amirhoman
کاربر تازه وارد
به نقل از andromeda :امير هومن عزيز براي من مشخص نشده كه شما براي لودگي و مسخره كردن اين مسائل رو مطرح مي كنيد و يا براي گرفتن جواب .
اگر براي لودگي كردن اين كار رو مي كنيد كه خوب بايد بگم خوش باشي و به كارتون ادامه بديد .
ولي اگه دنبال جواب هستيد (( كه بنا به پستهاي گذشته شما به نظر نمياد اينطور باشه )) بايد بگم كه اون فيلم كه اشاره شد كار يك گروه روانشناسي هست و در دو قسمت تهيه شده اگه واقعا دنبال جواب هستي برو و پيداش كن الان اون فيلم تو تهران تو دست دستفروشهاي كنار خيابون هم هست ( البته قسمت دومش ) و ديگه اينكه كتابهاي زيادي هم در رابطه با اين موضوع وجود داره كه اگه اهلش باشي ميتوني به اونها تو هر كتابخانه اي مراجعه كني در ضمن مجله اي هم بنام علوم باطني در حال حاضر چاپ ميشه كه در مسائل مربوط به ماو را الطبيعه توي اون صحبت ميشه .
در ضمن ميتوني به كتاب سه جلدي روشهاي جنگ رواني مراجعه كني كه كار انجمن علوم روحي ايالات متحده است و ترجمه اون تو ايران در حال حاضر موجوده .
كتاب ديگه اي هم است از انتشارات حم با عنوان روشهاي انرژي زايي و روح زايي كه اونم مربوط يه انجمن علوم روحي ايالات متحده است .
البته در منابع و كتب اسلامي هم موارد زيادي هست مثل كتاب دو جلدي نشان از بي نشانها كه اگه دوست داشتي ميتوني مراجعه كني و بعد نظر بدي .
فكر كنم فعلا همين موارد كافي باشه .
در ضمن ميخواستم به دوستان عزيزم عرض كنم كه با مطالعه چند كتاب و از روي چقدر تجربه به اين نتيجه رسيدن كه اين موارد شرو وره اگه موارد رو ذكر كنن ممنون ميشم .
تا بحال چقدر براي اين موضوع وقت گذاشتين كه با اين صراحت در موردش حرف ميزنين .
اگه كسي بياد و در مورد مسائلي كه شما در مورد اون اطلاعات داريد رو به باد اين حرفها بگيره به اون چي ميگيد .
آيا از مسخره كردن اين مسائل احساس متمدن بودن مي كنيد در صورتي كه از حرفهايي كه زديد مشخصه كه كوچكترين اطلاعاتي در اين مورد نداريد .
من در تاپيكه ديگه اي با مظمونه چرا ما ايرانيها اينقدر بدبختيم اين مسئله رو مطرح كردم كه در زير ميارم تا دليل اظهار نظرهايي كه تو اين گونه تاپيكها ميشه رو مشخص كرده باشم .
مشكل بزرگ ما ايرانيا اينه كه
1 هر كاري ميكنيم ولي حاضر نميشيم حتي 1 دقيقه فكر كنيم اگه 10 دقيقه در ماه آمار مطالعه ما باشه 1 دقيقه در ماه آمار فكر كردنمون نيست .
(( واي به جامعه اي كه متفكر نداشته باشه و مردمش اهل فكر نباشن ))
2 فكر مي كنيم همه خنگن و خودمون آخر عقل و شعور و هنريم (( هيچ جاي دنيا اندازه ما از خودشون تو راديو و تلويزيون و كتاب و روزنامه تعريف نمي كن ))
3 هميشه خودمون آويزون گذشته هامون كرديم ولي يادمون رفته كه (( داشتم داشتم مهم نيست دارم دارم مهمه ))
4 آدماي خيلي تنبل و تن پروري هستيم ولي عكسش رو فكر مي كنيم
5 ميخوايم همه رو دو در كنيم ولي بنا به اصل سوم نيوتن خودمون رو دو در مي كنيم
6 خودمون رو تو تمام مسائل متخصص ميدونيم و اظهار نظر مي كنيم بدون اينكه چيزي در باره اون موضوع بدونيم و جالب اينكه همه رو هم نقض و به راحتي توهين مي كنيم.
به هر حال ببخشيد كه وقت اساتيده محترم رو گرفتم.
اولا بدون با کی حرف میزنی
به راحتی چاک دهنتو باز میکنی و هرچی جفنگه میریزی بیرون
ثانیا من حرفم اینه هرکسی به این جفنگیات اعتقاد داره و ادعا میکنه بیاد رو من امتحان کنه . ببینم میتونه یا نه؟
متاسفم که تو جوامع عقب افتاده همیشه عوام دنبال جادو و جنبل و این جور چیزا هستن و جالب تر اینکه توجیه و ادله و شواهد و کتاب و ... رواج کامل داره . و این عوام همیشه جلوی پیشرفت جامعه رو میگیره .
کف بینی و فال و اینه بینی و .... بیداد میکنه . حتی تو روزنامه ها هم دیگه دارن اگهی میدن برای این احمق های زود باور که همه اینها از نادانی و جهل و بی اطلاعی هستش.