وبلاگ جن زده را یادتون هست ؟ http://www.jenzade.blogsky.com
بنظرم من واقعی نیست جدا از کلی گویی و حرفهایی که قابل باور جلوه میکنند به این عکس نگاه کنید:
به گفته نویسنده وبلاگ داخل این عکس جن وجود داره و اگر توانایی داشته باشید میتوانید ببینید:
> <BR> جواب من<STRONG> 3</STRONG> ست. <BR> خانم قرمز پوش و بچه همراهش، انسان هستند.<BR> مردی که جلوی اونها ایستاده جن و در حال پروازه. کمی جلوتر از جن اول، یک جن دیگه پشت به دوربین ایستاده و بدن باریک و لاغری داره. جن سوم سمت چپ عکس، داخل ماشین پارک شده ست که صورتش از شیشه ی ماشین معلومه.<BR> بچه ای هم که جلوی دوربین وایساده و کاپشن صورتی تنشه، انسانه.<BR> حالا دقت کنید و ببینید می تونید اینهایی که گفتم توی عکس پیدا کنید
اینم جواب نویسنده وبلاگ که ادعا میکنه با جن ها رابطه کامل دارند نه خودش کلا خانوادگی ...
خب حالا من میگم شما چی داخل عکس دیدید ! فقط همون اقایی که داره پرواز میکنه را دیدید درسته ؟؟؟ و بقیه جن ها خبری نیست ازشون یا با یک حیله قدیمی ولی همیشه موثر مطرح شدن مثلا شما همیشه ابهام دارید که پشت اون شیشه ماشین چیزی می بینید یا نه ؟
دومین دلیل هم کامنت های همین پست داخل وبلاگ نویسنده هست ! داخل کامنت ها شما همه چیزی میتوانید بخوانید بجز اینکه نظر خوانندگان وبلاگ را راجب چیزی که دیدن !!!!!!!!! باتوجه به موضوع پست و اینکه همه علاقه مند بودن حتما از 35 تا کامنت 15 نفر باید بگن ما مثلا دوتا جن دیدیم یا 3 تا جن دیدیم ! ولی داخل کامنت ها همچین چیزی دیده نمیشه ! چون کامنت ها را نویسنده تائید میکنه و تمام کامنت های احتمالی از این نوع را احتمالا حذف کردند .
تنها چیزی که مسلم هست نویسنده وبلاگ ادم باهوشی هست و شاید هم تجربه روانشناسی داری
ولی شاید بتوانیم نتیجه بگیریم که افردای با این هوش و ذکاوت با استفاده از خصوصیات باور پذیری عمومی ما میتوانند داستان های باور کردنی را به واقعیت برای اکثر ما تبدیل کنند.
البته این منکر جادو نمیتوانه باشه فقط یک نکته هست که خیلی چیزا جادو نیستند.