ممنون ایشالاسلام و درود بر علی آقای گل
ایشاا... طرحتون موفق بشه و دست خیلی از دلالهای خونخوار قطع بشه از این آشفته بازار این جهنم
داداش به ضرر شما ميشه اينجور اصلا به نفع شما نيستسلام
رفیق اگه من فقط یه بازی مثلا FIFA 15 رو برای شش ماه بخوام، چه طرحی شامل حالم میشه و باید چقدر هزینه بدم و آیا این کار امکان پذیره؟
داداش روزانه بازى مياد و ميره و ساعتى بايد هر ساعت ويرايش كنمعلی جان فقط اول تایپیک
اون بازیهایی که موجود هست رو بزن مثلا چندتا از کدوم بازی موجوده برا کرایه
یا در دسترس نیست
من تا الان که بازیها اومده قبل این طرح اکثر بازیها رو خریدم و بازی کردم
دوتا بازی رو نکردم برا همین فعلا تو طرح نمیام ایشالله بازیها بیشتر بشه 100 در صد هستم طرح عالی هست
درسته داداشببخشید میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین راجب این طرح . منظورتون اینه که هر کسی که 200 تومن حق اشتراک یه سال رو پرداخت کنه دیگه بدون پرداخت هیچ هزینه ای در طول این یه سال میتونه بازی بگیره از شما ؟
یعنی دیگه برای کرایه بازی نمی خواد هیچ گونه هزینه ی دیگه ای پرداخت بشه علاوه بر این دویست تومان ؟ به ازای هر روز که این بازی دستمونه نمی خواد هیچ پولی بدیم ؟درسته داداش
فقط هزينه پست هست
اگه اصفهان هم هستين كه مياين حضورى ميگيرين
به همين راحتى
نه دیگه داداش فقط 200 تومنت پیش علی اقا میمونه تا یه سالیعنی دیگه برای کرایه بازی نمی خواد هیچ گونه هزینه ی دیگه ای پرداخت بشه علاوه بر این دویست تومان ؟ به ازای هر روز که این بازی دستمونه نمی خواد هیچ پولی بدیم ؟
ممنون داداش بابت توضيحاتتنه دیگه داداش فقط 200 تومنت پیش علی اقا میمونه تا یه سال
شما هر چقدر بازی میخوای بگیر و استفاده کن کریاه بازی نمیدی فقط هزینه رفت و برگشت پست هست
نه عزيزسلام شما تهرانید؟
من اصفهان هستم داداشنه دیگه داداش فقط 200 تومنت پیش علی اقا میمونه تا یه سال
شما هر چقدر بازی میخوای بگیر و استفاده کن کریاه بازی نمیدی فقط هزینه رفت و برگشت پست هست
هیچ پولی نمیدین فقط هزینه پست میدینمن نفهمیدم
برا یه سال من 200 تومن میدم بعد برا هر بازی باید چقد پول بدم ؟
میشه توضیح بدی؟
اون ها جلوش نوشتم اگه مثلا 2 تا بازی با هم بخواین یا ... برا 1 ماه یا ...فهمیدم
پس میگی 600 تومن و 350 و ... چیه؟
بعد چه سودی برا شما داره؟