- نوشتهها
- 16,055
- لایکها
- 3,146
سالار فعلا فقطسلام. خسته نباشى على آقا
بازى watchs dog,metal gear,call of duty به کارتون مياد ؟
براي عضويت .اگه امکانش هست.
مرسى
اويل
درايوكلاب
سالار فعلا فقطسلام. خسته نباشى على آقا
بازى watchs dog,metal gear,call of duty به کارتون مياد ؟
براي عضويت .اگه امکانش هست.
مرسى
علی آقا آخه این درایور کلاب مالی نیست نمرات پایینی گرفته متاش 71 هست منم شنیدم فقط آنلاین خوبی داره آفلاینش محدود هست، اویل هم که بالا میگن اینجا 240تومن قیمت میدن، ولی شاودو آف موردور فکر کنم خواهان بیشتری داره اگه دو تا نسخه باشه بهتر نیست؟!اهان نه اون موجود است
درايو كلاب
اويل بگير
بله داداش اومدهEvil مگه اومده ؟
اره داداش اما موجود است اين ٢علی آقا آخه این درایور کلاب مالی نیست نمرات پایینی گرفته متاش 71 هست منم شنیدم فقط آنلاین خوبی داره آفلاینش محدود هست، اویل هم که بالا میگن اینجا 240تومن قیمت میدن، ولی شاودو آف موردور فکر کنم خواهان بیشتری داره اگه دو تا نسخه باشه بهتر نیست؟!
پ.خ شدسلام علی آقا یکی از دوستانم میخواد عضو طرح بشه ولی الان اینترنیت نداره بیاد اینجا میخواد اویل ویتین رو بگیره گفت اگه میشه شماره تماس بدید باهاتون هماهنگ کنه الان رفته بازی رو سفارش بده.
من در خدمتتم داداشسلام و ارادت خدمت دوستان
ما هم به لطف علی آقا وارد طرح شدیم انشاا... بخوبی پیش بره و بقیه دوستان هم اضافه بشن
تشکر از صاحب طرح و آرزوی موفقیت واسه ایشون و همکاراشون
اره داداش یه بازی میگیزی 1 ماه دستته زودتر تموم شد برگشت میدیآقا این شرایطی که نوشتی : کرایه 1 بازی برای 1 ماه سالی 350 چطوریه دقیقا؟
یعنی در سال فقط 12 تا بازی اونم دقیقا به مدت یکماه میشه کرایه کرد؟چطوریه اوضاعش؟
من سرعت بازیم شدید پایینه
مخلصم اسمتون تو لیست قرار گرفت داداشevil within هم اضافه شد
ممنون از علی آقا
بله داداش پيام دادمآقا بی زحمت شمارتو پ.خ میکنی؟
من یه چندتا سوال باهام داشتم . پدرم سر تعویض بازی رسما در اومده
بعد توی ایسام هم آگهی دادین دیگه؟
با دو دوست دیگه مشورت شد و این اشتراک طلایی اضافه شدمن با علی آقا صحبت کردم دیشب گفتم اگر امکانش هست یه طرح پرمیوم یا اشتراک طلایی به این طرح اضافه کنه گفتن باید اینجا مطرح کنم ببینیم استقبال میشه یا نه
مشترکین طرح طلایی مدت زمان بیشتری میتونن بازی دستشون باشه و همچنین برای دریافت بازی تو الویت هستن
نظرتون چیه؟
من در خدمتتونممن میخوام تو این طرح عضو بشم