• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* اشتراک رایگان بازی های ps4 ******* فعلا به دلیل پر شدن اعضا . عضویت جدید نداریم *****

alireza sc

Registered User
لایک‌ها
16
استارتر عزیز میشه لیست بازیایی که کرایه نیست رو پخ کنید. احتمالا تا چند روز اینده وارد طرح میشم.

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
استارتر عزیز میشه لیست بازیایی که کرایه نیست رو پخ کنید. احتمالا تا چند روز اینده وارد طرح میشم.
سلام داداش خوب هستين
داداش بازى ها روزانه مياد و ميره
روزى كه ميخواستين عضو بشين امر كنين من بهتون ميگم چى موجود هست و كرايه نيست

alishahbazi76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام .
یه سوال به فرض مثال اگه من همین امروز بخوام یه بازی از شما بگیرم چه بازی هایی موجود هست؟خواهش می کنم حداقل چنتاش رو نام ببرید .
مرسی بابت این طرح فوق العاده خوبتون :)

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام .
یه سوال به فرض مثال اگه من همین امروز بخوام یه بازی از شما بگیرم چه بازی هایی موجود هست؟خواهش می کنم حداقل چنتاش رو نام ببرید .
مرسی بابت این طرح فوق العاده خوبتون :)
الان
واچ داگز
nba
last
اينفموس
فيفا
مترو

موجود است

drive club
شادو
و .....
كرايه هست

هفته اينده اويل هم اضافه ميشه

Domenic Santiago

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام داداش واقعا دمت گرم کارت درسته، من تازه ps4 گرفتم و قیمت این بازیها کمر گیمر رو میشکنه، با این طرحت یه حال اساسی به همه میدی، یکی از دوستان که ارادت خاصی به شما داشت به من گفت همچین طرحی گذاشتی منم با سر اومدم اینجا ، خلاصه که اجرت با حضرت کریتوس...
من یه ولفنشتاین دارم به کار آرشیوت میاد بقیش هم پول بدم که عضو بشم؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام داداش واقعا دمت گرم کارت درسته، من تازه ps4 گرفتم و قیمت این بازیها کمر گیمر رو میشکنه، با این طرحت یه حال اساسی به همه میدی، یکی از دوستان که ارادت خاصی به شما داشت به من گفت همچین طرحی گذاشتی منم با سر اومدم اینجا ، خلاصه که اجرت با حضرت کریتوس...
من یه ولفنشتاین دارم به کار آرشیوت میاد بقیش هم پول بدم که عضو بشم؟
داداش لطف دارى شما و ايشون
اين كار فقط برا بريدن دست اونايي كه بازى ميفروشن
اينجورى همه بازى ها رو ميشه راحت انجام داد مجانى
متاسفانه موجود ولف هست

Domenic Santiago

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عیب نداره داداش فدا سرت من اینو رد کنم یه showdow of mourdor بگیرم باهمین بازی میتونم عضو شم، یا بازم پول بذارم روش؟میدونی که فروختن سخت هست شاید حالا بتونم معاملش کنم یه خورده سر بدم اون بازی رو بگیرم.

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
عیب نداره داداش فدا سرت من اینو رد کنم یه showdow of mourdor بگیرم باهمین بازی میتونم عضو شم، یا بازم پول بذارم روش؟میدونی که فروختن سخت هست شاید حالا بتونم معاملش کنم یه خورده سر بدم اون بازی رو بگیرم.
داداش الان فقط كمبود
درايو كلوب و اويل داريم
يكى اوكى كن اينارو يكى كم داريم
كدومو تهيه ميكنى

Domenic Santiago

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش این شهر ما بازیها رو فروشنده ها گرون میدن چون کم هست، اگر طرف شما ارزونتر هست من همین بازیم رو با مابالتفاوتش بدم شما خودت بگیر، البته فردا برم قیمت کنم!

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
داداش این شهر ما بازیها رو فروشنده ها گرون میدن چون کم هست، اگر طرف شما ارزونتر هست من همین بازیم رو با مابالتفاوتش بدم شما خودت بگیر، البته فردا برم قیمت کنم!
داداشى يعنى من بفروشم برات

Domenic Santiago

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه لطف کنی، من فردا خودم از اینجا یه قیمت میگیرم بهت اطلاع میدم اگر زیاد فرقی نداشت با قیمت های شما از همینجا میگیرم شما رو هم زحمت نمیدم،بعدش شما هم منو بزار تو لیست، ولی منظورم این بود که شما آشنا داری هم بهتر ازت میخرن هم ارزونتر بهت میفروشن اینجا دست کمه تو این کار فروشنده هرچی بخواد میگه...

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
اگه لطف کنی، من فردا خودم از اینجا یه قیمت میگیرم بهت اطلاع میدم اگر زیاد فرقی نداشت با قیمت های شما از همینجا میگیرم شما رو هم زحمت نمیدم،بعدش شما هم منو بزار تو لیست، ولی منظورم این بود که شما آشنا داری هم بهتر ازت میخرن هم ارزونتر بهت میفروشن اینجا دست کمه تو این کار فروشنده هرچی بخواد میگه...
داداش من بخوام بفروشمم همينجا ميفروشم
شما يه كار كن
تايپيك بزن اينجا وقتى خواستن بخرن بگو با من هماهنگى كنن من شماره كارت خودمو ميدم بريزن به حساب من

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دوستان یه نکته رو من باید متذکر بشم
دوستان با هزینه اشتراک بازی ها تهیه میشه
خواهش میکنم ما رو هم درک کنین و انتظار سرعت در تهیه بازی نداشته باشین
اگه مشترک اضافه بشه خوب مثلما بازی ها همون روز اول تهیه میشه اگه اضافه نشه مدتی طول میکشه خواهش میکنم مارو هم درک کنین
مثلما کسی که توان مالی داره و میتونه بیشتر کمک خیلی بهتر هست حد اقل اینه سرعت عمل بالاتر هست و طرح بهتر پیش میره چون خدایی هیچ جای ایران رایگان بازی در اختیار نمیزارن

نکته : دوستانی که بازی جدید دست 2 که کمبود داریم را تهیه کنن قیمت مناسب این امکان را دارن که اول از همه خودشون بازی را انجام میدن

farzadwar

Registered User
لایک‌ها
43
سلام علی آقا خسته نباشید
عیدتون مبارک
من میخوام یه بازی واسه یه ماه بگیرم لطفا شماره کارت ملت بدید تا واریز کنم
فقط یه سوال ؟
اگه بازی را مثلا 10 روزه تموم کنم میشه بیارم و بازی بعدی را ببرم چون من شاغلم و کارم معلوماتی نداره که بتونم دقیق روش برنامه ریزی کنم
فردا روز عید بازی مترو را دارید برسم خدمتتون؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام علی آقا خسته نباشید
عیدتون مبارک
من میخوام یه بازی واسه یه ماه بگیرم لطفا شماره کارت ملت بدید تا واریز کنم
فقط یه سوال ؟
اگه بازی را مثلا 10 روزه تموم کنم میشه بیارم و بازی بعدی را ببرم چون من شاغلم و کارم معلوماتی نداره که بتونم دقیق روش برنامه ریزی کنم
فردا روز عید بازی مترو را دارید برسم خدمتتون؟
برا پس فردا مترو اماده ميشه فعلا كسى سفارش تداده
براتون تا فردا كسى خواست نميدم تا واريز كنين

Domenic Santiago

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام علی آقا راستی بنده هم علی هستم، امروز صحبت کردم قرار شد ولفنشتاین رو ۱۴۰ بدم جاش لرد آف د رینگز رو ۲۲۰ بگیرم، اوکی هست از نظر شما؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام علی آقا راستی بنده هم علی هستم، امروز صحبت کردم قرار شد ولفنشتاین رو ۱۴۰ بدم جاش لرد آف د رینگز رو ۲۲۰ بگیرم، اوکی هست از نظر شما؟
اره داداش اين بازى موجود نيست
مگه اومده ؟؟

hosseinmosareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. خسته نباشى على آقا
بازى watchs dog,metal gear,call of duty به کارتون مياد ؟
براي عضويت .اگه امکانش هست.
مرسى

بالا