dark_lord
Registered User
سلام من يه creative inspire5200 ميخوام بخرم چطوره خوبه؟كارت صدا واسش چي بگيرم؟ممنون دمتون گرم
سلام بر همگی
من یه اسپیکر ۲.۱ میخوام در حدود قیمت ۴۰ چی پیشنهاد میکونید؟
میشه هم کارت صدا فعال باشه و هم خروجی صدای روی مادربرد؟
به نظر من يه Edifier R401 بگير . من واسه خودم يکي گرفتم خيلي راضيم . يکي از چيزايي که خيلي ازش خوشم اومد اين بود که توييترش دامه . در کل نسبت به قيمتش کيفيت خيلي خوبي داره . اگه مشخصات کامل رو خواستي تو لينک زير هست . قيمتش هم 45 تومنه .
http://www.edifier.com/eng2005/product/s0030_01.htm
40 اعلام می کنن،5 تومن گرون خریدی
آره عزیز میشه
2سال پيش از نمايندگيهايِ ،احتمالا رايان بدر،حدود 200 ميداد...اقا چرا اصلا برخي اسپيكرهاي logitech تو بازار ما وجود خارجي نداره؟
يكي ميگفت logitech تحريم كرده بازار ايران رو؟! نميدونم حالا اين گفته تا چه حد صحت داره..من فقط تو يه فروشگاه تو پاساژ ايران تونستم تنوع محصولات logitech ببينم تازه اونم
z5300 كه نداشت كلا از سري z كه محبوبترين سري اسپيكرش بشمار مياد مدل high-end
z5500 داشت كه باقيمت 370 تومن ارزش خريد برا هر كسي نداره
كسي جايي سراغ داره كه z5300 داشته باشن؟
یه نکته ای که سایدبعضی از دوستان توجه نکنن تکنولوژی Crss تو کارتهای سری Xfi شرکت کرتیو هست ،واسه شما موزیکهای استریو رو که بعضا از دو باند شنیده میشه فراگیر میکنن(شخصا تجربه نداشتم ) توضیحات بیشتر در سایت کرتیو.سلام
میخوام اس÷یکر لاجیتک 5450 5 کاناله دیجیتال بگیرم . حالا میخوام بدونم باید حتما کارت صدای مثلا کریتیو audio Xtreme بگیرم تا از کل امکانات این اس÷یکر استفاده کنم یا نه ؟
اقا چرا اصلا برخي اسپيكرهاي logitech تو بازار ما وجود خارجي نداره؟
يكي ميگفت logitech تحريم كرده بازار ايران رو؟! نميدونم حالا اين گفته تا چه حد صحت داره..من فقط تو يه فروشگاه تو پاساژ ايران تونستم تنوع محصولات logitech ببينم تازه اونم
z5300 كه نداشت كلا از سري z كه محبوبترين سري اسپيكرش بشمار مياد مدل high-end
z5500 داشت كه باقيمت 370 تومن ارزش خريد برا هر كسي نداره
كسي جايي سراغ داره كه z5300 داشته باشن؟
2سال پيش از نمايندگيهايِ ،احتمالا رايان بدر،حدود 200 ميداد...
یه نکته ای که سایدبعضی از دوستان توجه نکنن تکنولوژی Crss تو کارتهای سری Xfi شرکت کرتیو هست ،واسه شما موزیکهای استریو رو که بعضا از دو باند شنیده میشه فراگیر میکنن(شخصا تجربه نداشتم ) توضیحات بیشتر در سایت کرتیو.