• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعاتي درباره علم جادو وجادوي سياه

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوستان عزيز
دقت بفرماييد كه رعايت جوانب ادب از اولين گامهاي كار گروهي و دسته جمعي ميباشد .

مهر ورزيد و از كلمات دور از نزاكت استفاده نكنيد .

ممكن است شما به كسي در اين فروم توهين نكنيد و روي سخن شما به يك هنر پيشه يا شعبده باز باشد ؛ با اين وجود باز هم توجيهي براي استفاده از اين كلمات وجود ندارد .

diml0rd

Registered User
لایک‌ها
0
من در حال یادگیری این علوم هستم
به نظر من خدا انسان رو برای همین آفریده نه فقط برای خوردن و خوابیدن و .....!

diml0rd

Registered User
لایک‌ها
0
www.jenzade.blogsky.com
این وبلاگ در باره ی جنه . همه ی مطالبش حقیقت داره
ارتباط جن با جادو هم اینه که جادو رو میشه از شیاطین (که بعضی ها جن بهش میگن) یاد گرفت
خیلی سریع ولی بدی هم داره! باید خواسته های اونا رو برآورده کنی که کار آسونی نیست و ممکنه به قتل و ... هم کشیده بشی!

diml0rd

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیزی! این همه آدم توی اینترنت دارن در باره ی جادو مطلب مینویسن اونقت شما میگید وجود نداره جادو؟
به نظر شما دارن وقتشون رو به فلان میدن؟

---------
به نظر من جالب ترین کاری که میتونید با جادو انجام بدید عمل پرواز روح و جابجایی اجسامه!
من با اینا بیشتر حال میکنم! خوندن افکار دیگران هم جالبه ولی دردسر داره و شرایط مناسب میخواد.

mahdi_hexboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی مثل مهدی خان و امیر هومن که میگن خودت دیدی و یا جلوی من انجام بده و ..
واقعا این حرف مسخرست...
شما هرچیز را ببینی قبول می کنی .........!!؟
به نظر من جادو و جادوگران ( که حدودا بر میگرده به خیلی وقت پیش 3000-4000 سال ) خصوصا زمان حضرت موسی.. واقعا از دوره خودشون جلوتر بودن.. شما میگی مستندات علمی... شما به من بگو که آیا خودت دیدی که زمین میلیون ها ساله که بوجود آمده..؟ درسته تو جواب میگی با علم ثابت شده... و اگر من بخوام مثل شما به موضوع نگاه کنم میگم که این دانشمندها برای خودشون گفتن و.... مثل همون منابعی که جناب andromeda معرفی کردن که واقعا در این زمینه کار کردند و شما به همین راحتی اونارو نفی میکنید..!؟
شما اگر قرار باشه چیزهایی رو که دیدید باور داشته باشید پس خدا رو هم نباید قبول داشته باشید.. چون یه عده اومدن گفتن و رفتن........ و یا اینکه اصلا روح وجود نداره و...
در ضمن جادو گفتن ورد و تبدیل کردن اجسام به ورغ نیست.. !!
شما که به تله پاتی و .. اعتقاد دارید ، بگویید که آیا در تله پاتی وردی گفته میشه.. و یا .. ؟
همه اینها ( جادو ، تله پاتی ، پیش گویی و .. ) جزو نیروهای بسیار عظیم ماورالطبیعه بشر است که بسیار به اون اشاره شد.
در ضمن... سعی کنید رفتارتون رو درست کنید و اگر واقعا مایل هستین در موردی اطلاعات کسب کنید باید به مطالب که افراد مختلف ذکر می کنن توجه کنین... صرفا رد کردن و نقض کردن فایده نداره..
جناب andromeda کلی مقاله و کتاب و ... معرفی کردن که شما حتی بدون اینکه جلدشو دیده باشید براحتی حرف خودتون رو تکرار می کنید... !
در کل ، نرود میخ آهنین در سنگ !

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
ارتباط با اجنه (جن ها) اون هم یکی دیگر از راهکار های عملیه . جن که ماهیت مغناطیسی داره رو میشه دید بشرط اینکه اون تمرینهایی که هندی ها یا کلا جن گیر ها دارن رو انجام بدی
شیطان هم از جنس جن می باشد که خدا بهش قدرت اینو داده که بصورت هر چیزی جز اولیا خدا در بیاد سریال او یک فرشته بود میتونه تو دنیای ما واقعیت داشته باشه نمونش زمان صدر اسلام :
وقتی پیامبر به شهادت رسید و ابوبکر(ل) به خلافت رسید شیطان خودش رو به شکل پیر مردی با پیشانی پینه بسته درآورد و جلو رفت و تبریک گفت و سریعا بیعت کرد و مردم هم پشت سرش با ابوبکر(ل) بیعت کردند
متن کامل این داستان در کتاب اسرار آل محمد(ص) از کتب بسیار معتبر شیعه میتونید بخونید

کتابهای بسیار معتبر شیعه!
دوست عزیز، من خودم شیعه اثنی عشری هستم ولی بگذار یک چیزی رو بهت بگم.
اولا این هایی که گفتی چرندیاتی هستش که اجداد ما شیعیان از روی دشمنی با اهل تسنن از خودشون در آوردن و واقعا هم واقعیت ندارند. کافیه بری از کسایی که تو همین ایران خودمون تاریخ اسلام خوندن سوال کنی میبینی نظرشون در این باره 180 درجه با شما متفاوته. هیچ کدام از دانشجوهای تاریخ اسلام که شیعه هم هستند واقعا عقیده ندارند که خلفای اهل تسنن پیرو شیطان بوده اند.
دوم اینکه در هیچ کجای قرآن به طور صریح گفته نشده که ابلیس جن هستش حتی برعکس اشاره شده که ابلیس از فرشتگان بوده. و این رو هم بهت باید گوشزد کنم که زبان قرآن یک زبان ادبیست. از نظر قرآن حتی میکروبها و ویروسها هم اجنه هستند و جالبه که بدونید جن در لغت عرب به معنای چیزیه که با چشم دیده نمیشه.
ولی در کل من نمیدونم جادوگری به اون صورت که آدم ها فکر میکنند وجود داشته یا همش خرافات بوده.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
یه چیز جدیدی به ذهنم رسید. اعتقاد جادو از اونجایی سرچشمه گرفته که در زمانهای قدیم، که علم مردم خیلی کم بود، چون مردم نمیتونستند وقایعی که در اطرافشون رخ میده رو توجیه کنند، دچار اعتقادات خرافی شدند. مثل اعتقاد به وجود خون آشامان. اعتقاد به جادو و جادوگری هم از همین نوعه و اگر میبینید دین اسلام جادو رو حرام کرده به این علت نیست که اصلا جادو وجود داره یا نه، اسلام چون این عمل رو وقت طلف کردن میدونسته اون رو حرام کرده.
البته قبول دارم چیزهایی در دنیا وجود دارند که ما از اونها اطلاع نداریم مثلا همین الکترون و بعدش هم علومی که ازش به وجود اومدن. میخوام اینو بگم که اگر یک نفر از گذشته به دنیای ما بیاد تمام چیزهایی که برای ما مبنای علمی دارند برای اون مثل جادو میشند و چون چیزهایی در این دنیا هست که علم ما وجودشون رو هنوز کشف نکرده بعضی اعمال برای ما مثل جادو به نظر می رسند در حالیکه اعتقادات دین اسلام به ما میگه هر اتفاقی که در این دنیا می افته طبق قوانینی هستش که خدای متعال برای این دنیا وضع کرده و کسی هم نمیتونه ادعا کنه که ما همه قوانین این دنیا رو میشناسیم.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
من نميدونم چرا هي بحث به كل‌كل كشيده ميشه؟اينجور بحثها اصولا جزو چيزهايي هست كه هيچكس نميتونه اون يكي رو قانع كنه.مثل بحثهاي مذهبي و سياسي.
مشكل دوستان هم اينجاست كه كه بحثها را با هم قاطي ميكنند.كي گفته جادو يعني اجي مجي؟يا صندلي را بكنن خرگوش؟:blink:
من فكر كنم اكثر دوستان نوستراداموس را بشناسند كه حدود 500 سال پيش بود و كارش پيشگويي بوده.هم اون موقع و هم الان قبولش دارن .حالا من كه اونو قبول دارم بايد هر فالگيري را هم ادعاي پيشگويي كردن دارد را هم قبول داشته باشم؟
جادو هم يك همچين چيزيه.ممكنه 1000 سال پيش بوده ولي الان ازش چيزي پيدا نيست و يا حداقل اگر كساني هم چيزهايي ازش ميدونند و يا بلدند دستشونو رو نميكنند.
همونطور كه اولاي تاپيك هم گفتم نديدن دليل بر نيودن نيست.خيلي چيزهايي هست كه هيچ توضيح علمي براشون وجود نداره ولي وجود دارند.شايدم اگر جادو الان بود و وجود داشت براش توضيح علمي هم پيدا ميشد.
والله اعلم بما لايعلمون.

نوستر آداموس پیشگویی کاملا درستی تا الان انجام نداده. منم میتونم یک سری حزعبلات به هم ببافم و سالیان بعد یک عده ای که به من اعتقاد راسخ دارند اونها رو هرجوری شده به واقعیت پیوند بدند.
اگر شما کتاب نوستر رو خونده باشید میبینید که خیلی از شعر واره هاش حتی تفسیر هم نشده اند. بعضی های دیگه هم با ضرب و زور به وقایعی که در دنیا رخ داده پیوند داده شده اند.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
چرا نوسترا داموس رو قبول داري؟؟؟؟؟ كدوم حرفش راست بوده؟
نكنه ميخواي بگي يازده سپتامبر
اينكه تابلو بود كار امريكاييا بود
بعد از اينكه هواپيما خورد به برج نوسترا داموس يه پيشگوييي كرد كه يه هواپيما ميخوره به برج واقعا خنده داره خيلي خنده دار
خيلي خيلي خنده دار

نوستر آداموس 500 سال پیش زندگی کرده. باید بگی اون یک پیشگویی انجام داده بعدا آمریکاییها از پیشگویی الهام گرفتند و اون عمل رو انجام دادند.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
دروود!
ببینم شما میتونی به من اثبات کنی که سیب هست؟!! فکنم تنها روش اثبات این موضوع این باشه که بیای یک سیب بهم نشون بدی!!!
این موضوع هم همینه! من فقط میتونم بیام براتون یک کاری انجام بدم که شما قبول کنی .گرنه از این پشت که کاری نمیشه کرد. البته بعضی اساتید از این پشت هم میتونن اما فعلا از عهده ی من خارج است.

گفته بودید اگه میتونی یه کاری یاد بده!!! : شرمنده اما متافیزیک فرمولی نیست ک بهتون بدم! مثلا یک فرمول باشه هرکی بلد باشه بتونه پرواز کنه! خیر.. فقط با تمرین مستمر... و نچندان تلاش بسیار میتونید به مراحل اولیه ی متافیزیک برسید.
خوب یک کار میگم انجام بده ببین انرژی رو احیای میکنی یا نه. بعضی ها با انجام این تمرین انرژی رو حس مسکنن بعضی ها هم نه نمیتونن حس کنن.
تمرین توپ انرژی
1 . بشین رو صندلی و کف پاهات رو بزار رو زمین (به هیچ وجه ی پا رو پا نگذار)
2. چشمات رو چند لحه بند و خودت رو آروم کن
3. دستات رو بگیر جلو هم انگار میخوای یک توپ رو تو دستات بگیری
4. احیاساس کن و انرژی رو ببین که داره از دستات رد شده و از سر انگشتانت بیرون میآید و توپی از انرژی رو میسازد!
(نکته: فقط کافیه که تصور کنید انرژی از دستانتون عبور میکنه و انرژی را به هر شکلی خواستید میتونید تصور کنید (نور و..))
5. پس از چند دقیقه احتمالا انرژی را در بین دستانتان احساس میکنید. که ممکن است به چند صورت باشد:
- به صورت گرما
- احساس اینکه بین دو دست هوای فشرده وجود دارد
- گزگز شدن دستان

با تشگر آرمان

این چیزی رو ثابت نمیکنه برای اینکه شما دارید به خودتون تلقین میکنید که یک اتفاقی داره میافته. و میشه گفت که مغز واقعا گول میخوره. اینم یک چیزی تو مایه های خطای دیده. ببین اگر شما بتونید این آزمایش رو روی یک شخص دیگه انجام بدید بدون اینکه کوچکترین حرفی در مورد کاری که می خواید انجام بدید بهش نزنید و در پایان اون واقعا اینو حس کنه این تازه میشه یک حرفی.

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
سلام دوست عزیز آیه 50 سوره کهف رو بخونید ! اگر اشتباه نکرده باشم ایتجا صریحا اشاره شده که شیطان از جنیان هست ! شیطان خیلی درجش پیش خدا بالا بوده طوری که کلی فرشته پای منبرش مینشستن ! اما بخاطر غرورش رانده شده ! پیامبر هم فرموده برای هر انسانی حداقل یک شیطان هست ! یعنی ممکنه ببیشتر باشه ! اما منظور ابلیس نیست !ابلیس همشون رو درس میده !ابلیس یکی از شیاطین هست !

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوست عزیز آیه 50 سوره کهف رو بخونید ! اگر اشتباه نکرده باشم ایتجا صریحا اشاره شده که شیطان از جنیان هست ! شیطان خیلی درجش پیش خدا بالا بوده طوری که کلی فرشته پای منبرش مینشستن ! اما بخاطر غرورش رانده شده ! پیامبر هم فرموده برای هر انسانی حداقل یک شیطان هست ! یعنی ممکنه ببیشتر باشه ! اما منظور ابلیس نیست !ابلیس همشون رو درس میده !ابلیس یکی از شیاطین هست !

اول ببینیم مفهوم فرشته یعنی چی؟ اون طوری که خداوند در مورد فرشتگان صحبت میکنه، به نظر میرسه منظور از فرشتگان قوانین این دنیا هستش. یعنی قوانینی که این دنیا رو به وجود آورده اند.
از طرفی جن به معنای چیزیست که دیده نمیشه. همه ما میدونیم که ابلیس وجود داره و دیده هم نیمشه. شاید منظور پروردگار در این آیه از جن این بوده که شیطان هست هرچند که نادیدنی هستش. نه به معنای اون جنی که ما فکر میکنیم و اکثر مردم ازشون میترسن.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
میدونید، آیات قرآن همه با هم و به یکباره نازل نشده اند و هر کدوم یک شان نزول خاصی دارند. اشتباه ما اینه که سعی میکنیم بدون در نظر گرفتن شان نزول آیات اونها رو به هم مرتبط کنیم که کار اشتباهیه. هرکجا که لفظ جن می بینیم فکر میکنیم حتما همه با هم باید در ارتباط باشن در صورتیکه واقعا این طور نیست. در حقیقت آیاتی که در یک سوره قرار گرفته اند همه با هم ارتباط معنایی دارند اما در مورد یک آیه از یک سوره و یکی از یک سوره دیگه، الزاما این ارتباط معنایی وجود نداره.
مثلا در مورد همین که ابلیس جن هست یا فرشته. در سوره فکر کنم بقره آنجایی که خداوند متعال آفرینش آدم رو توضیح میده میگه هنگامی که آدم رو آفریدم به فرشتگان دستور دادم بر آدم سجده کنند. همه سجده کردند الا ابلیس. ببینید این الا، یای منکسره است. یعنی یایی که یک شیء خاص رو از یک چیز کلی جدا میکنه و جنسیت اون شیء خاص، مثل جنسیت اون چیز کلیه. وقتی خداوند اینطوری صحبت میکنه، اولین چیزی که به نظر ما میرسه اینه که ابلیس فرشته بوده چرا که خداوند اون رو از فرشتگان جدا کرده. در این آیه گفته نشده که به فرشتگان و جن دستور دادم سجده کنند یا چیزی در همین حول و حوش.
از طرف دیگه ما واقعا نمیدونیم در جاهای متعددی که از جن صحبت شده، منظور همون موجودات عجیب غریب هستند یا کلا چیزهای که دیده نمیشند.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلا
كسي كتابي و يا مرجعي در اين مورد داره؟
و ايا اصولا به اين مساله معتقديد؟

سیاهش رو فقط تو قصه ها شنیدم اما کلا جادو چیزی هست که واقعیت داره

البته جادو یه چیز متا فیزیکی هست و با اصول علمی نمی شه توجیح ش کرد

=====

مثال زیاد دارم البته دینی هست می ترسم مثال بزنم تاپیک بره رو هوا!

skyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه سری مطالبی اينجا خوندم که لازم ديدم در موردش يه مقداری توضيح بدم
البته اصلاً دنبال ثابت کردنو اين جور چيزا نيستم فقط محض اطلاعات عمومی میگم
برايه اين کار 2 روش وجود دارد:
روش شيطانی که برای اين کار بايد از ازکار شيطانی استفاده کرد
روش مذهبي كه اذكار و رياضات ان مذهبي مي باشد
و اون طوري كه اون دوستمون گفتند كه از لحاظ مذهبي درست نيست اشتباه كردند ولي البته روش خاص خودش را دارد

skyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته قابل توجّه دوستان اين کار ها کاره يک شبو دو شب نيست!!!!!;)

skyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی در جوابه اون دوستانی که خيلی متعصبانه با اين قضيه برخورد میکنند و ريشه اون رو از ته میزنن فقط اينو بگم که پس چرا اين همه غرب دنبال اين مسئله هست (حتی بيشتر از خود ما)!!!:eek: :eek:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
اینجا قرار بود آموزش جادوگری بدن چی شد؟؟
matrix_2.gif

maneli_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خیلی علاقه مند به بدست آوردن اطلاعات تو این زمینه هستم و چند وقتیه دنبالشم.البته نه برای اینکه خودم یاد بگیرم جادوگری رو ،بیشتر دوست دارم بدونم که از کجا شروع شده و قوانینش ازکجا اومده یا چه جوری این همه سال منتقل شده و آیا 100% مؤثره؟یا چه جوری می شه فهمید کسی واقعآ جادوگره.البته این رو هم می دونم که پیدا کردن جواب این سؤالات کار آسونی نیست ولی اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه.

من خودم چند دفه پیش یه دعا نویس رفتم اولش از روی کنجکاوی ولی یه چیزایی بهم گفت که باعث شد من یه کم اعتقاد پیدا کنم و یه سری کارایی گفت که اونارو انجام دادم که طلسمی که داشتم باطل بشه و به نظرم شد(البته مطمئن نیستم که در اثر تلقین و باورم نبوده باشه) در هر صورت اون کارای عجیب و غریبی که میگن باید بکنی خیلی دوست دارم بدونم فلسفش چیه و از کجا اومده.

اینم جالبه که مسلمونا،مسیحی ها،یهودی هاو...هر کدو برای خودشون یه سری جادو و طلسم دارن.

در ضمن از همه دوستانی که تا الان این مطالب خوب رو نوشتن ممنونم خیلی استفاده کردم از خوندنشون.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
وبلاگ جن زده را یادتون هست ؟ http://www.jenzade.blogsky.com

بنظرم من واقعی نیست جدا از کلی گویی و حرفهایی که قابل باور جلوه میکنند به این عکس نگاه کنید:
به گفته نویسنده وبلاگ داخل این عکس جن وجود داره و اگر توانایی داشته باشید میتوانید ببینید:
2ekrifr.jpg

>&nbsp;<BR>&nbsp;جواب من<STRONG> 3</STRONG> ست. <BR>&nbsp;خانم قرمز پوش و بچه همراهش، انسان هستند.<BR>&nbsp;مردی که جلوی اونها ایستاده جن و در حال پروازه. کمی جلوتر از جن اول، یک جن دیگه پشت به دوربین ایستاده و بدن باریک و لاغری داره. جن سوم سمت چپ عکس، داخل ماشین پارک شده ست که صورتش از شیشه ی ماشین معلومه.<BR>&nbsp;بچه ای هم که جلوی دوربین وایساده و کاپشن صورتی تنشه، انسانه.<BR>&nbsp;حالا دقت کنید و ببینید می تونید اینهایی که گفتم توی عکس پیدا کنید

اینم جواب نویسنده وبلاگ که ادعا میکنه با جن ها رابطه کامل دارند نه خودش کلا خانوادگی ...

خب حالا من میگم شما چی داخل عکس دیدید ! فقط همون اقایی که داره پرواز میکنه را دیدید درسته ؟؟؟ و بقیه جن ها خبری نیست ازشون یا با یک حیله قدیمی ولی همیشه موثر مطرح شدن مثلا شما همیشه ابهام دارید که پشت اون شیشه ماشین چیزی می بینید یا نه ؟

دومین دلیل هم کامنت های همین پست داخل وبلاگ نویسنده هست ! داخل کامنت ها شما همه چیزی میتوانید بخوانید بجز اینکه نظر خوانندگان وبلاگ را راجب چیزی که دیدن !!!!!!!!! باتوجه به موضوع پست و اینکه همه علاقه مند بودن حتما از 35 تا کامنت 15 نفر باید بگن ما مثلا دوتا جن دیدیم یا 3 تا جن دیدیم ! ولی داخل کامنت ها همچین چیزی دیده نمیشه ! چون کامنت ها را نویسنده تائید میکنه و تمام کامنت های احتمالی از این نوع را احتمالا حذف کردند .

تنها چیزی که مسلم هست نویسنده وبلاگ ادم باهوشی هست و شاید هم تجربه روانشناسی داری

ولی شاید بتوانیم نتیجه بگیریم که افردای با این هوش و ذکاوت با استفاده از خصوصیات باور پذیری عمومی ما میتوانند داستان های باور کردنی را به واقعیت برای اکثر ما تبدیل کنند.

البته این منکر جادو نمیتوانه باشه فقط یک نکته هست که خیلی چیزا جادو نیستند.

بالا