبيه چون هم بدرد اهنگ گوش دادن ميخوره چون يجورايي 3.1 هست و هم ساروند هست چون 5.1 هم هست اين دوتا اسپيكرشو رو يجوري چپوندن تو هم . 80 واتم هست ولي اين واتاي Altec خدايي واته الكي نيست فقط هيچي ريموت اينا نداره .

GT5051.jpg

• Outstanding Performance – Bring your favorite games and movies to life in vivid surround sound.
  • Unique, patent-pending Side-Firing Dipole Surround™ technology delivers the crystal-clear dialogue and surround sound excitement of your favorite movies and games in just two vertical stacks, a center speaker, and a subwoofer. <LI style="COLOR: #3a5383" type=square>Dual-Mode Selector – Each listening mode is specially engineered to provide outstanding performance.
    • Use the 6-Channel Surround Mode with a 6-channel sound card to thrill your senses with the vivid, panoramic experience of true surround sound.
    • Use the 2/4 Channel Mode to enjoy immersive six-speaker sound from any source – CD players, MP3 players, or your standard 2 or 4-channel sound card.
  • Exceptional Bass – Rattle the room with low frequency bass from the 5.25" ported woofer set in a low-resonance wooden cabinet.
  • Multiple Input Options – Connect a computer, a portable audio device, and a DVD, TV or Gaming Console all at the same time.
  • Also Features – A headphone jack for private listening, shielded satellites for use near video monitors, and color-coded cables for easy installation.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
z4 لاجيتك هم كه 2.1 هست حدود 94 تومن هست . اگر براي موزيك زير 100 تومن اسپيكر ميخوايد يه انتخاب خوب محسوب ميشه.

بالا