جایی سراغ دارید مدلهای Altec داشته باشه؟
با بودجه متوسط، برای گوش دادن به موسیقی با کیفیت کدام مدل 2.1 را پیشنهاد میکنید ؟
لطفا مدل ارزان تا 50 هزار معرفی کنید،creative یا altec فرقی نمیکنه، برای موسیقی میخوام. BXR1121 چطوره ؟ 40000 قیمت داره، ارزش خرید داره یا دور ریختن پوله ؟
آدرس لطفا...BXR1121 عالیه ولی اگه خواستی ما میدیم 36
من دو روز پیش با اجازتون رفتم برای خرید Altec Lansing 6021 که متاسفانه پیدا نشد که نشد. انگار نسلش منقرض شده بود. و فروشنده گفت که قیمت ها بالا رفته و دیگه نمیاد. ما هم نامردی نکردیم و 5021 رو خریدیم.
من creative 7900 دارم ولی باور کنید شفافیت صداییکه این برند داره رو نمیشه با چیزی مقایسه کرد.
البته از نظر زیبایی هم خیلی بهتر از کریتیوه. درسته که مقایسه این دو درست نیست ولی به این خاطر مقایسه کردم چون حدود 1 سال صدای 7900 رو شنیده بودم.
راستی توصیه می کنم که فعلا بی خیال altec بشید .چون قیمتاش زیادی گرون شده.
5021= حدود 210 هزار تومن
6021= اگه پیدا کنید حدود 250 هزار تومن.
دوست عزیز من هم 7900 دارم
اما کارت صدا ندارم
شما تجربتون با کارت صدا بوده؟
یه کارت صدا با خروجی اپتیکال می خوام بگیرم حالا اسپیکر زیر 200 تومن چه مدل هایی وجود داره که ورودی اپتیکال داشته باشه واسه موزیک گوش کردن اسپیکررو می خوام با کیفیت خوب موزیک پخش کنه
البته edifier هم یکی داره ولی خیلی گرونه بالای 300 مدل دیگه ای نیست یعنی idome رو گشتم پیدا نکردم راستی این کارت صدای یو اس بی رو می خوام بگیرم چطوره؟ واسه لپ تاپ
http://translate.google.com/transla...ult&prev=/search?q=musiland&hl=en&newwindow=1
مدل کارت Linglong Theater III
سلام
صفحات آخر رو خوندم و به یه سری نتایجی هم رسیدم ولی بازم از اساتید محترم این سوال رو دارم
بهترین اسپیکر تا قیمت حداکثر 65 تا 70 هزار تومان. می خام یا Edifier بگیرم یا Altec lansing
توی این قیمتا و مدل های موجود بازار کدوم رو شما پیشنهاد می دید؟
قدرت صدا اصلا مهم نیست و تفکیک برام مهمتره، 2.1 یا 5.1 بودن هم مهم نیست چندان
نظرتون راجع به Edifier M3200 چیه؟
قیمتش حدوده 65 هست
از Altec چیو پیشنهاد می دید؟
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی