• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* اشتراک رایگان بازی های ps4 ******* فعلا به دلیل پر شدن اعضا . عضویت جدید نداریم *****

HD-BD

Registered User
لایک‌ها
6
موجوده اما کرایه هست الان
داداش پست اول بنویسی بازی در چه حالی کرایست یا آزاده
و تاریخی که کرایه تموم میشه
و نفر بعدی که تو نوبته کی هست و چند روزه قراره ببره همه برا خودشون برنامه ریزی میکنن

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
داداش پست اول بنویسی بازی در چه حالی کرایست یا آزاده
و تاریخی که کرایه تموم میشه
و نفر بعدی که تو نوبته کی هست و چند روزه قراره ببره همه برا خودشون برنامه ریزی میکنن
داداش يكى ٢ تا مشترى كه نيست

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
اين ها به مشترى هاى كه اون بازى ميخوان گفته ميشه نيازى به تايپيك و شلوغ كردنش نيست

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
استاد چطور می شه یه لیست از بازی های موجود دید؟

popolos

Registered User
لایک‌ها
34
وای که اگه همشهری بودیم چقدر این طرح عالی بود ...

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
حق با شماست ولی چون برای هر سفارش دو تا هزینه پست هست یه مقدار مشکل میشه . ولی به هر حال طرح عالی ای هست .
يعنى ١٠ تا ١٢ تومان خيلى زياده هر بازى دلت خواست مجانى بازى كنى ؟؟؟؟

popolos

Registered User
لایک‌ها
34
يعنى ١٠ تا ١٢ تومان خيلى زياده هر بازى دلت خواست مجانى بازى كنى ؟؟؟؟
داداش گل من به لحاظ شرایط خودم میگم .اداره پست شهر ما فوق العاده بی قانونه با اجازه خودش یه سری ایتم رو به هزینه پست اضافه میکنه یا به اسم پست پیشتاز هزینه پست ویژه رو میگیره . مثلا هزینه ارسال یه بازی رو حدود 10-11 تومن میگیره. اینقدر هم پوستشون کلفته که اگه فحش بارونشون هم کنی دست از این کارشون نمیکشن .تازه هر بسته ای رو بجای اینکه دو یا نهایتا سه روزه برسونن به دستم حداقل 4 یا 5 روز طولش میدن .حالا شما ببینید من چه مصیبتی دارم اینجا .:general208: گرچه با این حساب هم احتمالا یه روز توی طرحتون عضو میشم:D

Last edited:

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
داداش گل من به لحاظ شرایط خودم میگم .اداره پست شهر ما فوق العاده بی قانونه با اجازه خودش یه سری ایتم رو به هزینه پست اضافه میکنه یا به اسم پست پیشتاز هزینه پست ویژه رو میگیره . مثلا هزینه ارسال یه بازی رو حدود 10-11 تومن میگیره. اینقدر هم پوستشون کلفته که اگه فحش بارونشون هم کنی دست از این کارشون نمیکشن .تازه هر بسته ای رو بجای اینکه دو یا نهایتا سه روزه برسونن به دستم حداقل 4 یا 5 روز طولش میدن .حالا شما ببینید من چه مصیبتی دارم اینجا .:general208: گرچه با این حساب هم احتمالا یه روز توی طرحتون عضو میشم:D
دوست عزيز زمان شروع روز از زمان تحويل گرفتن بازيتون هست حتى ٤ روز طول بكشه برسه

aliheidari2520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
آقا من تو یه طرح دیگه عضو هستم ...
شما هم به نظر میرسه خودتم گیمر باشی و اگه اشتباه نکرده باشم با دو تا از دوستات دارین بازی های خودتونو رایگان به بقیه امانت میدید و فقط یه مبلغی بابت ضمانت برگشت یک ساله امانت میگیرید ( اگه غیر از اینه روشنم کن چون کنجکاو شدم :D )
ولی فقط میتونم بگم دمت گرم که فکر بقیه گیمرها هستی ♥

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
دوست عزيز زمان شروع روز از زمان تحويل گرفتن بازيتون هست حتى ٤ روز طول بكشه برسه
دوست عزیز اینطور افراد زیادن. بالاخره یه دلیلی برای خودشون پیدا میکنن که تو اینجور طرح ها شرکت نکنند. بعد میرن ده ها برابرش رو هزینه میکنن بازی رو میخرن بعدم هفته ها صبر میکنند تا یکی پیدا شه ازشون بخره برن یکی دیگه بخرن. اصولا از کار این دسته از دوستان نمیشه سر در آورد و واسه کارشون دلیل منطقی پیدا کرد. طرحتون هم خیلی خوبه ولی توجیه اقتصادی نداره. موفق باشید.

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
آقا من تو یه طرح دیگه عضو هستم ...
شما هم به نظر میرسه خودتم گیمر باشی و اگه اشتباه نکرده باشم با دو تا از دوستات دارین بازی های خودتونو رایگان به بقیه امانت میدید و فقط یه مبلغی بابت ضمانت برگشت یک ساله امانت میگیرید ( اگه غیر از اینه روشنم کن چون کنجکاو شدم :D )
ولی فقط میتونم بگم دمت گرم که فکر بقیه گیمرها هستی ♥
سلام داداش دقيقا درسته

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دوست عزیز اینطور افراد زیادن. بالاخره یه دلیلی برای خودشون پیدا میکنن که تو اینجور طرح ها شرکت نکنند. بعد میرن ده ها برابرش رو هزینه میکنن بازی رو میخرن بعدم هفته ها صبر میکنند تا یکی پیدا شه ازشون بخره برن یکی دیگه بخرن. اصولا از کار این دسته از دوستان نمیشه سر در آورد و واسه کارشون دلیل منطقی پیدا کرد. طرحتون هم خیلی خوبه ولی توجیه اقتصادی نداره. موفق باشید.
داداشى حرفت قسمت اولش كاملا درسته
اما برا اقتصادى خدا شاهده دنبال پول نيستم

aliheidari2520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
حالا یه سوال دارم
این بازی ها رو میشه آنلاین هم بازی کرد؟ یا فقط نفر اولی که خریده میتونه آنلاین بازی کنه؟ چون شنیدم بازی فیزیکی کد آنلاین داره که فقط یه نفر میتونه استفاده کنه (من خودم فقط بازی دیجیتالی گرفتم تا حالا)
البته در هر صورت احتمالا منم برای بازیای آفلاین حداقل عضو میشم :)

بالا