- نوشتهها
- 16,055
- لایکها
- 3,146
خوش اومدبه لطف على آقا منم عضو طرح شدم
با آرزوى موفقيت
ى داداشبه لطف على آقا منم عضو طرح شدم
با آرزوى موفقيت
خوش اومدبه لطف على آقا منم عضو طرح شدم
با آرزوى موفقيت
ى داداشبه لطف على آقا منم عضو طرح شدم
با آرزوى موفقيت
ممنون داداش این تایپیک کرایه هستسلام ٬ من بازی FIFA 14 و BF4 رو دارم به درد شما میخوره اینا ؟ کاملا سالم هست اگر لازم داشتید لطفا پ.خ کنید .
سلام مخلصمسلام داش علی اینفیموس موجوده اگه نه لیست موجودیت بگو
نه داداش موجود استسلامخسته نباشید . میخواستم بدونم با LAST میتونم عضو بشم باقیش هم بدم. در هر صورت لطف میکنید شماره تماس و حساب پخ کنید ممنون
لطف میکنید شماره تماس و حساب رو پخ کنیدنه داداش موجود است
علی جان من میخوام وارد طرح بشم بی زحمت لیست عناوین موجود رو اعلام کنیننه داداش موجود است
میشه لطفا شماره تماس و حساب پخ کنید.ممنوننه داداش موجود است
علی جان من میخوام وارد طرح بشم بی زحمت لیست عناوین موجود رو اعلام کنین
بعدش امکان فرستادن از راه دور هست دیگه؟
میشه لطفا شماره تماس و حساب پخ کنید.ممنون
خوش اومدی به گروه داداشسلام با تشکر از علی آقا من هم عضو شدم
سلام داداشخب منم لست رو دیشب تموم کردم
علی آقا لست رو برنمیداری جای اشتراک نه؟
لیست بازیهای موجود رو میشه برام پی.ام کنی؟
سودش برای علی آقا مثل سود حساب های قرض الحسنه بانک ها هست واسه خود بانک هاعزيز من متوجه نشدم اين طرح سودش واسه شما چيه؟! شما كه ٢٠٠ تومنم بعد يك سال پس ميدين!!!! من كاملا گيج شدم ميشه به من پ خ. بدي توضيح بدي؟ براي هر بازي بايد هزينه داد واسه كرايه؟ يا همين ٢٠٠ تومنه وديعه هست فقط؟!
با پست پيشتاز ميدين؟ هزينه پست چقدر هست؟
لطف دارى داداشمن موضوع رو خودم فهميدم فقط مستونم بگم خيلي مردي همين ... امتياز بازارجه ات هم اونقدر بالاست كه از رييس جمهور مملكت بيشتر قابل اعتمادي! فقط ادم عذاب وجدان ميگيره تو يه سال اين همه مزاحمت شه و هيچ سوديم نكني ... خيلي با معرفتي ...
جالبه كه ايشون ميگه سود بانكنه عزيز سود قرض الحسنه چيه موش چقدره تا كله پاچش باشه ... ٢٠٠ تومن چقدر سود در سال ميده كه اين همه طرف زحمت بكشه ... فقط مردونگي داره ميكنه همين ...