alireza sc
Registered User
- نوشتهها
- 134
- لایکها
- 16
استارتر عزیز میشه لیست بازیایی که کرایه نیست رو پخ کنید. احتمالا تا چند روز اینده وارد طرح میشم.
سلام داداش خوب هستيناستارتر عزیز میشه لیست بازیایی که کرایه نیست رو پخ کنید. احتمالا تا چند روز اینده وارد طرح میشم.
الانسلام .
یه سوال به فرض مثال اگه من همین امروز بخوام یه بازی از شما بگیرم چه بازی هایی موجود هست؟خواهش می کنم حداقل چنتاش رو نام ببرید .
مرسی بابت این طرح فوق العاده خوبتون
داداش لطف دارى شما و ايشونسلام داداش واقعا دمت گرم کارت درسته، من تازه ps4 گرفتم و قیمت این بازیها کمر گیمر رو میشکنه، با این طرحت یه حال اساسی به همه میدی، یکی از دوستان که ارادت خاصی به شما داشت به من گفت همچین طرحی گذاشتی منم با سر اومدم اینجا ، خلاصه که اجرت با حضرت کریتوس...
من یه ولفنشتاین دارم به کار آرشیوت میاد بقیش هم پول بدم که عضو بشم؟
داداش الان فقط كمبودعیب نداره داداش فدا سرت من اینو رد کنم یه showdow of mourdor بگیرم باهمین بازی میتونم عضو شم، یا بازم پول بذارم روش؟میدونی که فروختن سخت هست شاید حالا بتونم معاملش کنم یه خورده سر بدم اون بازی رو بگیرم.
داداشى يعنى من بفروشم براتداداش این شهر ما بازیها رو فروشنده ها گرون میدن چون کم هست، اگر طرف شما ارزونتر هست من همین بازیم رو با مابالتفاوتش بدم شما خودت بگیر، البته فردا برم قیمت کنم!
داداش من بخوام بفروشمم همينجا ميفروشماگه لطف کنی، من فردا خودم از اینجا یه قیمت میگیرم بهت اطلاع میدم اگر زیاد فرقی نداشت با قیمت های شما از همینجا میگیرم شما رو هم زحمت نمیدم،بعدش شما هم منو بزار تو لیست، ولی منظورم این بود که شما آشنا داری هم بهتر ازت میخرن هم ارزونتر بهت میفروشن اینجا دست کمه تو این کار فروشنده هرچی بخواد میگه...
اره داداش چرا نشهسلام علی آقا خسته نباشید
عیدتون مبارک
من میخوام یه بازی واسه یه ماه بگیرم لطفا شماره کارت ملت بدید تا واریز کنم
فقط یه سوال ؟
اگه بازی را مثلا 10 روزه تموم کنم میشه بیارم و بازی بعدی را ببرم چون من شاغلم و کارم معلوماتی نداره که بتونم دقیق روش برنامه ریزی کنم
فردا روز عید بازی مترو را دارید برسم خدمتتون؟
اره داداش اين بازى موجود نيستسلام علی آقا راستی بنده هم علی هستم، امروز صحبت کردم قرار شد ولفنشتاین رو ۱۴۰ بدم جاش لرد آف د رینگز رو ۲۲۰ بگیرم، اوکی هست از نظر شما؟
همون شاودو آف موردور هست دیگه.اره داداش اين بازى موجود نيست
مگه اومده ؟؟
اهان نه اون موجود استهمون شاودو آف موردور هست دیگه.