دوست عزیزم من از شما خواهش میکنم کوتاه بیاین و این بحث رو ادامه ندین آخرش هیچ سودی ندارهدوست عزيز تو پيام اولتون كجا گفتين وقتي عصبى شدم گفتين برداشتتون اشتباه بوده
منم متاسفم بدون سوال درست همچين حرفايى زدين
دوست عزیزم من از شما خواهش میکنم کوتاه بیاین و این بحث رو ادامه ندین آخرش هیچ سودی ندارهدوست عزيز تو پيام اولتون كجا گفتين وقتي عصبى شدم گفتين برداشتتون اشتباه بوده
منم متاسفم بدون سوال درست همچين حرفايى زدين
دوست من بحث سر سود و ضرر نیست که. من یک سوال کردم .هیچ کست انتظار چنین جوابی رو نداره اونم از یه کاربری با سابقه ای.من اگه اشتباهی کردم عذر خواهی میکنمدوست عزیزم من از شما خواهش میکنم کوتاه بیاین و این بحث رو ادامه ندین آخرش هیچ سودی نداره
درستهدوست عزیزم من از شما خواهش میکنم کوتاه بیاین و این بحث رو ادامه ندین آخرش هیچ سودی نداره
منکه ضمانت نخواستم سوال پرسدم از هر بازی چند تا دارید یا نه؟ من گفتم شما حتما ۲۰۰ تومن نگاه میدارید ۱۵۰ تومن هم اگه هر بازی رو برای یه ماه میخوایم برای خودتونه.گفتم اشکالی نداره و پرداخت میکنم.جرم که نیست بخوام به خاطر خدمات بهتون مبلغی بدم. و باز هم دلیل عصابنیت رو نمیفهمم.یک سوال ساده انقدر عصبانیت نمیخواددرسته
ايشون اومده پيام داده تضمين و ضمانت ميخواد برا چيز رايگان تازه پست بعدى ميگه ١٥٠ ميره تو جيب من
من از كوره در رفتم و جواب ميدم بعدش ميگه اشتباه از من بوده و فكر اشتباه كردم اخرش بدهكار هم شدم كه چرا جواب دادم
علی آقای گلدرسته
ايشون اومده پيام داده تضمين و ضمانت ميخواد برا چيز رايگان تازه پست بعدى ميگه ١٥٠ ميره تو جيب من
من از كوره در رفتم و جواب ميدم بعدش ميگه اشتباه از من بوده و فكر اشتباه كردم اخرش بدهكار هم شدم كه چرا جواب دادم
سلام داداش شما متن پيام اولشون بخونين سوالات و لحنشون روعلی آقای گل
این دوست من یه سوال از شما پرسیده شما چرا نامه ی اعمال وا میکنی برادر من
من قبلا در مورد این تاپیک باهاش صحبت کردم راضیش کردم بیاد اینجا.
شرایط رو خوند موافقت کرد با این قضیه که 350 به شما بده طی یک سال ، 200 رو پس میگیره 150 هم میمونه برای شما.
میخواست بدونه شما چند تعداد بازی دارید که کی ازتون برداره ، نه سوالی در مورد تضمین و ضمانت کرد و نه چیز دیگه.
نمیدونم چرا اینطوری برخورد کردی شما
شرایط رو خوند موافقت کرد با این قضیه که 350 به شما بده طی یک سال ، 200 رو پس میگیره 150 هم میمونه برای شما.
میخواست بدونه شما چند تعداد بازی دارید که کی ازتون برداره ، نه سوالی در مورد تضمین و ضمانت کرد و نه چیز دیگه.
دوست گلم شما نوشتید مبلغ دویست تومن به صورت کامل برگشت داده میشه .منم فکر کردم برای کلیه طرح ها همون دویست تومن برگشت داده میشه. همینسلام داداش شما متن پيام اولشون بخونين سوالات و لحنشون رو
بعدش داداش من تو پست اول نوشتم كه كامل مبلغ را برگشت ميدم پست اول ننوشتم ؟؟؟ جرا بايد تصور كنن كه من بايد ١٥٠ بردارم برا خودم
والا این دوست ما قصد بدی نداره برادر من.سلام داداش شما متن پيام اولشون بخونين سوالات و لحنشون رو
بعدش داداش من تو پست اول نوشتم كه كامل مبلغ را برگشت ميدم پست اول ننوشتم ؟؟؟ جرا بايد تصور كنن كه من بايد ١٥٠ بردارم برا خودم
حرف شما كه ميگى نميگم دست كسى هست معنيش اين نيست كه تضمين ميخوان برا تحويل ؟؟؟سلام
ما اگه هر بازی که بخواهیم شما دارید؟ یعنی مثلا اگه بگیم فیفا ۱۵ بگیم شما نمیگید دست یکی دیگست؟ از هر بازی چند دارید؟
با تشکر
داداش به منم حق بدين هم اين توضيح پست قبل هم پول كه از كوره در برموالا این دوست ما قصد بدی نداره برادر من.
چون من که باهاش تلفنی صحبت کردم قبل پست اتفاقا به شما هم اطمینان داشت بابت این قضیه.
من خودم هم فکر کردم 200 تومن برای تمامی طرح هاتون ثابته.
تنها اتفاقی که این وسط افتاده اینه که توضیحات تاپیک یه مقدار بنظرم غیر شفاف بوده.
لُبّ مطلب : کل قضیه سوء تفاهم شده ، خلاص
خير ؟؟؟ كافيه توهين دوست عزيزداشتم یه چیزی مینوشتم مشکل رو حل کنم.اما باز چیزی ننویسم بهتره .چون اون قسمت پول هم که قصدم خیر بود اون جوری شد .همون خلاص به قول همتون بهتره.بابت مزاحمت ببخشید
جز عناوين بچه گانه همه موجود استسلام و خسته نباشید
دوست عزیز در حال حاضر چه بازی هایی رو دارید؟
خير داداش ٢ تا از يكى مقدور نيست حق ديگران از بين ميرهمثلا من یکساله دوبازی در 15 روز مشترک میشم
به طور مثال یه بازی میاد شما تعدادی که تهیه میکنید براتون مقدوره که دوتا از همون بفرستید؟
ممنون