• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* اشتراک رایگان بازی های ps4 ******* فعلا به دلیل پر شدن اعضا . عضویت جدید نداریم *****

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
hi

please read our AD below :

ما یه طرح عالی و ۱۰۰ درصد سود ده طولانی مدت داریم ولی نیازمند سرمایه هستیم .این طرح :

*درزمینه بازیهای رایانه ای هست.

*در تخصص ماست و متفاوت با روشهای بازاری هست بنابرین ما برنده هستیم حتی اگر رقابت وجود داشته باشد!

*ریسکی معادل 0%- دارد چون مدیریت ریسک روی آن انجام شده وحداقل ۱ سال برای اجرای آن برنامه ریزی شده و کاملا در ایران استراتژیک و عملی هست.

*سرمایه ای معادل حداقل ۲۰۰ میلیون تومان برای شروع نیاز دارد البته با ۴۰۰ میلیون میتوان موثرتروسودمندتر استارت زد....بسته به سلیقه خود پس از شنیدن و دیدن طرح توجیهی میتوانید بالاتر هم سرمایه گذاری کنید!

*در هر دوره سرمایه گذاری حداکثر ۲ ماه طول می کشد و سود آن پس از پایان دوره کمتر از یک ششم نخواهد بود مثلا ۳۶۰ میلیون تومان پس از ۲ ماه حداقل ۶۰ میلیون تومان سود میدهد!با توجه به ریسکهای بالای سرمایه گذاری درایران که حتی در عرصه ساخت و ساز وجود دارد,این طرح کاملا بی نظیر است.

متوانیم جلسه ای برای ملاقات با شما دردفترمان درکرج تنظیم کنیم وطرح را برایتان توجیه کنیم ولی ترجیح میدهیم با سرمایه گذاری صحبت کنیم که حداقل ۱۰ درصد با بازیهای رایانه ای آشنا باشد تا از شراکت با ما لذت ببرد.ما کاملا در کار جدی و با صداقت و متعهد هستیم و بسیار وقت شناس و دقیق! وقتی هم برای شوخ کردن نداریم پس لطفا به وقت خودتان احترام بگذارید.در ضمن برای سرمایه خود از ما وثیقه نخواهید چون این طرح دارای شراکت متقابل است و اعتمادی یعنی طرح ارزشمند در مقابل سرمایه ارزشمند!اگر میخواستیم سند ملکی یا از این قبیل در گرو شما بگذاریم از بانک وام ملکی می گرفتیم و نیازی به سرمایه گذار نداشتیم پس لطفا قبل از تماس با ما ۲ دقیقه فکر کنید و هدف خود را مشخص کنید.

فراموش نکنید که یک ایده کاری خوب باید دارای 4 فاکتور مهم باشه تا موفق بشه:

*با هنر و نوآوری مخلوط شده باشه

*ایجاد ارزش کرده باشه

*باکیفیت وکلاس کاری و شخصیتی همراه باشه

*حتما خاص باشه نه عام

mobile number : 09387183661
family name : sadri
email address : [email protected]

با تشکر از شما

اخوی خسته نباشید ، با چهارصد میلیون هر فرد غیر باهوش و کند ذهنی میتونه در آمد و سود دهی درست و درمون داشته باشه. ایده های شیک و پیک رو همه دارن. با ایده خالی کاری پیش نمیره کسی هم این همه پولو نمیزاره تو دومن شما خیالت راحت.

farzadwar

Registered User
لایک‌ها
43
سلام و ارادت
علی آقا دیگه به ما بازی نمیدی ؟؟؟ تکلیف ما چی میشه؟؟

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام و ارادت
علی آقا دیگه به ما بازی نمیدی ؟؟؟ تکلیف ما چی میشه؟؟
داداش چرا نباید بدم ؟؟؟
شما اومدی و بهت بازی ندادم ؟؟؟
گفتی میخوام بازی و ندادم ؟؟؟
برداشت بد نکنین

Mammad Prince

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
الان من طرح رو نفهمیدم دقیق . فرض کنید من الان میخوام کال آف رو کرایه کنم .

اول باید 200 تومن بدم که یه سال میمونه دست شما . بعد هم یه 300 تومن بدم بابت ضمانت اون 15 روزی که بازی دستمه ؟

خب اگه اون 200 تومن برای یه سال رو بابت ضمانت میگیرین ؛ دیگه اون 300 هزار تومن چیه ؟

اون وقت 300 تومن رو بعد از 15 روز برمی گردونید ؟ 200 تومن رو هم بعد از یه سال ؟ یعنی سود شما فقط روی اون پولی هست که پیشتون میمونه و میتونید باهاش کار کنید ؟

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100

اول باید 200 تومن بدم که یه سال میمونه دست شما . بعد هم یه 300 تومن بدم بابت ضمانت اون 15 روزی که بازی دستمه ؟

خب اگه اون 200 تومن برای یه سال رو بابت ضمانت میگیرین ؛ دیگه اون 300 هزار تومن چیه ؟

اون وقت 300 تومن رو بعد از 15 روز برمی گردونید ؟ 200 تومن رو هم بعد از یه سال ؟ یعنی سود شما فقط روی اون پولی هست که پیشتون میمونه و میتونید باهاش کار کنید ؟

داداش 300 تا تک تومنی نه 300 هزار تومن اونم برای کرایه بازی هستش در ضمن شما باید هزینه کرایه رفت و برگشت رو خودت بدی تا اونجا که من میدونم

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

داداش فقط هزینه اشتراک هست
اون 300 از کجا اومد

Mammad Prince

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
داداش فقط هزینه اشتراک هست
اون 300 از کجا اومد

شما پست اول تون رو یه بار دیگه نگاه کنید . اول حرف از 200 تومن زدین و بعد شرایط 16 ماهه و اینا رو گفتین .

آخر کدومش درست است ؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
شما پست اول تون رو یه بار دیگه نگاه کنید . اول حرف از 200 تومن زدین و بعد شرایط 16 ماهه و اینا رو گفتین .

آخر کدومش درست است ؟
داداشی اون 200 به عنوان مثال هست
اون شرایط آخر پست فقط دریافت میشه

arash1996

Registered User
لایک‌ها
81
با far cry 4 پلمپ میتونم وارد طرح ۶ ماهه بشم یا بازم باید پول بدم؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

arash1996

Registered User
لایک‌ها
81
سلام عزيز قيمت دست ٢ بازيتون ملاك ميشه و باقيشو بايد سر بدين
من اصلا بازی رو هنوز نخریدم، خواستم بازی رو از فروشگاه های اینترنتی به آدرستون بفرستم و اولین نفری باشم که میگیرمش.
خودتون تو پست اول گفتید.

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
من اصلا بازی رو هنوز نخریدم، خواستم بازی رو از فروشگاه های اینترنتی به آدرستون بفرستم و اولین نفری باشم که میگیرمش.
خودتون تو پست اول گفتید.
اره داداش اولين نفر ميشين
اما تمام بازى هاى اك ٢٠٠ حساب ميشه و ١٥٠ سر بدين

arash1996

Registered User
لایک‌ها
81
حیف شد. اون ۱۵۰رو برای Tlou کنار گذاشتم آرشیوش کنم وگرنه پچب موجود بود. ان شاءالله ۵ 6 ماه دیگه میام تو طرح.
مرسی

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
سلام داش علی این ورا نمیام (فروش کنسول و اینا) دیدم اینجایی اومدم یه خدا قوتی بگم جون بگیری :D
یه دونه ای

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

arash1996

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
منم با کمک علی آقا به طرح اضافه شدم.