• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* اشتراک رایگان بازی های ps4 ******* فعلا به دلیل پر شدن اعضا . عضویت جدید نداریم *****

aliheidari2520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
در ضمن داداش خیلی حال کردم با این حرکتت که بدون سود مالی برای رفاه بقیه این طرح رو راه انداختی
حالا که اینطوره، موقعایی که وقت داشته باشم هر کاری تو تهران داشته باشی (چه در مورد این طرح، چه در مورد چیزای دیگه ... ) حتی اگه کار شخصی داشتی اینجا،هر کمکی از دستم بربیاد در خدمت تم
چیزی خواستی بگیرم بفرستم یا هر کار دیگه ... خلاصه در خدمتیم
خیلی حال میکنم با آدمایی مثل شما که به فکر بقیه هستن

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
حالا یه سوال دارم
این بازی ها رو میشه آنلاین هم بازی کرد؟ یا فقط نفر اولی که خریده میتونه آنلاین بازی کنه؟ چون شنیدم بازی فیزیکی کد آنلاین داره که فقط یه نفر میتونه استفاده کنه (من خودم فقط بازی دیجیتالی گرفتم تا حالا)
البته در هر صورت احتمالا منم برای بازیای آفلاین حداقل عضو میشم :)
داداش من كد را به هيچ كسى نميدم آك هست كدش پيش خودم
كسى بخواد كد رو ٢٠ تومان بهش ميدم و استفاده ميكنه اما تا الان كسى نخواسته
من در خدمتتم داداش

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
در ضمن داداش خیلی حال کردم با این حرکتت که بدون سود مالی برای رفاه بقیه این طرح رو راه انداختی
حالا که اینطوره، موقعایی که وقت داشته باشم هر کاری تو تهران داشته باشی (چه در مورد این طرح، چه در مورد چیزای دیگه ... ) حتی اگه کار شخصی داشتی اینجا،هر کمکی از دستم بربیاد در خدمت تم
چیزی خواستی بگیرم بفرستم یا هر کار دیگه ... خلاصه در خدمتیم
خیلی حال میکنم با آدمایی مثل شما که به فکر بقیه هستن
لطف دارى داداش
متاسفانه خيلى ها فكر ميكنن كه من دارم كلاه ميزارم
٢٧٩ امتياز دارم با معاملاتى در حدود ٢٠٠ ميليون تومان اونوقت محتاج ٢٠٠ تومان هستم كه بخوام بالا بكشم كه مياد تو تايپيك من ميگه مشكوك ميزنى
متاسفانه كار اينجورى كه دوستداران بازى به جا هزينه هاى گزاف بخوان استفاده رايگان خوب از بازى با شرايط خوب بكنن از ديد بعضى ها خراب شدن و مشكوك بودن منه
يا يه اقايى اومده ميگه من يك ساله بگيرم اشتراك
چه تضمينى هست تمام بازى ها رو بگيرم و بازى كنم
خدايى چه جوابى بايد من بدم ؟؟؟؟ بعضى دوستان واقعا نا اميد ميكنن ادمو كارى بكنه كه ٤ نفر برا بازى كردن و لذت بردن منو دعا كنن

popolos

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز اینطور افراد زیادن. بالاخره یه دلیلی برای خودشون پیدا میکنن که تو اینجور طرح ها شرکت نکنند. بعد میرن ده ها برابرش رو هزینه میکنن بازی رو میخرن بعدم هفته ها صبر میکنند تا یکی پیدا شه ازشون بخره برن یکی دیگه بخرن. اصولا از کار این دسته از دوستان نمیشه سر در آورد و واسه کارشون دلیل منطقی پیدا کرد. طرحتون هم خیلی خوبه ولی توجیه اقتصادی نداره. موفق باشید.
داداش این چه حرفیه ؟ شما که جای ما نیستی پست مافیایی اینجا رو ببینی ؟ خودشیرینی با تخریب بقیه اصلا کار درستی نیست داداش . (با عرض معذرت از استارتر عزیز ولله من از حرفام منظوری نداشتم و از همون اول هم گفتم طرح شما عالیه و ایکاش منم شرایط ثبت نام توشو داشتم . من نمیدونم کجای حرفام غیر منطقی بود؟؟!! )

aliheidari2520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
لطف دارى داداش
متاسفانه خيلى ها فكر ميكنن كه من دارم كلاه ميزارم
٢٧٩ امتياز دارم با معاملاتى در حدود ٢٠٠ ميليون تومان اونوقت محتاج ٢٠٠ تومان هستم كه بخوام بالا بكشم كه مياد تو تايپيك من ميگه مشكوك ميزنى
متاسفانه كار اينجورى كه دوستداران بازى به جا هزينه هاى گزاف بخوان استفاده رايگان خوب از بازى با شرايط خوب بكنن از ديد بعضى ها خراب شدن و مشكوك بودن منه
يا يه اقايى اومده ميگه من يك ساله بگيرم اشتراك
چه تضمينى هست تمام بازى ها رو بگيرم و بازى كنم
خدايى چه جوابى بايد من بدم ؟؟؟؟ بعضى دوستان واقعا نا اميد ميكنن ادمو كارى بكنه كه ٤ نفر برا بازى كردن و لذت بردن منو دعا كنن

خیلی راحت بگو خب شما شرکت نکن ... کسی که برای خدمات رایگان هم تضمین میخواد دیگه نباید بهش اصلا اعتنا کرد

∑!sЂ

Registered User
لایک‌ها
376
داداش ناراحت نشیا ولی مثلا من بیشتر بازیا رو کردم 4-5 تاش رو انجام ندادم حالا بیام شرکت کنم بگی مثلا این بازی که میخوای کرایست یه ماه دست فلانیه بعد اونم رزرو دست فلانیه این یعنی دوماه اون بازی که من میخوام نیست
هم یه تعداد بازیها اول کار هست و کمه هم اینکه امار درست درمونی اول پست نزاشتی که بدونیم کدوم بازی در دسترسه از هر بازی چند تا هست و این چیزا
والا طرح حرفی توش نیست عالیه و کاری که میکنی واقعا کار تکی هست

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
داداش ناراحت نشیا ولی مثلا من بیشتر بازیا رو کردم 4-5 تاش رو انجام ندادم حالا بیام شرکت کنم بگی مثلا این بازی که میخوای کرایست یه ماه دست فلانیه بعد اونم رزرو دست فلانیه این یعنی دوماه اون بازی که من میخوام نیست
هم یه تعداد بازیها اول کار هست و کمه هم اینکه امار درست درمونی اول پست نزاشتی که بدونیم کدوم بازی در دسترسه از هر بازی چند تا هست و این چیزا
والا طرح حرفی توش نیست عالیه و کاری که میکنی واقعا کار تکی هست
تصميم با شماست

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
والا این طرحها که هست به نظر بنده ی حقیر از عالی هم اونور تر هستن و در حد بی نظیر چون واقعا به نفع مشتری هست ولی مشکل اصلی که همشون دارن تعداد محدود بازیها و مدت منتظر موندن تو صف برای خرید اونهاست
مثلا 20 روز دیگه evil within قراره بیاد . ممکنه شما دیر خبردار بشی و بازی از دستت بپره ، نتیجه اینه که باید بری تو یه صف بلند بالا برای دریافت که اگر خیلی خوش شانس باشی 2 ماه دیگه دستت برسه
اگر مثلا هنگام ریلیز بازی 5 تا 6 تا نسخه از بازی موجود باشه و کلا 20 تا متقاضی مثلا خوب میشه فکر کرد که نسبت زمانی که تقاضای یه بازی رو داری تا وقتی که دریافتش میکنی معقوله ولی بعید میدونم استارتر محترم بیاد همچین پیش زمینه ای رو پیاده کنه که مثلا بازی ای که روز اولش کم کم 250 تومن قیمت خورده رو یهو 5 6 تا ازش بخره تا بقیه بتونن استفاده کنن
یه بابایی بود ps4 next gen club یا همچین چیزی ، سایتش رو ببینین کرکره خندست :D از یه بازی نهایت 3 نسخه داره بازی های خوبش هم همیشه تحت امانت هستن و همیشه یه صف بلند والا در انتظار بازی

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
والا این طرحها که هست به نظر بنده ی حقیر از عالی هم اونور تر هستن و در حد بی نظیر چون واقعا به نفع مشتری هست ولی مشکل اصلی که همشون دارن تعداد محدود بازیها و مدت منتظر موندن تو صف برای خرید اونهاست
مثلا 20 روز دیگه evil within قراره بیاد . ممکنه شما دیر خبردار بشی و بازی از دستت بپره ، نتیجه اینه که باید بری تو یه صف بلند بالا برای دریافت که اگر خیلی خوش شانس باشی 2 ماه دیگه دستت برسه
اگر مثلا هنگام ریلیز بازی 5 تا 6 تا نسخه از بازی موجود باشه و کلا 20 تا متقاضی مثلا خوب میشه فکر کرد که نسبت زمانی که تقاضای یه بازی رو داری تا وقتی که دریافتش میکنی معقوله ولی بعید میدونم استارتر محترم بیاد همچین پیش زمینه ای رو پیاده کنه که مثلا بازی ای که روز اولش کم کم 250 تومن قیمت خورده رو یهو 5 6 تا ازش بخره تا بقیه بتونن استفاده کنن
یه بابایی بود ps4 next gen club یا همچین چیزی ، سایتش رو ببینین کرکره خندست :D از یه بازی نهایت 3 نسخه داره بازی های خوبش هم همیشه تحت امانت هستن و همیشه یه صف بلند والا در انتظار بازی
داداش چرا بپره الان فيفا موجوده
چرا بايد بپره ؟؟؟ از يه بازى برا كرايه يه دونه كه موجود نيست برى تو صف بالند بالا
از بازى هاى جديد ٣ تا نسخه هست و قديمى ها ٢ تا
شما از مشتركين بپرسين تا به حال شده بيشتر از ١٥ روز تو صف باشن

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
داداش چرا بپره الان فيفا موجوده
چرا بايد بپره ؟؟؟ از يه بازى برا كرايه يه دونه كه موجود نيست برى تو صف بالند بالا
از بازى هاى جديد ٣ تا نسخه هست و قديمى ها ٢ تا
شما از مشتركين بپرسين تا به حال شده بيشتر از ١٥ روز تو صف باشن
جسارتا میتونی بگی چندتا یوزر فعال داری الان؟و تعداد نسخه ها از هر بازی؟
والا من که به شخصه از خدامه جای آگاهی کردن بازی و چونه زدن با این و اون سر تعویض و فروش و اینا با یه نفر سر و کار داشته باشم ولی از طرفی اصلا برام قابل هضم نی که مثلا یه بازی ریلیز بشه تو کف بازی هستی و شور و اشتیاقش رو داری یهو بخوای 1 ماه بری تو صف که دیگه تا اون موقع اصلا شاید حوصله اون بازی رو هم نداشته باشی
الان مثلا evil within که 22 23 روز دیگه ریلیز میشه شما چندتا نسخه ازش تهیه میکنی روز اول؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
والا من که به شخصه از خدامه جای آگاهی کردن بازی و چونه زدن با این و اون سر تعویض و فروش و اینا با یه نفر سر و کار داشته باشم ولی از طرفی اصلا برام قابل هضم نی که مثلا یه بازی ریلیز بشه تو کف بازی هستی و شور و اشتیاقش رو داری یهو بخوای 1 ماه بری تو صف که دیگه تا اون موقع اصلا شاید حوصله اون بازی رو هم نداشته باشی
الان مثلا evil within که 22 23 روز دیگه ریلیز میشه شما چندتا نسخه ازش تهیه میکنی روز اول؟
تا الان ٣٥ عضو
عرض هم كردم كه از بعضى ها ٢ نسخه بعضى ٣ تا
اين را هم در نظر داشته باشين مثلا يه بازى الان مياد مثلا يه نفر تازه يه بازى گرفته و اين مثلا شما سفارش ميدى و برعكس
به نظر من ارزش داره كه شما مثلا ١ ماه بمونى منتظر تا اينكه برى يه بازى كه تازه اومده باشه محاله تا ٢٠ روز بعدش تا ١ ماه بعدش دست ٢ گير بيارى
شما ميرى بازى اك ميخرى بعد ٢٠ روز حد اقل ٤٠ تومان تا ٥٠ ضرر ميدى كدوم خوبه ؟؟؟
نميدونم واقعا سياست شما چيه

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343

اول اینکه کرکر خنده تفکر شماست.
شما میتونی بهترش رو راه بنداز.
تا همینجاشم بیش از 40 نسخه بازی تو سایت هست که کلی بابتش هزینه شده. و در ضمن بیشتر از 25 نسخه آزاده و در امانت کسی نیست و کاربرها میتونن ازشون استفاده کنن. به نظر من شما هنوز نسل جدید رو درک نکردی جناب کرکر خنده. تو نسل جدید اگه میخوای بروز بازی کنی باید مولتی تیلیاردر باشی ، چپت پر باشه هر بازی اومده بری 250.000 پول بدی بخری.
تو اینجور طرح ها شما نباید صرف انجام بازی روز وارد بشید. حالا که تازه اول نسله ولی یه مدت که بگذره قطعا جیبت بهت اجازه نداده خیلی بازی هایی که رد شده بازی کرده باشی یا حتی همین الانشم. تو این طرح ها گیمر وارد میشه بازی هایی رو که نتونسته بازی کنه با هزینه کم بازی کنه این وسطا احتمالا بازی های جدید هم به پستش میخوره. بله همینطوری که بیای تو سایت میبینی بازی های جدید دست کاربرای دیگه ست. راه حل ساده ست. یکی از بازی هایی که بازی نکردی و آزاده میگیری همزمان میری تو لیست رزرو بازی دلخواهت. تا بازی ای که گرفتی تموم کنی بازی مورد نظرت هم آزاد شده و تبادل میشه با شما.
با پوزش از استارتر محترم.

aliheidari2520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31

هاهاهاهاها داداش من اسب پیشکشی رو که دندونشو نمیشمرن :))))))) حالا ایشون داره مجانی بازی میده ... شما میگی چرا دیر میرسه و فلان؟ :)))))))))))
من تو یه طرح دیگه عضوم که 200 تومن دادم، بازیا رو هم هر کدوم با 50-60 تومن برام میریزن رو هارد واسه خودم هم می مونه، آنلاین هم میتونم بزنم ... بازم ممکنه برام به صرفه باشه یه ماه دیرتر بازی کنم آنلاین هم نزنم، تا اینکه 60 تومن بدم ... اونوقت شما که 200 تومن باید بدی واسه بازی جدید داری واسه خودت حساب کتاب میکنی که بازی مجانی به صرفه س یا نه؟!!!! :)))))))))))))))))))))))))

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
داداش این چه حرفیه ؟ شما که جای ما نیستی پست مافیایی اینجا رو ببینی ؟ خودشیرینی با تخریب بقیه اصلا کار درستی نیست داداش . (با عرض معذرت از استارتر عزیز ولله من از حرفام منظوری نداشتم و از همون اول هم گفتم طرح شما عالیه و ایکاش منم شرایط ثبت نام توشو داشتم . من نمیدونم کجای حرفام غیر منطقی بود؟؟!! )
دوست عزیز من خود شیرینی نکردم. چون کاری مشابه ایشون انجام میدم خواستم به ایشون بگم خودشو خسته نکنه افرادی مثل شما قانع نمیشن. به هیچ وجه قصد تخریب شما رو نداشتم. شما و نظرتون کاملا محترمه. اینجای حرفتون غیر منطقیه که دور افتاده ترین نقاط ایران و تنبل ترین کارمندای اداره پست رو هم در نظر بگیریم یه بسته پیشتاز دیگه بیشتر از 4-5 روز تحویلش طول نمیکشه نه اصلا شما بگو 1 هفته. بعد آدم چنین طرح هایی رو بخاطر این مسئله رد کنه میشه غیر منطقی. بازم عرض میکنم قصد تخریب یا اهانت به شما رو نداشتم و باز هم پوزش از استارتر.

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
تا الان ٣٥ عضو
عرض هم كردم كه از بعضى ها ٢ نسخه بعضى ٣ تا
اين را هم در نظر داشته باشين مثلا يه بازى الان مياد مثلا يه نفر تازه يه بازى گرفته و اين مثلا شما سفارش ميدى و برعكس
به نظر من ارزش داره كه شما مثلا ١ ماه بمونى منتظر تا اينكه برى يه بازى كه تازه اومده باشه محاله تا ٢٠ روز بعدش تا ١ ماه بعدش دست ٢ گير بيارى
شما ميرى بازى اك ميخرى بعد ٢٠ روز حد اقل ٤٠ تومان تا ٥٠ ضرر ميدى كدوم خوبه ؟؟؟
نميدونم واقعا سياست شما چيه
والا سیاست ما جیبمونه :D برعکس خیلیا که کلا فکر و ذکرشون محاسبه سود ملته و فحش دادن بهشون من به جیب خودم و نفعی که یه چیزی برام داره فکر میکنم چه طرف حتی سود میلیاردی کنه چه ضرر میلیاردی به من ربطی نداره . علاوه بر اینها کارمند هم هستم و شاید سه برابر زمانی که یه کاربر معمولی میتونه یه بازی رو تموم کنه بازی برای من طول میکشه
مشکل اصلی اینجاست که الان تعداد بازیهای ps4 هم کمه و کارو سخت میکنه ولی اینطوری که متوجه شدم هرطوری باشه حداقل ماهی یه بازی رو میتونم بگیرم و استفاده کنم
الان صفحه اول رو خوندم . پس تا دوره تموم نشده هزینه اولیه برگشت داده نمیشه نه؟
اول اینکه کرکر خنده تفکر شماست.
شما میتونی بهترش رو راه بنداز.
تا همینجاشم بیش از 40 نسخه بازی تو سایت هست که کلی بابتش هزینه شده. و در ضمن بیشتر از 25 نسخه آزاده و در امانت کسی نیست و کاربرها میتونن ازشون استفاده کنن. به نظر من شما هنوز نسل جدید رو درک نکردی جناب کرکر خنده. تو نسل جدید اگه میخوای بروز بازی کنی باید مولتی تیلیاردر باشی ، چپت پر باشه هر بازی اومده بری 250.000 پول بدی بخری.
تو اینجور طرح ها شما نباید صرف انجام بازی روز وارد بشید. حالا که تازه اول نسله ولی یه مدت که بگذره قطعا جیبت بهت اجازه نداده خیلی بازی هایی که رد شده بازی کرده باشی یا حتی همین الانشم. تو این طرح ها گیمر وارد میشه بازی هایی رو که نتونسته بازی کنه با هزینه کم بازی کنه این وسطا احتمالا بازی های جدید هم به پستش میخوره. بله همینطوری که بیای تو سایت میبینی بازی های جدید دست کاربرای دیگه ست. راه حل ساده ست. یکی از بازی هایی که بازی نکردی و آزاده میگیری همزمان میری تو لیست رزرو بازی دلخواهت. تا بازی ای که گرفتی تموم کنی بازی مورد نظرت هم آزاد شده و تبادل میشه با شما.
با پوزش از استارتر محترم.
من نمیدونم شما مدیر مسئول اونجایی یا نه ، ولی طوری که جواب دادی قاعدتا اگر مدیر اونجا هم نباشی یه سودی داری از اونجا پس با در نظر گرفتن این نکته جواب میدم
اولا اینکه من ادعای راه انداختن چیزی رو ندارم
دوما آنچه عیان است چه حاجت به بیان است.همین الانی که دارم این پست رو میزارم نه metro نه pvz نه first light هیچکدوم موجود نیستن تعداد کل نسخه های موجود برای این 3 عنوان هم 5 تاست تازه دستینی و فیفا 15 هم تو لیست نیست علاوه بر اینا assasins creed و tomb raider هم تو لیست نیستن به همراه خیلی بازیهای دیگه مثلا call of و battle field و ... (دیگه دقیق تر نگاه نکردم)
بعدشم طرز تفکر شما طوریه که فکر میکنید حالا چون کنسول جدید هست و بازیا جدید هر بازی میاد به مذاق همه خوش میاد و میتونن بازی کنن در صورتی که تا همین الان خیلی از بازیهای ps4 مثل knak nba fifa 14 ارزش یه دقیقه وقت گذاشتن هم ندارن چه برسه بازی ای که بخواد 15 روز مشغولت کنه

هاهاهاهاها داداش من اسب پیشکشی رو که دندونشو نمیشمرن :))))))) حالا ایشون داره مجانی بازی میده ... شما میگی چرا دیر میرسه و فلان؟ :)))))))))))
من تو یه طرح دیگه عضوم که 200 تومن دادم، بازیا رو هم هر کدوم با 50-60 تومن برام میریزن رو هارد واسه خودم هم می مونه، آنلاین هم میتونم بزنم ... بازم ممکنه برام به صرفه باشه یه ماه دیرتر بازی کنم آنلاین هم نزنم، تا اینکه 60 تومن بدم ... اونوقت شما که 200 تومن باید بدی واسه بازی جدید داری واسه خودت حساب کتاب میکنی که بازی مجانی به صرفه س یا نه؟!!!! :)))))))))))))))))))))))))
رفیق من اینفیموس رو همون سه چهار روز اولی که لست آف آس اومد باهاش تعویض کردم و 50 تومن سر دادم :D نسخه فیزیکی با نسخه فیزیکی . خیلیم راحت اومدم گذاشتم تو کنسول و بازی کردم نه خبری از دیتا و میتا بود نه اکانت زدن و هزارتا مشکل دیگه . حکم پول نقد رو هم برام داره هروقت بخوام میتونم راحت بفروشمش بره . دیگه تصمیم منطقیش با خودته که کدوم به صرفه تره
باز طرح این دوستان که بازی فیزیکی رد و بدل میشه خیلی درست درمون تره این جنگولک بازیاست که هر لحظه هم ممکنه سونی براش یه تدبیری بیندیشه و جلوشو بگیره

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
استارتر محترم لطفا لیست بازیهای موجود رو برام بفرست
با تشکر

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
من نمیدونم شما مدیر مسئول اونجایی یا نه ، ولی طوری که جواب دادی قاعدتا اگر مدیر اونجا هم نباشی یه سودی داری از اونجا پس با در نظر گرفتن این نکته جواب میدم
اولا اینکه من ادعای راه انداختن چیزی رو ندارم
دوما آنچه عیان است چه حاجت به بیان است.همین الانی که دارم این پست رو میزارم نه metro نه pvz نه first light هیچکدوم موجود نیستن تعداد کل نسخه های موجود برای این 3 عنوان هم 5 تاست تازه دستینی و فیفا 15 هم تو لیست نیست علاوه بر اینا assasins creed و tomb raider هم تو لیست نیستن به همراه خیلی بازیهای دیگه مثلا call of و battle field و ... (دیگه دقیق تر نگاه نکردم)
بعدشم طرز تفکر شما طوریه که فکر میکنید حالا چون کنسول جدید هست و بازیا جدید هر بازی میاد به مذاق همه خوش میاد و میتونن بازی کنن در صورتی که تا همین الان خیلی از بازیهای ps4 مثل knak nba fifa 14 ارزش یه دقیقه وقت گذاشتن هم ندارن چه برسه بازی ای که بخواد 15 روز مشغولت کنه
خب من الان متوجه شدم شما از بررسی یه سایت اطلاعی نداری و فقط صفحه اول اون سایت رو نگاه میکنی.
همه بازی هایی که گفتی به علاوه خیلی بازی های دیگه موجود هستند. خب آدم سایت رو ورق میزنه نگاه میکنه نه اینکه فقط صفحه اولشو نگاه کنه:
لیست بازی ها: http://newgenclub.com/category/all-games/
لیست بازی ها: http://newgenclub.com/category/all-games/page/2/
لیست بازی ها: http://newgenclub.com/category/all-games/page/3/
بعدم نیازی نیست بازی ای رو 15 روز نگهداری دو روز تموم میکنی پس میدی یکی دیگه میگیری.
آقا من دیگه روم نمیشه تاپیک این دوستمون داره از مسیرش خارج میشه و بهم میخوره
اگه مطلبی هست تو تاپیک خودم مطرح کنید. http://forum.persiantools.com/threads/ps4-games-new-gen-club.584509/
استارتر گرامی خیلی خیلی عذر میخوام ازت.

popolos

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز من خود شیرینی نکردم. چون کاری مشابه ایشون انجام میدم خواستم به ایشون بگم خودشو خسته نکنه افرادی مثل شما قانع نمیشن. به هیچ وجه قصد تخریب شما رو نداشتم. شما و نظرتون کاملا محترمه. اینجای حرفتون غیر منطقیه که دور افتاده ترین نقاط ایران و تنبل ترین کارمندای اداره پست رو هم در نظر بگیریم یه بسته پیشتاز دیگه بیشتر از 4-5 روز تحویلش طول نمیکشه نه اصلا شما بگو 1 هفته. بعد آدم چنین طرح هایی رو بخاطر این مسئله رد کنه میشه غیر منطقی. بازم عرض میکنم قصد تخریب یا اهانت به شما رو نداشتم و باز هم پوزش از استارتر.
داداش بحث فقط تاخیر نیست اینجا هزینه پست دوبرابر میگیرن .

payam_mazkouri

Registered User
لایک‌ها
343
داداش بحث فقط تاخیر نیست اینجا هزینه پست دوبرابر میگیرن .
اون که همه جا همینطوریه. به یا رو نگی برای خودش همه تیکها رو میزنه 500 تومن برای آگهی تسلیم میگیره 1000 تومن برای تعیین ساعت تحویل. اینا رو میدونم اکثر دفاتر پستی از این کارا میکنن با اینکه مشتری اصلا این خدمات رو نمیخواد. ولی بازم با همه اینها دو برابر نمیشه با همه تیک ها پیشتاز شهر مجاور میشه حدود 6 تومن شهر غیر مجاور میشه 7 تومن. خلاصه دو برابر نمیشه. دو برابر پست ویژه ست که داستانش فرق میکنه و تحویلش یک روزه ست و اصلا مورد بحث ما نبود.

بالا