• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپیکر و کارت صدا

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
قضیه چیه http://www.alteclansing.com/product_cat_surround.asp?region=northam اینجا برید 3251 altec از 3151 ارزونتره ولی remote wireles داره و 70 وات هست در صورتی که 3151 50 وات چراااااااااااااااااا؟
چون خفنتره همچي كه واته صدا نيست مشخصاتشون رو بخون يكمي با هم فرق دارن اين vs3151 يه مدل داره كه يه حرف R اضافه داره يعني vs3151R كه ريموت بدون سيم هم داره .http://www.alteclansing.com/product_details_intl.asp?pID=VS3151R&region=europe&country_code=tk

artmiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دونوع اسپیکر می خوام یکی قدرت و کیفیت صداش خیلی خوب باشه قیمتش بین 250تا300تومان قدرت برام خیلی مهمه دومیهم برای یک اتاق حدودا 20متری میخوام که با هاش فیلم تماشا کنم کیفیت صداش برام خیلی مهمه و می خوام قابلیت نصب شدن به دیوارو هم داشته باشه قیمتشم بین 50تا100تومان خوبه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من دونوع اسپیکر می خوام یکی قدرت و کیفیت صداش خیلی خوب باشه قیمتش بین 250تا300تومان قدرت برام خیلی مهمه دومیهم برای یک اتاق حدودا 20متری میخوام که با هاش فیلم تماشا کنم کیفیت صداش برام خیلی مهمه و می خوام قابلیت نصب شدن به دیوارو هم داشته باشه قیمتشم بین 50تا100تومان خوبه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

سلام دوست عزيز ...
براي استفاده با كامپيوتر ميخواي؟ يا ميخواي همراه DVD Player استفاده كني؟؟ بهر حال بنظر خودم و اگه تو موقعيت شما بودم اسپيكر Logitech مدل Z5500 رو انتخاب ميكردم .... بنظرم همه اون شرايطي رو كه ميخواي يكجا داره ، نصب رو ديوار و هم داراي ريموت و هم قدرتش بالاس كه جزو بي نظيرهاس و كيفيتش هم كه خوبه و براي استفاده هاي سينمايي خيلي مناسبه ! و اتصالات متنوعي براي اسثقاده هاي گوناگون فراهم كرده زيباييش هم كه خودت ميبيني !خلاصه فكر ميكنم راس كار خودته مشخصات كاملش رو هم ميتوني تو اون لينك مطالعه كني .
اسپيكرهاي Altec Lansing هم كه كيفيت خوبي دارن اما شايد از نظر قدرت خيلي جوابگو نباشه.ولي اگه اون مدلي كه تو پست هاي بالا گفته شده پيدا كني كه بعيده ( اما ممكنه ) ميشه روش فكر كرد .
اما همون Logitech رو بگير و شك هم نكن ، گارانتيش هم كه خوبه و آواژنگ ! قيمتش هم 380 اون وراس.
خريدي بيا برامون تعريف كن.

12579.jpg

شديم 200 تا

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من 70 تومن مایه دارم و میخوام یه 5 تیکه بگیرم,اینجوری که فهمیدم بیشتر نظرتون روی LOGITECH X530 هستش
من اینجا (یزد) 70 قیمت گرفتم
1__قیمتش همین حدوداست یا کمتره؟؟
2__گارانتیش چجوریه(اصلا گارانتی داره) ؟؟
3__اگه چیزی بهتر از این میتونم بگیرم خوشحال میشم راهنمایی کنید:happy:

MY COMI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من 70 تومن مایه دارم و میخوام یه 5 تیکه بگیرم,اینجوری که فهمیدم بیشتر نظرتون روی LOGITECH X530 هستش
من اینجا (یزد) 70 قیمت گرفتم
1__قیمتش همین حدوداست یا کمتره؟؟
2__گارانتیش چجوریه(اصلا گارانتی داره) ؟؟
3__اگه چیزی بهتر از این میتونم بگیرم خوشحال میشم راهنمایی کنید:happy:

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
x530 اسپيكر خوبي . گارانتي آواژنگ هست . قيمتش در همين حد هست خوب اينجا ممكنه 1 يا 2 تومن ارزون تر باشه. اگر هم گرانتر باشه كرايه حمل ونقل و .... هست . من به جاي شما بودم شك نميكردم اسپيكر خوبي هست .

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
x530 اسپيكر خوبي . گارانتي آواژنگ هست . قيمتش در همين حد هست خوب اينجا ممكنه 1 يا 2 تومن ارزون تر باشه. اگر هم گرانتر باشه كرايه حمل ونقل و .... هست . من به جاي شما بودم شك نميكردم اسپيكر خوبي هست .

به نظر شما ATP3 بهتر نیست ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من با x530 كار كردم و از صداش راضي بودم ولي با atp3 كار نكردم دوست من

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بهترین اسپیکر تا 30 تومان چیه؟ (بهترین انتخاب)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
محمد جان يك سر به پاساژ ايران طبقه اول نماينده اديفير بزن. اسپيكرهاي خوبي تو اين رنج دارد .

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
راستش من تقريبا تمام اين 60 صفحه رو خوندم. اما باز دلم نمي ياد سوال نكنم تا يه اطلاعات دقيق تر بگيرم.
من dvd player دارم مارك jvc و مدل xv-n342 .

JVC-XV-N342.jpg

اينم لينك ريويوش

البته موقع گرفتنش خيلي دنبال چيزي گشتم كه با بودجه ي من دالبي و دي تي اس رو ساپورت كنه. حالا مي خوام براش اسپيكر بگيرم و منظورمم از گرفتن اسپيكر ديدن فيلم با صداي دالبي و كيفيت مناسبه. حالا اگه بخوام حدود 150 تومن خرج كنم (يه ذره بالا پاييين عيب نداره!) چي مي تونم بگيرم؟ البته مارك هاي خوب رو هم به لطف اين تاپيك شناختم. اما يه سوال اساسي ديگه اين كه اين مدل آلتك كه تو صفحه ي 3 همين فروم معرفي شده (5100) كجاست؟ يعني از كجا مي شه تهيش كرد؟ چرا هيچ حرفي ازش نيست؟
5100.jpg

در ضمن آيا من به ديكودر هم نياز دارم؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بهترین اسپیکر تا 30 تومان چیه؟ (بهترین انتخاب)

یه اسپیکر ادیفا یر تو اون رنج بخر دقیقا نمی دونم چه مدلهایی رو می توانی بخری .ولی اگه 10 هزار تومان بذاری روش می تونی یه X600 بخری وعملا بترکونی:eek: . مشکی و نقره ای داره که مشکیش واقعا زیباست. یه ساب ووفر 7 اینچی هم داره که واقعا با کیفیته.:rolleyes:
در ضمن جنس تمامی اسپیکرهای Edifier از MDF است ومی تونی اسپیکرروبچسبونی به مانیتور.
در کل Edifier آخرشه. ومن خیلی ازش راضیم. مورد دیگه ای هم اگه بود بپرس تا بگم.:D

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
راستش من تقريبا تمام اين 60 صفحه رو خوندم. اما باز دلم نمي ياد سوال نكنم تا يه اطلاعات دقيق تر بگيرم.
من dvd player دارم مارك jvc و مدل xv-n342 .

JVC-XV-N342.jpg

اينم لينك ريويوش

البته موقع گرفتنش خيلي دنبال چيزي گشتم كه با بودجه ي من دالبي و دي تي اس رو ساپورت كنه. حالا مي خوام براش اسپيكر بگيرم و منظورمم از گرفتن اسپيكر ديدن فيلم با صداي دالبي و كيفيت مناسبه. حالا اگه بخوام حدود 150 تومن خرج كنم (يه ذره بالا پاييين عيب نداره!) چي مي تونم بگيرم؟ البته مارك هاي خوب رو هم به لطف اين تاپيك شناختم. اما يه سوال اساسي ديگه اين كه اين مدل آلتك كه تو صفحه ي 3 همين فروم معرفي شده (5100) كجاست؟ يعني از كجا مي شه تهيش كرد؟ چرا هيچ حرفي ازش نيست؟
5100.jpg

در ضمن آيا من به ديكودر هم نياز دارم؟

ببین دوست عزیز اگه تا حالا ست های سینمای خانگی را دیده باشی متوجه میشوی که علاوه بر DVD یه وسیله
دیگه هم هست که هیکلش دوبرابر 54 است.این وسیله ی معظم جناب دکودر است :) که وجودش در سینمای خانگی نقش مغز متفکرسیستم رادارد.چون کدهایی که از DVD بیرون می آید رارمزگشایی می کند.
سرت رو درد نیارم ولی اگه یخواهی از سیستم دالبی و dts استفاده کنی حتما باید دکودر بگیری.
حالا پیشنهاد من به تو چیه( این مطالب حاصل چندین ماه پرس وجوی من در بازار است)
بابودجه 150تومن می توانی یه اسپیکر R501 Edifier بگیری که تو خود ساب ووفر دکودر دالبی وdts رادارد ونیازی به گرفتن دکودرنداری. این اسپیکر جدیدا مورد تجدید نظرقرارگرفته و اسپیکرهای سراندش بزرگتر وقوی تر شده
کنترل هم داره ساب ووفرش هم 8 اینچی است و 30 وات قدرت دارد.ودر کل 80 وات قدرت دارد. وزن کلش هم
نزدیک 20 کیلو گرم است!!. با بدنه تمام چوب.راستی قینتش هم حدود 100 هزارتومان است ومی توانی ازبازار ایران بگیری.
حال اگه بخواهی دکودر جدا بگیری فقط کریتیو داره 145 هزار تومان هم قیمتش است. یه اسپیکر کریتیو 5 به یک
هم 70 تا 100 چوب قیمت داره.که همه مدلها ساب ووفرشان 18 وات است و به نظر من ضعیف است.
حالا انتخاب با خودت است . ولی اگه نظر من را بخواهی می گم ادیفایر را بگیری. برای اطلاع بیشتر می توانی
به سایت ادیفایر سربزنی .اگه نکته مبهمی یود بپرس تابرات بگم.:blush: :rolleyes: :)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
حالا هرکی این دو پست من را بخواند فکرمی کند من نماینده ادیفایردرایرانم:blush: .نه داداش اینجوری نیست من برای
حرفهام دلیل دارم. اسپیکرهای توپ کریتیو و لاجیتک بالای 300 چوب قیمت دارند. که واقعا فوق العاده اند واز همه اسپیکرهای ادیفایر هم حرفه ای تراند.مدلهایی مثل Mega works, Ghga worksاز کریتیو وZ-5500,Z-5450 از لاجیتک
که همه ی این مدلها دارای استاندارد THX هستند.:eek:
ولی در رنج زیر 100 تومان انتخاب اول وآخر ادیفایر است.(لا مروت مرگ نداره:eek: )
ومن شخصا اگه 300 تومان واسه خرید اسپیکرداشتم مدل Mega works کریتیو را می خریدم که 500 وات قدرت داره.:D :D

amir3

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من هم يك سيستم 5.1 براي DVD player مي خوام آنچه كه براي من مهم كيفيت بالاي صدا و همين طور داشتن
ورودي ديجيتال كواكسيال يا اپتيكال است كه به راحتي به DVD Player متصل بشه خودم مي خواستم يك
logitech 5500 بگيرم ولي بعد از خواندن چندين review ديدم كه متفق القول از midrange اين ست ايراد گرفته بودند
مي خواستم بدونم آيا به اين مقدار بودجه چيز بهتري مي توان گرفت كه ايراد بالا رو نداشته باشه قدرتش هم اگر
كمتر بود مشكلي نيست فقط ورودي ديجيتال رو داشته باشه خوبه در ضمن بعضي از دوستان در مورد اتصال
x530 يا r501 اديفير به دستگاههاي دي وي دي پلير صحبت كرده اند ولي وقتي كه چند ريويو از اونها رو ديدم
مثل اينكه تنها داراي شش ورودي تفكيك شده براي ستلايتهاي مختلف و ساب ووفر است چطور ميشه انها رو به
دي وي دي پليري كه تنها خروجي چپ و راست داره اتصال داد
پيشاپيش از راهنمايي شما ممنونم

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام
من هم يك سيستم 5.1 براي DVD player مي خوام آنچه كه براي من مهم كيفيت بالاي صدا و همين طور داشتن
ورودي ديجيتال كواكسيال يا اپتيكال است كه به راحتي به DVD Player متصل بشه خودم مي خواستم يك
logitech 5500 بگيرم ولي بعد از خواندن چندين review ديدم كه متفق القول از midrange اين ست ايراد گرفته بودند
مي خواستم بدونم آيا به اين مقدار بودجه چيز بهتري مي توان گرفت كه ايراد بالا رو نداشته باشه قدرتش هم اگر
كمتر بود مشكلي نيست فقط ورودي ديجيتال رو داشته باشه خوبه در ضمن بعضي از دوستان در مورد اتصال
x530 يا r501 اديفير به دستگاههاي دي وي دي پلير صحبت كرده اند ولي وقتي كه چند ريويو از اونها رو ديدم
مثل اينكه تنها داراي شش ورودي تفكيك شده براي ستلايتهاي مختلف و ساب ووفر است چطور ميشه انها رو به
دي وي دي پليري كه تنها خروجي چپ و راست داره اتصال داد
پيشاپيش از راهنمايي شما ممنونم

دوست من اسپیکر :cool: R 501 مرودی اپتیکال داره خیالت راحت:p :p :p :cool:

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
actors جان . اين مدل اسپيكر اديفايري كه شما مي گي تو بازار نتونستم پيدا كنم.البته گفتن ده روز ديگه مي ياد منتها فروشنده اش گفت ورودي ديجيتال يا اپتيكال نداره كه من بتونم دوتا كانال بهش بدم و 5 تا خروجي بگيرم. البته شايدم اطلاعات اون درست نبوده. به هر حال هنوز تو كفيم! :wacko:
در ضمن يه ماركي پيدا كردم كه خيلي ناشناسه! به نام MINGO . اما قيمتاش خيلي مناسبه .مثه خيلي مارك هاي ديگه چيني هم هست و تحت ليسانس هيچ كمپاني خارجي هم نيست! نظر دوستان رو مي خواستم بدونم كه اين مدلش چطوره؟ قيمتشم 230 تومن بود.
MG-5300.jpg

بالا