• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* اشتراک رایگان بازی های ps4 ******* فعلا به دلیل پر شدن اعضا . عضویت جدید نداریم *****

MAD MAX 90

Registered User
لایک‌ها
94
سلام دوست عزیز
اگه پول پست رو 8 تومن در نظر بگیریم. برای ارسال و دریافت هر بازی باید مبلغ16 تومن بابت پول پست بدیم. که در اینصورت اگه بخوایم 20 عنوان رو بازی کنیم با پولی که بعنوان ودیعه گذاشتیم سر بسر میشه. بنظرم این طرح خوارک همشهریای شماست. برای ما شهرستانیا که باید پول پست بدیم مقرون بصرفه نیست.

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام دوست عزیز
اگه پول پست رو 8 تومن در نظر بگیریم. برای ارسال و دریافت هر بازی باید مبلغ16 تومن بابت پول پست بدیم. که در اینصورت اگه بخوایم 20 عنوان رو بازی کنیم با پولی که بعنوان ودیعه گذاشتیم سر بسر میشه. بنظرم این طرح خوارک همشهریای شماست. برای ما شهرستانیا که باید پول پست بدیم مقرون بصرفه نیست.
هدفون از اين پست چيه و از طرف چه كسى هستين خدا فقط ميدونه
خدا رو شكر تعداد اعضا زياد هست و يكى و دو نفر نيستن
و همه دارن استفاده ميكنن
اينكه صرف بكنه يا نه از ديد شماست
شما هر بازى كه بخرين چه اك چه دست ٢ برا هر بازى بايد حد اقل ٣٠ ضرر بدى حالا شما ٢٠ بازى ميشه ٦٠٠ تومان
حالا ٢٠ بازى با ارسال ميشه ١٣ تومان برا دورترين جاى ايران تازه اگه از مشترك به مشترك باشه پست نصف نصف هست
ميشه ٢٦٠ تومان تا ٦٠٠ تومان مشخصه كه برا افرادى كه خواهان هستن به صرفه هست يا نه
برا شما كه از طرف كسى پست دادين و منافعشون بهم خورده صرف نداره
در صورت ادامه اسپم دادن گزارش داده ميشه

Last edited:

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوست عزیز
من خودم چند ماهه وارد طرح شدم.به نظرم خیلی به صرفه بود(هست.خواهد بود) برام.15-16 تومن که پول تو جیبی روزانه ماست.
یه بازی بخری(به قول خود علی آقا) 30-40 ضرر داره.تازه پول پست این خرید و فروش هم بماند.بعد اتمام زمان طرح هم که مبلغ پرداخت شده برگشت داده میشه به یوزر یا تمدید میشه!!!!
واقعا چه فکری میکنن بعضیا...مدیریت این طرح هم واقعا مشکله.خیلی به علی آقا زحمت میدیم.
با عرض پوزش از صاحب تاپیک.واقغا بعضی ها غیر قابل تحمل هستن...

MAD MAX 90

Registered User
لایک‌ها
94
با سلام مجدد دوست عزیز لطفا جبهه نگیرین در برابر صحبتای من.مثل اینکه آزادی بیان اینجا نیست.من فقط نظرم رو گفتم .بنده به هیچ گروه یا دسته ای تعلق ندارم که بخوام منفعت کسی رو تامین کنم.بنده مثل بقیه دوستان ی وجه مشترک دارم و اونهم گیم ولاغیر.در ضمن مراقب حرف زدنتون باشین صحبتای شما بیشتر به اسپم شباهت داره تا صحبتای بنده

MAD MAX 90

Registered User
لایک‌ها
94
من خودم چند ماهه وارد طرح شدم.به نظرم خیلی به صرفه بود(هست.خواهد بود) برام.15-16 تومن که پول تو جیبی روزانه ماست.
یه بازی بخری(به قول خود علی آقا) 30-40 ضرر داره.تازه پول پست این خرید و فروش هم بماند.بعد اتمام زمان طرح هم که مبلغ پرداخت شده برگشت داده میشه به یوزر یا تمدید میشه!!!!
واقعا چه فکری میکنن بعضیا...مدیریت این طرح هم واقعا مشکله.خیلی به علی آقا زحمت میدیم.
با عرض پوزش از صاحب تاپیک.واقغا بعضی ها غیر قابل تحمل هستن...
سلام دوست عزیز نیازی نیست تحمل کنید. بنده فقط نظرم رو گفتم شما که روز 15 -16 تومن پول توجیبی میگیری بفرما برو بخر.لطفا مودب باشین!

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
با سلام مجدد دوست عزیز لطفا جبهه نگیرین در برابر صحبتای من.مثل اینکه آزادی بیان اینجا نیست.من فقط نظرم رو گفتم .بنده به هیچ گروه یا دسته ای تعلق ندارم که بخوام منفعت کسی رو تامین کنم.بنده مثل بقیه دوستان ی وجه مشترک دارم و اونهم گیم ولاغیر.در ضمن مراقب حرف زدنتون باشین صحبتای شما بیشتر به اسپم شباهت داره تا صحبتای بنده
اقاى محترم مال هيچ جبه اى نبودى ميديدى به صرفه نيست تايپيكو ميبستى و ميرفتى نه اينكه اين حرف هارو بزنى
ازادى بيان با اسپم دادن و اجير شدن از طرف كسى زمين تا اسمون فرق داره
من مراقبم شما اسپم نده جوابى دريافت نخواهى كرد

MAD MAX 90

Registered User
لایک‌ها
94
اقاى محترم مال هيچ جبه اى نبودى ميديدى به صرفه نيست تايپيكو ميبستى و ميرفتى نه اينكه اين حرف هارو بزنى
ازادى بيان با اسپم دادن و اجير شدن از طرف كسى زمين تا اسمون فرق داره
من مراقبم شما اسپم نده جوابى دريافت نخواهى كرد
واقعا براتون متاسفم که به این راحتی تهمت میزنین.حتما میتونین در پیشگاه خدا هم جوابگو باشین.اگرم دیدین که دوباره اومدم اینجابرای این بود که جواب بی ادبی اون دوستمون و همینطور پاسخ شما رو بدم.
بدرود.

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
واقعا براتون متاسفم که به این راحتی تهمت میزنین.حتما میتونین در پیشگاه خدا هم جوابگو باشین.اگرم دیدین که دوباره اومدم اینجابرای این بود که جواب بی ادبی اون دوستمون و همینطور پاسخ شما رو بدم.
بدرود.
تهمت بی ادبی نزن آقای با ادب.صاحب تاپیک خودشون جوابتون دادن.

amir1378

Registered User
لایک‌ها
111
این طرح واقعا عالیه من فقط منتظرم امتحانا تموم بشه درسته هزینه پست یکم زیاده اما میشه تحمل کرد

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
بدرود.
اره جواب درگاه خدا را خودم ميدم
ايشون هم از طرح كه هستن صحبت كردن نه بى ادبى

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

kasra001

Registered User
لایک‌ها
82
اگر امکان 6 ماهه هم باشه عالی تر میشه

mlu

Registered User
لایک‌ها
360
بازی کاکرده واسه فروش نداری؟

hamed_ps4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام خوبین؟ یعنی فقط پول بیعانه و پست میوفته برامون؟
من بابلم مبلغ پستش تا اصفهان چنده؟
ممنونم از طرحتون
پس برم زودتر پلیو بخرم لطفا عناوین بازیهارو زیاد کنین
مرسی عزیز

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام خوبین؟ یعنی فقط پول بیعانه و پست میوفته برامون؟
من بابلم مبلغ پستش تا اصفهان چنده؟
ممنونم از طرحتون
پس برم زودتر پلیو بخرم لطفا عناوین بازیهارو زیاد کنین
مرسی عزیز
سلام
بله داداش بيعانه برگشت داده ميشه
پست الان بين ٦٠٠٠ تا ٧٥٠٠ هست
اگه از طرف مشترك براتون ارسال بشه نصف شما ميشه و نصف اون
و شما برا مشترك ديگه ارسال بشه باز هم به همين شكل هست

hamed_ps4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
مثلا برا بازی evil within چقدر باید منتظر بمونم تا نوبتم بشه برام ارسال بشه؟

بالا