mehran0152
Registered User
- نوشتهها
- 2,654
- لایکها
- 948
حاجی شما اول با دقت بخون بعد ناراحت شو . گفتم مثل حساب قرض الحسنه میمونه این کار.قرض الحسنه دلالی و این چیزاست آیا یا کار خیر. موفق باشی
شادو ٢ ٣ روز ديگه ميادآقا چیکار داری علی آقا با پولت میخواد چکار کنه؟شاید بخواد بده آدم کش اصن
شما پولتو میدی بعد یه سال تحویل میگیری دیگه به بقیش چیکار داری آخه؟
علی آقا evil یا mordor آماده تحویل داری؟
لطف دارى داداش من مخلصتم . همين كه راضى باشين و برا پدرم يه فاتحه بفرستين همين خوبهمن که اون اوایل میترسیدم بازی دیر به دیر دستم برسه به علی گفتم میخوام خارج شم از طرح.ولی خدا میدونه نزدیک دو ماهی میشه تو طرحم خیلی خیلی از طرح و صد البته ایجاد کننده طرح راضیم.البته بعضی وقتهام باید درک کنیم اگه چند روز دیرتر یه بازی رسید دستمون ناراحت نشیم چون واقعا علی داره کار مشکلی رو مدیریت میکنه.
داداش واقعا خسته نباشی.
داداش شمارتو برام میفرستی
سلام . عزیز شماره تماستو واسم بفرست . ممنون . ضمناً شما اصفهان تشریف دارید . درسته؟
قابل توجه عزيزاني كه ميگن طرح مشكوك هست و. ازين حرف هاي ... به چند نكته توجه كنند:جالبه كه ايشون ميگه سود بانك
واقعا چى بگم
پول مردم تو بامك گذاشتم يا باهاش بازى گرفتم كه همه استفاده كنن
متاسفم برا همحين فكر هايى
اره داداشبعضیا معلومه منافعشون به خطر افتاده که تاپیک بهم میزنن[emoji6]
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
ممنون داداش بابت توضیحاتتقابل توجه عزيزاني كه ميگن طرح مشكوك هست و. ازين حرف هاي ... به چند نكته توجه كنند:
١: اينكه من توي اين همه سالي كه عضو پي تي هستم به اندازه ايشون فردي رو نديدم كه امتياز بازارچه داشته باشه و همه هم ازش راضي باشن
٢: اصلا قضيه كلاه برداري مطلق (خيلي عذر ميخوام از استارتر محترم بابت اين نوع مثال زدن) مگه توي همين توپ خونه خودمون بازي ها رو هفته اي ٢٠ تومن كرايه نميدن؟ ملت هم هر هفته ميرن با كلي هزينه راه ميگيرن بازي ها رو يه ذوقيم ميكنند كه انگار مفت گرفتند! قضيه رو كلاه برداري صد درصد هم فرض كنيم ( كه با شخصيت و اعتبار ايشون غير ممكنه) باز هم كه پول نوش جونش بشه از شير مادر هم حلال تر!يه دو دو تا ٤ تا كنيد ميبينيد با ٢٠٠ تومن ميتونيد ١٠ هفته بازي كرايه كنيد كه ميشه ٧٠ روز! ٧٠ روز كجا ٣٦٥ روز كجا!!!!!!!!!!!
من نه عضو طرح كه بخوام با چاپلوسي استارتر خودم رو بهش نزديك كنم و نه اصلا ايشون رو ميشناسم فقط ازين ناراحتم كه معرفت نجومي اين اقا رو يه عده تشكر كه نميكنند هيچ بلكه زير سوال هم ميبرند ... كاش كمي بيشتر قدرشناس بوديم ...
از استارتر عزيز هم عذر ميخوام كه توي تاپيك دخالت كردم ...
اما نميشه بعضي چيز ها رو ديد و ساكت موند
داداش هر سوالی دارین پ.خ بدین توضیح بدمسلام لیست بازیایی که دارین در حال حاضر رو برام پ.خ میکنین همینطور یکم بیشتر در مورد اشتراک سالیانه و ۶ ماهه توضیح میدیدن؟
طرحتون بنظرم جالب رسید.
من اصلا نفهمیدمسلام ببخشید از هر بازی چقدر موجود دارید مرسی و اینکه میشه مثلا برای یک بازی که 600 تومن برای یک ماه میگیرید همون بازی رو برای دو ماه تمدید کنم 1200 تومن همون روز اول دو ماهه بردارم ؟؟
من اصلا نفهمیدم
من یک بازی نزدم 600
بخونین پست اول رو داداش
مشکلی ندارهببخشید اشتباه نوشتم 400 تومن
شما زدید برای یک ماه 400 تومن میشه من همون اول کار 800 تومن بدم برای دو ماه ؟؟