من اشاره ای به خواب کردن نکردم .به نقل از vkamali :من فکر نکنم منظور از هیپنوتیزم فقط خواب کردن افراد باشه.در عمل هم میشه باهاش کار کرد.
به نقل از vkamali :من یه بار همراه برادرم رفتم پیش یه نفر که هیپنوتیزم می کرد.اون آقا پشت سر برادم وایساد و دست هاش رو به طرف اون برد بدون هیچ تماسی.یهو دیدم که برادرم داره به طرف جلو خم می شه.جالب اینه که بدونید برادرم هیچ اطلاعی نداشت که اون آقاهه داره پشت سرش چی کار می کنه وتا حالا نمونه این کار رو ندیده بود.پس نمی تونیم بگیم که تلقین بوده.
اگر برای این مورد جوابی دارید من دیگه تسلیمم و حرف شما رو قبول می کنم.
:wacko: :wacko:به نقل از vkamali :من دیگه حرفی ندارم.
خیلی ممنون.
مرتاض و قطار رو باور دارین؟ منبعی دارین ؟به نقل از ali313 :آره وجود داره مثلا از راه ریاضت انسان میتونه قدرت بالایی بدست بیاره مثا اون مرتاض هندی که با چشم قطار رو نگه داشت که کلا بر میگرده به یکسری قدرت های دنیوی مثل مانیه تیسم(نیرویی که انسانها بر هم دارند)
یه مثال در باره مانیه تیسم : اگه بخواهید دوستتون رو که پشتش به شماست غافل گیر کنید و بترسونیدش ، اگه بهش خیلی تمرکز کنید میفهمه که یه چیزی پشت سرشه ، با اینکه شما کاملا ساکت بودید ولی اگه این تمرکز رو نداشته باشید اون نمیفهمه (میتونید امتحان کنید)
اصول تله پاتی هم بر مبنای مانیه تیسمه که افراد ذهن همدیگر رو میخونند
در مجموع این جور کارها با اینکه واقعیت داره از نظر اسلام حرام می باشد
آره اینجور چیز ها واقعا وجود داره ولی دلیلی بر حقانیت اونا نیستبه نقل از amirhoman :مرتاض و قطار رو باور دارین؟ منبعی دارین ؟
خدایا توبه .به نقل از Kaboutar :كي قرار جادو كنه؟![]()