• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* اشتراک رایگان بازی های ps4 ******* فعلا به دلیل پر شدن اعضا . عضویت جدید نداریم *****

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26
سلام.
خیلی طرح خوبیه ، معمولاً آدم بیشتر بازی هارو (به غیر از فیفا و ...) یک بار تا تش میره و دیگه به درد نمیخوره ...
اینجوری آدم سالی 2 تا بازی میخره بقیرو اینجوری میگیره ...
PS4 رو که همین روزا گرفتم مزاحمتون میشم :general601:
فقط یه سوال برا من پیش اومده ، با این کار چی گیر شما میاد ؟ اینجوری بیخودی الاف میشید ...

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام.
خیلی طرح خوبیه ، معمولاً آدم بیشتر بازی هارو (به غیر از فیفا و ...) یک بار تا تش میره و دیگه به درد نمیخوره ...
اینجوری آدم سالی 2 تا بازی میخره بقیرو اینجوری میگیره ...
PS4 رو که همین روزا گرفتم مزاحمتون میشم :general601:
فقط یه سوال برا من پیش اومده ، با این کار چی گیر شما میاد ؟ اینجوری بیخودی الاف میشید ...
دنبال سود نیستم
دنبال کوتاه کردن دست دلال ها هستم که فقط دنبال فروش هستن
شاید بین ما هم جا افتاد که میشه کاری رایگان انجام داد

Persian PS4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
جا داره تشکر کنم از این طرح و هدفش ، بازی middle earth هم اضافه شده ، واقعا حال کردم ، من خودمبه عنوان یک فروشنده و گیمر تو طرح دوستمون شرکت کردم چون واقعا خوبه ، کسی هم نمیخواد تهمت نزنه ، ایشون نمیتونه پول بده به شما واسه ضمانت که
الانم کسی فکر کنه که بهم گفته شده تا اینو اینجا بدم جسارتا بی فکره
من خودمم میخوام کمک کنم ، پس لطفا کاری نکنید که سرد شیم
مرسی

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
جا داره تشکر کنم از این طرح و هدفش ، بازی middle earth هم اضافه شده ، واقعا حال کردم ، من خودمبه عنوان یک فروشنده و گیمر تو طرح دوستمون شرکت کردم چون واقعا خوبه ، کسی هم نمیخواد تهمت نزنه ، ایشون نمیتونه پول بده به شما واسه ضمانت که
الانم کسی فکر کنه که بهم گفته شده تا اینو اینجا بدم جسارتا بی فکره
من خودمم میخوام کمک کنم ، پس لطفا کاری نکنید که سرد شیم
مرسی
به گروه خوش اومدى داداش

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26
سلام.
شرمنده داداش ، برام یه سوالی پیش اومده:
اگه طرف تو "كرايه بازى ١ عدد برا ١٥ روز" شرکت کنه و بازی رو مثلاً تو 2 روز تموم کنه و بخواد پس بده ، باید 13 رو دیگه هم صبر کنه ، یا میتونه یه بازی دیگه بگیره؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
بازى
سلام.
شرمنده داداش ، برام یه سوالی پیش اومده:
اگه طرف تو "كرايه بازى ١ عدد برا ١٥ روز" شرکت کنه و بازی رو مثلاً تو 2 روز تموم کنه و بخواد پس بده ، باید 13 رو دیگه هم صبر کنه ، یا میتونه یه بازی دیگه بگیره؟
نه داداش چرا ١٣ روز پس بدين برسه يه بازى ديگه ميگيرين

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
سلام داداش اون بازی هایی که گفنم نمیخوای سلفشم باز نشده حتی

hamid30001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام علی اقا خسته نباشید ممنون برای کاری که دارید انجام میدی یک خواهش داشتم ازتون میشه من 200 تومن رو بدم هر دفعه بازی که میفرستید پول پست رفت و برگشت با شما باشه اخه بودجه ام نمیرسه.

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
سلام علی اقا خسته نباشید ممنون برای کاری که دارید انجام میدی یک خواهش داشتم ازتون میشه من 200 تومن رو بدم هر دفعه بازی که میفرستید پول پست رفت و برگشت با شما باشه اخه بودجه ام نمیرسه.
داداش نون اضافه نوشابه نمیخوای ؟
اینجوری که سود بهش نمیرسه هیچ ضررم میشه براش !!

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
آخی فقط پول پست همین کاربر رو بدید گناه داره ، صداقتش منو یاد بچه دبستانی ها میندازه:)

abolfazl97

Registered User
لایک‌ها
20
داداش شما برای چی PS4 گرفتی خب میرفتی یک عدد کنسول دوست داشتنی امپراطور میگرفتی با خیال راحت بازی میکردی

amir-124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
من فکر کنم منظور ایشون این بود که 200 رو که قراره بعد از یک سال برگردونن از روی همون پول پست رو بدن و آخر کار پول پستها رو از 200 کم کنن و برگردونن

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
داداش يه سوال خدايي از پولى كه ميدين ١ ريال تو جيب من ميره ؟؟؟
اينجور بايد از جيبمم بزارم

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
من فکر کنم منظور ایشون این بود که 200 رو که قراره بعد از یک سال برگردونن از روی همون پول پست رو بدن و آخر کار پول پستها رو از 200 کم کنن و برگردونن
نميدونم منظورشون اين بود يا نه

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
قرعه كشى ماه اول انجام شد و پين ٥ تومانى براى برنده ارسال شد

برنده ماه اول اقاى موحدى

aliheidari2520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
آخی فقط پول پست همین کاربر رو بدید گناه داره ، صداقتش منو یاد بچه دبستانی ها میندازه:)

خب شما خودت پول پست ایشونو بده :D

خرج که از کیسۀ مهمان بُوَد
حاتم طایی شدن آسان بود
;)

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
این که مدت کرایه بازی های جدید رو 10 روز کردی خیلی خوبه ولی لطفا برای بازی های دارای بخش مولتی پلیر قوی بذار همون 14 روز باشه.
مثلا بازی مثل دستینی یا call of duty و یا بتلفیلد که هم بخش داستانی و هم مولتی قوی دارن 10 روز واقعا کمه.(من و خیلیای دیگه روزی 2 ساعت بیشتر وقت نمیکنیم بازی کنیم تو 10 روز بخش داستانی رو هم نمیشه تموم کرد.تازه من سه روز درهفته رو ازصبح تا شب کلاس دارم)

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
این که مدت کرایه بازی های جدید رو 10 روز کردی خیلی خوبه ولی لطفا برای بازی های دارای بخش مولتی پلیر قوی بذار همون 14 روز باشه.
مثلا بازی مثل دستینی یا call of duty و یا بتلفیلد که هم بخش داستانی و هم مولتی قوی دارن 10 روز واقعا کمه.(من و خیلیای دیگه روزی 2 ساعت بیشتر وقت نمیکنیم بازی کنیم تو 10 روز بخش داستانی رو هم نمیشه تموم کرد.تازه من سه روز درهفته رو ازصبح تا شب کلاس دارم)
داداش این بازی ها که فرمودین 15 روزه هست

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
خب شما خودت پول پست ایشونو بِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِده :D

خرج که از کیسهّّّّّّ مهمان بُوَد
حاتم طایی شدن آسان بود
;)
جواب تو شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــعر شماست:general304:
به خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاطر گل روِی شـــــــــِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّّّّّّّّّّّّّّّّّّـــــــــما چُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُشمَََََََََََََََََََََ

بالا