بتمن جديد ؟؟؟بتمن داری اخوی؟
بله داداش از ١٠ به اميد خدا ميشه ١٥ روز ١٥ تومانسلام دادا میشه اصلا اشترا نگیرم فقط 15 روز بازی کرایه بگیرم؟چند درمیاد؟
بلهبتمن جديد ؟؟؟
همین ماه؟بعد تو تاپیک زدید 4 تومن؟امکان داره کمترش کنید چون واقعا نمیتونم 2 هفته 15 تومن بدم؟بله داداش از ١٠ به اميد خدا ميشه ١٥ روز ١٥ تومان
چيو زدم ٤ تومان10
همین ماه؟بعد تو تاپیک زدید 4 تومن؟امکان داره کمترش کنید چون واقعا نمیتونم 2 هفته 15 تومن بدم؟
10
همین ماه؟بعد تو تاپیک زدید 4 تومن؟امکان داره کمترش کنید چون واقعا نمیتونم 2 هفته 15 تومن بدم؟
چون تهرانم میشه 28 تومن اره ماله خودمه دادا و میدونم که جاهای دیگه هفته ای 40 میگیرن ولی الان پول ندارم حتی 5 تومن کم بشه خیلی کمک میکنه اگر اینجوری بشه من دیگه بازی نمیخرمو همه رو از ایشون کرایه میکنمبرادر شما ps4 داری؟ یا از کسی گرفتی بازی کنی؟
قیمت بازیهاش رو مطمئنم میدونی که طرفای 200 تومان هست.
برای دو هفته 15 تومان قیمت یعنی فوق العاده برای ps4. بعد بدون حق اشتراک... همه جا هزینه خود بازی رو هم ازت میگیرن... بعد شما میگی گرونه؟...
در خدمتمببخشید 12 ماهه 15 روز یک بازی
سلام ، متاسفانه روزانه ندارين داداشسلام علی آقا لطف میکنید راجب این طرح کرایه روزانه کمی بیشتر توضیح بدید.
شماره تلفنتون رو هم بدید.
دست دو ندارمیه سوال:قیمت sniper دست دوم چنده؟
بازی های هم قیمتش چیا هستن؟حالا تا 20 -30 تومن اختلاف اشکال نداره)
با تشکر
سلام مدت زمان ارسال نه زمانى كه به دستتون ميرسه از اون تاريخ داداشسلام چندتا سوال فنی دارم من مثلا اشتراک 1 ساله می گیرم
هر بار که بازی در خواست میدم مدت زمان ارسالش هم جزو 15 روز هست ؟ مثلا 2 روز طول می کشه بازی برسه یزد 2 روز هم طول می کشه من بفرستم اصفهان و اینجوری بازی کلا 11 روز دست من می تونه باشه ؟
دوم بازی حتما باید پیشتاز بشه ؟بازی هارو نمیشه گاهی 1 ماهه گاهی 15 روزه گرفت داخل اشتراک 1 ساله ؟ شما همه بازی های جدید مثل بتمن جدید و ... رو دارید ؟
نه میخواستم بدونم چنده؟دست دو ندارم