كدوم اشتراكين ؟؟؟اگر منظورت از کسایی که قوانین رو رعایت نکردن شخصه من رو در یاد دارید،مفصلا براتون توضیح دادم دلایل تاخیر در ارسال بازی رو و همینطور بی توجهی شما در ارسال بازیهای روز به منی که اشتراک ویژه داشتم ،من کلا از شما یه بازی در سال ۹۴ گرفتم که اونم بتلفیلد هاردلاین بود
حد اقل سفارش فعلا تا شنبه ٣ ماه هستسلام دوباره
ببخشید میشه بازی هم اجرا بدید؟
قیمت 15 روز برای هر بازی چند میشه؟ شرایط چی میخواد؟
خب این سه ماه هزینه اش چنده؟حد اقل سفارش فعلا تا شنبه ٣ ماه هست
خير پول به حساب خودمونهخب این سه ماه هزینه اش چنده؟
و اینکه میشه پول اشتراک برای بازی ها رو به یه نفر مطمئن داد توی سایت که هم من اعتماد دارم هم شما؟
قصد بی احترامی ندارم والا چون امتیازاتون نشون میده ادم درستکاری هستید.ولی یکی از اعضای خانواده میخواد کاملا مطمئن بشه
میشه به یکی از مدیران اصلی پول رو بدیم توی این مدت نگه داره؟
اگه اره که بگید کدوم مدیران
و اگه نه میشه اعتماد سازی های بیش تر بجز این امتیازات بگید چون هزینه اشتراک خیلی بیش تر از قیمت یک بازی هست
تشکر فراوان
نيازى به هر روز نيست برادر منعلی آقا حرفای شما درست من سر یه عدد بازی هفت هشت روز تاخیر داشتم،ولی شما سر چند عنوان اینقدر تاخیر در ارسال داشتید که بنده کلا بی خیال شدم،در ضمن بنده وقت زیادی برای پیام بازی ندارم که هر روز پیگیر بشم،وقتی شما به من میگی بازی برای شما رزرو شد و برام میفرستید،به حرف شما دیگه من دم به دقیقه پیگیر نمیشم،ولی در آخر هیچی گیر من نیومد از اشتراک ویژه
بو انصافى حدى دارههر وقت هم که تماس گرفتم گفتی فیفا و چند تا بازی قدیمی موجوده،کلا فکر کنم اشتراک ویژه الکی باشه،حداقل در مورد من،ممنون از زحماتت داش علی
٣ روزه دارم زنگ و پيام ميدم خاموش هستى برا بازىممنونم از توضیحاتت
فرستادمشرمنده گوشیم خاموشه ،ال سی دیش شکسته ،از پی سی پیام میدم
دوست عزیز اینارا میخونید ؟خب این سه ماه هزینه اش چنده؟
و اینکه میشه پول اشتراک برای بازی ها رو به یه نفر مطمئن داد توی سایت که هم من اعتماد دارم هم شما؟
قصد بی احترامی ندارم والا چون امتیازاتون نشون میده ادم درستکاری هستید.ولی یکی از اعضای خانواده میخواد کاملا مطمئن بشه
میشه به یکی از مدیران اصلی پول رو بدیم توی این مدت نگه داره؟
اگه اره که بگید کدوم مدیران
و اگه نه میشه اعتماد سازی های بیش تر بجز این امتیازات بگید چون هزینه اشتراک خیلی بیش تر از قیمت یک بازی هست
تشکر فراوان
خواهش ميكنم دوست عزيزطرحتون خیلی جالبه. من که دوس دارم بازیو بخرم و واسه خودم آرشیوش کنم وگرنه حتما از این طرح استفاده میکردم. 2.3 صفحه اخر تاپیک رو از روی کنجکاوی خوندم و فقط میتونم بگم خدا بت صبر بده دوست عزیز واقعا کار سختی داری
اصفهانمسلام
میخوام با خرید متالگیر توی طرح عضو بشم. الان موجود دارین ؟
و اینکه انشالا تهرانید ؟