• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* اشتراک رایگان بازی های ps4 ******* فعلا به دلیل پر شدن اعضا . عضویت جدید نداریم *****

mahyar14

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوباره
ببخشید میشه بازی هم اجرا بدید؟
قیمت 15 روز برای هر بازی چند میشه؟ شرایط چی میخواد؟

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
اگر منظورت از کسایی که قوانین رو رعایت نکردن شخصه من رو در یاد دارید،مفصلا براتون توضیح دادم دلایل تاخیر در ارسال بازی رو و همینطور بی توجهی شما در ارسال بازیهای روز به منی که اشتراک ویژه داشتم ،من کلا از شما یه بازی در سال ۹۴ گرفتم که اونم بتلفیلد هاردلاین بود
كدوم اشتراكين ؟؟؟
٤٤ ؟؟؟
شما يكى از مواردين
عزيز برا بازى بايد شما پيگير باشين همون روز هم گفتم ، من فقط پيگير نفر بعدى هستم كه براش اون بازى بفرستم و اينكه شما نفر ٢ يا ٣ هستين خودتون بايد مرتب پيگير باشين ، مورد ديگه من قول بازى وقتى به مشترك ميدم من بد ميشم برا ارسال
شما ٨ روز تاخير داشتين چندين بار امروز و فردا كردين و اخر هم ديدين كه چه حرف هايى زدين ، پيامهاتون همه موجود هست
طرح قانون داره و حق ديگران خورده ميشه

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

mahyar14

Registered User
لایک‌ها
35
حد اقل سفارش فعلا تا شنبه ٣ ماه هست
خب این سه ماه هزینه اش چنده؟
و اینکه میشه پول اشتراک برای بازی ها رو به یه نفر مطمئن داد توی سایت که هم من اعتماد دارم هم شما؟
قصد بی احترامی ندارم والا چون امتیازاتون نشون میده ادم درستکاری هستید.ولی یکی از اعضای خانواده میخواد کاملا مطمئن بشه
میشه به یکی از مدیران اصلی پول رو بدیم توی این مدت نگه داره؟
اگه اره که بگید کدوم مدیران
و اگه نه میشه اعتماد سازی های بیش تر بجز این امتیازات بگید چون هزینه اشتراک خیلی بیش تر از قیمت یک بازی هست
تشکر فراوان

Last edited:

hosseinmosareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی آقا حرفای شما درست من سر یه عدد بازی هفت هشت روز تاخیر داشتم،ولی شما سر چند عنوان اینقدر تاخیر در ارسال داشتید که بنده کلا بی خیال شدم،در ضمن بنده وقت زیادی برای پیام بازی ندارم که هر روز پیگیر بشم،وقتی شما به من میگی بازی برای شما رزرو شد و برام میفرستید،به حرف شما دیگه من دم به دقیقه پیگیر نمیشم،ولی در آخر هیچی گیر من نیومد از اشتراک ویژه

hosseinmosareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر وقت هم که تماس گرفتم گفتی فیفا و چند تا بازی قدیمی موجوده،کلا فکر کنم اشتراک ویژه الکی باشه،حداقل در مورد من،ممنون از زحماتت داش علی

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
و اینکه میشه پول اشتراک برای بازی ها رو به یه نفر مطمئن داد توی سایت که هم من اعتماد دارم هم شما؟
قصد بی احترامی ندارم والا چون امتیازاتون نشون میده ادم درستکاری هستید.ولی یکی از اعضای خانواده میخواد کاملا مطمئن بشه
و اگه نه میشه اعتماد سازی های بیش تر بجز این امتیازات بگید چون هزینه اشتراک خیلی بیش تر از قیمت یک بازی هست
تشکر فراوان
خير پول به حساب خودمونه

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
علی آقا حرفای شما درست من سر یه عدد بازی هفت هشت روز تاخیر داشتم،ولی شما سر چند عنوان اینقدر تاخیر در ارسال داشتید که بنده کلا بی خیال شدم،در ضمن بنده وقت زیادی برای پیام بازی ندارم که هر روز پیگیر بشم،وقتی شما به من میگی بازی برای شما رزرو شد و برام میفرستید،به حرف شما دیگه من دم به دقیقه پیگیر نمیشم،ولی در آخر هیچی گیر من نیومد از اشتراک ویژه
نيازى به هر روز نيست برادر من
وقتى مثلا دو نفر جلوتون باشه يعنى ٢٠ روز شما روز ١٢ ١٣ يه اس ميدى نه هر روز
الان ديگران چجور دارن از طرح استفاده ميكنن و ويژه ها
با اين همه عضو
شما برا اون جريان واقعا درك نكردين شرايط من را و فشار رو من را كه ٨ روز حدودا جريمه خوردين
بى انصافى نكنين
كم بازى هاى جديد همون موقع گرفتين اينه دستمزدم ؟؟؟ دستتون درد نكنه

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
هر وقت هم که تماس گرفتم گفتی فیفا و چند تا بازی قدیمی موجوده،کلا فکر کنم اشتراک ویژه الکی باشه،حداقل در مورد من،ممنون از زحماتت داش علی
بو انصافى حدى داره
فايلتونو قرار بدم با تاريخ همه ببينن تو تاريخ ها قبل بازى هاى جديد كه ميومدن را دريافت كرده بودين
اينم نتيجه زحماتمه دست شما درد نكنه واقعا

hosseinmosareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده گوشیم خاموشه ،ال سی دیش شکسته ،از پی سی پیام میدم

hosseinmosareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره تماس شما رو هم ندارم لطف کنید پیام خصوصی کنید تا تماس بگیرم خودم ،ممنون

lllldante

Registered User
لایک‌ها
40
تشکر فراوان
دوست عزیز اینارا میخونید ؟

همکار آزمایشی بازارچه صوتی و تصویریهمکار انجمن
Rating - 100%
376 امتیاز مثبت

...

Madrez

Registered User
لایک‌ها
36
طرحتون خیلی جالبه. من که دوس دارم بازیو بخرم و واسه خودم آرشیوش کنم وگرنه حتما از این طرح استفاده میکردم. 2.3 صفحه اخر تاپیک رو از روی کنجکاوی خوندم و فقط میتونم بگم خدا بت صبر بده دوست عزیز :D واقعا کار سختی داری

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
طرحتون خیلی جالبه. من که دوس دارم بازیو بخرم و واسه خودم آرشیوش کنم وگرنه حتما از این طرح استفاده میکردم. 2.3 صفحه اخر تاپیک رو از روی کنجکاوی خوندم و فقط میتونم بگم خدا بت صبر بده دوست عزیز :D واقعا کار سختی داری
خواهش ميكنم دوست عزيز

tomharrison

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
109
سلام
می‌خوام با خرید متال‌گیر توی طرح عضو بشم. الان موجود دارین ؟
و اینکه انشالا تهرانید ؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

trexx

Registered User
لایک‌ها
33
سلام تو این طرح تحویل حضوری هم دارین تهران ؟

بالا