• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* اشتراک رایگان بازی های ps4 ******* فعلا به دلیل پر شدن اعضا . عضویت جدید نداریم *****

popolos

Registered User
لایک‌ها
34
اون که همه جا همینطوریه. به یا رو نگی برای خودش همه تیکها رو میزنه 500 تومن برای آگهی تسلیم میگیره 1000 تومن برای تعیین ساعت تحویل. اینا رو میدونم اکثر دفاتر پستی از این کارا میکنن با اینکه مشتری اصلا این خدمات رو نمیخواد. ولی بازم با همه اینها دو برابر نمیشه با همه تیک ها پیشتاز شهر مجاور میشه حدود 6 تومن شهر غیر مجاور میشه 7 تومن. خلاصه دو برابر نمیشه. دو برابر پست ویژه ست که داستانش فرق میکنه و تحویلش یک روزه ست و اصلا مورد بحث ما نبود.
نمیدونم به چه زبونی بگم . اینجا برای ارسال بازی 10-11 تومن میگیرن!!

ehsan10

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
من چند وقته عضو این طرح هستم.برای هیچ بازی هم معطل نشدم.همیشه اسم دوسه تا بازی رو دادم هرکدوم موجود بود( که اکثرا همشون بودن) یکی رو انتخاب میکردم و سریع هم میفرستادن.مطمینا اگه تعداد یوزرها بالاتر بره به همون نسبت هم تعداد نسخه ها بالاتر میره.درکل با این وضع قیمتها این طرح یکی از بهترین طرحها هست. بازیهای جدید هم به این زودیها قیمتشون پایین نمیاد.پس انتظار تقریبا یک ماهه با اینکه زیاد هست ولی ارزششو داره.

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
سلام
من چند وقته عضو این طرح هستم.برای هیچ بازی هم معطل نشدم.همیشه اسم دوسه تا بازی رو دادم هرکدوم موجود بود( که اکثرا همشون بودن) یکی رو انتخاب میکردم و سریع هم میفرستادن.مطمینا اگه تعداد یوزرها بالاتر بره به همون نسبت هم تعداد نسخه ها بالاتر میره.درکل با این وضع قیمتها این طرح یکی از بهترین طرحها هست. بازیهای جدید هم به این زودیها قیمتشون پایین نمیاد.پس انتظار تقریبا یک ماهه با اینکه زیاد هست ولی ارزششو داره.
طرح عالیه حرفی توش نیست
یه ذره بازیا بیشتر بشن با کله اومدم اینجوری هم که میگین یه ماه تو نوبت مشکلی نیست بیشتر نشه حالا

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دا
طرح عالیه حرفی توش نیست
یه ذره بازیا بیشتر بشن با کله اومدم اینجوری هم که میگین یه ماه تو نوبت مشکلی نیست بیشتر نشه حالا
داداش كارى نداره ميتونين برين تو ليست انتظار مثلا بگين فلان بازى مه مياد مثلا ٢٠ روز ديگه من تو ليست ميخوامش

ehsan10

Registered User
لایک‌ها
56
طرح عالیه حرفی توش نیست
خوب البته بازی جدیدی که میاد همه دوست دارن زودتر بازیش کنن. شما فکر کن اگه 50 یوزر باشه و حداقل 40 نفر بازی رو همون اول درخواست بدن بازه طولانی میشه.
نظر من اینه که بازیهایی که تازه میان و طالب زیادی دارن برای یک هفته یا نهایتا ده روز اجاره داده بشه تا فرصت برای بقیه هم باشه تا زودتر به بازی دلخواهشون دسترسی پیدا کنن

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
خوب البته بازی جدیدی که میاد همه دوست دارن زودتر بازیش کنن. شما فکر کن اگه 50 یوزر باشه و حداقل 40 نفر بازی رو همون اول درخواست بدن بازه طولانی میشه.
نظر من اینه که بازیهایی که تازه میان و طالب زیادی دارن برای یک هفته یا نهایتا ده روز اجاره داده بشه تا فرصت برای بقیه هم باشه تا زودتر به بازی دلخواهشون دسترسی پیدا کنن
سلام پيشنهاد مناسبى هست با دوستان درميان گذاشته ميشه

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
من یه پیشنهاد بهتر دارم.
به نظر من برای بازی هایی که فقط بخش داستانی دارن و یا بخش مولتی پلیر قوی ندارن.مدت اجاره رو 5 روز کنید.مثل بازی واچ داگز یا اینفیمس و یا The evil with in که بعدا میاد.
برای بازی هایی که بخش مولتی پلیر قوی هم دارن مثل دستینی یا کال آف دیوتی و یا The last of us و.... 12 روز کنید طرح رو.
من خودم The last of us رو دو هفته داشتم.تو این دو هفته کاملا از بازی سیر شدم جوری که دیگه از بخش مولتیشم زده شدم و فروختم بازی رو.

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
من یه پیشنهاد بهتر دارم.
به نظر من برای بازی هایی که فقط بخش داستانی دارن و یا بخش مولتی پلیر قوی ندارن.مدت اجاره رو 5 روز کنید.مثل بازی واچ داگز یا اینفیمس و یا The evil with in که بعدا میاد.
برای بازی هایی که بخش مولتی پلیر قوی هم دارن مثل دستینی یا کال آف دیوتی و یا The last of us و.... 12 روز کنید طرح رو.
من خودم The last of us رو دو هفته داشتم.تو این دو هفته کاملا از بازی سیر شدم جوری که دیگه از بخش مولتیشم زده شدم و فروختم بازی رو.
داداشی اجباری به 15 روز نیست
الان خیلیا 1 هفته پس میدن

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
Last edited:

ali barca

Registered User
لایک‌ها
28
سلام استارتر عزیز شما کدوم شهر تشریف دارین......الان در حال حاضر بازی مترو ...فیفا 15 رو واسه کرایه دارین؟؟؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

ASB_BOND

Registered User
لایک‌ها
29
بازيه ما هم رسيد ... از كار دوستان ايشون
علي آقا اون بازي هم كه گفتم the evil within ١٠ اكتبر مياد
اسم من هم نوشتي تو ليست اونا كه اين بازي رو ميخوان فكر كتم أولي باشم؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
بازيه ما هم رسيد ... از كار دوستان ايشون
علي آقا اون بازي هم كه گفتم the evil within ١٠ اكتبر مياد
اسم من هم نوشتي تو ليست اونا كه اين بازي رو ميخوان فكر كتم أولي باشم؟
بله داداش تو ليست هستين

بالا