- نوشتهها
- 16,055
- لایکها
- 3,146
موجوده اما کرایه هست الاندستینی موجوده ؟
موجوده اما کرایه هست الاندستینی موجوده ؟
داداش پست اول بنویسی بازی در چه حالی کرایست یا آزادهموجوده اما کرایه هست الان
داداش يكى ٢ تا مشترى كه نيستداداش پست اول بنویسی بازی در چه حالی کرایست یا آزاده
و تاریخی که کرایه تموم میشه
و نفر بعدی که تو نوبته کی هست و چند روزه قراره ببره همه برا خودشون برنامه ریزی میکنن
میدونم داداشداداش يكى ٢ تا مشترى كه نيست
جز vpa و بازى هاى كودكانه هنه هستناستاد چطور می شه یه لیست از بازی های موجود دید؟
همين الانشم تنها هزينه پست هستوای که اگه همشهری بودیم چقدر این طرح عالی بود ...
حق با شماست ولی چون برای هر سفارش دو تا هزینه پست هست یه مقدار مشکل میشه . ولی به هر حال طرح عالی ای هست .همين الانشم تنها هزينه پست هست
يعنى ١٠ تا ١٢ تومان خيلى زياده هر بازى دلت خواست مجانى بازى كنى ؟؟؟؟حق با شماست ولی چون برای هر سفارش دو تا هزینه پست هست یه مقدار مشکل میشه . ولی به هر حال طرح عالی ای هست .
داداش گل من به لحاظ شرایط خودم میگم .اداره پست شهر ما فوق العاده بی قانونه با اجازه خودش یه سری ایتم رو به هزینه پست اضافه میکنه یا به اسم پست پیشتاز هزینه پست ویژه رو میگیره . مثلا هزینه ارسال یه بازی رو حدود 10-11 تومن میگیره. اینقدر هم پوستشون کلفته که اگه فحش بارونشون هم کنی دست از این کارشون نمیکشن .تازه هر بسته ای رو بجای اینکه دو یا نهایتا سه روزه برسونن به دستم حداقل 4 یا 5 روز طولش میدن .حالا شما ببینید من چه مصیبتی دارم اینجا .:general208: گرچه با این حساب هم احتمالا یه روز توی طرحتون عضو میشميعنى ١٠ تا ١٢ تومان خيلى زياده هر بازى دلت خواست مجانى بازى كنى ؟؟؟؟
دوست عزيز زمان شروع روز از زمان تحويل گرفتن بازيتون هست حتى ٤ روز طول بكشه برسهداداش گل من به لحاظ شرایط خودم میگم .اداره پست شهر ما فوق العاده بی قانونه با اجازه خودش یه سری ایتم رو به هزینه پست اضافه میکنه یا به اسم پست پیشتاز هزینه پست ویژه رو میگیره . مثلا هزینه ارسال یه بازی رو حدود 10-11 تومن میگیره. اینقدر هم پوستشون کلفته که اگه فحش بارونشون هم کنی دست از این کارشون نمیکشن .تازه هر بسته ای رو بجای اینکه دو یا نهایتا سه روزه برسونن به دستم حداقل 4 یا 5 روز طولش میدن .حالا شما ببینید من چه مصیبتی دارم اینجا .:general208: گرچه با این حساب هم احتمالا یه روز توی طرحتون عضو میشم
دوست عزیز اینطور افراد زیادن. بالاخره یه دلیلی برای خودشون پیدا میکنن که تو اینجور طرح ها شرکت نکنند. بعد میرن ده ها برابرش رو هزینه میکنن بازی رو میخرن بعدم هفته ها صبر میکنند تا یکی پیدا شه ازشون بخره برن یکی دیگه بخرن. اصولا از کار این دسته از دوستان نمیشه سر در آورد و واسه کارشون دلیل منطقی پیدا کرد. طرحتون هم خیلی خوبه ولی توجیه اقتصادی نداره. موفق باشید.دوست عزيز زمان شروع روز از زمان تحويل گرفتن بازيتون هست حتى ٤ روز طول بكشه برسه
سلام داداش دقيقا درستهآقا من تو یه طرح دیگه عضو هستم ...
شما هم به نظر میرسه خودتم گیمر باشی و اگه اشتباه نکرده باشم با دو تا از دوستات دارین بازی های خودتونو رایگان به بقیه امانت میدید و فقط یه مبلغی بابت ضمانت برگشت یک ساله امانت میگیرید ( اگه غیر از اینه روشنم کن چون کنجکاو شدم )
ولی فقط میتونم بگم دمت گرم که فکر بقیه گیمرها هستی ♥
داداشى حرفت قسمت اولش كاملا درستهدوست عزیز اینطور افراد زیادن. بالاخره یه دلیلی برای خودشون پیدا میکنن که تو اینجور طرح ها شرکت نکنند. بعد میرن ده ها برابرش رو هزینه میکنن بازی رو میخرن بعدم هفته ها صبر میکنند تا یکی پیدا شه ازشون بخره برن یکی دیگه بخرن. اصولا از کار این دسته از دوستان نمیشه سر در آورد و واسه کارشون دلیل منطقی پیدا کرد. طرحتون هم خیلی خوبه ولی توجیه اقتصادی نداره. موفق باشید.
اما برا اقتصادى خدا شاهده دنبال پول نيستم
ممنونبله متوجه شدم هدفتون پول نیست. میتونم هدفتون رو حدث بزنم. پاینده باشی.