منم کارتو به طرف میدم، بهش میگم خودت یک چیزیشو کم کن که طرف فکر نکنه گاگولیم و معمولا هم برای لباس خریدن تخفیف میگیرم.
حالا اگر تخفیف معقولی داد که دفعه بعد هم ازش خرید میکنم و اگر گوساله یا گاگول فرض گرفتم که دیگه ازش خرید نمیکنم.
با تشکر
والا کرج پیرهن هاوایی میدادن ۳۰۰ اومدم یه شهر دیگه همونو ۱۲۰ گرفتیم!من خودم زیاد اهل چونه زدن و تخفیف گرفتن نیستم ولی توی خرید پوشاک سعی میکنم تخفیف بگیرم مثلا رفتم یه تیشرت بخرم اولش به فروشنده گفتم قیمتش 148 بود گفتم 130 تومن میدی وقبول کرد
خودم هم کاسبم و از چونه زدن و تخفیف گرفتن مشتری خوشم نمیاد ولی سعی میکنم قیمت رو یکم بالاتر بگم که بتونم تخفیف بدم شاید تخفیف کوچیک چیزی نباشه و کاسب ضرر نکنه ولی همون تخفیف کوچیک باعث جذب مشتری میشه
البته بعضیا هم هستن که به روش لاشخوری تخفیف میخان بگیرن مثلا میرن یه جنسی بخرن بهشون میگی صد و پنجاه یه دفعه میگن صد تومن هم میدی انگار فروشنده جنسش را از توی جوب پیدا کرده
تهران یه جا پیدا کردم میده ۹۰والا کرج پیرهن هاوایی میدادن ۳۰۰ اومدم یه شهر دیگه همونو ۱۲۰ گرفتیم!
بفرما ....تهران یه جا پیدا کردم میده ۹۰
جدا از اینکه فروشنده بهتون گرون داده یا نه، یه مسئله ای که هست اینکه این شگرد بعضی از فروشنده هاست که به مشتری بگن گرون خریدی، اگه از من خریدی بودی ارزونتر میدادم. اینجوری سعی میکنن به مشتری بگن ما از جاهای دیگه ارزونتر میدم، در صورتی که میتونه همین حرفشون هم دروغ باشه به احتمال زیاد.گفت شلوارو چند خریدی؟ گفتم اینقدر. یک نیشخند زد. گفتم گرون داده؟ با لحن تحقیر آمیزی گفت حالا دیگه خریدی
سعی میکنم خودم کارت بکشم.
برای مثال اگر اون جنس 300 تومنه، ازش تخفیف میخوام و اون میگه 290. میگم بیشتر تخفیف بده و میرم سمت دستگاه پوز
کارت رو میکشم و موقع وارد کردن عدد، میگم 280 میزنم راضی باش. اونم با کمی اکراه و مکث قبول میکنه
شاید کلمه ی درستی رو به کار نبردم.اکراه ، یعنی راضی نبودن.یعنی تحت فشار روانی قرار دادن.
مشکلی با راضی نبودن ِ صاحب کالا ندارید ؟ که با اکراه و دل چرکینی دارید مالش رو میبرید ؟
شلوار رو از تولیدی ۹۰ تومن میخرنددیشب یک مشکلی برام به وجود اومد که مجبور شدم خیلی سریع یک شلوار لی و تیشرت بخرم. شلوار رو از بوتیک محل که چند ساله مشتریش هستم، خریدم. تیشرت هم مجبور شدم برم از یک فروشگاه در همون محل خرید کنم. خیلی عجله داشتم طوری که اصلا قیمت رو نپرسیدم و پرو کردم و سریع حساب کردم. قیمت رو گفت 310 تومن و طبق روال همیشگی خودش تخفیف داد و 280 کشید. شلواری که در همین ماه های پیش 140 تومن بود شده اینقدر و منم گذاشتم پای تورمی که باهاش هر روز سروکار داریم.
شلوارو برداشتم و رفتم فروشگاه بعدی که تیشرت بخرم. گفت شلوارو چند خریدی؟ گفتم اینقدر. یک نیشخند زد. گفتم گرون داده؟ با لحن تحقیر آمیزی گفت حالا دیگه خریدی. هم بهم برخورد و هم خیلی ناراحت شدم، چون چند سال مشتری بوتیک هستم و حتی سلام علیک داریم با هم.
شلوار برند نیست. از همین شلوارهاست که در همه بوتیک های معمولی هست و قیمت هاشون هم همیشه در یک رنجه. الان قیمت شلوار مناسب بوده یا طرف دیده عجله دارم سرم کلاه گذاشته؟ من که شلوارو لازمش دارم و نمیخوام پسش بدم.ولی میخوام اگر واقعا سرم کلاه رفته دیگه ازش خرید نکنم و جواب سلامشم ندم.
توی دی جی کالا که قیمت ها 160 - 180 تومنه! توی دیوار بیشتر قیمت ها 180 تا 250 تومنه - فروشنده تیشرت هم یک شلوار نشونم داد 170 تومن! ولیس وقت نداشتم جنسشو چک کنم ببینم مثل شلواری هست که خریدم یا نه.
دیشب یک مشکلی برام به وجود اومد که مجبور شدم خیلی سریع یک شلوار لی و تیشرت بخرم. شلوار رو از بوتیک محل که چند ساله مشتریش هستم، خریدم. تیشرت هم مجبور شدم برم از یک فروشگاه در همون محل خرید کنم. خیلی عجله داشتم طوری که اصلا قیمت رو نپرسیدم و پرو کردم و سریع حساب کردم. قیمت رو گفت 310 تومن و طبق روال همیشگی خودش تخفیف داد و 280 کشید. شلواری که در همین ماه های پیش 140 تومن بود شده اینقدر و منم گذاشتم پای تورمی که باهاش هر روز سروکار داریم.
شلوارو برداشتم و رفتم فروشگاه بعدی که تیشرت بخرم. گفت شلوارو چند خریدی؟ گفتم اینقدر. یک نیشخند زد. گفتم گرون داده؟ با لحن تحقیر آمیزی گفت حالا دیگه خریدی. هم بهم برخورد و هم خیلی ناراحت شدم، چون چند سال مشتری بوتیک هستم و حتی سلام علیک داریم با هم.
شلوار برند نیست. از همین شلوارهاست که در همه بوتیک های معمولی هست و قیمت هاشون هم همیشه در یک رنجه. الان قیمت شلوار مناسب بوده یا طرف دیده عجله دارم سرم کلاه گذاشته؟ من که شلوارو لازمش دارم و نمیخوام پسش بدم.ولی میخوام اگر واقعا سرم کلاه رفته دیگه ازش خرید نکنم و جواب سلامشم ندم.
توی دی جی کالا که قیمت ها 160 - 180 تومنه! توی دیوار بیشتر قیمت ها 180 تا 250 تومنه - فروشنده تیشرت هم یک شلوار نشونم داد 170 تومن! ولیس وقت نداشتم جنسشو چک کنم ببینم مثل شلواری هست که خریدم یا نه.
خیلی گرون داده بهت
الان قیمت شلوار لی حدود 150 170 190 هست و شلوار های خارجی هم که ترک هست همون حدود300 تومنه
اتفاقا آشنا راحت تر و بهتر میتونه توی پاچه آدم کنه چون اعتماد داری بهش و رودرواسی هم پیش میاد
از کجا میشه فهمید ترکه یا ایرانی؟خیلی گرون داده بهت
الان قیمت شلوار لی حدود 150 170 190 هست و شلوار های خارجی هم که ترک هست همون حدود300 تومنه
اتفاقا آشنا راحت تر و بهتر میتونه توی پاچه آدم کنه چون اعتماد داری بهش و رودرواسی هم پیش میاد
حرومزاده
اگر عجله نداشتم صبح میرفتم پسش میدادم