• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* اشتراک رایگان بازی های ps4 ******* فعلا به دلیل پر شدن اعضا . عضویت جدید نداریم *****

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
سلام استارتر عزیز 10 تا بازی ps4 دارم صفر میگم صفر یعنی اصلا باز نشده چون اهل سونی نیستم کنسول رو جدا فروختم داییم از قطر اورده بود شما که این کاره میدونی هر بازی 180 تومن کم کم هست
ولی من خیلی خوب میدم خواستی پخ کن لیت میکنم اسماشونو

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33
سلام استارتر عزیز 10 تا بازی ps4 دارم صفر میگم صفر یعنی اصلا باز نشده چون اهل سونی نیستم کنسول رو جدا فروختم داییم از قطر اورده بود شما که این کاره میدونی هر بازی 180 تومن کم کم هست

lovermahdi3

Registered User
لایک‌ها
33

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
پ.خ كن

aliheidari2520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
آقا یه پیشنهاد
بازیایی که مثلا پست شده واسه تهران ... اگه نفر بعدی لیست تون هم مثلا همون تهران بود، به هم معرفی شون کن برن از هم بگیرن دیگه ... دوباره دیسک نیاد اصفهان و برگرده

ali barca

Registered User
لایک‌ها
28
آقا یه پیشنهاد
بازیایی که مثلا پست شده واسه تهران ... اگه نفر بعدی لیست تون هم مثلا همون تهران بود، به هم معرفی شون کن برن از هم بگیرن دیگه ... دوباره دیسک نیاد اصفهان و برگرده
این پیشنهاد خیلی خوبی هست

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
آقا یه پیشنهاد
ممنون بابت پيشنهادت ، داداش همين الان هم داريم همين سيستم را اجرا ميكنيم

aliheidari2520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
آقا شماره تلفن ات رو لطف میکنی پ.خ کنی ؟ ممنون

rezaya_67

Registered User
لایک‌ها
73
سلام ببخشید من متوجه نشدم هر چی پست ها رو خوندم :D
بنده 200 هزار ت میدم برای یک سال و هر 15 روز شما یک بازی به بنده میدین؟
بعد از یک سال هم پول بنده رو پس میدین و بنده هیچ پولی بابت بازی به شما نمیدم؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام ببخشید من متوجه نشدم هر چی پست ها رو خوندم :D
بنده 200 هزار ت میدم برای یک سال و هر 15 روز شما یک بازی به بنده میدین؟
بعد از یک سال هم پول بنده رو پس میدین و بنده هیچ پولی بابت بازی به شما نمیدم؟
اره داداش دقيقا درسته

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
ما اگه هر بازی که بخواهیم شما دارید؟ یعنی مثلا اگه بگیم فیفا ۱۵ بگیم شما نمیگید دست یکی دیگست؟ از هر بازی چند دارید؟
با تشکر

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام
ما اگه هر بازی که بخواهیم شما دارید؟ یعنی مثلا اگه بگیم فیفا ۱۵ بگیم شما نمیگید دست یکی دیگست؟ از هر بازی چند دارید؟
با تشکر
عزيز اين طرح رايگانه چه انتظاراتى دارين شما
مجانى ميخواين بازى كنين بدون هيچ هزينه اى انتظار دارين همه چى هم اماده باشه ؟؟؟ از هر بازى ١٠ تا هم باشه ممكنه ١٠ تاش بيرون باشه و تو نوبت باشين
من واقعا برام قابل هضم نيست طرح رايگان و مجانى واقعا اينقدر بايد انتظارات بالا باشه ؟؟؟
به جا اينكه دعاى خير پشت سر من باشه برا رايگان دادن و استفاده بازى انتظار دارين كه هر بازى خواستين در اختيارتون همون زمان باشه

به خدا زده به سرم كلا تعطيل كنم طرح را
شما باز خوب هستين
اون يكى اقا اومده ميگه ضمانت ميكنى تا بازى اومد اول به من بدى
اون يكى اومده ميگه ضمانت پولمو بده
خدا واقعا چى بايد بگم سرمو بكوبم تو اين ميز جلوم

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
عزيز اين طرح رايگانه چه انتظاراتى دارين شما
مجانى ميخواين بازى كنين بدون هيچ هزينه اى انتظار دارين همه چى هم اماده باشه ؟؟؟ از هر بازى ١٠ تا هم باشه ممكنه ١٠ تاش بيرون باشه و تو نوبت باشين
من واقعا برام قابل هضم نيست طرح رايگان و مجانى واقعا اينقدر بايد انتظارات بالا باشه ؟؟؟
به جا اينكه دعاى خير پشت سر من باشه برا رايگان دادن و استفاده بازى انتظار دارين كه هر بازى خواستين در اختيارتون همون زمان باشه

به خدا زده به سرم كلا تعطيل كنم طرح را
شما باز خوب هستين
اون يكى اقا اومده ميگه ضمانت ميكنى تا بازى اومد اول به من بدى
اون يكى اومده ميگه ضمانت پولمو بده
خدا واقعا چى بايد بگم سرمو بكوبم تو اين ميز جلوم
چرا انقدر عصبانی میشید عزیز من؟(انتظار چنین برخوردی رو نداشتم واقعا) خو طرح غیر رایگان میخرم منکه میخواستم اون طراح ۳۵۰ تومنی رو بخرم که ۱۵۰ تومن برای شما میشه.فدای سرتون یه طرح پولی میگیرم
با تشکر

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
چرا انقدر عصبانی میشید عزیز من؟(انتظار چنین برخوردی رو نداشتم واقعا) خو طرح غیر رایگان میخرم منکه میخواستم اون طراح ۳۵۰ تومنی رو بخرم که ۱۵۰ تومن برای شما میشه.فدای سرتون یه طرح پولی میگیرم
با تشکر
طرح پولي بگيرين كسى جلوتونو نگرفته
هيچ ١٥٠ برا من نميمونه بعد ١ سال كل پولتون بر ميگرده

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
طرح پولي بگيرين كسى جلوتونو نگرفته
هيچ ١٥٠ برا من نميمونه بعد ١ سال كل پولتون بر ميگرده
دوست من چرا اینجوری برخورد میکنین آخه؟ من کاری با شما کردم؟ اصلا انتظار چنین برخوردی از کاربری با سابقه شما نداشتم
درضمن منظورم از طرح پولی همون طرح ۳۵۰ تومنی شما بود . فکر کردم ۱۵۰ تومن گیر شما میاد گفتم شما هم یه سودی بکنید. پیش داوری نکنید لطفا
با تشکر

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دوست من چرا اینجوری برخورد میکنین آخه؟ من کاری با شما کردم؟ اصلا انتظار چنین برخوردی از کاربری با سابقه شما نداشتم
درضمن منظورم از طرح پولی همون طرح ۳۵۰ تومنی شما بود . فکر کردم ۱۵۰ تومن گیر شما میاد گفتم شما هم یه سودی بکنید. پیش داوری نکنید لطفا
با تشکر
كسى بياد به شما بگه ٣٥٠ تومان ميكيرى ١٥٠ مال خودته در صورتى كه اخر اشتراك همون ٣٥٠ را برگشت ميدين چه برخوردى ميكنين ؟؟؟

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
كسى بياد به شما بگه ٣٥٠ تومان ميكيرى ١٥٠ مال خودته در صورتى كه اخر اشتراك همون ٣٥٠ را برگشت ميدين چه برخوردى ميكنين ؟؟؟
دوست عزیز وقتی دارم میگم فکر کردم ۱۵۰ به خودتون میدادم یعنی دویست پس میگرفتم نه ۳۵۰ فکر نکنم انقدر درکش سخت باشه. واقعا حالمو گرفتی با این برخورد بدت
براتون متاسفم که بدون هیچ دلیلی از کوره در میرید

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دوست عزیز وقتی دارم میگم فکر کردم ۱۵۰ به خودتون میدادم یعنی دویست پس میگرفتم نه ۳۵۰ فکر نکنم انقدر درکش سخت باشه. واقعا حالمو گرفتی با این برخورد بدت
براتون متاسفم که بدون هیچ دلیلی از کوره در میرید
دوست عزيز تو پيام اولتون كجا گفتين وقتي عصبى شدم گفتين برداشتتون اشتباه بوده
منم متاسفم بدون سوال درست همچين حرفايى زدين

بالا